Çarşamba, Haziran 21, 2006

OKULUMU SEVİYORUM..
























Sizlere daha önce bahsettiğim gibi pek bu aralar sesim soluğum çıkmıyor. Sebebim ise okulum..Okullarımızı Pazartesi günü tatil ettik. Karneleri dağıttık.Ama bazı öğrencilerimiz bazı derslerden başarılı olamadı. Şube Öğretmenler Kurulu toplandık. Bazı öğrencilerin kurul kararı ile geçmesine karar verdik, yetersiz bulduklarımızı ise kursa ekledik. Bir sene bir şey öğremneyen çocuk 8-9 günde ne öğrenir ki diye düşünebilirsiniz..bence öğreniyorlar..çünkü sınıf sayımız tabiiki azalıyor, sınıf sessizleşiyor, dikkat dağıtan faktörler azalıyor, amaçları daha belirgenleşiyor, ve yıl sonunda öğrendiği konuları bol örnekler ile pekiştiriyorlar..özellikle 8.sınıflardan kalanlar "öğretmenim meğerse bu konular çok kolaymış diyorlar" bu da beni çok mutlu ediyor..
Fotoğraftaki öğrencilerim ise 7.sınıf öğrencilerimin bir kısmı. Yıl sonu partisinde çok eğlenirlerken dayanamayıp fotoğraflarını çekmiştim..hepsini gerçekten çok seviyorum..bazen dayanamayıp onların kafalarını okşuyorum, yanaklarını sıkıştırıyorum..ama sanırım abartmamam gerekiyor ne de olsa ergenlik çağlarına adım atıyorlar ,fazla çocuk gibi sevilmek hoşlarına gitmeyebilir :)
1 Temmuz akşamı işlerim sona eriyor..Sevgili Hacer Sevim bana KPSS belgemi sormuş, maalesef banada daha ulaşmadı ve sebebini bilmiyorum. Birkaç gün daha beklemeyi ve eğer elime ulaşmaz ise Ankara'ya telefon açmayı düşünüyorum.
Sorduğunuz tüm soruları en kısa zamanda yanıtlayacağım..
Bu arada Sevgili gulonuntakilari bana bir uyarı yorumu göndermiş. Lütfen bu siteye bir göz atın. Bir çok blogcu arkadaşların yaptığı tarifler ve fotoğraflar izinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanıyor. Kendilerini şiddetle KINIYORUM !

Herkese sevgileirmle..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

sıteye baktım senın tarıfınde var burcu.bu cok terbıyesızce bır hareket tatlım.. ne yapmayı dusunuyorsun ?

Adsız dedi ki...

yüzsüzlüğün bu kadarınada pes doğrusu

Adsız dedi ki...

Kişiliksiz insanların hala hayatta varım demesi çok ilginç insanı insan yapan kişilik sahibi yapan kendi emekleri ile oluşturbilendir.İşte bu gibi şahsiyetsizler sadece hazıra konarlar ve dünyada fazladan yer kaplarlar adam bir de utanmadan tüm çaldığı resimlerin üzerine kendi logosunu koymuş utanmaz.Canım arkadaşım hiiiiiiiç üzme kendini gereği düşünülmüştür

Adsız dedi ki...

utanmaza mail attım hiiiiiiç utanmadan pişkin pişkin cevap bile vermiş:))))

Adsız dedi ki...

Selam Millet

Tarifleriniz siteye eklenmiştir ama nedne diye sorarsanız tatile ciktigim için siteye birine emanet ettim ve kendisinin bu işlerle fazla bilgisi olmadigindan sitelerden tarifleri alip eklemiş.Ben onun eklediklerini tekrardan geri siliyorum.
sizinde varsa linkini gosterin sileyim.
Hafta sonu kendim siteyi tekrar kontrol edip silecegim üzülmenize gerek yok.

Saygılarımızla.
www.baytatlici.com

Adsız dedi ki...

BURCU HANIM,SİTENİZİ SÜREKLİ TAKİP EDEN AMA BU ZAMANA KADAR YORUM BIRAKMAYANLARDANIM.TARİFLERİNİZİ ÇOK BEĞENİYORUM.KPSS İLE İLGİLİ NOTUNUZU GÖRÜNCE DAYANAMADIM;ÇÜNKÜ BEN DE AYNI BELGEYİ GÜNLERDİR BEKLEYENLERDENİM.BU SABAH POSTACI ZİLİMİZİ ÇALIP BENİ ÇAĞIRINCA ANLADIM Kİ BELGEM GELDİ.AKLINIZDA OLSUN,GALİBA DAĞITIM YENİ BAŞLAMIŞ.POSTACI SÖYLEDİ.

Adsız dedi ki...

merhaba öncelikle KPSS ile atanan biri olarak size zihin açıklığı ve başarılar dilerim.2004 teki KPSS den 92 puan aldım. Şu anda biyolog olarak çalışmaktayım.tüm arkadaşlarımın imkansız diye baktığı bir olayı gerçekleştirdim. çünki türkiye genelinde sadece 10 biyolog alınıyordu.ama inadım ve azmim galip geldi. yüce allah'ımda yardım etti ve oldu.şimdi çok mutluyum sevdiğim işi yapıyorum.size diyeceğim o ki asla yılmayın bu sene olmazsa seneye deyin.ve çok çalışın.allah çabaları boşaçıkarmaz.şimdiden başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Merhaba Pastaci..
bir hafta evvel de benim basima geldi bu kopyalanma..gercekten cok saygisizca! en azindan link verilmesi gerekiyor! basima geldikten sonra kopyalamayi onleyecek yollari arastirmaya basladim..su ana kadar tam kesin bir cozum bulamadim fakat www.copyscape.com sitesine sitenin adini yazip sitenden kimlerin kopyalayip yazdigini gorebiliyorsun...
baska bir yol: sag tusla copy islemini de kilitlemek icin bu blogun commentlerinde kod yazili..
umarim yardim eder, baska cozum yolu bulursam yazarim tekrardan..
tekrar bende kiniyorum..

sevgiler

Adsız dedi ki...

burcucum senin mail adresine ulaşamadım buradan sorayım dedim.siten de çok güzel bende deneyeceğim pastalarından.çok güzel görünüyorlar.izmire gelmişsin hımm:)öptüm canım.