Pazartesi, Ağustos 28, 2006

BİR ÇAY MOLASI VERİYORUM..































Nihayet beklediğimiz tatile yarın sabah çıkıyoruz :) Çok mutluyum, heyecanlıyım ve aklımı burada bırakıyorum..Özellikle bu dönem bloguma çok sarıldım ve pastacılık işi beni daha da çok heyecanlandırmaya başladı..insan hayatta sevdiği işi yapmalı diye düşünüyorum. Benimde hayatta sevdiğim iki iş var ; biri öğretmenlik biri de pastacılık..belki bir zaman gelir iki işi bir arada çok severek yapabilirim.. Döndüğüm zaman daha yoğun bir pastacı olmak istiyorum..






























Tatile çıkmadan önce, pazar günü, aile büyüklerimizi ziyaret etmek istedik..Yeşilliklerin ve denizin kenarında güzel bir yaz tatili geçiriyorlar..Bende ne zaman oraya gitsem keyifleniyor, güzel fotoğraflar çekiyor ,akşamları Vildan Ablalarla birlikte nargile keyfi yapıyr ve maalesef çok güzel yemekler yiyorum..orada 1 hafta kalsam geriye 10 kilo alıp dönerim..zaten kilolara korkulu gözlerle bakan ben , her seferinde çekine çekine "yememeliyim" avutmalarıyla yinede bana ikram edilen herşeyi yiyerek, evime geri dönüyorum..

Çalışma günlerini de, tatil günlerini de, pazar günlerini de seviyorum..

Şimdi biraz dinlenip ( Yağmur izin verirse), belki çok az renk değiştirip ( bildim bileli hep beyazım, en son çocukken bronzlaştım ), birazda çok özlediğim denize girip ( havuza değil denizeeee ) geri dönmek istiyorum..

Bugün gün içerisinde bilgisayarımın başında olacağım ama yarın yolda olacağım..hepinizi çok özleyeceğim..

en sona eklemek istediğim ve bazı arkadaşlarımın sorduğu "bebek takip çizelgesi"ni neden kaldırdığım sorusuna üzülerek cevap vermek istiyorum ki , geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı iki haftadır hamile değilim..

Herkese sevgilerimle..

45 yorum:

Adsız dedi ki...

Bol bol eylenip dinlenmen dileğiyle.
Rahatsızliğin için üzüldüm.Geçmiş olsun canım. Sakin üzülme daha güzel günler mutlaka seni bekliyordur. Umarim herşeyin iyisi ve güzeli seninle olur.
İyi tatiller.

Adsız dedi ki...

Umarım cook guzel bir tatil olur. Ben bu yaz bir rahatsızlıgımdan oturu denize giremedim ve denize girebilenleri cook kıskanıyorum. İyi tatiller

Adsız dedi ki...

Canım size bol bol dinleneceğiniz yüzebileceğiniz çoook keyifli bir tatil diliyorum sağlıkla gidin sağlıkla dönün her şey gönlünüzce olsun.Çok Öptüm.
SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Tatilin umarım harika geçiyodur,çok superr bir hafta diliyorum.

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu

tariflerin, yazılarını siteni yakından takip ediyorum pek yorum yazamıyorum ama sana geçmiş dileklerimi ve iyi tatiller diliyorum herşey gönlünce tüm güzellikler seninle olsun:)

sevgiyle kallllllll..........

Adsız dedi ki...

Burcucuğum çok çok geçmiş olsun..:(
Bilmiyordum,ama ben hep olan her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum,
Sanırım bu tatil sana çok iyi gelecek..:))bir iki kulaç bizim içinde atarmısın denizde..:))malum yeni döndük ama aklımız oralarda..:))

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu çok geçmiş olsun.
Herşeyde bi hayır vardır.
Tatilde bol bol dinlen,kimbilir hangi güzel tariflerle geri döneceksin buraya:)
Merakla bekliyorum:)
İyi tatiller ve iyi eğlenceler:))))))))
Sevgilerrr.....
Zeynep(Eslemnur)

Adsız dedi ki...

