Cumartesi, Kasım 26, 2005

MUFFINLER,BİR CUP CAKE VE ÇİKOLATALI COOKIES































Dün gece seri üretimdeydim..

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu ,
nasılsın sana uzun zamandan beri mesaj yazamadım.acilen senin fikrine ihtiyacım var .Yigenim benden mantar kurabiyesi yapmamıistiyor. bir türlü beceremedim.sitelere baktım joyobaking.com diye bir sitede "christmas boking" meringue mushrooms diye (beyaz renkte ) mantar görüntüsünde kurabiye gördüm.ama beceremedim. bana mantar görüntüsü olan bir tarif lazım .senin fikrine/düşüncene ihtiyacım var.

Adsız dedi ki...

Mükemmel şeyler hazırlamışsın gene elerine sağlık keşke yakınında otursam gelip tadına bakardım :) sevgiler

Adsız dedi ki...

vanilya,çok teşekkür ederim :)
bende seninle paylaşmak isterdim..

beyhan merhaba,
sana yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama ne yazık ki hiç mantar kurabiyesi yapmadım..bir tarif biliyorum ama hiç denemedim..sana sonucunu bilmediğim bir tarifide vermek istemiyorum..ne yapsak ?
ona güzel muffinler yapıp kandırabilirsin mesela :)ama bugün senin için mantar kurabiyesi tarifi araştıracağım..

sevgiler..

Adsız dedi ki...

benide davet etseydin sana yardım ederdim:)))
eline sağlık hepsi çok güzel bende bu akşam için vişneli chesecake yaptım arkadaşa oturmaya gideceğiz fırsay bulursam bende bloğumda yayınlayacağım.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu harikalar ortaya çıkarmışsın yine, ellerine sağlık.

Bende mantar kurabiyesi tarifi var, denenmiş çok lezzetli ve yapımı kolaydır, istersen postalayabilirim!

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

valla harikasın burcu.ellerine sağlık.herkes gibi bende seninle komşu olmayı çok isterdim;)komşuda pişer bizede düşer değilmi ama?bu arada ben muffinlere takıldım:)bakışıyoruz deminden beri:))

Adsız dedi ki...

bu arada mantar kurabiye tarifi isteyen arkadaşa bir tavsiyem olacak.ipek kuşcunun bloğunda hurma ye etkinliği için yaptığı süpriz mantarlar var bezeden yapılmış aslında tam kurabiye sayılmaz ama ben bayıldım görünüşlerine:))ama pekala kurabiyedende yapılabilir diye düşündüm.vaktim olduğu bir zaman denemeyi düşünüyorum.benim yaptığım mantar kurabiye ise nişastalı bir tarif.yuvarlak şekil verdikten sonra üzerine dar ağızlı bir şişeyi kakaoya batırıp bastırıyorsunuz orası mantarın sapı oluyor beyaz renktede pişirdiğiniz zaman görüntüsü çok hoş oluyor.250gr margarin,1 su bardağı şeker,5 çorba kaşığı un,1 kab.tozu,3 yumurta,4,5 su bardağı (ortalama)nişasta.benim tarifim böyle.yanlız bu ölçülerden oldukça fazla çıkıyor.umarım yardımcı olmuşumdur;))

Adsız dedi ki...

Ama bu haksızlık..bu kadar güzel pastaları yemekleri görünce acayip canım çekti..napıcam şimdi ben..ne kadar güzel şeyler yapmışsın ya..ellerine sağlık..pasta kursuna gitmeyi düşünüyorum ben de yakın bir zamanda..nereleri tavsiye edersin?

Adsız dedi ki...

burcu harikasın hepsi süper olmuş yalnız bu kadar şey kaç günde bitecek bayatlamasın...( Allahım ne olurdu şu bilgisayarın bir ışınlama fonksiyonu olsaydı..)sevgiler...FLY

Adsız dedi ki...

Merhaba!
Hepsi harika gözüküyor, elinize sağlık. Çikolatalı muffinlerin tarifini alabilirmiyiz? mümkünse gramlı ölçülerde.teşekkürler

Adsız dedi ki...

özlem vişneli cheesecake'i çok merak ettim şimdi :)yayınlamanı bekleyeceğim..yardım için ise çok teşekkürler :)

tuhfe çok teşekkür ederim..ayrıca tarifini çok isterim,mailime gönderirmisin..

kübra ,keşke sana ikram edebilseydim..belki teknoloji biraz daha gelişirde hepimiz yaptıklarımızı paylaşabiliriz..bu arada kurabiye tarifin süper görünüyor..yarın yapmayı düşünüyorum..umarım tarif beyhanında hoşuna gider. çok teşekkürler :)

burcu merhaba,
çok teşekkür ederim..bu ara birçok arkadaşa kurs tavsiyesinde bulundum. bildiğim yerler istanbulda. Alkent Etilerde Zanussi mutfak sanatları atölyesi var. Oraya çok gittim ve hep sevmişimdir. Birde beyoğlunda Chef's var. orasınıda çok severim. Hiltonun pasta şefi ders veriyor. Hatta Gelincik Burcu blogunda çikolata kursunu anlatmış.bir göz at istersen..

Fly merhaba,
merak etme hepsini biz yemiyoruz. Bir yer için bunları hazırladım.Evet keşke teknoloji gelişsede sizlerle yaptıklarımı paylaşabilsem..
çok teşekkür ederim :)

zeynep merhaba,
muffin tariflerini en kısa sürede yazacağım..bu arada ölçülerim muffinde fincan ölçüsü, uzun süredir hep aynı ölçüyü tutturduğum için gramlarını yazmadım..

herkese sevgiler..

Adsız dedi ki...

Selam, muffin tarifini denedim cok sagol yiyenler cok begendi :))

Adsız dedi ki...

afiyet olsun, ellerine sağlık !!

Adsız dedi ki...

selam burcu biliyosun yiğenim ,yengem bizde kalıyo o yüzden benden acilen tulumba tatlısının tarifini istediler o yüzden bana acilen tulumba tatlısının tarifini veririmisin ne olur...

Adsız dedi ki...

Burcu merhaba,
ben maalesef tulumba tatlısı daha önce hiç denemedim ama Tarçın denemişti..
bu linkten tarife ulaşabilirsin..

sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

meraba sizinle tanışmak istiyorıum

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyurum

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyurum

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyurum

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyurum

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyurum

Adsız dedi ki...

sizi çok seviyurum