Pazartesi, Ocak 02, 2006

YILBAŞI BEKLENTİLERİ & ANNE OLMAK ÜZERİNE..

































Belçika'dan sevgili Bedia geçen hafta Türkiye'ye geldi. Ama ben maalesef bir türlü zamanımı ayarlayıp onunla görüşemedim :( Bunun için gerçekten çok üzgünüm..
Ama o benim için aldığı kitabı otelin lobisine bırakmış. Bu gece eşim gidip lobiden kitabımı teslim aldı. Eve getirdiğinde kocaman bir kitapla karşılaştım. Chocolate Bible uzun zamandır beklediğim ve çok istediğim bir kitaptı. Teşekkür ederim Bedia..
Kitabın paketini hızla açarken içerisinden bir paket daha çıktı. Bu ise benim için tam bir süpriz oldu..ve içerisinden iki muhteşem çikolata çıktıııııı !!! uçtum desem yeridir..Bediacım çok naziksin çok teşekkür ederim..beni gerçekten çokkkk mutlu ettin..

Sevgili Derya ise benim yılbaşımı beklentilerimi merak etmiş. Açıkcası o sorana kadar ben bunu hiç düşünmemiştim..Sayesinde oturup düşünmeye fırsat bulabildim. Bu hep yapılması gereken birşey diye düşünüyorum..



  • Her yeni yıl yeni ir başlangıç yeni bir umuttur. Ben daha iyi bir eş, daha iyi bir anne, daha iyi bir pastacı, daha iyi bir öğretmen ,daha iyi bir evlat, daha iyi bir gelin,.....insan ve çevre ilişkilerinde daha iyi bir insan olmak istiyorum,
  • doğumdan sonra lohusalık döneminde aldığım kiloları artık bu sene vermeyi çok istiyorum,
  • maddi ve manevi değerlere ihtiyaç duyanların daha çok yanında olmak istiyorum,
  • tüketmekten çok üretmeyi istiyorum,
  • daha anlayışlı, daha hoş görülü olmak ve daha çok dua etmeyi istiyorum..





































İşte buda eşimin bana yeniyılda aldığı hediye :) Bu hediyeyi gerçekten çok istiyordum. En çok istedikleriminden ilkini annem yaşgünümde almıştı (fotoğraf makinesi), şimdi de eşim beni çokkkkk mutlu etti..hayatımda olduğunuz için çok şanslıyım..

Bu arada yorum bırakan Lale hanımın hediyemi bilmesine gerçekten çok şaşırdım. Gerçekten çok zeki bir insansınız..

Sevgili Burcu ise annelik ve değişen hayatımla ilgili yazmamı istemiş..

  • Yağmur doğduğunda ilk önce ne hissedeceğimi bilemedim ama en büyük heyecanı hamile olduğumu öğrendiğimde ve ultrasonda Yağmur'un fasulye kadar ki halini gördüğümde hissetmiştim.
  • Yağmurla ilk günlerimiz hep evde geçmişti, bu yüzden çok sıkılmıştım ama şimdi o sıkıntılarımın yersiz olduğunu anlıyorum,
  • Hamileliğimde 8 kilo almama rağmen lohusalık döneminde 8 kilo daha almam beni en çok üzen durum olmuştu,
  • uykunun ne kadar değerli olduğunu anlamıştım,
  • ama onu her görüşümde, her kokusunu duyduğumda, her sesini duyduğumda, her gözlerine bakışımda Allah'a binlerce şükür ediyorum..

Pastalarımız bölümünde ise çok şirin bir pasta sizleri bekliyor..

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Burcucuğum Allah minik Yağmuru nazarlardan korusun.Güzel hediyeni güle güle kullan arkadaşım.İnşallah bu yıl bende anneler kervanına katılırım:)

Adsız dedi ki...

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba bir dönem sadece siteyi ziyaret edebildim çünki hayatım inanılmaz yoğundu son bir kaç aydır..Ama senin lezzetli keşiflerini hep takip ettim,bugünki yazını okurken de kendimi gördüm senin hissettiklerinde :) İşte bunu yakalamayı seviyorum..Kendine dikkat et..

