Salı, Eylül 05, 2006

TATİL BİTTİ..
































Tatil için Bodrum'a gittik.. tatilleri her zaman sevmişimdir, peki tatil köylerini her zaman severmiyim diye sorarsanız cevabım "ihtiyaç duyulduğunda evet" olurdu.. ne zaman ihtiyaç duyulur sorusuna cevabım ise, çok dolaşmak istemediğim, deniz, güneş, kum üçlüsünü doya doya yaşamak istediğim, ve kafamı toparlamak istediğim zaman..

Bazen belli bir süreden sonra tatil köylerinde hayat rutine dönüşüyor ama yine de deniz, güneş, kum vb. faktörler insanı kendine getiriyor..

Tatilde düşünülen kalabalıktan uzaklaşmak ve sakin sakin dinlenmekse, Bodrum'u tavsiye etmem..çünkü Bodrumun içi çok kalabalık ve hiçte sakin değil..bir gece Bodrum'a indik ve ben kalabalıktan bunalıp hemen otelimize geri dönmek istedim. Otel ise çok kalabalık olmasına rağmen iyi yapılan orginazsyon sayesinde sanki tenha ve sakin görünümündeydi..Bu bize çok ilginç geldi..başka gittiğimiz tatil köylerinde hep bir yoğunluk ve sıkıcılık yaşardık. Burada ise ilk gittiğimiz gün "acaba otel boşmu" diye düşünmeden geçemedik..Hayır otel boş değildi hatta tüm odaları doluydu ama görünümü sakindi..bu çok hoşumuza gitti..



























Deniz harikaydı, kumsalı ve koyu muhteşemdi..hatta ben kapalı yüzme havuzuna bayıldım ( havuzları sevmediğim düşünülürse ) benim en çok aradığım kum ise burada vardı ve yüzümüz hep güldü :) Yağmur ilk gün gaza gelip denize girdi..ama sonraları vazgeçti ve çocuk yüzme havuzuna girmek istedi. Sonra havuzada girdi hatta birkaç yüzme deneyimide yaşadı ama sonra ondanda vazgeçti..Çocuk külübünü keşfettik ve çoğu öğle saatini oyun oynarak geçirdi..bizde eşimle Yağmurla gidemediğimiz kıyılara, uzak noktalara gittik.























Gittiğimiz tatil köyünün birde adası vardı. Burada sabahları denize girilebiliniyordu , akşamlarıda büyük bir açık hava diskosuna dönüşüyordu..Özellikle gittiğimizin ikinci günü 30 Ağustos bayramımıza denk geldi. O kadar güzel kutladık ki hayatımda bu kadar güzel kutladığımı hatırlamıyorum. Önce sabah otel tarafında büyük bir partiyle kutlandı, akşamda adadaki büyük diskoda havayi fişekler eşliği ile kutlandı. Otelde kalanların %80'i belkide daha fazlası turist olduğu düşünülürse iyi bir tanıtım oldu. Heryer kırmızı beyaz Türk bayrakları ile doluydu. Herkese bayrak dağıtıldı. Çok güzeldi çok..























Hergün gönderdiğiniz yorumlara cep telefonumuzdan bağlanıp okumayaçalıştım. Birkaç kere cevap yazmayı denedim ama cep telefonu internet bağlantımız hemen düştüğü için pek kolay olmadı. Moral bulmaya gittiğimiz tatilim sizlerden gelen güzel yorumlar sayesinde daha da moral verici oldu..bunun için herkese çok teşekkür ederim..herbir yorumu okurken çok heyecanlandım ve mutlu oldum :)

En baştaki fotoğraf ise sabahları Yağmurla yediğimiz "pancake"lere ait..Yağmur sadesini bende bol çikolatalısını yiyordum :) artık sabahları evde de Yağmur pancake istemeye başladı..en kısa zamanda pancake tarifini sizlerle paylaşacağım ..ama benim favorim tabii ki "Nutellalı Pancake" olacak :)

Herkese sevgilerimle..

23 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne güzel yazmissin burcu bu sene tatile gidemeyen birisi olarak gitmis kadar oldum. Biraz kacamak yapip dinlenmek icin tatil köyleri iyi bir secim dedigin gibi süre uzadikca hayat monotonlasiyor.Her gunu ayni gun gibi yasiyorsun...Minik yagmurcukta nasil eglendi kim bilir en cok ona yaramistir tatil..

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım,

Ben Hürriyet Gazetesi'nden Ezgi Başaran. Sizinle, yapacağım bir haberle ilgili konuşmak isterim.
Bana ebasaran@hurriyet.com.tr adresinden geri dönerseniz çok memnun olurum.

Sevgiler

Not : Bu akşam bir çikolatalı muffin deneyim olacak. Bilgilerinize...

Adsız dedi ki...

HOŞGELDİNİZ Burcu'cuğuuum
OHHH Güneş,deniz,kum,çeşit çeşit mamalaaaar;)))İçim açıldı iyi ki planlamışsınız tatili tam da zamanına denk geldi dinlenmene ve tatilin keyfini çıkarmana çok mutlu oldum ama en çokda tekrar yazdığına çok özlemişim yazılarını;))Pan cake de enfes görünüyor en yakın zaman da tarifini bekliyorum heyecanla;)))
Hepinizi öpüyorum;
SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Ayrıca yukardaki yazı ben yazarken yeni eklenmiş;))Çok hoş hayırlı olsun arkadaşım;))

Adsız dedi ki...

merhaba burcu hoşgeldin.Bol bol dinlenmişşindir.Tariflerinizi beğenerek takip ediyorum.Yağmura selamlar

Adsız dedi ki...

