Cuma, Eylül 15, 2006

ARKADAŞIM'A HEDİYE..

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Yaldızlı yaldızlı çok hoş yaa...
Arkadaşınıza imrendim.Bende arkadaşlarıma sizlerin sayesinde böyle süprizler yapabiliyorum.
Sizlerin ki kadar profesyonelce olmasada:)...
Henüz şeker hamurunu deneyemedim ama ...Sizlerin yaptıklarınızı gördükçe imreniyorum.

Ellerinize sağlık...
Sevgilerr...

Adsız dedi ki...

Coook cici olmus buuuu en cok ciceklerin ortasindaki incileri begendim cok degisik..Tarifini sabirsizlikla bekliyorum burcu......

Adsız dedi ki...

Harikasın burcu..Ellerine sağlık.Çok şık bir pasta olmuş bu!

Adsız dedi ki...

Cokkk güzel Burcu ya senin pastalarina bayiliyorum..Ne sansli bir arkadas:)bende birgün sekerli hamurdan bir pasta yaparim insallah..Hic yapmadim o yüzden pek cesaretli degilim bu konuda:) ellerine saglik

Adsız dedi ki...

Burcucum merhaba cok uzun zamandır yazmıorum sana pastan cook guzel gozukuoo ellerine saglık muhtesem valla insan uzulur o pasta bittiginde =)

Adsız dedi ki...

ooo burcu yani ayıp oluyo şimdi.biz daha ÇİKOLATALI TART ı hazmedemeden yani..şaka şaka .ellerine sağlık harika görünüyo pasta.afiytle yesin yiyenler..bizlerde bakıp bakıp off oofff çekelim.yada hemen mutfağa girelim..sevgilerr.

Adsız dedi ki...

pastacım benim adresi versemde yanlışlıkla pasta bize gelse.ellerine sağlık yine muhteşem bi pasta yiyenlere afiyet olsun sevgiler

Adsız dedi ki...

Dışı muhteşem..:))içinde sahibini ne gibi sürprizler bekliyor çok merak ettim..:))Bizimle paylaşırsın dimi Burcucum..:))Ellerine ,yüreğine sağlık...(Bu hafta sonu cumartesi pazarda çalışıyorum ama çok mutluyum çünkü iki günde sitene bakabiliyorum..:)))...)

Adsız dedi ki...

Burcucum ne şanslı bir arkadaş bu kıskandım kendisini.Pastan çooook güzel gözüküyor.
Ellerine sağlık
Sevgilerimle
Özge

Adsız dedi ki...

Burcucum umyorum birgün böyle bir pastayla bana sürpriz ziyarette bulunursun:))
Tatilden döndüğünden beri sana yazma girişimlerim genelde hüsranla sonuçlanıyor.Gönderemiyorum yorumlarımı çoğu zaman.Hemen hemen her yazına bir yorum yazdım ve gönderemeyince vazgeçtim:(
Neyse umarım herşey iyi gidiyordur.Bizde bir yaramazlık yok.
Bu arada beni tebrik edebilirsin,geçen haftasonu 2 gün tatil yaptık Silivri'de bir otelde,çok iyi geldi hepimize.Çocuklar sezonun İstanbul için herhalde en son sıcaklarında havuza girebildiler.
Öpüyorum seni ve Yağmur'u.
Ha bu arada yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor,kolaylıklar diliyorum canım...

Adsız dedi ki...

oooooo arkadaşım bana mı geliyorsun yoksaaaa;)))))çok güzel olmuş ellerine sağlık acaba bahsettiğin lezzetleri denedin mi tarifini çok merak ediyorum,bu arada tartındaki inciler de çok şık durmuş gezdim gördüm cheesecakes yaptım turundan galiba;))Yağmur'cuğumu ve seni çok öptüm eşine de sevgiler.

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba,

pasta için yazdığınız muhteşem sözler için çok teşekkür ederim :)
kendim yaptım diye yazmıyorum (:P ) pastayı gerçekten iyi yapmışım galiba..içi yumuşacık bol çikolatalıydı.. tarifini hemen yarın Aslıcığımın yaptığı diğer muhteşem mamalarla birlikte yayınlayacağım. Şimdi yazıyı ve fotoğraflarını hazırlamam gerek..

Bu arada Arzucum, sonunda bir kaçamakta yapsanız, kısa bir tatile çıkmanıza çok sevindim..bizde bir haftasonu silivri'de ki Klassis'e kaçamak yapmıştık ve çok memnun kalmıştım..

Bu arada yarın okula başlayamıyorum..Kadrolu olmadığım için öğretim yılı başladıktan sonra ihtiyaç doğrultusunda hareket ediyorum :( yapacak birşey yok..

Zuhalcim, sanada geleceğim :) incilerde Fermodan..

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

merhaba,

ben de pastacilardanim....arkadasiniz olabilseydim keske...ama adana'dayim...
zevkle izliyorum blogunuzu...
basarinizin ve pastalarinizin daim olmasini dilerim saglikla....

sevgimle,

Adsız dedi ki...

merhaba burcu
benim de arkadasim olurmusun lüftennnnnn! cok guzel olmus, ellerine saglik - ayrica cok da zevkli süslenilmis. bende tarifini cok merak etim.

sevgiyle kal
seni ve yagmuru cok öptüm.
nese

Adsız dedi ki...

ta-taaaaaaaaammmm... iste o sansli arkadas karsinizda :) arkadaslar inanin gorundugunden cok ama cok daha guzel... ilk defa seker hamurundan begenerek yedigim bir pasta oldu.. canim arkadasim ellerine saglik... en son esim sevgililer gununde divandan kalp seklinde bir pasta almisti seker hamurundan.. kuru ve sert hamuru vardi anlatamam size... biraz tepkiliydim taki burcucumun pastasini tadana kadar... tek kelimeyle superdi.. cok sansliyim ben yahu canim arkadasim bana oturmaya geldi ama pastasiyla tabi...:) bizim ona gittigimiz anlari birakiyim da siz hayal edin :) tekrar ellerine saglik canimcim...

Adsız dedi ki...

Sn:Burcu hanım

Sitenizi çok beğeniyor ve ilgiyle takip ediyorum.Ancak bazı tariflerinizdeki malzemeleri bulunduğum şehir olan Samsun da bulamıyorum pasta süslemesin de kullanılan glikozu tüm aramalarıma rağmen temin edemedim.Bu malzemeye ulaşabileceğim yer ile ilgili bilgi verebilirmisiniz? ya da bu malzemenin yerine başka bir ürün kullanabilirmiyim?

Saygılarımla,

Nalan ATAVER

Adsız dedi ki...

Pastacı papatya merhaba,

bence biz yine de arkadaş sayılırız :)
İnternet hepimizi yakınlaştırmıyormu..muhteşem bir teknoloji:) çok teşekkür ederim :)

Neşe merhaba,

tabiiki arkadaşın olurum :))
süslemeyi beğenmene çok memnun oldum, çok teşekkür ederim :)

Aslıcım, afiyet olsunnn :))
esas şanslı olan benim, pastamı yapıp gidebileceğim çok şirin ve çok tatlı bir arkadaşım var..ve çokta hünerliiii..

Nalan Hanım merhaba,

Glikoz bulmak gerçekten zor haklısınız..İstanbulda olsanız hemen Glikoz size temin edebilirdik ama Samsun hakkında fazla bilgim yok maalesef..
eğer arzu ederseniz size kargoyla gönderebilirim..çünkü yerine kullanılabilecek başka bir ürün yok..

herkese sevgilerimle.