Cuma, Aralık 22, 2006

KURABİYE ÇALIŞMALARI..
























Bir haftadır yoğun bir şekilde kurabiye yapıp duruyorum :) Kurabiye yapmayı bu kadar çok seveceğimi bilmiyordum ama özellikle yılbaşı kurabiyesi yapmaktan çok zevk aldım. Kurabiye yapmak, sizin hayal dünyanıza göre yön verilebilecek bir hobi bence..ve hediye olarak sevdiklerinize götürmek gerçekten çok güzel bir süpriz oluyor..

Kazım Karabekir Vakfının kermesine yıldızlı ve kalpli kurabiyelerden yapıp fotoğraftaki gibi poşetleyip götürdüm. Ve birde küçük browniler yapıp onlarıda poşetledim. Sevgili Suzan beni karşıladı ve çok iyi yürekli bir anne ile tanışmış oldum :) Vakıf çok aktif ve sosyal bir mekandı..Resim kursları, müzik kursları, kermesler ..cıvıl cıvıldı..Götürdüğüm mamaları onlara teslim ettim ve satışına fiyatına hiç müdahale etmedim. Önemli olan çocuklara küçücük bile olsa bir katkı sağlayabilmekti..Umarım ileride çocuklar ve yardıma muhtaç bir çok dünya insanı için çok daha büyük şeyler yapabilirim. Allah bana bu gücü verebilir belki..

Aşağıdaki post'ta kurabiye yazılarının üzerilerini tıklasınız tariflerine ulaşabilirsiniz. Yıldız kurabiyelerini, üzerini şeker hamuru ile kapladığımız yılbaşı kurabiyeleri ile aynı teknik ile yaptım.

Dün ise Yağmur'cuğun okulundan sınıf arkadaşı Ece Yağmur'un annesi Ülker Hanım ile pandispaya ve kurabiye kursu yaptık :) Kurs dediğime bakmayın, beraber mutfağa girdik..
Bugün öğlen tekrar gelecek ve dün hazırladığımız pandispanyaları şeker hamuru ile kaplayıp gül yapacağız..

Kurabiyeleri yaparken bazı püf noktalarını fotoğraflamaya çalıştık. İki kişi olunca fotoğraf çekmek doğal olarak daha kolay oluyor. Ama bana bir fikir verdi, en kısa zamanda bir tripod alıp tek başıma çalışırkende daha detaylı fotoğraf çekebileceğim..bunun üzerinde biraz çalışmam gerekecek :)

Kurabiyelerin şekillerinin bozulmaması için yağlı fırın kağıdı üzerinde hamurun bir kısmı açtık. Mümkün olduğu kadar ince açtık çünkü kendisi ince sevdiğini söyledi :)

Sonra açtığımız hamuurun üzerine kalıplarımızı yerleştirdik.























Hamuru çok ince açtığımız için aralarındaki hamurları çıkarmak biraz zor oldu. Bu yüzden kalıplara dokunmadan uzun ince uçlu bir çubukla kalıpların dışındaki fazla hamurları temizledik.

Bazılarına delikler açıp ağaç süsü olarak hazırladık. Bazılarını ise biraz daha kalın açıp altlarından çubuk geçirdik ve saplı kurabiyeler oluşturduk.

Bazı hamurları ise renklendirip kurabiyeden bonibonlar yaptık :) Dediğim gibi , hayal gücünüze göre bir çok çeşitte kurabiyeler yapabilirsiniz..

Yaklaşık dört tepsi kurabiye pişirdik. Üzerilerini süslemek için kurabiyelerin soğumalarını bekledik. Sonra Yağmurların sınıf öğretmeni Nurdan Öğretmen'de bize katıldı ve hep birlikte şeker hamurunu renklendirip kurabiyelerin üzerilerini kapladık.

Fotoğrafları Ülker Hanım çekti ve bana gönderecek..süsleme fotoğraflarını ise en kısa zamanda ekleyeceğim..

