Cumartesi, Eylül 24, 2005

KELEBEK..


Şu güzel manzarayı sizlerle paylaşmadan geçemedim..Haftaiçi kahvaltı etmek için Etiler Alkent'te bulunan Butterfly Pastanesine gittik.Tam anlamıyla çok şık butik bir pastane. Çok harika pastalar,kurabiyeler ,çikolatalar vardı. En çok hoşuma giden şeylerden biriside imalathanenin görünüyor olmasaydı. Yani kurabiyeler,pastalar vb. şeyler yapılırken siz aşçıları seyredebiliyorsunuz :)


Önce ne yemek istediğimize karar vermek için içeride yiyeceklere uzuncaaaa baktık. Sonra ben kurabiyeleri çok beğendim ve biraz ortaya istedim. Dışarı çıkıp oturduk. Çayımızı gümüş demlikte getirdiler. Kurabiyeleri süper şık gümüş pastalıkta getirdiler. Limonata ise şahaneydi ,bol naneli buz gibiydi.Gerçekten çok zevkli bir kahvaltı yaşadık.

30 yorum:

Hanife dedi ki...

Himmm kurabiyelere bayildim, ne guzel goruntuler boyle..

Burcu ÜNAL dedi ki...

hanife merhaba,
gerçekten görüntü çok hoş değilmi..tatlarıda çok güzeldi..Türkiyeye geldiğinizde yolunuz düşerse öneririm..
sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcucum.Vallahi superb görünüyorlar tatlarıda herhalde nefisti acaba tuzluda seçmişmiydin ben nedense daha çok tuzlu şeyler seviyorum.Yorumlarda ne kadar titiz davrandığın dikkatimi daha ilk günden dikkatimi çekmişti.Ben sadece şaka ediyordum :))))WENDY görüşürüzzz.

Adsız dedi ki...

selam burcu pastanedekileri öyle güzel anlatmışsın ki pazar günü oraya gitmeye karar verdim. Tabi eşimin başka planı yoksa. Gerçekten de resimdeki kurabiyeler süper görünüyor. Ama en ilgimi çeken ahçıları seyretme imkanı olması. Farklı ..öptüm seni görüşmek üzere

Burcu ÜNAL dedi ki...

wendycim merhaba,
şaka yapman beni çokkk rahatlattı..bende çok üzülmüştüm :(
tatlı olduğu gibi tuzluda çok güzel şeyler vardı.eşim crossiant ve börek yedi.çok güzel olduğunuda söyledi..benim gönlümde tatlılarda olduğu için ben hep tatlıları görüntülüyorum.Ama senin için çektiğim tuzlulardanda ekliyeceğim :)
görüşürüz..

filiz merhaba,
eğer giderseniz düşüncelerini benimle tekrar paylaşmanı dilerim..ama seveceğine eminim.güzel ve farklı bir yer..

herkese sevgiler..

Burcu ÜNAL dedi ki...

özlemcim,
pastaci.burcu@gmail.com adresine bana bir mail atarsan sana link vb. konularda yardımcı olurum.(şimdi burada yazmak çok uzun sürer)
sevgiler..

Adsız dedi ki...

selamlar burcu

pazar günü gidemedik. Kızımın arkadaşının annaesi davet edince onlara gitmeyi tercih ettik. Ama bu hafta arası gideceğim. Kızım ilkokul 2.sınıfa gidiyor. Bu hafta arası bir gün onu okuldan alıp gitmeyi düşünüyorum. Kimbilir belki siz de gelirsiniz..Orda tanışırız.

Sudiş dedi ki...

Burcu merhabalar seni bir kaç kere rahatsız etmiş olmiim istersen, Özlem'e gönderirken bana da gönderir miisn canım ufak tüyoları, mesela şu başlık kısmındaki resim nasıl değiştiriliyor, ben de onu merak ediyorum, linkleri anladım, hallettim bile hatta, ve iznini almadan da seni ekledim iyi mi? Kusuruma bakma, skaıncası varsa çıkarırım?
Bir de şu "HEDİYE..." başlığına niye yorum yapamıyoruz? Özellikle mi yaptın yaa? Meraktan çatlarım ben şimdi, harika görünüyorlar hepsi de, o aradan görünen marmelat mı acaba? Çikolata mı? Yok yok sabredemeyeceğiz, bekliyoruz canım.