Burcucugum, iyi tatiller, bol bol dinlenip, bronzlasarak donmen dilegiyle. Beyaz tenli biri olarak renk bile degistiremeden tatilden donmenin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Cok opuyorum seni, gorusmek uzere...

Adsız dedi ki...

Ülviye haklı canım, ben senin için herşeyin hayırlısını diliyorum. Güzelce dinlen ve gel, biz seni burada bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu, insanın başına maalesef üzücü olaylar gelebiliyor, bu durumlarda sabır gösterebilmek en büyük erdem herhalde. Tatilde kendine bol vakit ayırabilmeni diliyorum, umarım başarırsın. Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

ÇOK ama pek çok üzüldüm...sanki kendi başıma gelmiş gibi..gözüm doldu..Herşey Allahtan..Hakkımızda hayırlısını versin..altından kalkamayacağımızı yükü vermesin..İyi tatiller..

Adsız dedi ki...

Canım çok üzüldüm gerçekten. Ama üzülme bir daha olur, sağlığın yerinde olsun yeter... Sen tatilin tadını çıkar bunları ve blogunu hiiiçç düşünme.. Sen yokken bizler sahip çıkarız...Yağmurcuğu öptüm...Denize, kuşa, böceğe, çiçeğe ve kumdan kalelere selam olsun...Muckkkk muccckkk

Adsız dedi ki...

İnanır mısın içim yandı.Oysa bu acı nasıldır bilemem.Demek o kadar bizden olmuşsun.Acını acım hissettim ve ne desem boş....Anladım ki kelimeler kifayetsizmiş şairin dediği gibi...Ve aslında hayat ne durmayı biliyor,ne kasedi geri sarmayı.Ama insan metaneti biliyor.

Adsız dedi ki...

merhaba burcu uzun zamandir sana yorum yazamamistim. çünkü beni çok zorlayan iki aylik bir misafirim var ve sürekli yorgun hissediyorum. tatile çikiyor olman çok hos. insallah moraline de iyi gelir. bebegin için çok üzüldüm. istedigin zamanda yeniden bir bebisin olmasini diliyorum. kendine iyi bak hersey diledigin gibi olur umar1m.

Adsız dedi ki...

Burcucum çok üzüldüm gerçekten. Vardır bir hayır. Allah herşeyin hayırlısını versin. Üzülme, iyi tatiller diliyorum canım.

Adsız dedi ki...

gecmis olsun burcu

Adsız dedi ki...

bol moral toplayıp bu olayı en az hasarla atlatmanı dilerim

Adsız dedi ki...

Burcucum çok geçmiş olsun.Umarım tatilin çok güzel geçer.Bu aralar çok fazla mesaj yazamasamda seni her zaman takip ediyorum.
Sevgilerimle
Özge

Adsız dedi ki...

Cok uzuldum...

Adsız dedi ki...

Ah Burcu, çok üzüldüm inan, içim sızladı ama olsun Yağmur var Allah onun ömrünü yağmur'a versin.İstediğin zaman sağlıklı bir bebiş daha nasip etsin sana ve de bana yüce rabbim.İyi tatiller...

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Çok çok geçmiş olsun ,gerçekten çok üzüldüm fakat herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum. Tatil size iyi gelecektir bol bol enerji depolayın :)İyi Tatiller...
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

pastacım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebiş versin.tatilde iyice dinlen moral depola.iyi tatiller. herşey gönlünce olsun.

Adsız dedi ki...

Merhaba, çok güzel bir tatil diliyorum. BEbeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

yola çıkmadan tüm aksiliklere rağmen bloga girip herkese çok büyük teşekkür etmek istedim..

hepinize bana berdiğiniz destek, güzel sözleriniz ve hep yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ederim..