Kurabiye yapımı linkleri ;

Şeker Hamuru Kaplı Yılbaşı Kurabiyeleri

Royal Icıng Kaplı Kurabiyeler

Kurabiyelerin üzerine şeker hamuru kapladıktan sonra, bitter ve beyaz küvetur çikolata erittik. Yağlı kağıttan sıkma torbaları hazırladık ve bitter, beyaz ve kırmızı ile renklendirilmiş beyaz çikolata ile kurabiyelerin üzerilerini tekrar süsledik :)

Devam edecek :)

48 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim gerçekten muhteşem olmuş... Sizinle konuşmam gereken bir konu var msn adresimi eklerseniz sevinirim : Mail : leblebici_94@hotmail.com

Mutlaka bekliyorum

Adsız dedi ki...

bende o grubun içinde olmayı çok isterdim bu güzellikleri paylaşmak ayrı keyif çocuklar için yaptığınız kurabiyeler için ayrıca tebrik ederim herkez sizin kadar duyarlı davranabilse eminim hepsini gülümseten birer armağan olarak onlara geri döner emekleriniz
sevgiler
aynur biçer

Adsız dedi ki...

Burcu,

Seni takip etmek benim için bir takıntı oldu diyebilirim, neredeyse saat başı bloğa girip, ne yaptığını kontrol eder hale geldim.Gerçekten çok tebrik ediyorum seni.Bu arada sana bir mail atıyorum , okur ve cevaplarsan sevinirim.

Müge

Adsız dedi ki...

Burcu vallahi benim için de ,dışarıda olmadığım zamanlarda burada sevdiğim blogları takip etmek bir takıntı haline geldi:)ben de geçen gün royal icingle kaplı bu kurabiyeleri yaptım ilk deneme için iyi sonuç aldım tekrar deneyeceğim yakın zamanda bu arada Burcu eğer burada arayıp ta bulamadığın bir şey varsa lütfen bildir amerikadan ablam gelecek isteyebilirim .. sevgiler

Adsız dedi ki...

Diğer resimleri de dört gözle bekliyorum....
Bu haftasonumu bende kurabiyelere ayıracağım. Bi gözüm sizin tarifiniz ve bilgilerinizde diğer gözümde kurabiye hamurunda olacak yine:)))Royal icing yapmaya bir cesaret edebilsem gerisi gelecek:)

Adsız dedi ki...

burcu abla kurabiye çalışman çok hoş olmuş fotoğrafları çekerken iki kişi olduğu belli merdanenin üstünde iki el var diğer fotoda el makinenin zıt yönünde

Adsız dedi ki...

Bende bayılıyorum kurabiye yapmaya, çok zevkli çookk :) Kurabiye kalıplarına ise doymuyorum. Her şekil beni cezbediyor.

Harikasın Burcucum ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar.

Adsız dedi ki...

Burcu bende kurabiye kursu istiyorummm

Adsız dedi ki...

tarifini sizden daha önce almıştım ve royal ıcınk kaplı kurabiyeleri olmıyacağına inanarak yaptım ve süper oldular inanılır gibi deyildi herkes bayıldı size çok teşekkür ederiz ogün bugündür favori kurabiyelerimdendir. Üstelik bayramda yapmayı düşünüyorum kapıya gelen çocuklar olsa onlara vermek ne güzel olurdu dimi? sofra özlemi

Adsız dedi ki...

burcucum,
seni çok iyi anlıyorum. bana da aynı kurabiye deliliği ve neşesi gelmiş durumda. kendimi durduramıyorum. yılbaşı hediyesi olarak kime hangi kurabiyelrden yapılacak planları yapıp duruyorum :) ayrıca aynı senin gibi benim de bir arkadaşım hafataya gelecek ve beraber kurabiye vs "kursu" yapacağız ;) herhalde yılın bu zamanı hepimizi etkileyen birşeyler var :)

Adsız dedi ki...

burcu, birşey soracağım. kurabiyeleri içine koyduğun poşetleri nerden alıyorsun? geçen gün eminönünde biraz bakındım ama sanırım kafam kurabiye süslerine kilitlenmişti :)

Adsız dedi ki...

merhaba burcu,kurabiyelerin harika görünüyor,kurabiye yapma takıntısı senden bana geçti..ama yorumları okudum diğer arkadaşlarda da varmış,ayrıca kermeslere bir şeyler yapmak beni de çok mutlu eder,bir iki haftadır bu tip faaliyetlere katıldım,hatta önümüzdeki hafta bir tane daha var,insan bu tür şeyler için bir şeyler pişirdiğinde inanılmaz keyif alıyor.yaptığınız ufacık bir kek veya kurabiye çok büyük bir değer kazanıyor,ellerinize sağlık..