Daphne merhaba,

Biraz bile olsa tatil duygusu yaşatabilmem benim için çok hoş..Tatil çok güzel birşey ama günlük hayatta bana çok güzel ve zevkli geliyor..özellikle blogumu ve sizleri çok özlemişim..birde yatağımı :)

Ezgi Hanım merhaba,

size konu ile ilgili bir mail gönderdim..
Çikolatalı muffin deneyiminin sonucunu merakla bekliyorum :)

Zuhalcim merhaba,

Bende senin yazmanı çok özlemişim..tatildeyken hem kendi bloguma hemde senin bloguna hep kaçamak yapıp girdim..senin yaptıklarının hızına yetişemedim :)harikasın !!
seni en kısa zamanda arıyorum..

Zeynepirem merhaba,

Hoşbuldum :)
herşey için çok teşekkür ederim..ayrıca Yağmura selam iletilecektir :)

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

sitenizi hergün takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum tebrikler.
ayrıca bu kadar memnun kaldığınz tatil köyünün adresini öğrenebilirmiyiz.

Adsız dedi ki...

Burcucugum, hosgeldin. Umarim birazcik da olsa bronzlasmissindir. Dinlenmis ve enerji depolamis olarak donmene sevindim. Kendine iyi bak. Cok opuyorum seni.

Adsız dedi ki...

hosdonduunn :) pancake tarifini bekliyorum
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Bodrum yazısının üzerine link vererek kaldığımız tatil köyüne yönlendirme yapmıştım. oradanda detayları görebilirsiniz. Bodrum Rixos'a gittik..
Ayrıca güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

Nezaket merhaba,

teşekkür ederim canım..çok az yandım, bu benim kaderim :)

Bething merhaba :)
hoşdöndüm :) pancake yakında geliyorrr..

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım merhaba,

Cok hos bir tatil gecirmissiniz ne mutlu. Tatil öncesi gecirdiğiniz rahatsızlık icin de gecmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Ama geri dönmenize cok sevindim. Pancake tarifini sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcucuğum hoşgeldin..:))
Bizde artık sabırsızlanmaya başlamıştık,o kadar güzel anlatmışsınki sanki bende ordaydım..:))güzel geçmesine sevindim..:))

Adsız dedi ki...

Merhaba tatilinizin güzel geçtiğine sevindim, en kısa sürede pancake tarifini bekliyorum.

Adsız dedi ki...

ben sitenizi uzun süredir takip ediyorum.ama şimdiye kadar hiç yorum bırakmamıştım.neredeyse yazdığınız tariflerin hepsini okudum.çok güzel şeyler var.her okuduğum tarifte yeni birşeyler öğreniyorum buda beni çok mutlu ediyor.
geçmiş olsun geçirdiğiniz rahatsızlık için.tatile çıkamamış biri olarak tatilinizin iyi geçmesine çok sevindim:)

Adsız dedi ki...

tatilinizin güzel geçmesine sevindim.ben uzun süredir takipçinizim ama ilk kez yorum bırakıyorum.sevgiler

Adsız dedi ki...

yorm çıkmadı sanıp bir kez daha gönderdim ama çıkmış

Adsız dedi ki...

Burcucuğum tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.Çok geçmiş olsun ama herşeyde bir hayır vardır herşey çok güzel olacak...
sevgiler

Adsız dedi ki...

oyle guzel bir resimle karsilandim ki, hos geldin... Beni bastan cikaran bir resim yine, cikolata goruntusu... Bir cocuk gibi sevindim sayfana girince:))

Adsız dedi ki...

Hoşgeldiniz,
Hoşça vakit geçirmenize tatilin iyi geçmesine adınıza sevindim.Hemde moral depolamış oldunuz.Ne mutlu..Pcake çok hoş gözüküyor ellerine sağlık..

Bu arada sizin ve ailenizin Berat kandili kutlu olsun..

Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Serra , çok teşekkür ederim:) evet gerçekten morak depoladım..
pancake ise muhtemelen yarına gelecek :)

Ülviyecim hoşbuldummmm :)
ben yokken "pastalarımız" bloguna göz kulak olduğun için ve soruları cevapladığın için çok teşekkür ederim canım..iyi ki varsın :)

Pembeli, çok sağol :) tarif inşallah yarına gelecek :)

Mehtap merhaba,
beni takip etmene ve yorum bırakmana çok memnun oldum..artık herzaman güzel veya eleştirisel yorumlarınızı beklerim..
ayrıca sizlere bilgi aktarıyor olabilmem çok mutluluk verici..umarım herzaman devam ettirebilirim..

Burcucum, çok teşekkür ederim..bende senin dediğin gibi düşünürek kendimi avutuyorum..senide fındık blogu için kutlarım..bende kendimi bir toparlayayım..bir tarif eklemek istiyorum..

Yelda , o resim beni orada her sabah baştan çıkardı, çok yaramaz birşey bu çikolata :) çok teşekkür ederim..

Damak-tadı merhaba,
tüm tatil süresince gösterdiğin ilgi ve verdiğin moral için çok teşekkür ederim sana..keşke daha çok karşılık verebilsem ama inan bu verilen moraller hep kalbimde ve çokçokk mutlu noluyorum..iyi ki varsınız..

Herkesin kandili mübarek olsun.

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

fotoğraflar fevkülade etkileyici...
fevkinin fevkinde başarılı...
:ayaktaalkışmode:

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu hanım..veya Pastacı hanım..sizin sitenize her ay giriyorum..ya resmen muptelayım..Bu arada geçmi RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..Nice Bayramlar İnşallah..Sevgi ve selamalrımla

oyun dedi ki...

Çok güzel bir site paylaşımlar için teşekkür ederim..