Adsız dedi ki...

sevgili burcu,

şimdi bu kadar çok şeyi okuduktan sonra en merak ettiğim ne oldu biliyor musun? Hamileyken nasıl 8 kilo alabildiğin...??hayır bendeniz 18 kilo aldım da o açıdan...

Adsız dedi ki...

Rica ederim ablacim, ben tesekkur ederim. Mutlu olmana cok sevindim.
Gule gule kullan kitabi, cikoyuda doya doya ye :)))
Cok istedim seni gormeyi ama nasip degilmis, bi dahaki sefere ne yap et mutlaka gel.
DolmaBahce sarayin cikisinda cok bekledim seni, tum gun hep kitabi tasidim :( artik kitaba gozun gibi bak :) kokum sinmistir :)))
Yagmuru kocaman op yanaklarindan...

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu,Yeni yıl beklentilerini bizimle paylaştığın ve sobelememe yanıt vermiş olduğun için çok teeşkkür ederim:)Sevgiler.
Derya...

Adsız dedi ki...

ooooo burcucum çok güzel bir yeni yıl hediyesi almış eşin sana artık herşey daha pratik olacak ve zamandan da tasarrufun eee kolay değil hem iyi bir eş,iyi bir gelin,iyi bir çocuk,iyi bir anne,iyi bir öğretmen,iyi bir arkadaş veeee iyi bir yemek uzmanı olmak bu kadar şeyi bir arada götürebildiğin için de en çok da zamandan tasarruf önemli .güle güle iyi günlerde sağlıkla kullan arkadaşım bol bol güzel mamalar yap biz daha çok yapışalım ekrana :))))

Adsız dedi ki...

sana ve ailene iyi seneler diliyorum ;yanlış hatırlamıyorsam daha önce biryerlerde pasta kurslarına gittiğini okumuştum.benim bulabildiklerim kısa dönemli ya da work shop şeklinde. gerçekten bu işin eğitimini veren bir eğitim kurumu bulabildin mi?sonunda 'tamam pastacı oldum' denebilecek biryer .sevgiyle...

Adsız dedi ki...

burcucum merhaba,
çok mutlu oluruz böyle bir haberi alırsak !! hayırlısı olsun :) bu arada Yağmur için olan güzel dileklerin için teşekkür ederim..

yeşim merhaba,
senden bir yorum almak ne güzel :)
benden birşey yakalaman gerçekten onur verici teşekkür ederim..
ne kadar yoğun olursan ol ,birkaç yorumunu benden esirgeme lütfen..

ibeking merhaba,
hamileyken hatta 7 kilo aldım ve doğumda 5 kilosunu vermiştim..ama benim anlayamadığım ben nasıl doğumdan sonra 7-8 kilo aldım :((

bediacım merhaba,
ya ben gerçekten çok üzgünüm..o gün işteydim tüm sabah ve telefonumu anlattığım gibi yanımda yoktu..sonra okul çıkışı gördüm mesajlarını ve hemen aradım..o zamanda ben sana ulaşamadım..merak etme gözüm gibi bakıyorum kitaba :)) çok çok teşekkür ederim tekrar..

derya merhaba,
ben teşekkür ederim..

zuhal merhaba,
aslında sana mail yazmak istiyorum ama şu an bu yorumuda yazdıktan sonra uyumam lazım çünkü bugün tüm gün yoktum ve şu gözlerim kapanıyor..ama yarın eve gelince ilk iş sana mailimi yazmak olacak..bu arada yılbaşı sofranız muhteşemdi..

meyra merhaba,
aslında maalesef bulamıyorum istediğim gibi bir yer..hepsi kısa zamanlı ya da workshoplar..ama cocolate'tan herkes çok memnun kalıyor..istersen bir orayı araştır..gelişmeleri mutlaka sizlerle paylaşırım..

herkese sevgiler..

Adsız dedi ki...

merhaba ntv izledim kurslarınız varmış
nasıl bilgi alabilirim.

Adsız dedi ki...

Aslı Hanım merhaba,
benim herhangi bir kursum yok..sanırım Ntv'de başka birini görüp benimle karıştırdınız..ama keşke olsaydı :)

sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

neevin