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu hanım,
Birileri için bir şeyler yapmış olmanın iç huzurunu taşımak ne keyifli değil mi? Benim eşim Amerikalı, işi nedeniyle İstanbul'da yaşıyoruz.
Ben Internatiol Woman of Istanbul üyesiyim. Biz de her Christmas öncesi çocuklar yararına kermes düzenleriz.Kasım ayı sonunda yapılan kermese katılanlar masa kiralar. Alınan kira gelirleri çocuklar yararına olan çeşitli derneklere, vakıflara bölünür. Her ülke için ayrı bir masa olur. Satılanlar çoğunlukla gıdadır. Reçelden, şaraba, Fransız ve İtalyan peynirlerinden, panettolara, ikinci el bebek giysileri ve oyuncaklarına, home made keklere, kurabiyelere kadar herşeyi bulabilirsiniz. Ama çoğunlukla Christmas ve yılbaşına özel şeyler.
Kermesin öncesi ve sonrası çok yorucu geçer faal üyeler için. Ama bitip de evlerimize döndüğümüzde ulaşabildiğimiz çocukları düşünüp keyifleniriz, yorgunluğumuzu unutuveririz.
İşte bu iyi yaşamanın, hayatta bir şeylere yaramış olmanın keyfi. Size böyle nice keyifler dilerim.
Deniz

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu hanım,
Birileri için bir şeyler yapmış olmanın iç huzurunu taşımak ne keyifli değil mi? Benim eşim Amerikalı, işi nedeniyle İstanbul'da yaşıyoruz.
Ben Internatiol Women of Istanbul üyesiyim. Biz de her Christmas öncesi çocuklar yararına kermes düzenleriz.Kasım ayı sonunda yapılan kermese katılanlar masa kiralar. Alınan kira gelirleri çocuklar yararına olan çeşitli derneklere, vakıflara bölünür. Her ülke için ayrı bir masa olur. Satılanlar çoğunlukla gıdadır. Reçelden, şaraba, Fransız ve İtalyan peynirlerinden, panettolara, ikinci el bebek giysileri ve oyuncaklarına, home made keklere, kurabiyelere kadar herşeyi bulabilirsiniz. Ama çoğunlukla Christmas ve yılbaşına özel şeyler.
Kermesin öncesi ve sonrası çok yorucu geçer faal üyeler için. Ama bitip de evlerimize döndüğümüzde ulaşabildiğimiz çocukları düşünüp keyifleniriz, yorgunluğumuzu unutuveririz.
İşte bu iyi yaşamanın, hayatta bir şeylere yaramış olmanın keyfi. Size böyle nice keyifler dilerim.
Deniz

Adsız dedi ki...

Merhabalar...yine şahane ve iştah açıcı tariflerle karşılaştım yeni gelecek resimleri merakla bekliyorum sevgiler,
pelin

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar,geçenlerde Burcuyla tanıştım.Onu çok sevdim,yıldızlı ve kalpli kurabiyeler varya işte onları bizim kermes için yapmıştı.Beni hiç tanımadığı halde ve o kadar işinin arasında hiç üşenmeden taa karşılara geldi.Şu anda başka birşey için moralim çok bozuk(Burcu biliyor)kafamı pek yoparlayamıyorum.Ama en kısa zamanda size detayları anlatırım.......

Adsız dedi ki...