Bütün güzel sözler benim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu.

1 hafta sonra görüşmek üzere..

sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

mrb burcu..İnan çok üzüldüm..Sana iyi tatiller diliyorum..

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu, eminim bu tatil sana çok iyi gelecek, yeni lezzetlerle geri döneceğine eminim:) bebek için çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır. Kendine iyi bak.Sevgiler
Derya...

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Burcu, çok üzüldüm.Her işte bir hayır olduğunu düşünmek en doğrusu. Geçen hafta Amerikan hastanesinde miydin?

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun burcu,2 yıllık evliyim ve ben de 5 ay önce sahip olduğum ilk bebeğimi kaybettim.şimdi yeniden hamileyim;çok korkuyorum fakat rabbimin bu kez bana bu güzelliği yaşatacağını umuyorum.tekrar geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

Ben de uzuldum bebek ıcın ama her zaman hayırlısını dilemişizdir, bu da demek ki senin hakkında hayırlısıymış. Allah sabır versin, Yağmur'u eşine ve sana bağışlasın.

Adsız dedi ki...

sevgili Burcu,
uamrim tatiliniz guzel anilarla gecer..bol bol dinlenin ve her gunun tadini cikarin!
Geri dondugunde ayni heyecanla seni yine burada bekliyor olacagiz... :)

sevgiler

Adsız dedi ki...

Umarım tatil dönüşü aynı heyecanı yine tadabilirsin.Lütfen çok üzülme kendine dikkat et.Allah sizlere sağlıklı ömürler versin.Burdan acınıza bizde elimizden geldiğince ortak olmaya çalışıyoruz.Yakın zamanda kısmet olurda istediğine kavuşursun canım.Büyük moralle bekliyoruz seni.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

gecmis olsun burcu hanım.. herkesin basına gelebilecek bu üzücün olayın tekrarlanmamasını dileyebiliriz sadece.. umarım çok sevdiğiniz iki işi birlikte en kısa zamanda yapmaya başlarsınız:)
sevgiler
elif

Adsız dedi ki...

gecmis olsun burcu hanım.. herkesin basına gelebilecek bu üzücün olayın tekrarlanmamasını dileyebiliriz sadece.. umarım çok sevdiğiniz iki işi birlikte en kısa zamanda yapmaya başlarsınız:)
sevgiler
elif

Adsız dedi ki...

Güle güle git sevgili burcu dinlen,eglen,guneslen fistik gibi ol,gusel mamalardan ye, yine güzel tariflerle bizlere merhaba de...

Adsız dedi ki...

Burcucum, iyi tatiller. Çok iyi dinlenip geri döndüğünde bizlere yine o güzel lezzetlerden yapmanı bekliyoruz. Ayrıca çok geçmiş olsun. Kendine çok iyi bak.

Adsız dedi ki...

Burcu cum,
Cok gecmiş olsun:( Cok üzüldüm epeydir dolasamadım blogları,
Herseyde hayır vardır canım. Saglıkla baska sefere inşallah.Bu tatil size ailecek iyi gelsin inşallah daha guzel gunlere...

Bekliyoruz seni.
Figen

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir hafta sonu sana ve ailene diliyorum.Dileklerinin en kısa zamanda olması ümidi ile.


Sevgiler

Gül

Adsız dedi ki...

selamlar ve iyi tatiller diliyorum.
blogunu beyenerek takip ediyorum. Umarım devamı kesilmez:)
Sitende kurs veren firmaları yazmışsın. Bende izmirde oturduğum için brawo pastahanesini aradım ancak böyle bir hizmetlerinin olmadığını söylediler. Lütfen izmirde gidebileceğim başka bir adres varmı bildirebilirmisin? teşekkür ediyorum
sevgiler

Adsız dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısı inşallah...
Sonra da tatil süper bişey gerçekten, evden uzaklaşmak mı güzel, işe gitmemek mi, yoksa yeni bi yerler mi görmek vedenize girip hiçbişey düşünmeden güneşlenmekmi, hepsi güzel sanırım tatile yakışıyor hepsi...
Bir de ben "Zuhal'şe gününüz"deki pastalara bittim, onları daha yakından istiyorum, ben de yapailirmiyim aceba bi deneyebilirm en azıdan değilmi:)) Sevgiler...

