Cumartesi, Kasım 11, 2006

ARTIK BİR KÖŞEM VAR..


































Bir buçuk yıldır Pastacı'da çok severek tarif yazıyorum ve bilgilerimi sizlerle paylaşıp , yine sizlerin sayesinde kendimi geliştiriyorum..bu işi çok sevdiğimi anladım ve kendimi mutfağa ve tatlılara adamaya başladım..
İki ay önce benden izinsiz kullanılan bir fotoğraf, şimdi o fotoğrafın yayınlandığı sayfada yer almamı sağladı..biraz heyecanlıyım :)
Her hafta Cuma günleri yayınlanan Diva dergisinin Kuzine sayfasını hazırlayacağım artık..

Hala heyacanım geçmediği için çok uzun yazamıyorum, umarım hislerimi anlayabiliyorsunuzdur..daha sonra daha uzun yazarım söz :)

sevgilerimle..

73 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar Burcu Hanım. Ne kadar güzel bir dergide yazıya başlamanız. Çok daha iyi yerleri hakediyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.
Selamlar.

Adsız dedi ki...

Tebrik ediyorum,
Bence yaptığı işi sevgiyle yapan herkes iyi yerlere gelir,sizin de bu işi çok sevdiğiniz belli zaten.Sevgiler
Zeynep

Adsız dedi ki...

Söyleyeceğim bir tek şey var Burcu'ya
yakışır.Ben bunu bekliyordum.
Tebrik ederim Burcu
Daha nicelerine
Sevgiler,
Najda Erbaş

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu seni tebrik ediyorum. Başarılar! Senin adına bende heyecanladım, zevkle takip edeceğim.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

çok sevindim adına Allah daim etsin Allah utandırmasın :)

Adsız dedi ki...

Cok guzel bir haber bu, Burcu'cugum. Seni tebrik ediyor, bunun gibi bircok guzel haber duymayi diliyorum ilerde. Ama bizleri de ihmal etme sakin, olur mu?

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Çok mutlu oldum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

senin adına o kadar sevindimki anlatamam.allah daha güzellerini versin inş sana...tekrar tebrik ederim

Adsız dedi ki...

Merhaba;
Pastacı Blospot'u yakından izleyen, tariflerinizi deneyen biri olarak, köşenizin olması sevindirici, başarılarınızın devamını dilerim. Ancak neden kuzine ismini seçtiğinizi merak ettim.

Adsız dedi ki...

Burcu hanım tebrik ederim çok sevindim neden kuzine ?

Adsız dedi ki...

burcucuğum senin adına çok sevindim.
Umarım Tüm hayallerine kavuşursun.
Ne bileyim pastaci lisansını alıp Tüm marketlerde senin ürünlerin satılırmış (çok abartmamışımdır umarım)
Herşeyin en güzeli seninle olsun.
Sevgiler
nermin/kiraze

Adsız dedi ki...

Canım Burcucum çok sevindim,tebrik ederim.Hayırlı olsun.Daha da güzel işlere imza atacağını biliyorum ben.Sevgiler canım,öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim,tarifleriniz ve anlatım şekliniz çok güzel.Hergün bloğunuzu ziyaret etmezsem rahat edemiyorum:))Pasta yapmayı da yemeyi de çok severim.Verdiğiniz bilgiler sayesinde değişik tadlar ortaya çıkartıyorum.Bloğuma gelirseniz sevinirim ,sizin kadar usta değilim ve bloğumda yeni olduğu için acemiyim.

Adsız dedi ki...

nasıl sevindim burcu anlatamam.çok tebrik ediyorum seni.takip ettiğimiz blog sahiplerinin başarılarına tanık olmak gerçekten çok sevindirici.umarım başarıların artarak devam eder.sevgiler...

seda
tarifname.blogspot.com

Adsız dedi ki...

SİZ BİR MARKASINIZ KENDİ ADINIZLA YAZMAK İÇİN ISRAR EDİN SİZİ İZLİYORUM KALBİNİZDEKİ HEYECANI DUYUYORUM SEVGİLER BAŞARILAR.

aynur biçer

Adsız dedi ki...

