Cuma, Eylül 22, 2006

ÇİKOLATA ÇİKOLATA..































Dün akşam Cevahir Alışveriş merkezinde eşimle çok keyifli anlar yaşadık..Keyifli an, benim için sevdiklerimle beraber olabilmek veya sevdiğim birşeyleri yapabilmek anlamındadır..dün ikisi bir aradaydı :) Hem sevdiğim kişiyleydim hem de keyif aldığım şeyleri yaptım..pasta tabağı aradım, çikolata&yemek kitaplarına baktım ve aldım, çok güzel bir yemek yedim veeeee muhteşem bir çikolatacı keşfettim !!! Önce Profilo'da ki Mudoya uğradım. Gümüş pasta tabakları buldum ama daha önce gördüğümün aynısıydı..ama sanırım hayalimdekini bulamazsam artık Mudo'dakini alacağım..Niye bu kadar kafama taktığımı da bilmiyorum..

Sonra yine Profilo'da ki D&R 'a uğradım..ne zaman kitapcılara gitsem kendimi kayberim..bu seferde yine yemek kitaplarının olduğu bölümde kendimi kaybettim..en sonunda "ev yapımı İtalyan makarnaları"nı detaylı anlatan bir kitabı ve Selpak'ın çıkardığı "Şımartan Tatlar" isimli çikolata dergisini satın aldım..Cebimde daha çok nakitim olsaydı gördüğüm tüm çikolata ve pasta kitaplarını alırdım harhalde..bu da benim hobim :)

Profilo'dan Cevahir'e gitmeye karar verdik yemek yemek için..Üst katında 2-3 tur attıktan sonra bir üst katına çıkmaya karar verdik. Zaten bu son kattı :)Orada "Katris" adında yeni açılan güzel bir restrona girdik..gerçekten şık ve çok yatırım yapılmış bir mekandı..menüsü çok zengindi ve garsonlarıda menüye doğru orantıda çok bilgi vericiydi..ben bu dönem Ev yapımı makarnalara taktığım için , ev yapımı Angel Hair makarnasını, fesleğen ve parmesan sosla, yemeğe karar verdim..Eşim et obur olduğu için oda "t-bone" yemeğe karar verdi..ben asla o kocaman eti yiyemezdim..

Bizim tabaklarımız geldi..tam bir görsel ve damaksal şov yaşadık diyebilirim. İnanılmaz harika bir sunumla karşılaştık, özellikle eşimin tabağı tam bir Afrika ormanı gibiydi..her türlü sebze ve yeşilliklerden bir karnaval yaratmışlardı..yediğimiz yemeğe önem verilmesi çok hoşuma gidiyor..bazen hızlı atıştırmayı tercih ediyoruz ama arada görsel şovlara ihtiyacımız olduğunu kabul ediyorum doğrusu..

Benim makarnam ise tam hayalimdeki gibiydi..bir kere inanılmaz lezzetliydi..ve ben adeta tabağımla bütünleştim..ben obur gibi tabağıma saldırırken, resturant'a elinde kocaman bir fotoğraf makinesi olan bir adam girdi.."İstanbul Life" dergisinden geliyormuş ve mekanın boy boy fotoğraflarını çekti..oturduğumuz bölümde sadace biz olduğumuz için, muhtemelen ben obur obur makarna yerken İstanbul Life dergisinin fonunda çıkacağım..



































Mide fesadı geçirip arkasından bir double espresso içtikten sonra gözüme kestirdiğim "Kahve Dünyası"na gitmeye karar verdim..oda aynı katta..acayip doluydu..o yüzden oturamadık..ama bir çikolata bölümü vardı ki herkesin ziyaret etmesini tavsiye ederim..Beni orada bırakın gidin..bunu söyelemem belki yeterli olacaktır..Kuvertur çikolata , beyoğlu çikolatası ve birkaç çeşit daha aldım..Torbası çok şıktı :) Çok tok olduğum için tatlarına o an bakamadım..ama şimdi Beyoğlu çikolatasından tattım ve bunu sizlerle paylaşmaya karar verdim..mutlaka bir göz gezdirin..benim gibi çıldırabilirsiniz :)

