Pazartesi, Temmuz 03, 2006

PASTACI 1 YAŞINDA !!






























Tam bir sene önce Mayıs ayında aldığım blogspot adresimi kullanmaya başlamıştım..Belki günlük tutmaya başlamam bir sene bile sürmez diye düşünüyordum. Ama sürdü..bunda sizlerin emeği ve desteği var..eğer olmasaydı sürmezdi, biterdi..o yüzden sizlere sonsuz şükranlarımı borçluyum..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
Geçtiğimiz son bir ayım ise gerçekten çok aktif ve yorucu geçti. Bir çok şey oldu hayatımda..Öncelikle okulumla çok bol ilgilendim. Öğrencilerimizin bazılarını mezun ettik, bazılarını yaz okuluna bıraktık. Sonra tekrar ders verdik. Sonra tekrar sınav yaptık ve tekrar kurulu topladık,geçen ve kalanlara karar verdik. Çok az kişinin sene tekrarına karar verdik..Böylece çok az kalan idari işlerim dışında bu okul dönemini noktalamış bulundum..
Sonra 2 gün önce KPSS sınavına girdim. Sabah ve öğlen oturumuna katıldım. Sorular çok zor gelmedi ama tabiiki tam kesin ne yaptım bilemiyorum. Gerçekten merakla sonucu bekliyorum. Umarım sınava giren herkesin sınavı olumlu geçmiştir.
Ve en son bol mide bulantıları, bol halsizlikler ve bol bazı yiyeceklere karşı aşırı istek bazılarına ise aşırı isteksizlik duymaya başladım. Ve Yağmura yeni bir kardeş geleceğini öğrendik..Şu an, en başta mutluluk duysamda duygularım sanırım hormonel durumlarımdan dolayı karışık..Çok heyecanlıyım ve sebebini bilmeden korkuyorum. Sanırım bu korkum zamanla geçecek ve yerini çok güzel duygulara bırakacak..Hamilelik gerçekten insanın tadabileceği en güzel en kutsal en özel aynı zamandada en karışık duygularından bir tanesiymiş...Sizlerinde çoğu bu duyguları tatmıştır ve belki daha da farklılarını..hayat gerçekten bir çok mucizelerle ve süprizlerle dolu..
E bunca şeyden sonra bir kutlama pastası yapmaya karar verdim :))
Hem gelecek yeni üyemiz için hem de Yağmurun iyi gelen "Playgroup Karnesi" için ve tabii ki hem de "Pastacının 1.yaşı" için...

Herkese sevgilerimle..

48 yorum:

Adsız dedi ki...

Burcuuu, cok guzel bir haber bu. Hem blogunun dogumgununu kutluyorum hemde Yagmur'un kardesini (bu arada bende 16.haftanin icindeyim, kizima bir kardes geliyor yani...) Ozellikle cok guzel ve sorunsuz bir hamilelik donemi gecirmeni diliyorum. Blogunda paylastiklarin ve bana karsiliksiz yaptigin butun yardimar icin sana ne kadar tesekkur etsem azdir. Iyi ki varsin Burcu, sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Tebrik ediyorum :) Önce bebek için sonra da pastacının 1. yaşı için. Hem okul hem sınavlar hem tarifler...Bu kadar çok şeye nasıl yetişiyorsunuz şaşırıyorum doğrusu.Maşallah diyorum Allah nazarlardan saklasın.Umarım hayat bu başarılarınız devam eder ve herşey gönlünüzce olur!Ne diyelim, pastacıyla nice senelere:)

Adsız dedi ki...

Blogunun 1. yaşını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum Burcu. Bebek için de tebrik ederim, inşallah rahat ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir, bebeğine kavuşursun. Darısı başıma:) Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

sevgili burcu blogunu ve bebeğini tebrik ederim çok güzel bi haber inşallah sağlıklı hamilelik dönemi geçirirsin pastacıyla nice senelere herşey gönlünce olsun ailenle mutlu senelere sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcucum hem yeni bebişini hem de bloğunun 1.yaşını kutlarım. Umarım sorunsuz ve de güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. Bende 2 yıllık evliyim ama henüz bir bebeğimiz yok. Aslında istiyorum ama sanırım korkuyorum. Hamilelik döneminde hissettiklerini de bizlerle paylaşmanı isterim.Kendine çok iyi bak..........
Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Burcucum hem yeni bebişini hem de bloğunun 1.yaşını kutlarım. Umarım sorunsuz ve de güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. Bende 2 yıllık evliyim ama henüz bir bebeğimiz yok. Aslında istiyorum ama sanırım korkuyorum. Hamilelik döneminde hissettiklerini de bizlerle paylaşmanı isterim.Kendine çok iyi bak..........
Özge
Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Burcucum bir yıl oldu ha.Tebrik ediyorum seni.Sen istediğin sürece devam etsin pastaci.blogspot.com.Biz her daim destekçi olarak burdayız.Yeni bebişle ilgili ise uzuuun bir mail attım canım.