Burcu seni tebrik ediyorum. Ama bence bu senin için sadece bir başlangıç, çok yakın zamanlarda seni daha büyük olaylar için tebrik edeceğimizi ben zaten biliyorum ve şimdiden buraya yazıyorum. Sonsuz başarılar diliyorum. Hoşçakal...

Adsız dedi ki...

sevgili Burcu,
senin adına çok sevindim,ama sana şunu söylemek isterim uzun yıllardır unutup bir kenara attığım en sevdiğim iş olan pasta yapmayı bana hatırlattğın ve hayatıma renk kattığın için de sana ayrıca teşekkür ederim,hayat sana her zaman gülümsesin..slmlaaar

Adsız dedi ki...

İnsanın bir işi yaparken arkasında destek olan insanlar olması çok güzel bir duygudur.Çoğunluğun dilekleri duaya dönüşüp, yaşamında daha güzel yerlere gelmeni sağlarlar umarım.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

BUGUN EVDE YOKTUM...SIMDI EVE GIRDIM VE BURCUCUM NELER YAPMIS DERKENNNN..YAZINI GORDUM;CANIM BENIM SENI OPUYOR VE TEBRIK EDIYORUM...BASARILARIN CIG GIBI BUYUYUP GIDER INSAALLAH.....:))

Adsız dedi ki...

Burcu'cuğum,
Kesinlikle hakedilmiş bir başarı. Senin adına çok mutlu oldum ve heyecanını hissettim inan. Başarılarının artarak devamını dilerim canım :) Hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu,
Sanal alemden basili medyaya gecisini yurekten kutluyorum..umarim ilerde bu daha da buyuyerek; basli basina bir gurme/pattiserie dergisi olarak butunu sana ait olarak yayinlanir ve raflarimizda yer alir :) tekrar tebrikler, sevgiler..

Adsız dedi ki...

a-ha!
basligi ve fotografi gorunce saka sandim! ne diyeyim, her iste bir hayir vardir! :)
tebrikler

Adsız dedi ki...

Sizi çok tebrik ediyorum.Allah utandırmasın.

Adsız dedi ki...

burcu çok tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

Burcu'cuğum bu habere ne kadar çok sevindim anlatamam.. Ve ben seni ilerki zamanlarda çok daha farklı yerlerde göreceğime inanıyorum. Seni öpüyorum, tebrik ediyorum ve başarılarının daim olmasını diliyorum.

Sevgiler

Adsız dedi ki...

Herkese verdiği destek ve moral için çok çok teşekkür ederiyorum :))

Hemen birşey açıklamaya ihtiyaç duydum ;
Ben bu sayfada tarif hazırlamaya başlamadan önce ,sayfanın adı "kuzine"idi..bana "kuzine"yi sen hazırlarmısın diye bir teklif geldi..o yüzden şu an sayfanın adı "Kuzine"..

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

bu çok güzel bir haber :) tebrik ederim burcu hanım.bende sitenizi yaklaşık 1 yıldır hergün ziyaret ediyorum ve tariflerinizden büyük ölçüde yararlanıyorum.siz zaten çok başarılısınız bu işte..daha da başarılı olursunuz inşallah.Tekrar kutluyorum.sevgiler.