Burcucum iyi cumartesiler.Sana anlatmaya çalıştığım kurabiyeler vardı belki hatırlarsın,Bizim Pastane de Antik Kurabiyeler adında çıktı,Türkçe tariften yaptım.Tadı çok güzel ama şekil olarak top top pişmeye koymama rağmen biraz yayıldı ve pudra şekeri pek o şekilde kalmadı ama çok güzel.Sende vaktin olursa bir incele,fikrini duymak isterim.sevgilerimi gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

Burcu yine yapmışsın süper şeyler çocukları sevindirmek dünyanın en güzel şeyi bana göre çünkü bir gülümsemeleri herşeyi unutturuyor bizlere bir an bile olsa.
resimleri bende sabırsızlıkla bekliyorum bu arada bu güzel kurabiyeleri görüpte bir türlü yapamamak beni delirtiyor çünkü grip beni çok kötü yaptı inan kolumu kaldırmaya halim yok ve malesef bu halde şuan işyerindeyim.
Umarım yarın dinlenmeye fırsat bulabilirim gerçi yarına yapmam gereken birde pasta var görümcemin doğumgünü için ama sanırım planladığım gibi şeker hamurundan bişeyler olmayacak meyveli bir pasta yaparım bu haldeyken ancak.
Sağlıklı mutlu günler.

Adsız dedi ki...

Bende bu akşam Royal Icıng ile kurabiye yapmaya çalıcam güzel olursa gönderirim :)

Adsız dedi ki...

Sen yaparsin da guzel olmaz mi! Ellerine saglik!

Adsız dedi ki...

burcucum toz gıda boyasıyla royal ıcıng çok kötümü olur eğer ii olmaz dersen senin tarifi uygulayıp zuhal gibi hamurları renklendirsem nasıl olur?

Adsız dedi ki...

slmlarrrrrrrrrr...ben 28 aralıga kadar yurttayım burcu abla yılbası kurabiyeleri için yazdgm yoruma cevap yazmıssın,bnde attım ama sayfayı ınceleyınce bulamadım yazdıklarımı,bde burdan denedim atmayı..ewe gttgmde annem eger mutfaga sokarsa yapıcam demek istemiştim..acaip yapmak istedimde..sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Ben bugün royal Icıng denedim fakat olmadı şeker pudra şekeri olduğu halde içinde erimemiş daha farklı ne yapabilirim ???

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım, Pastacılık kurslarından hangisini tavsiye edersiniz?

Adsız dedi ki...

Merhaba
Çocuklar için böyle şeyler hazırlamanız ne güzel tebrik ederim, umarım hepimiz örnek alırız sizi.
Ben de bir yemek sitesi açtım, bir ara uğrayıp incelersiniz belki, hatta beğenirseniz belki linklerinize eklersiniz :-)

Derya

www.bolbolye.com

Adsız dedi ki...

sevgili ama çok sevgili burcu müthiş şeyler yapmaya devam sanırım inşallah hep devam eder.keşke bende istanbulda yaşasaydım.seninle yüzyüze bir şeyler paylaşmak ne hoş olsa gerek ama inan bloğunda sanki yüzyüze gibi anlatıyorsun ve bizlerde uyguluyoruz bu güzel şeyleri.burcucuğum senden bir ricam olacak herzamanki gibi 2 gün sonra kızkardeşim için pasta yapmam gerekiyor.ben 35 e 45 ölçülerindeki dikdörtgen fırın tepsimde rulo pasta hazırlamak istiyorum pandispanyası için ne önerirsin canım? birde rulo pastanın püf noktaları varmı ben yağlı kağıtta pişirip sıcakken rulo yapılması gerektiğini ve soğuyunca kremasını sürmeyi duymuştum sıcakken şekli verilirse kırılma çatlama olmuyomuş doğrumu sence çok ama çok teşekkürler ve kucaklar dolusu sevgileeer..

Adsız dedi ki...

Aslıhan merhaba,
ben msn kullanmıyorum ama istersen pastaci.burcu@gmail.com adresine mail yazabilirsin..elimden geleni yaparım..

Aynur, sende buradaki grubun içerisindesin ve bu grubun yeri benim için doldurulamaz..