Adsız dedi ki...


MERHABA ,BURSA PASTALAND'DA HALKLA İLİŞKİLERDE ÇALIŞIYORUM.ELİMDEN GELDİĞİNDE PASTALAND'I TANITMAYA ÇALIŞTIĞIM BLOGUMA BEKLİYORUM.PASTA MALZEMELERİ VE EKİPMALARI SATIŞI YAPIYORUZ.AYRICA BAYANLARA YÖNELİK PASTACILIK KURSLARI DÜZENLİYORUZ.BLOĞUMA ZİYARETİNİ BEKLİYORUM

Adsız dedi ki...

AYRICA NADJA HANIM'A PASTALANDI HANIMLARA ÖNERMESİ VE TANITIMI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.GERÇEKTEN AYRI BİR DÜNYA BURASI PASTACI DÜNYASI .BURSALI OLAN HERKESİ BEKLİYORUZ.
AYRICA FARKLI ŞEHİRLERDENDE ZİYARETİMİZE GELEN ,ADIMIZI ANKARADAN,İSTANBULDAN DUYUPTA GELEN MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM.BURSA DA TEKİZ VE İDDALIYIZ.BUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.PASTA DÜNYASINA BEKLİYORUZ

Adsız dedi ki...

pastacı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Herşeyde bir hayır vardır.

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba,
bana göndermiş olduğunuz güzel sözleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..iyi ki bu bloga sahibim diye düşünüyorum :)

yukarıda da yazdığım gibi tatildeykende eşimin cep telefonundan internete bağlanıp yorumları okudum ve inanın çok mutlu oldum..tekrar çok ama çok teşekkür ederim :)

birkaç özel soruya cevap vermek istiyorum ;

Elvan merhaba,

bahsettiğin zamanda , evet kadın-doğum bölümündeydim. genellikle Amerikan hastanesine gidiyoruz ailece..

Zeynep merhaba,

ne söyleyeceğimi bilemiyorum..büyük geçmiş olsun..ama yeniden hamile olmana çok sevindim, inşallah hamileliğin sağlıklı,huzurlu ve mutlu geçer..bebeğinizi kucağınıza alır ve her yaşını beraber yaşarsınız..Allah yeni bebişi sizlere bağışlasın..

Kiraze merhaba,

İzmirde maalesef şu an bildiğim bir pastacılık kursu yok. Bravonunda bir projesinden haberdar olmuş ve onun için yazmıştım. aynı zamanda benim çok sevdiğim pastanelerden birisidir :)izmirde açılan bir kurs hakkında bilgi edinir edinmez hemen bloga ekleyeceğim, merak etme..

Şeyda, hepsi güzel :)
bu arada yapabilirsin tabiiki, hepsi göründüğünden daha kolay :)

Özlem merhaba,

hemen sizi listeme ekliyorum..pastaland hakkında daha detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bursaya uğradığımızda mutlaka geleceğim..

herkese tekrar teşekkür ederim..

sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Selam Burcu,
neden sorduğumu merak etmişsindir, hastanede adını işlem yapan hemşirenin önünde gördüm, biraz düşününce sen olduğunu anladım ve kontrole geldiğini düşündüm, hatta etrafıma bakındım şöyle, sanki görsem tanırmışım gibi. keşke seni bulsaymışım o gün. sevgiler

Adsız dedi ki...

Elvan, gerçekten bende isterdim tanışmayı..Amerikana tekrar gelirsen belki bende oralarda olurum, doktorum Ebru hanım..

sevgilerimle..