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ BURCU SENİ TEBRİK EDERİM CANIM NE MUTLU SANA ÇOOK SEVDİĞİN BİR HOBİYİ MESLEĞE DÖNÜŞTÜRDÜN HERKESE NASİBEDER RABBİM İNŞALLAH.SENİ TVLERDEDE GÖRMEYİ İSTERİZ...ZATEN BÖYLE GİDERSEN YAKINDA BUDA OLUR ..YAA BURCU YAA BENİM SANA BİR SORUM OLACAK ACELE KALPLİ KURABİYELERDEN YAPMAM GEREK HEDİYE GÖTÜRECEĞİM..AMA Bİ SORUN VAR..ŞU AN EVDEKİ KUTULARIM TÜKENDİ TRUFFLARI PAKETLEMİŞTİM ONLARA ENİNKİNE BENZEYEN O ÇANTALARDANDA YOK VE BEN KURABİYELERİMİ TABAKTA FELAN GÖTÜRMEK İSTEMİYORUMMM.. NELER ÖNERİRSİN BANA LÜTFEEEEEEN ACİLEN BİŞEYLER BULLL KURABİYELERİM GARİP KALMASIN ARKADAŞLARRRR..... SİZİNDE FİKRİNİZ VARSA BU KONUDA LÜTFEN YARDIM EDİN BANA.... HEPİNİZİ SEVİYORUMMM AMA BU BLOĞUN SAHİBİNİ DAHA ÇOOK ....

Adsız dedi ki...

Tebrikler!!! Ne kadar guzel bir haber, cok sevindim. Bloglara ilgi duymaya basladigimdan beri cok tarif, cok sayfa gordum, ama seninki hala favorim ve en cok guvendigim. Bence seviyeyi yuksek tutmakta cok basarilisin, dergide de cok basarili olacagina eminim, ellerine saglik ve kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Burcucum çok sevindim tebrik ediyorum seniii. Başarıların daim olsun canım benim. Daha çok yerlerde görmek istiyorum seni inşallah. Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Besteye acil cevap;Dısarıdayım aslında ama icim el vermedi:) sepet ,kumaslardan yapılmıs el dikimi kese vb. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcu'cum inanılmaz sevindim, çok tebrik ederim..
Tariflerinden, bilgilerinden artık çok daha fazla insan yararlanabilecek, ne güzel:).
Çok öpüyorum seni, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Burcu cok tebrik ederim. Senin kadar oabilir mi bilmem ama ben de cok heyecanlandim.

Adsız dedi ki...

Burcu'cuğum seni çok tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.Dergideki tariflerini, buradan da takip edebilecek miyiz???
Ayşen

Adsız dedi ki...

Burcucugum, cok takip edemiyorum bu siralarda bloglari. Cok guzel bir haber gordum sayfanda ve yorum yazmadan duramadim. Cok tebrik diyorum seni. Ben diyorum ki bu bir baslangic bunu mutlaka bir TV programi izleyecek... Cok opuyorum, bizler gibi daha binlerce insana guzel tariflerin ulasacak. Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

AYYY BURCU YAA CANIMSIN VALLA SENİN HAKKIN ÖDENMEZ ALLAH RAZI OLSUN EŞİNE ÇOCUĞUNA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH SANA VARYA DERGİNİN TAMAMINI VERMELİLER BENCE YETMEZ BİR SAYFA FALAN...BU HARİKA FİKİRLERİN İÇİN ÇOK AMA ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA SEPET ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE EVDEDE VAR BİLİYOMUSUN..SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇOOK MERSİ SEVGİLER...

Adsız dedi ki...

Burcucum şimdi okudum çok mutlu oldum. seni çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.arkadaşların dediği gibi inş tv programlarında seni görürüz.sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcu merhaba, spiderman pastamı hazırladım. herkes ve öncelikle oğlum çok beğendi ve en önemlisi mutlu oldu. neredeyse tüm spidermani o yedi. Pastanın resimlerini sayfamda yayınladım. Buradan tekrar sana ve Ulviye'ye çok ama çok teşekkür ediyorum. Var olun emi..

Adsız dedi ki...

Canım arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum senin heyecanın bana mutluluk olarak geri dönüyor ve yüreğim pır pır ediyor bu kadar yürekten yaptığın hobini genişletip profesyonelliğe adım atışın çok takdir edilecek bir durum ve bu ilk basamaktan sonra koştuğunu göreceğimiz günlerinde çok yakın olduğunu sezinleyip daha çok memnun oluyorum.Başarıların bir ömür boyu sana mutluluk ve hep heycan versin çok öpüyorum arkadaşım;)
NOT:Bugün gazete bayiine sordum yoktu daha doğrusu kalmamış ilk yazımda bomba etkisi yapmışsın bile;))Süpersin;)
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

Burcu çok çok tebrik eder heyacanının hiç bitmemesini dilerim.. Eren

Adsız dedi ki...