Burcu ÜNAL dedi ki...

filiz merhaba :)
sana mail atacağım detaylar için, çok memnun olurum..

aliye merhaba,
beni tabiki link verebilirsin, hatta çokta teşekkür ederim beni link verdiğin için, bende seni en kısa zamanda linklerime ekleyeceğim :))
bu arada başlıkta ki resim derken neyi kastediyorsun acaba?profildeki resimmi ? daha detaylı açıklarsan seve seve yardımcı olurum..
bu arada "hediye" postunda bilerek yorumu kapadım.. hediye olduğu için sanırım :)
onlar minik browniler, tarifi blogumda var..
çok teşekür ederim, prensesini öperim..

herkese sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcucum,hediyeyi merak etmiştim ama vardır bunda bir hikmetki burcu yorumu kapatmış demiştim bu dündü.Ben onları sossuz profiterole benzettim hafifte mantıya benziyorlar ama etrafları çukulatalı:))arıca croissan(benim yediğim tüm croissanlar tatlıydı) ve yanındaki nedir çok hoş görünüyorlar. Wendy.see ya:))))Yağmuru enim için öp.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Tuhfe dedi ki...

Çok hoş görüntüler teşekkürler paylaştığın için. Bucuğum seni hikayemi okumaya davet ediyorum, beklettiğim için kusura bakma.

Sevgiler.

Burcu ÜNAL dedi ki...

wendycim merhaba,
öncelikle senden özür dilemek istiyorum çünkü 3 adet yorumunu silmek zorunda kaldım. çünkü sanırım yanlışlıkla birkaç kez post comment demişsin ve 4 adet aynı mesajın vardı. bende kafa karıştırmasın diye bir tanesini bırakıp diğerlerini sildim.(sakın yanlış anlama ve kızma olurmu :) )
crossiant hem tatlı hemde tuzlu tüketilebiliniyor sanırım. en azından ben hem tuzlu niyetine hemde tatlı niyetine yiyorum. mesela arasına peynir koyuyorum veya nutella sürüyorum :))
yanındaki de sarma börekti.(eşim yedi sanırım kıymalıydı) ama ben sebzeli ve peynirli börekleri seviyorum..
öpüyorum, görüşürüz :))

tuhfe merhaba,
hemen bloguna gidip yazını okudum..çok güzeldi, teşekkür ederim(zaten orayada yorum yazdım )

herkese sevgiler..

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcucum ,asıl ben özür dilerim ilk olarak yorumu göndermek istediğimde bir kilitlenme oldu sonra tekrar gönderdim hatta kontrol ettim ne olmuş diye ben bir adet gördüm demekki kilitlenmiş gibi görünüp ne kadar post denemesi yaptıysam kaydetmiş .O zaman ne yapmak gerekiyordu.Çok öpüyorum:WENDy

Burcu ÜNAL dedi ki...

hiç önemli değil wendy.. böyle durumlarda yapacak fazla birşey yok..silebilirsin ya da ben silerim..ama hiç sorun değil..
öpüyorum..
sevgiler :)

Adsız dedi ki...

burcu merhaba,
blogunu bugün keşfettim muhteşem umarım daha uzun süreler bu yemek yapma aşkın bitmez bize nefis tarifler aktarmaya devam edersin.

Sevgiler,
Dilek

Adsız dedi ki...

dilek merhaba,
destek verici sözlerinden dolayı teşekkür ederim :)))

sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

bence berbat...

Adsız dedi ki...

Nice site!
[url=http://raybcoke.com/inxi/losj.html]My homepage[/url] | [url=http://iimwgdcd.com/wczm/cxzx.html]Cool site[/url]

Adsız dedi ki...

Well done!
http://raybcoke.com/inxi/losj.html | http://tdvxrfhf.com/bpvb/ksmw.html

Adsız dedi ki...

slm yemek tarıfı ararken yemek bloglarıyla ılk tanısmam sızın sıtenız sayesınde oldu 7 yıldır ınternetdeyım bloglardan hbrım yoktu ılk rastaladıgım pastacı oldu ve bayıldımmm tarıflerınız resımler sayfa duzenınız ellerınıze saglık.bi arkadasımın actıgı sıteyı sıze önerıım www.beyazsofra.com tarıfler birkac gune kadar tamamlanıcak heyecanla bekliyorum mukkemmeldır yemek konusunda

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin Arzu :)

yeni yemek sitesini haber verdiğin içinde çok teşekkür ederim..çünkü gerçekten özenilerek hazırlanmış gibi duruyor..

sevgiler..

Adsız dedi ki...

ben kilonuzu nası koruduğunuzu soracaktım

Adsız dedi ki...