Müge,sözlern beni çok mutlu etti :)çok teşekkür ederim..
2.mailine hemen cevap yazacağım :)

Lisya, aslında birkaç istediğim şey var..ama istemeye ben çekinirim..
mail adresini verebilirmisin veya pastaci.burcu@gmail.com adresine bir mail atabilirmisin..gerçekten minnetkar kalırım..

Derya, gözün hiç korkmasın..çok zevkli bir uğraş gerçekten..bir kere başlayınca hep farklı farklı şeyler yapmak isteyeceksin :)

Melikeciğim, dikkatli olman çok güzel :)

Tülaycımmm, herşey için çokkk teşekkür ederim :)))

Seda, olur :) yazışalım..

Sofra özlemi, bence müthiş bir fikir :) hem kimbilir çocuklar ne kadar mutlu olurlar :)

Tuğçe, kurs görüntülerini bekleriz ama :)
Poşetleri, hemen Fermonun sırasında bir kutucu var..kutucununda yanında (mısır çarşısı yönüne giderken) arada bir poşet vb. şeyler satan bir dükkan var..oradan aldım..

Süheyla, gerçekten birçoğumuz aynı duyguları hissetmesi ve yaşatması inanılmaz birşey..gelen yorumları inan yüzümde kocaman bir gülümseme ile okuyorum :)

Deniz Hanım, bende sizleri ayrı ayrı gönülden kutlamak ve devamının uzunnnnnn seneler devam etmesini dlerim..hatta önceden beinde bilgilendirirseniz, elimden geleni yapmak isterim ..paylaşımınız için çok teşekkür ederim :)

Pelin, açıkcası gelecek resimleri bende merakla bekliyorum :) Pazartesi gönderecek bana Ülker Hanım..

Suzancığım, üzüldüğün durumda umarım ters gelişmeler olmuyordur..yoksa benimde kalbim dayanmıyor artık..
ama bu arada, bana yorum yazdığın için çok teşekkür ederim..ben hiçbir şey yapmadım..esas orada güzel şeyler yapan sizlersiniz ve iyi ki varsınız..

Arzu, o tarifi bana bir arkadaşım daha mail ile gönderdi..bende gözüme kestirdim..bu hafta yapmayı planlıyorum..

Fatmacığım, ilk önce büyükkkk geçmişşş olsun..ütfen her ne kadar yoğun çalışsanda kendini koru..bak herkesin sana ihtiyacı var :)
ve ben ,abartmayayım cocuklar için canımı bile verebilirim ..çünki onlar melek :)

Aslıhan, inşallah çok güzel olurlar ve ben beklerim :)

Alev, bu konuyu mailleşerek görüşebilirmiyiz..pastaci.burcu@gmail.com

Derya, siten hayırlı olsun :) ve çok beğendim..linklerime ekliyorum..

Besteciğim, yazdığın herşey doğrudur..keki yağlı kağıt üzerinde pişireceksin..sıcakken saracaksın..ama yinede dikkatli ol, ne olursa olsun kırılma olabiliyor..
ben hatta kıvırdıktan sonra şekli bozulmasın diye kıvrık hali ile biraz bekletiyorum..kek ılındıktan sonra kremayı sürüp tekrar rulo yapıyoruz..ama kremayı çok fazla sürmemelisin ,yoksa her tarafından taşma yapabilir..

pastanın sonucunu merakla bekliyorum :)

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Tuhfeciğim, o senin güzelliğin :)

Aslıhan, demek ki daha çok çırpman gerekiyormuş..istersen mikser ile çırpmayı dene..o zaman daha rahat eritirsin..

Tombik, demekki benim acele etmem gerekiyor :)inşallah yetiştirebilirim..ama yetiştiremezsem bana kızmayın, tatil dönüşü söz :)

sevgiler..

Adsız dedi ki...

kendini zorlama yorma gerisi sorun deil cnm ablacım :)))))bu arada ben okul oncesi ogretmenlıgı okuyorum yagmurla ilgili bişiler yasarsan bunla ilgili hocalarıma danısır ya da kıtap yollar/tavsiye edebilirim..
cok opuyorum sni...kendine dikkat et..