Akşamda eve gelip "Hırsız-Polis"i keyifle ve sinir olarak seyrettikten sonra bu geceyi anlatmaya karar verdim :) Belki sizlerde güzel değişik yemek yemek ve çikolata çılgınlığı yaşamak istiyorsunuzdur benim gibi :)

Yukarıdaki çikolata ise tamamen elde kalan malzemelerle yapılan ve dehşet lezzetli olan, hem bizim hem de çocukların severek yiyebileceği bir çikolata kurabiyesi..bu benzetmeyi yapmamın sebebi ne tam çikolataya ne de tam kurabiyeye benzemesi..

Hatta çok kısa bir süreniz varsa ve elinizdekilerle değişik birşeyler yapmak istiyorsanız, bu tam size göre..bir keresinde gece saat 23:00 sıralarında öbür gün okula öğretmenler toplantısına götürmek için acil birşeyler yapmam gerekiyordu. ve ben çikolata eritip bu tarifin benzerini yapmıştım. Okulda herkes yerken çok beğenmiş ve bir tane bile bırakmamışlardı..hatta Müdürümüz ona bırakmadığımız için bize çok bozulmuştu..

Gerekli malzemeler ;


  • 1 su bardağı kadar hatta gerekirse bir miktar daha nesquik çikolatalı kahvaltılık topları veya herhangi bir kahvaltılık gevrek çeşidi
  • 100 gr çikolata ( benmaride eritilmiş)
  • 1/2 su bardağı haşlanmış kuru üzüm

Ben pasta yaparken kremadan bir miktar artmıştı..onunla yapmıştım bu çikolataları. Bu tarife isterseniz 100 ml kremayıda ekleyebilirsiniz..

Çikolatamızı benmaride eritip veya kremayla birlikte eritip hemen sıcakken kullanalım. İçerisine gevreklerimizi ve üzümümüzü atıp şöyle bir karıştıralım. İsterseniz içerisine lezzet vermesi için tarçın, hindistancevizi gibi baharatları ekleyip lezzet katabilirsiniz..

Hazırladığımzı karışım sıvı olmamalı ve biraz yoğun olmalı..o yüzden gerekirse biraz daha gevrek ekleyebilirsiniz..

Hazırladığımız karışımı isterseniz küçük kurabiye kalıplarına istersenizde yağlı kağıdın üzerine birer kaşık yanyana koyarak buzdolabına kaldırabilirsiniz. Bir gece dinlenmesi gerekiyor. Ve yemediğiniz sürelerde tekrar buzdolabına kaldırmanıza tavsiye ederim.

Özellikle çocuk toplantılarında ve partilerinde bu yiyecekler çok seviliyor..

Herkese çikolata tadında bir haftasonu dilerim..

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,2 saate yakındır blogunuzu geziyorum,bu kadar mı güzel pastalar yapılır...Tebrik ediyorum sizi.Not ettiğim tarifleri yapmak epey zamanımı alıcak :)
Tarifler harika,anlatım çok güzel,başlık resminize bayıldım...
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Yani Burcucum yaptın yapacağını..:))inan abartmadan ağızım sulanmış bir şekilde okudum yazını,çok çok keyfli ve lezzetliydi ama aynı anda ağızımında çikolatayla dolu olmasını isterdim..:)))çok hoş..şimdi bana müsade hemen bir çikolata yemem gerekir..:))))Haa bu arada tarifinde çok hoş ben daha önce senin rocher (sanırım böyle yazılıyordu)çikolatanı denemeye kalkmışken yapmıştım buna benzer bir tarif gerçekten güzel oluyor..:))Hafta sonu kızımın arkadaşı geliyor bende yapayım..:))hem pancakeinide deneyeceğim..:))Yaa iyiki varsın ...:)

Adsız dedi ki...