Adsız dedi ki...

Burcucum bebişten sonra bloğun da yeni yaşını kutluyorum..Senden çok şey öğrendim inşallah daha uzun yıllar devam eder..Hamilelik ile ilgili ise karışık duygular içinde olman çok normal..Benim ikinci hamileliğimde ilkinde olmadığı kadar karışıktı duygularım..Hatta hamile kaldığımı öğrendiğim ilk andan itibaren sanki kızıma ihanet ediyormuşum gibi garip bir duyguya kapılmıştım..Ama bebekle birlikte hepsi geçti tabiki..Şimdi zamanlama olarak kendi kendimi bol bol kutluyorum:))Çünki çok iyi arkadaş oldular birbirlerine..

Adsız dedi ki...

Tebrikler, ne güzel bir habar böyle :) ayrıca blogununda bir yılı doldurmuş olmasını kutluyorum. Ne çabuk geçiyor 1 yıl hiç farkında olmadan değil mi? Sevgilerimle
Derya...

Adsız dedi ki...

Mutlu, güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim :)

Adsız dedi ki...

Burcucum tebrikler... Pek çok güzel haberler var blogda. Yeni bebeğinizi kutlarım, umarım çok rahat geçer bu dönemin. Pastacı'ya da nice yıllar umarım herzaman böyle keyifli ve harika tariflerle devam eder...

Sevgilerimle
Begüm

Adsız dedi ki...

Daha nice yillara, tariflere ve anilara insallah. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Burcu hayırlı olsun.
Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah. :)

Adsız dedi ki...

Burcu'cugum, canım önce bebek için Tebrik ediyorum seni, eşini ve yağmuru :) sonra pastacının 1. yaşı gününü. Ayrıca okul, sınavlar hemde tarifler...Ben senin enerjine hayranım ee yeni bebekle biraz daha fazla enerjik olman gerekecek ;) Allah sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin. Kendine çok iyi bak :))

Sevgiler / Summer

Adsız dedi ki...

Burcucum önce bebişin için tebrik ederim.Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir hamileleik geçirir ve bebeğine kavuşursun.Güzel bloğundada daha nice yıllar dilerim.Benim gibi 2. bebek konusunda kararsız olan biri için iyi bir örneksin :))

Adsız dedi ki...

tebrik ederim burcu. hem sitenin yaşgününü hemde yeni doğacak meleğini... çok güzel bir haber. inşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini sevgiler...

Adsız dedi ki...

Burcucum çoook sevindim. Ne güzel bir duygudur anne olacağını bilmek. Senin kadar eminim ki Yağmur ' da çok heyecanlıdır kardeşi olacağı için. Sana sorunsuz, rahat bir hamilelik diliyorum. Bilirsin ki ilk aylar biraz sıkıntılı olabilir ama hepsi geçecek nasıl olsa. Hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum, sevgiler:)

Adsız dedi ki...

Çok sevindin Burcu'cuğum, yeni bir yaşam demek bu! Bambaşka renkler ve güzellikler getirecek bu bebek dünyanıza ve en güzeli Yağmur'un ömür boyu yol arkadaşı olacak.
Pastacıya da nice uzun yıllar diliyorum.
Çok öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Merhaba Pastaci
:) öncelikle bu sitenin 1.yılını doldurduğuna inanamıyorum. Bir yıla bunca tarifi işi nasıl sığdırdın, sanki yılların deneyimi ile bu siteyi hazırlamış gibisin. Tariflerinden çikolatalı sufleyi en son denedim. Ve çok beğenildi. Yeni bebek haberine çok sevindim. Darısı benim başıma ama ben daha yüksek lisans yapıcam hemde seninle aynı bölümde inşallah :)
sevgiler
Pinar

Adsız dedi ki...

Pastacım Burcum, ne mutlu haberler bunlar böyle! Tebrik ederim seni, şu anki karışık duyguların zamanla yerini heyecanlı bir bekleyişe bırakacaktır diye düşünüyorum. Herşeyin en güzelini dilerim senin için! Tadını çıkar, tamam mı:)
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Burcu tebrik ederim canım ne kadar güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ayrıca bloğun 1.yaşını da kutluyorum. Bende ikinci bebeğime (27 hafta) hamileyim ilk başlarda benimde duygularım biraz karışıktı ama şimdi çok mutlu ve heyecanlıyım kızıma bir kardeş geliyor diye.
Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Yaa bir gün ayrılmaya gelmiyor şu siteden hemen bir şeyler oluyor..:))sadece dün uğrayamamıştım ve bugün yazını okurken sevinçten şaşkın şaşkın belli bir süre baka kaldım..:))Ne diyeyim sen harikasın, öncelikle en önemlisi bebeğin için tebrikler, sonrada bizi bu güzel bloga kavuşturduğun günün yıl dönümü için. Sanırım önümüzdeki yıl harika bebek yemek tarifleri gelecek. Yeni bir ufuk bence ve çoğu anne bu konuda büyük problemler çeker, Burcucuğum tekrar tekrar tebrikler , her anın tadını çıkar arkadaşım,Yağmuru bizim için öp artık bir abla sayılır..:))Her zamanki gibi İYİ Kİ VARSIN..:))hoşçakal

Adsız dedi ki...