Adsız dedi ki...

burcu günaydın.bende senin bir hayranınım.hergün yeni birşey varmı diye bakarım.ilk defa sana yazıyorum.samsunda oturuyorum.öğrettiğin kurabiyeleri denedim ama üzerine beyaz çikolata eritip krema ile incelttimve kırmızı gıda boyası ekledim.royalicing yapmayı göze alamadım.(olmaz diye).ama en kısa zamanda deneyeceğim.süsleme de kutu krema kullanılırsa o yapılan ürünler nekadar süre saklanabilir bilgi verebilirmisin.

Adsız dedi ki...

lidyaebeolu@hotmail.com mail adresim burcu ltf sen yaz eksiklerini ben kendisine iletirim getirebildiklerini getirir zaten belki de hepsini bulabilir .

Adsız dedi ki...

LİSYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OKU NOLUR YAZIMIIIIIII
yuzsuzluk etcem galıba ama bi arkadasımı sevidirmem için gereklı..ne gerekiyosada yaparım..sayfada gezinirken ablanın amerikada oldugunu yazmssn..tandgm ve ck sevdgm bri NBA oyuncusu olan ALLEN IVERSON'ın formasını istyor hemde senelerdr ve cok..yurtdsnda kimsesi yk.tesadufen karsılasrm yaznla lutfen yalvarıyrm ablana formanın fiatını sorarmsn?eger uygun bulur istersem getireblrmi?luuuuuuuuutfeeeeeeen:(( msn adresm : beatiful_ist.88@hotmail.com bu adrese mail yada buraya yorum sayfasına yazrsan cevabı seviçten uçarım...smdiden saol..izin werirsen adresindende grselrz?he ne dersn?

Adsız dedi ki...

Burcu hanım Hangi pasta kursunu tavsiye edersiniz?

Adsız dedi ki...

LİSYAAAAAAAAAAAAA BUNUDA OKU blyrm bna kızdın suanda ama allen iverson bska takıma transfer olmus ve formalar daha uretılmems yane hayalım yatar..ama okuduysan mesajımı saol..k.bakma ve kızmada olurmu..cahıl cahıl atladım hemen..ck sorry..sevgilerle:(

Adsız dedi ki...

burcu abla snde kızma olurmu?forum gibi kullandım bi an sayfanı cok özür dilerim..sadece bi an arkadasımin cok mutlu olcagını dusundum ve yazdım..afedersın..lisya snde k.bakma:((
sevgiyle kalın..

Adsız dedi ki...

Burcucuğum, süpersin,sen gerçekten bir meleksin,herkese yardıma koşturmaya gayret ediyorsun.Bende royal icing denemek istiyorum hatta bizde eşimle renkli yılbaşı kurabiyelerinden yapıp bayram için kapımıza gelen minik yavrulara vermeyi düşündük.Yardımcı olacak bakalım.Tabi ki önce kurabiye kalıpları almakla işe başlayacağız :))Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

KURABIYELERI YAPTIM SUPER OLDULAR BIR KISMINA PISIRMEDEN BOYA KATTIM HARIKAYDILAR ANCAK YERKEN COCUKLARIN AGZI RENGARENK BOYANDI BUNUN BIR COZUMU VARMI? TESEKKURLER

Adsız dedi ki...

Tomik'ciğim, çok teşekkür ederim nazik düşüncen için..gerçekten ihtiyaç duyduğumda sizleri rahatsız ederim..
ve tekrar ediyorum,Çarşamba yurttan çıkma :)

Saliha, hayran filan..yapma ne olur..ben ne yapıyorum ki hayranlık duyulacak..bunlar zaten hep yapılan şeylerdi , bloglar sizlerinde yapabilmeniz için yardımcı olmayaçalışıyor o kadar..
bende krema hiç kullanma..sadece beyaz,bitter ve sütlü çikolataları erit ve onları kullan süslemede..hatta dediğin gibi beyazı renklendirebilirsinde..