pastacım merhaba pasta çok güzel bende yapmak istiyorum pasta yapımı kitabını netten sipariş veremiyorum kredi kartı soruluyor ben kullanmıyorum nakit ödicem. ya biz beceremedik ya kartsız yollamıyorlar senden yardım istesem ne yapmam gerek bide kitap yurduna üyeyim ne yapabilirim.yardım edersen sevinirim

Adsız dedi ki...

pastacım merhaba pasta çok güzel bende yapmak istiyorum pasta yapımı kitabını netten sipariş veremiyorum kredi kartı soruluyor ben kullanmıyorum nakit ödicem. ya biz beceremedik ya kartsız yollamıyorlar senden yardım istesem ne yapmam gerek bide kitap yurduna üyeyim ne yapabilirim.yardım edersen sevinirim

Adsız dedi ki...

Selamlar,
Demek ki aynı yerlerde dolaşıp oturuyormuş,belki oralarda göz göze bile gelmiş olabiliriz.Her hafta sonu iş çıkışı en üst katı ve özellikle kahve dünyasını açıldığından beri yalnız bırakmamaya çalışıyorum.Birde minik kahve çekirdekli olanlardan da alsaydın muhteşem kahve yadı ve çekirdeği sarıyor birden he rtarafı.Çok güzel anlatmışsın kalemine sağlık..
Çikolatalı toplar muhteşem gözüküyor canım ellerine sağlık.))

Sana ve ailene hayırlı ramazanlar ve güzel bir hafta sonu..

Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Burcu selam.. Pasta tabağında arayışında son gelişme :) Büyükdere Caddesindeki pabetland'da tam istediğin gibi pasta tabağı görmüş bulunuyorum. Hatta fiyatını da sordum senin için 83 Ytl imiş.

Adsız dedi ki...

Burcu hanım merhaba,
Geçenlerde "Gezdim gezdim ve bir cheesecake yaptım" başlıklı yazınızın yorumlarını okurken Nesligül Aksoy hanımın yorumunu okudum.-Ne kötü bir huy, her şeyi okurum.-:))) Öncelikle kendisine sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir bilgi, yeni bir yer öğrendim. Mutlu oldum...
Nesligül hanım, size kuvertür, çikolata gibi malzemeleri nereden alabileceklerini soran site ziyaretçilerinize güzel bir bilgi vermiş. Hadımköy'de Altınmarka isimli bir çikolata fabrikasından sözetmiş. Hatta ürettiklerini satın alabileceğimiz adresi bile vermiş. Kahve Dünyası...
Siz daha sonra -bu bir tesadüf mü, bilemem- kremalı çikolatalı cupcake'lerinizin üstünü süslemek için çikolata kaplı kahve çekirdeklerini kullanmışsınız, Kahve Dünyası'ndan satın aldığınızı belirterek. Sonra yine bugünkü yazınızda Kahve Dünyası'ndaki alışverişinize bir kez daha yer vermişsiniz.Ben yorum okuduğum için bilgilendim. Siz o yorumları okuduğunuz için belki de son
günlerde Kahve Dünyası'nın küçük de olsa reklamını(!) yaptınız. Yorum okumayan ya da çoğunlukla okumayan takipçileriniz bu tarz bir bilgiden eksik kaldılar. Verilen fabrika bilgisi belkide o civarda yaşayan, o civarda çalışanlar için iyi bir fikir olabilir. -Belki fabrika satış mağazası bile vardır- Bence siz, size gelen bi tarz bilgileri yeri geldikçe, konuyla ilgili metinlerinizin içinde, bilgiyi veren kişiden de söz ederek tüm site ziyaretçilerinizi haberdar etmelisiniz. Bilgileri paylaşmanız sizde kalmasından sizce de daha önemli değil mi? Gündemdeki konuda hem Nesligül hanımın gönlünü almış olurdunuz hem de site ziyaretçilerinizin uzun zamandır dönüp dönüp sordukları çikolata, kuvertür bilgisini vermiş olurdunuz.
Herkesin Fransa'dan pasta çikolatası getirtmek imkanı olmayabilir. Zaten taşıma suyuyla da değirmen dönmez.
-çok mu kötü bir kötü polis oldum?-
Bir diğer merakım da tariflerden sizin kendi tarifleriniz gibi bahsediyorsunuz. Çok az tarifte kaynak göstermişsiniz. -Butterfly'ın çikolatalı cupcake tarifi gibi- Ben mi yanılıyorum? Bendeki bazı kitaplarda sizin tariflerinizle örtüşen tarifler mevcut. Bazı küçük değişiklikler yapıyor olabilirsiniz -son zamanlarda bolca kullandığınız aromalar gibi- Ama eğer bir kaynakdan yararlanıyorsanız bunu diğer site sahipleri gibi -Evcini, Bizim Pastane, dilek'çe, Portakal Ağacı gibi- kaynak vermeniz faydalı olmaz mı? Onların da tarifler üzerinde yaptığı küçük değişiklikler var. Kaynak gösterirken bu değişiklikleri de belirtiyorlar.
Muhtemelen bildiğiniz şeyler bunlar.
Ama kaynak göstermenizin şu faydası olduğunu düşünüyorum; site takipçilerinin çoğu kitap, dergi karıştırmayı severler. İsmini vereceğiniz bir kaynak onlara deneyecekleri başka tariflerin kapısını aralar. Hem bu sitelerin oluşumunun temel amacı ne olabilir ki? Kendini tatmin?.. Bildiklerinin keyfini sürmek?.. Bence temel bir tek amaç var: Paylaşım... Bilmem, belki de ben yanılıyorum...
Bu arada sizin şu ayaklı pasta servisi yakında şehir efsanesi haline gelmeden lütfen ya siz alın veya biri size hediye etsin.
Eleştirilerimi, fikirlerimi olgunlukla okuyacağınızı, sizi üzmediğimi düşünüyorum.
Sevgiler,
Leyla