COOOOK KUTLARIM, YENİ YASINIZI, YENİ BEBEGİNİZİ...
İNSALLAH SINAVINIZDAN BEKLEDİGİNİZİN UZERİNDE SONUC ALIRSINIZ. SUNU SOYLEMELİYİM Kİ BLOGUNUZ EN BEEGENDİGİM BLOGLARIN İLKİ. BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM..

Adsız dedi ki...

Çoook sevindim Allah sağlıkla hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin bebeğini. İnşallah sınavın iyi geçmiştir. Benimki şimdilik iyi görünüyor. ÖSYM sayfasında cevapları var :) pastacı nın yaşıda kutlu olsun. nice yıllara.

Adsız dedi ki...

BU ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR HABER İNŞALLAH SİZDE BENİM GİBİ RAHAT BİR HAMİLELİK VE RAHAT BİR BÜYÜTME YAŞARSINI ÇÜNKÜ 2. ÇOÇUK HİÇTE KOLAY OLMASA GEREK AMA BİRAZDA ÜZÜLDÜM VALLA ARTIK HİÇ VAKTİNİZ OLMAYACAK VE BLOGLA PEK İLGİLENEMİYECEKMİŞSİNİZ GİBİ GELDİ UMARIM SÜPERGİRL OLUR VE HEPSİNE YETİŞEBİLİRSİNİZ SİZİ ÇOK ÇOK KUTLUYORUM

Adsız dedi ki...

canım başarılarının devamı dilerim. daha nice yıllara

Adsız dedi ki...

sitenizin yaş günü kutlu olsun :)

Adsız dedi ki...

ilk defa hakkımda kısmını okudum yazmadan duramadım gerçekten ama gerçekten nasıl yapığınızı merak ettim hem çocuk (ki 2. geliyor)hem iş ve pasta ve birsürü kurs ben çalışıyorum (pazarlama)14 aylık çocuğumla ilgileniyorum ve çok istediğim halde ne pastacılık nede ing kursuna gidemiyorum nasıl yapıyorsun bunun formulu nedir ben etrafımdaki insanlar tarafından çok aktifsin diye adlandırılıyorum sizi duysalar benim pabucum dama atılır kolay gelsin bu aktifliğiniz hiç eksilmesin

Adsız dedi ki...

burcucum, öncelikle bebişin için kutlarım sizi.Allah tamamını erdirsin. Ne hoş bir haber. Bir de ben kasımdan beri takip ediyorum blogunu ama ne çok şey öğrendim senden..onun içinde ayrıca teşekkür eder nice seneli blog dilerim..

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu,
Tebrik ederim.Hersey gonlunuzce olsun.

Ben sizi kesfettigimden beri mutlaka hergun buraya ugrar ve tariflerinizi aman tutacak olacakmi demeden dener ve basarili olurum. Bircok yeni bilgi ve puf noktasi ogrenerek mutfak kulturumu genislettim. Tesekkurler.

Adsız dedi ki...

nice mutlu senelere canim sevgilerle. pastalrini bekliyorum:)

Adsız dedi ki...

Sitenin 1. yılını kutlarım burcucum. Gerçekten her interneti açtığımda keyifle gezindiğim ve tarfilerini ağzım sulanarak izledim. Daha nice yaşlara cnm. Bu arada tabi en sevindirici haber ise yağmura minik bir kardeş bekliyor olmanız. tebrik ederim cnm. İnşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin.
Çok kocaman kocaman tebrikler PASTACI :)

Adsız dedi ki...

sevgili pastaci
tebrikler!! guzel haberlerle guzel bir 2. yas baslangici olmus..hersey dilediginiz gibi olsun..
sevgiler..

Adsız dedi ki...

Burcu cummm, cok tebrik ederim,
Önce yeni bebiş için:) Sonra guzel blogunun yası için, kutlu olsun...
Ve yeni aile uyenizin saglıkla dunyay gelmesini diliyorum, seninde saglıklı ve rahat bir hamilelik gecirmeni,
Kendine cok iyi bak,

sevgilerimle,
Figen

Adsız dedi ki...

oooo!! her şey için tebrikler !