Lisya, sana bu gece mail attım..umarım gözünü korkutmamışımdır..
tekrar bu içten ve nazik davranışınız için çok teşekkür ediyorum..inşallah birkaç şey gelebilir :))

Alev hanım,
buradan bir kurs tavsiyesi yapmak istemiyorum..herkesin beklentisi, görüşleri farklı oluyor..ama bana mail atarsanız daha detaylı konuşabiliriz..
mail:pastaci.burcu@gmail.com

Nergiz, eşinle kurabiye yapıp royal icing ile mi süsleyeceksiniz..gerçekten inanılmaz ve rüya gibi :)
bende biraz yaptım, daha da yapacağım.poşetleyip kurdele ile süslüyorum ve gelen çocuklara (tabii evde olursam) vermeyi düşünüyorum..artık evde olmazsak yanıma alırım..gittiğim yerlerde dağıtırım :)

Oya, kullandığın boyayı tarif edebilirmisin, markası ne?nereden aldın ve ne kadar kullandın..

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

BURCU MERHABA,

2 CESIT BOYA KULLANDIM BIRINI ISPANYADAN ALMISTIM SIVI TUPLERDE DIGERINI EMINONUNDEN BIR ARKADASIM ALMISTI TOZ HALINDE. NE KADAR KULLANDIGIMA GELINCE KOYU TONLARI YAKALAMAK ICIN BIRAZ DAHA FAZLA KULLANDIM ACIK TONLAR ICIN AZ KATTIM HAMURA. SENIN ONERECEGIN BIR MARKA VARMI? NEREDEN TEMIN EDEBILIRIM? CEVAPLARIN ICIN COOOOK TESEKKURLER.

Adsız dedi ki...

iki gun araylada olsa girebildim siteye yav şükür...oleeeeeeeeeeeey:)) carsamba yurda zımbalıycam kendimi:))))) şimdiden cok teşekkur ederim.. cok saol :))))))))) cok opuyorum...

Adsız dedi ki...

Oya , ispanyadan gelende sorun olduğunu düşünmüyorum ama sen yinede bir son kullanma tarihine bir göz at istersen..

koyu renkteki boyaları kullanmak çok zordur..çok boya kullanmak gerekir o yüzden bende kaçınıyorum açıkcası..

eğer toz boyaların, açıktan kilo ile alınmışsa, kullanmamanı tavsiye ederim..onlar hakkında hala şüphelerimiz var maalsef..

sana Fo'nun jel boyaarını veya eğer imkanın varsa yurt dışından Wilton'un jel boyalarını getirtmeni öneririm..

sevgiler..

Adsız dedi ki...

YENİ YILINIZ KUTLU KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN..

Adsız dedi ki...

sevgili Burcu güzel bir bayram ve yeni yıl geçirmen dileğiyle

Adsız dedi ki...

Merhabalar;
Kazım Karabekir vakfındaki kermeste sizin kurabiyeleri kaçırdım.İlk gün gidemedim diye galiba :(
Kermesimize desteğinizden dolayı teşekkür ederiz.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Birnur, çok teşekkür ederim :)
sizlerinde yeni yılınız ve bayramınız kutlu ve mutlu olsun ..

Gülçin, teşekkür ederim :)
umarım sizlerde çok çok güzel bir yeni yıl ve neşeli bir bayram geçirmiş ve geçiriyorsunuzdur..

Zeya, rica ederim. ne demek..2-3 kurabiyenin çok büyük bir desteği olmaz, ama Suzan'ın bana haber verip davet etmesi bence en güzeliydi..ve sizlerin faaliyetleri, amaçlar için yapılan en büyük destekler..
Ben teşekkür ederim..

herkese sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu ellerine yüreğine sağlık sayende bende pasta yapmaya başladım teşekkür ederim.Malesef yaparken resim çekme gibi bir olanağım olamadı iznin olursa bloğumda yapılışı hakkında senin linkini verebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim....sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Sevim, tabii ki verebilirsin..çok memnun olurum..

sevgiler..

Aslihan Mermer dedi ki...

Merhaba,
Sopalı kurabiyelerinizde kullandığınız sopaları da mı Eminönü'nden alıyorsunuz?