Adsız dedi ki...

Burcu hanım merhaba,
Geçenlerde "Gezdim gezdim ve bir cheesecake yaptım" başlıklı yazınızın yorumlarını okurken Nesligül Aksoy hanımın yorumunu okudum.-Ne kötü bir huy, her şeyi okurum.-:))) Öncelikle kendisine sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir bilgi, yeni bir yer öğrendim. Mutlu oldum...
Nesligül hanım, size kuvertür, çikolata gibi malzemeleri nereden alabileceklerini soran site ziyaretçilerinize güzel bir bilgi vermiş. Hadımköy'de Altınmarka isimli bir çikolata fabrikasından sözetmiş. Hatta ürettiklerini satın alabileceğimiz adresi bile vermiş. Kahve Dünyası...
Siz daha sonra -bu bir tesadüf mü, bilemem- kremalı çikolatalı cupcake'lerinizin üstünü süslemek için çikolata kaplı kahve çekirdeklerini kullanmışsınız, Kahve Dünyası'ndan satın aldığınızı belirterek. Sonra yine bugünkü yazınızda Kahve Dünyası'ndaki alışverişinize bir kez daha yer vermişsiniz.Ben yorum okuduğum için bilgilendim. Siz o yorumları okuduğunuz için belki de son
günlerde Kahve Dünyası'nın küçük de olsa reklamını(!) yaptınız. Yorum okumayan ya da çoğunlukla okumayan takipçileriniz bu tarz bir bilgiden eksik kaldılar. Verilen fabrika bilgisi belkide o civarda yaşayan, o civarda çalışanlar için iyi bir fikir olabilir. -Belki fabrika satış mağazası bile vardır- Bence siz, size gelen bi tarz bilgileri yeri geldikçe, konuyla ilgili metinlerinizin içinde, bilgiyi veren kişiden de söz ederek tüm site ziyaretçilerinizi haberdar etmelisiniz. Bilgileri paylaşmanız sizde kalmasından sizce de daha önemli değil mi? Gündemdeki konuda hem Nesligül hanımın gönlünü almış olurdunuz hem de site ziyaretçilerinizin uzun zamandır dönüp dönüp sordukları çikolata, kuvertür bilgisini vermiş olurdunuz.
Herkesin Fransa'dan pasta çikolatası getirtmek imkanı olmayabilir. Zaten taşıma suyuyla da değirmen dönmez.
-çok mu kötü bir kötü polis oldum?-
Bir diğer merakım da tariflerden sizin kendi tarifleriniz gibi bahsediyorsunuz. Çok az tarifte kaynak göstermişsiniz. -Butterfly'ın çikolatalı cupcake tarifi gibi- Ben mi yanılıyorum? Bendeki bazı kitaplarda sizin tariflerinizle örtüşen tarifler mevcut. Bazı küçük değişiklikler yapıyor olabilirsiniz -son zamanlarda bolca kullandığınız aromalar gibi- Ama eğer bir kaynakdan yararlanıyorsanız bunu diğer site sahipleri gibi -Evcini, Bizim Pastane, dilek'çe, Portakal Ağacı gibi- kaynak vermeniz faydalı olmaz mı? Onların da tarifler üzerinde yaptığı küçük değişiklikler var. Kaynak gösterirken bu değişiklikleri de belirtiyorlar.
Muhtemelen bildiğiniz şeyler bunlar.
Ama kaynak göstermenizin şu faydası olduğunu düşünüyorum; site takipçilerinin çoğu kitap, dergi karıştırmayı severler. İsmini vereceğiniz bir kaynak onlara deneyecekleri başka tariflerin kapısını aralar. Hem bu sitelerin oluşumunun temel amacı ne olabilir ki? Kendini tatmin?.. Bildiklerinin keyfini sürmek?.. Bence temel bir tek amaç var: Paylaşım... Bilmem, belki de ben yanılıyorum...
Bu arada sizin şu ayaklı pasta servisi yakında şehir efsanesi haline gelmeden lütfen ya siz alın veya biri size hediye etsin.
Eleştirilerimi, fikirlerimi olgunlukla okuyacağınızı, sizi üzmediğimi düşünüyorum.
Sevgiler,
Leyla