Adsız dedi ki...

sevgili burcu, güzel haberlerini okuduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam. bu koşturmacada Allah sana kolaylık versin.

bizim master ailesi gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. 4 kişiyle rekor münür'deydi. sıra sende inşallah.

sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Nezaket, Dilek, Behiye , Emine, Özge, Arzu, Kübra , Derya, Ceren, Begüm, Pınar, Neşe, Summer, ARZU P. ,Rabia, Yeşim, Burcu, Pınar, Sibel, Songül,Ülviye, YELDA, n.e.y. , Belma, Tarçın, Pembeli, İbeking, Skutluol , Pınar, Ahu, BEthing, Figen, Zeynep ve Yoncacım....

Yazan yazamayan herkese sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi göndermek istiyorum..sizleri göremesemde, farklı bir dünyada yanımda olduğunuzu hissetmek beni çok duygulandırdı.( bilirsiniz hamilelikte insan ayrı bir duygusal oluyor) umarım oluşan bu güzel ortamımız her zaman devam eder..tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum :))) hamilelikle ilgili yaşadıklarımı ve canım çektikce yaptığım tarifleri her zaman burada paylaşıcağım umarım beni takip edersiniz :)))

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim hem ikinci bebisin icin hem blogun birinci yili icin:).Insallah daha nice yillar birlikte oluruz.
Cok rahat ve güzel bir hamilelik gecirmeni diliyorum ve hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah insallah..

Adsız dedi ki...

ben de pastacının 1. yılını kutlarım. Vee tabi ki 2. bebiş için de tebrik ederim. Umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin.

Adsız dedi ki...

MERHABA BURCUCUUUM
BLOĞUNUN 1.YAŞI,
KPS SINAVININ İYİ GEÇMİŞ OLMASI,
YAĞMURCUĞUMUN KARNESİNİ,
VE DEEEEE AİLENİZE KATILAN YENİ ÜYEYİ KUTLUYORUUUUUM:))
OH OH OH OH SENİDE 1 DAKİKA BOŞ BIRAKMAYA GELMİYOR HANİ NELER NELER YAPABİLİYORSUN O ARADA İNAN BU HABERLERİ OKUMAK BİLE BENİ YORDU ARKADAŞIM 9 AYLIK DİNLENME SÜRECİNE GİRMELİSİN BENCE LÜTFEN KENDİNİ YORMADAN GEÇİR BU SÜRECİ SAĞLIKLI MUTLU KEYİFLİ BİR HAMİLELİK GEÇİRMEN DİLEĞİ İLE BLOĞUNDA BİRLİKTE NİCE GEÇİRECEĞİMİZ YILLARA...
SEVGİYLE
ZUHAL YALÇIN

Adsız dedi ki...

Blogunun 1.yaşını tebrik ederim, uzun süre güzel tariflerinle burada buluşuruz umarım. Bebiş olayını da ayrıca tebrik ederim.

Adsız dedi ki...

Burcucumm canm arkadaşım,
Ne kadar güzel haberler Yağmurcuma bir kardeş geliyor .Blogçuğun bir yaşına basmış daha nice senelere bol pastalı günler yaşatman umidiyle bizlere.Bebek içinde Allah tamamına erdirir inşallah kendini fazla yorma ben pastaları yapar bloğa koyarım.It is a deal OK :)
Kppsde başlı başına br stress ben bu sene yetişemedim bir sürü bitirilecek şey vardı neyse seneye umarım.
Çokkk sevgilerimle.Seni ve yağmuru çokkk öpüyorum .Abime ve annene selamlarımı ilet lütfen.

Adsız dedi ki...

canım merhaba..bu harika bir haber.. ne güzel iki ayrı sevinç ve heycan..
hem blogunu kutluyorum hem de yeni gelecek bebeğini..
bu güzel tadları paylaştığın için de teşekkürler..sevgilerimle..yelda..

Adsız dedi ki...

burcucum ne guzel bir haber bu..umarim sorunsuz, cok keyifli bir hamilelik donemi gecirirsin..tekrar tekrar tebrikler
duygu

Adsız dedi ki...

Burcu'cum,
Ne guzel haber bu! Dilerim hamileligin kolay gecsin, saglikla tamamina ersin! Icim mutlulukla doldu okurken. Sevgiyle kucakliyorum seni.

Adsız dedi ki...

merhaba paylaştığınız pastalar ve yazılarınızı çok beğendim sizi kutlarım devamlı yazmak isterim ha bu arada ben 35 yaşında dünya tatlısı oğlu olan bir anneyim selamlar başarılar

Adsız dedi ki...

Annelik duygusu herhalde çok güzel bir duygu olmalı... Kutlarım.

Blogunuz da çok hoş. Tebrikler.

Adsız dedi ki...

herkese güzel dilekleri için çokkkkk teşekkür ederimmm :))

sevgilerimle..