Cumartesi, Ocak 07, 2006

HİNDİSTAN CEVİZLİ ÇİKOLATALI PASTA & TATİL BAŞLADI...

































Pastanın tarifine buradan ulaşabilirsiniz.. Bu pastayı yapma amacım kayınvalidemin daveti içindi . Ama davetteki konuklardan birini doğum günü olduğunu öğrenince , pastamız yine mutlu bir göreve hizmet etmiş oldu :) Doğum günü pastası misyonunu yine başarıyla tamamladı :)

Diğer fotoğraflar ise üzümlü muffin , havuç salatası (ben özellikle üzerindeki süslemesi için yayınladım ) ve Afyon lokumu..aslında en büyük hedefim masanın fotoğrafını çekmekti..ama öyle kalabalıktı ve bir an da herkes masaya öyle bir hışım oturdu ki, maalesef tüm çekebildiklerim bunlar oldu :)





















8 yorum:

Adsız dedi ki...

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Adsız dedi ki...

sevgili pastacı öncelikle pastalarına hayran kaldığımı söyleyebilirim..ağız tadımız son derece benziyor.. ellerine sağlık..ilk fırsatta ben de bi pastamla sitene konuk gelmek isterim..sevgilerimle..yelda..

Adsız dedi ki...

özlem merhaba,
ne kadar güzel bir bayram dileği bu böyle..çok mutlu ettin beni..
bende mübarek Kurban bayramınızı tüm kalbimle kutlarım..umarım çok güzel bir bayram geçirirsiniz sevdiklerinizle..çok teşekkürler ederim :)

yelda merhaba,
merakla pastalarını bekliyorum..eminim muhteşem şeyler yapmışsındır..
ayrıca çokta teşekkür ederim :)

herkese sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Burcucum iyi bayramlar çokkk öpüyorum:)))yokluğumdaki harikalarını sonradan bakacağım:))))

Adsız dedi ki...

Fotograflar ve susleme cook guzel olmus. Ellerine saglik. Mutlu Bayramlar.

Adsız dedi ki...

candancım hoşgeldinnnnn:)
nerelerdeydin arkadaşım...
sanada iyi bayramlar diliyorum..

tuhfe merhaba,
çok teşekkür ederim, çok naziksin..

herkese sevgiler..

Adsız dedi ki...

merhaba havuç salatasını görunce agzım sulandı benım de en sevdıgım salata dır suslemesını de aynı olunca Ben bıde havuç çıçekleının ortasına ufacık sıyah zeytınden kesıp nokta koyuyorum yada mısır bazende kı çogunlukla havuçları bıraz sotelenmış tabagın en altına ustune ırı kıyılmış cevız onun da usrune sarımsaklı yogurt ve susleme maydonoz dlı ve havuç çıçeklerle de mukemmel oluyor deneyın derım sevgıler

Adsız dedi ki...

pastanız ve süslemeler çok güzel olmuş ellerinize saglık iyi bayramlar. samet eskişehirden