Adsız dedi ki...

Sibel merhaba,

blogumu beğenmene çok memnun oldum, çok teşekkür ederim..ve her zaman beklerim..

Ülviyecim merhaba,

iyi ki sende varsın :) açıkcası ben Roches'ları daha çok seviyorum..bana beyoğlu çikolatasını anımsatıyor..ama buda pratik ve hafif oluyor..hem Yağmur çok seviyor..denemeni tavsiye ederim canım..

Emine merhaba,

yardım etmek isterim tabiiki..en iyisi havale ile ödemeyi kabul eden bir siteden sipariş ver..İdeefixe.com 'u denedinizmi? ben genelde İdeefixe'ten kitap alıyorum..

Gül merhaba,

aslında İstanbulda yaşayan çoğumuz eminim zaman zaman aynı ortamlara denk gelip belki yanyana bile oturuyoruzdur..kim bilir :)

ben o bahsettiğin kahveli çikolataları aldım aslında..hatta bir önceki yaptığım muffinlerin üzerilerini süslemiştim. gerçekten muhteşemler :)

sizlerede hayırlı ramazanlar diliyorum ve çok çok güzel bir haftasonu diliyorum..

Işılcım muhteşemsin :) ne diyeyim..en kısa zamanda atlayıp gitmem gerekiyor..çok çok teşekkür ederim..

Leyla Hanım merhaba,

Bir zamanlar Çikolata rumuzlu bir okuyucumda aynı sizin gibi sık eleyip sık dokurdu..belki onuda fark etmişinizdir..

gerçekten beni benden daha iyi takip etmişsiniz..açıkcası okurken çok şaşırdım ama sonradan da çok hoşuma gitti..karışık bir duygu..

bir kere ben herkese çok açık, paylaşımı çok seven,maddi hiç bir beklentim olmayan , kalbi açık bir insanımdır..hiçbir zaman bilgilerimi kendime saklamadım..bildiğim ve öğrendiğim herşeyi ben burada yazıyorum, eksiklerim olursa tamamlamayaçalışıyorum, yanlışım varsada düzeltiyorum..