Burcucuğum malum ancak pazartesi bakabiliyorum sayfana,çok şey kaçırmışım..:))Tebrik ederim arkadaşım Allah daim etsin inşallah daha nice başarılara imza atarsın...:)))

Adsız dedi ki...

Burcu'cum cok sevindim bu habere :))
Artik seni ordanda takip edecegiz.Bence sen pasta yapimiyla ilgili bir televizyon programi yapmalisin canim :))İnan raiting rekoru kirar (Buradan birileri duysun) :) Seni seviyorum canim ve basarilarinin devamini gormeyide diliyorum.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

sevgili burcu,
yazını yeni gördüm canımm. inan senin adına çok sevindim. başarılarının devamını diliyorum. öptüm canım...
sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu, bu habere cok sevindim. Senin bilgi birikimin, istegin ve azmin demek sadece internet kullanicilarini degil, bizim annelerimiz, teyzelerimiz ve babannelerimiz tarafından da bilinecek. Senin adina cok sevindim, bazen kotu seyler iyi seylere vesile oluyor iste :))

Adsız dedi ki...

burucucm, ne sevindirici güzel bir haber..daha da büyük projelerde seni göreceğimize eminim ben. sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcu hn sizi tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

sevgili BURCU, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.. zaten teklif geç kalınmıştı tam isabetli olmuş..ben daha öncede yazmıştım sizin kitap çıkarmanızda lazım dıye.. şimdi artık tv programı bekliyorum yakışır.. ben de konuk olurum ..başarılar ..sevgiler..FERHAN

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu,

Bilgin, sabrın, zevkin ve yenilikçi yaklaşımınla, sen bunu gerçekten hakediyordun. Seni tebrik ediyor başarılarının devamını ve güzel tariflerini bekliyorum.

Feyhan

Adsız dedi ki...

Burcucum 2 ay once seni uzen bu olayin simdi seni mutlu etmesi cok guzel.Herseyde bir hayir vardir derlerya buyukler buda o hayirli olaydanmis meger :)Dilerimki en kisa zamanda seni bir yemek programinda sevgiyle ve sabirla yaptigin o harika pastalrinla görebiliriz..
Hep mutluluk ve keyifle gülümsemen dilegi ile..
Esin B.

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun ! daha iyi yerlerde olmanı temenni ederim...

Adsız dedi ki...

Canimm inan ne kadar mutlu oldum bilemezsin keske benimde bu dergiyi alma imkanim olsa ama olsun tr'ye geldigim zaman insallah nasip olur bende alirim:)Seninle gercekten gurur duyuyorum ve hep icimden burcu birseyler yapmasi lazim diye geciriyorum cünkü cok profesyonel yapiyorsun herseyi.Uzun zamandir hic bilgisayarin basina gecemedigimden dolayi yorum da birakamadim ama hepsini bugün iceledim ve hersey icin ellerine saglik ve tesekkürler yine muhtesem hersey..Ben artik en cok senin tariflerinden faydalanarak cok güzel pastalar yapiyorum ve bu da beni cok mutlu ediyor..HErzaman dedigim gibi iyiki VARSIN:)

Adsız dedi ki...

Çok sevindim Burcu,

Derginin adını ilk defa duydum. Yaşadığım şehre pek gelmiyor bu tarz dergiler. Ama Ankaraya gittiğimde artık gözlerim bu dergiyide arayacak.

Eminim sen daha iyi yerlere layıksın. İnsanın sevdiği işi yapması da harika olur. Yakında umarım birde kitabını görürüz.

Adsız dedi ki...

harikasın Burcu'cum,
tebrik ediyorum gönülden seni..ilk işim dergiyi almak olacak bugün:)
umarım yakın zamanda bu muhteşem yeteneğini profesyonel işin haline getirip yoluna devam edersin.
hayırlı uğurlu olsun köşen:)
sevgilerimle:)

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım çok sevindim.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

Sevgili Tatlı Burcu,

Senin adına çok sevindim.
Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Fotoğrafın çok hoş çıkmış.

Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu,
Öncelikle tebrik edip başarılarının devamını gönülden dilerim.Ne iyi olmuş seni keşfetmeleri..Aramızdan bir arkadaşımızın böyle güzel yerlerde olması bizler için gurur kaynağı oldu.Tekrar tebrikler sevgili Burcu..

Güzel bir hafta diliyorum,sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

tebrik ederim burcu.. hayırlı ugurlu olsun:)

Adsız dedi ki...

Burcu, tebrik ederim. Bu güzel başlangıcın devamı gelir inşallah. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhaba,sizin adınıza çok sevindim,tebrik ederim :)

Adsız dedi ki...

çok sevindim gerçekten çok güzel bir haber tebrikler fikriye

Adsız dedi ki...

sevgili burcu,
ben aslinda cok sasirmadim desem:-)) -
cok sevindim bu guzel habere ama sen öyle guzel seyler yapiyorsun'ki - hele su asama asama pasta yapimi fikrin bir harika. daha önemlisi, bu bilgileri paylasiyor olman öyle superki. seni cok ama cok kutlarim. seni tanimadan önce pasta konusunda iyi oldugumu düsünürdüm ister istemez (cevrem öyle derdi) hatta pastaci lakabimdi. ama simdi biri pastaci diyince, yok ben cok pastaci degilim, tanidigim baska usta bir pastaci var diyorum. bir bilseler biz birbirimizi hic görmedik aslinda, hi, hi. istanbula yasiyor olasam kesin tanismak cok isterdim. bu arada annem istanbul'dan gecen gün yine birsürü eti'nin piknik bisküvilerinden göndermis - senin tarifini tekrar deneyebilmek icin:-))

hosca ve sevgiyle kal!
seni ve yagmur'u öpüyorum.
nese sahin, zürih

Adsız dedi ki...

merhaba burcu yağmura geçmiş olsun şimdi daha iyi olmasına sevindim. seni de tebrik ederim. bu işin altındanda başarıyla kalkacağına eminim. başarılarının devamını diliyorum sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

merhaba burcu yağmura geçmiş olsun şimdi daha iyi olmasına sevindim. seni de tebrik ederim. bu işin altındanda başarıyla kalkacağına eminim. başarılarının devamını diliyorum sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

sevgili burcu hayırlı olsun en güzel günler ve işler seninle olsun sevgiler

Adsız dedi ki...

sevgili burcu hayırlı olsun en güzel günler ve işler seninle olsun sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım tebrik ediyorum.Bugün bir köşe yarın ise bir kitap...

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu,
Candan kutluyorum seni. Dileğim bundan sonra çok daha iyi yerlerde olman. Başarılarının devamını içtenlikle dilerim.

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim ablacim, basarilarimi diliyorum sana, cok sevindim senin adina...

Adsız dedi ki...

her iste vardir bir hayir derler demek ki bunda hayir varmis burcu'cugum. daha iyilerine insallah! artik divacilara kizmiyorum ama gurme.net'e hala kiziyorum acaba ondaki hayir bir araya gelmemizi saglamasi miydi diye düsünmüyor degilim..
kutlarim!
tijen

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu
başarından dolayı seni tebrik ediyorum:) Çok şirin çıkmışsın, sayfan çok güzel olmuş. Başarılarının devamını diliyorum:) Yazmak kendini dergi sayfalarında görmek çok güzel:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu
başarından dolayı seni tebrik ediyorum:) Çok şirin çıkmışsın, sayfan çok güzel olmuş. Başarılarının devamını diliyorum:) Yazmak kendini dergi sayfalarında görmek çok güzel:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

tebrikler Burcu, başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim...
sevgiler..

Adsız dedi ki...

Tebrik ediyorum Burcu hanım. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bizlerde artık okuyucunuz oluruz.
Sevgiyle kalın...