SAYIN YETKİLİLER;
LÜTFEN BU MAIL YARDIMSEVERLERE ULAŞTIRIN Kİ ÇOK CANLAR KURTARASINIZ SAYGILARIMIZLA. DEPREM PROJEMİZ TAMAMLANDI. ERKEN UYARI SİSTEMİ ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ
Olası İstanbul Depremi İçin Özel Çalışma Tamamlandı.
Proje: Deprem
Konu: Deprem ve Karıncalar
Projenin Hedef Kitlesi: İstanbullular
Projenin Amacı: Olası depremlerin önceden bilinmesine yönelik çalışmalarda, karıncaların sıra dışı davranışlarının sayısal ve mantıksal verilerle izlenmesi.
Projenin öğrenme alanları: Depremler ve Karıncalar
Projenin Alt Öğrenme Alanları:
DEPREM :Deprem ile ilgili genel bilgiler, Deprem öncesi yerkabuğu hareketleri, çıkan gazlar, elektromanyetik dalgalanmalar, Deprem öncesi hayvanlarda sıra dışı davranışlar, İstanbul depremleri
KARINCALAR: Hayatı, Türleri, Beslenmeleri, Korunmaları, İletişimleri, Normal ve sıra dışı davranışlarının incelenmesi.
Geliştirilen Metot: www.kadirs.com da karıncaların normal ve anomali tepkimeleri değerlendirilerek kandilli rasathanesi http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/ adresindeki sonuçlarla günlük olarak karşılaştırılır. Karıncaların depremlerden önceki ve sonraki durumlarının tespiti yapılır. Yuvalardaki karıncaların tepkimeleri sonucu: Olası depremleri algılayıp algılamadıkları rapor edilir.

Proje Sahipleri:
Kadir SÜTÇÜ: Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hayati Bilimler Bölümü ve Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü mezunu. 1980 yılında öğretmenliğe başladı. 1987 yılından itibaren de bilgisayar alanında çeşitli Üniversitelerde (Bogaziçi, İTÜ, Ege Üniversitesi, Ankara Üniversitesi) hizmetiçi eğitim kurslarına katıldı. İstanbul da Eğitici Bilgisayar Uzman Formtör öğretmen ünvanlı Intel Gelecek için Eğitim alanında Milli Eğitim Personeline yönelik açılan hizmetiçi eğitim kurslarında halen Eğitim Görevlisi olarak görev yapıyor.
Döndü SÜTÇÜ: Emekli Öğretmen
Onur SÜTÇÜ: Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Donanım Mezunu ve AÖF İşletme (4) Öğrencisi.
Proje Sahipleri olarak görüşümüz: YENİLİK YAP GELİŞTİR PAYLAŞ

ÇALIŞMALARIMIZ: www.kadirs.com sitesinde yayınlanmaktadır. Saygılarımızı sunuyoruz. 05056823779

NOT: Site İzlenim Grafiği Arama Motoru Google Tarafından Hazırlanmaktadır.
3 Haftalık Üye Sayısı: 400 dür.

17 Aralık 2006 Pazar 205
18 Aralık 2006 Pazartesi 487
19 Aralık 2006 Salı 671
20 Aralık 2006 Çarşamba 573
21 Aralık 2006 Perşembe 679
22 Aralık 2006 Cuma 484

Adsız dedi ki...

Merhaba zuhal hanim blogunuzun sürekli takipcisiyim sizin resimlerinizi gördügüm zaman sizi taniyorum ama nerden diye düsünürdüm simdi biliyorum cicek taksi trt dizisi biz cocuklarla beraber belki 5 kere tekrarini seyrettik halada seyrediyoruz.Blogunuz süper oyunculugunuza zaten hayranim pastalarinizda nefis gözüküyor tatlarininda güzel oldugundan eminim ellerinize saglik Buarada bayraminiz kutlu olsun yenigelen senede saglik mutluluk getirsin sevgiler

Adsız dedi ki...

son derece harika ve mükemmel bizleri aydınlattıgınız tşk ederiz aradıgımın şeyleri burada buldum daha farklı tarifleri bekliyoruz

Adsız dedi ki...

son derece harika ve mükemmel bizleri aydınlattıgınız tşk ederiz aradıgımın şeyleri burada buldum daha farklı tarifleri bekliyoruz

Adsız dedi ki...

DÖNDÜ-KADİR-ONUR SÜTÇÜ YE VERMİŞ OLDUĞUNUZ BAĞLANTI www.kadirs.com yerine www.dkos.org koymanızı araz ederiz.