Nesligül hanım bana tavsiye etmişti, bende çok teşekkür ettim ve kahve dünyasını izlemeye başladım..ve gerçekten ürünlerini çok beğendim..ve kullanmaya başladım.. herzaman kullanırımda ve bunuda artık yazmaya başlayacağım..benden malzeme , çikolata vb. soranlara her zaman inandığım, güvendiğim markaları yazıyorum..gerekirse adreste veriyorum..bu çikolatayı kullanmaya daha yeni başladım..dolayısıyla yeni yeni tavsiye edeceğim bir ürün oldu..

Bu arada bende her zaman Fransadan çikolata alamıyorum..ama gittiğimizde bolca aldık, onları tüketiyorum..

Kaynak gösterme alışkanlığı olan bir insanımdır, bunu yükseklisansımı
yaparken kazandım ve her zamanda çok önem veririm. eğer bir kaynaktan birebir faydalanıyorsam bunu mutlaka yazıyorum. ama birçok kaynağım var..devamlı onları okuyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum..ve ben mutfakta önümde formüller açık çalışan biri değilimdir..Kafamdan keki vb. yaparım..bunu nasıl kaynak gösterebilirim? ama benden kaynak soranlara ,her zaman ilgisine göre kaynak adları tavsiye ediyorum..gerek yorumla gerekse maille..

bu arada yorumlarıda postlarıda çoğu okuyucumuz okuyor..ben bunu biliyorum.gizlim yok, okunmasını istiyorum zaten..

İlginiz ve beni takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim..her zaman eleştirilerinize açığım..

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

burcu bu gevrekli toplar ilgimi cekti, daha once boyle birsey yapmayi dusunmus ama gevreklerin yumusayip bayatlayabileceginden korkmustum, mutfak cesaret ister di mi:)?

Madem bu cesareti once sen gosterdin, soyle bakalim boyle birsey olmuyor mu?

Adsız dedi ki...

Yelda merhaba,

yaptıktan çok kısa bir zaman içerisinde tüketik..bu yüzden bir bayatlama olmadı..hatta cornflakes ile yapılanlar kıtır kıtır oluyor..nesquik ile olan çok az yumuşuyor ama o yumuşaklıkta çok hoş bir tat veriyor..kek havası yaratıyor..

ama mutfakta pek korkak olmadığım doğru..herşeyi denemeye gayret ederim.

sevgiler..

Adsız dedi ki...

burcucum,
hayırlı ramazanlar,
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Merhaba BURCU'cuğum ohhhh ne güzel eşinle geçirdiğin günü okurken çok keyif aldım ve kahve dünyasını inanılmaz merak ettim mutlaka en yakın zaman da görmek hatta içine düşmek istiyorum düştüğüm yerden kaldırılmamak üzere;))))Çok özür dileyerek Leyla Hnm'a bir iki hatırlatma yapmak istiyorum.
LEYLA HANIM MERHABA;
Öncelikle okuma zevkinize hayran olmamamak elde değil ve gerçekten okuma keyfinin ve alışkanlığının yavaş yavaş kaybolmaya yüz tutttuğu şu yıllarda okuma alışkanlığı olan ve vazgeçemeyenleri yürekten kutluyorum hep sorunun okumamaktan ve bilgi sahibi olmadığımızdan şikayet edip duruyoruz ki çokta haklıyız ama bir de okuduklarımızı özümsemek diye bir şey vardır ki insanları kırmamamak, bu kadar iğneleyici sözler söyledikten sonra umarım üzülmemişsinizdir yorumları yapmak ya da verilmiş emekleri bu kadar hiçe saymak, hatta aleni şekilde dalga geçmek,insanarın hobileri ile yada geliştirmeye çalıştıkları tariflerini baltalamamak kısacası okuduğumuz her kitaptan birşeyler almak ve hayata geçirmek diye bir şey var ki okunanlar boşa gitmesin bizi bir adım daha öteye götürebilsin ve cahil insanlardan kolay ayrım yapılabilecek aydın kişiler olabilelim.Sizce de öyle değil mi bu kadar okumayı seven bir insan zaten bunları da biliyordur öyle deyilmi Leyla hanım?Benim ki sadece bir hatırlatma;)
SEVGİYLE VE HERZAMAN HOŞGÖRÜYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

burcu,
ben de kahve dunyasını geçen ay keşfettim ve çikolatalarıyla aramda sıcak bir ilşki oluştu diyebilirim :) kabataşta da bir tane var. orda bir de chocolate kitabı var. kitabı aldım raftan, okuyarak çikolatalarımı yedim. çıkarken de yine bir sürü çikolatalar aldım. hiç iyi görmüyorum sonumuzu ama hayırlısı :))

Adsız dedi ki...

Tuğçecim bir gün seninle çikolata çılgınlığı yaşayalım ha..ne dersin ;)

sevgiler..

Adsız dedi ki...



Burcu Hanim

Katris restaurantin sahibi olarak hakkimizda yazmis olduklariniz bizleri onore etti, zira sizlerle tanismayi arzu ederdim.

Her zaman ayni kalite ve ozenle hizmetlerinizde olacagimiz konusunda yogun bir emek vermekteyiz.

Tesekkur ediyor iyi calismalar diliyorum.

Duygu Gurbey

Adsız dedi ki...

Duygu Hanım merhabalar,

inanırmısınız bugün yine sizdeydik :)

İftar için annemle geldim ve yine çok memnun olarak ayrıldım..ve bugün Katris'i dolu görüncede ayrıca çok sevindim..çünkü hak ettiğinizi düşünüyorum..( çorbanız ve kuzu beğendiniz muhteşemdi)

gerçektende İstanbul Life'ın fonunda obur obur makarna yerken çıkmışım :)

bir daha ki gelişimde sizin orada olup olmayacağınızı soracağım..

Başarılarınızın devamını dilerim..

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım merhabalar,

Bir dahaki gelişinizde lütfen kontakt bilgilerinizi sizler için bir mahsuru yok ise bırakırsanız çok memnun olurum, zira sizi data bankama kayıt etmek istemekteyim. Repete konuklarımız için hoş sürprizlerimiz olacak... Sağlıkla kalın...

Sevgiler

Duygu Gürbey

Adsız dedi ki...

ben tam bir pasta yapma meraklısıyım,ama pastalar için ev yapımı çikolata yapmak istiyorum,bunun için sizden en büyük isteğim çikolata tarifini bulundurmanız.teşekkürederim

Adsız dedi ki...

ben tam bir pasta yapma meraklısıyım,ama pastalar için ev yapımı çikolata yapmak istiyorum,bunun için sizden en büyük isteğim çikolata tarifini bulundurmanız.teşekkürederim

Adsız dedi ki...

Merhabalar; KATRİS!!! Bahsedildiği gibi içerideki atmosfer oldukça güzel, her şey üst düzeyde tutulmuş ve her şey düşünülmüş. Hele ki bir restauranta gittiğiniz zaman en çok restaurant çalışanlarından güler yüz ve ilgi beklersiniz. Katris Restaurant Halkla İlişkiler Müdüresi Demet Hanım’ın, Restaurant Şefi Serkan Bey’in ve tüm Garsonların, sıcak bir gülümsemesi, restauranta gelen konuklarla bire bir ilgilenmeleri gerçektende bir profesyonellik. Bu konuda onlara çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman yüzlerini asık göremezsiniz. Ben ne zaman gitsem hep güler yüzlü görüyorum. Kendilerine ve Restaurant Sahibine böyle değerli bir ekiple çalıştığı için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla; Fersun

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Tariflerinizde de bahsi geçen ve yemeklerinizde & içeceklerinizde farklılık yaratabileceğiniz aromalarla ilgili detaylı çeşitler içeren bir site buldum.

Teyzem bu siteden çok değişik aromalar satın aldığını ve sonuçlardan çok memnun olduğunu anlatmıştı.

Benzersiz lezzetler yaratmak için denemeye değer sanırım:

hammaddeler.com

Mutlu Tarifler...