Cuma, Ocak 19, 2007

ÇALIŞIYORUZ..
































Burcu ile modelleme hamurundan çicekler çalışıyoruz :)

24 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu..

2.resimnde merdanenin arkasında görülen çeşit çeşit çiçek fotoğrafları sizin deneyerek başardıklarınızdan mı ? Öyleyse siz Burcular fazlasıyla hamarat olduğunuz bir kez daha görülüyor..Bu çalışmadan özel bir ürün çıkar diye düşünüyorum ve bizlerle paylaşılır inş. Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

çiçekler sanki çiçek bahçesinden toplanmış gibi

Adsız dedi ki...

Burcu iyi calismalar canim :) Cok iyi, tatli mi tatli bir yardimcida bulmussun :) Gene super bir seyler cikarirsin ortaya :)
Bende bir sey yaptim bugun, isyerine biraz seker hamuru getirdim (gül yapmak icin) firsat yaratabilirsem biraz yapacagim :) Benimde haftaya bol gule ihtiyacim var simdiden basladim calismaya :))
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Günaydın Burcu hanım şirkete gelir gelmez hemen siteni açtım bakalım bugün sitende değişiklik varmı diye ve benim merakla beklediğim konulara başlamışsın süper ama en çok o ufuk çiçeği nasıl hangi kalıp ile yaptığını ve nasıl yapıldığını çok merak ediyorum .Çok sabırsızım değilmi :-((((

Adsız dedi ki...

Burcu ablacığım çalışmaların muhteşem yaa. Sitene hergün girmesem kendimi eksik hissediyorum. Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

sevgili burcu, siten ve ogrettiklerin muhtesem ve senden bir ricam olacak...sadece is imkani olmayan, gecim sikintisi ceken ve kendilerine bir cikis noktasi arayan bireyler icin kar amaci gutmeyen halk egitim kurslari var. Dumlupinarda-Kadikoy acilmis bir halk egitim kursunda sana uygun bir gunde pastacilik demosu yapmak ister misin? eminim bircok kisi icin cok ama cok yararli olacaktir. sevgiler

Adsız dedi ki...

ben ve benim gibi bir sürü okuyucunuzda pasta yapma isteği uyandırdırdınız..Ayrıca pozitif yönünüz beni çok etkiledi. Ne güzel ki sizi tanıdım..
Bir an önce fermoya gideceğim ayrıca sizin tariflerinizi pdf formatında toparladım. Renkli print alıp mutfak başucu kitabı olarak dosyalayacağım. Siz bir kitap yayınlayana dek...

sevgilerimle
nur

Adsız dedi ki...

Ama ben cheesecake in tarifini bekliyorummmmm.
Bu çiçekler bana o muhteşem tadı hatırlatıyooor. :)

Adsız dedi ki...

merhaba...ben sitenizle yeni tanışma pastalara ve çikolataya benimde çok çok büyük bi ilgim var:)bu çiçekler harika olmuş gerçekten:)başarıların devamını diliyorum....

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Çiçek ve yaprak kalıpları Fermo'dan mı?Takım halinde mi satılıyor?angi kitaptan yararlandınız?Çok soru sordum galiba.:)
Eminim harika çiçekler yapmışsınızdır.

Hoşçakalın...

Adsız dedi ki...

merhaba,birkaç haftadır sizi takip ediyorum müptelanız oldum diyebilirim.öncelikle enerjinize hayran kaldım.ben yaptıklarınızı takip ediyim derken evdekiler aç kalacak o kadar kaptırdım.ufak ufak uygulamalara başladım cizin onda biriniz olabilsem ne mutlu bana.bugün 8 yaşındaki oğlum hasta okula gidemedi bende sizden ona ne yapabilirim diye bakıyordum. anlaşılan yine iş başındasınız.Sabırsızlıkla bekliyorum.kolay gelsin. sevgiler

Adsız dedi ki...

KOLAY GELSIN BURCUCUM...ELLERINIZE SAGLIK CICEKLER COK GUZEL GOZUKUYORLAR CANIM...RESIMDE GOZUKEN KITAP HANGI KITAP BIZIMLE PAYLASIRSIN HERALDE YOKSA EVVEL TAVSIYE ETTIGIN KITAPLAERDANMIKI?

Adsız dedi ki...

Süper bir ortam hazırlamışsınız canım, aranızda olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.

Kolay gelsin, Sevgiler ;)

Adsız dedi ki...

Çiçekler çok güzel görünüyo.Ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

Burcu bende çiçeklere bayıldım. Keşke bende senin kadar becerikli olabilseydim. Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Yanınızda olmayı ne çok isterdim.
kolay gelsin sizlere. Ortaya çıkan güzelliklerden bizi mahrum bırakmayasınız.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Enerjinize hayranım,aman nazar değmesin....Acaba bu çiçeklerle nasıl bir şey ortaya çıkacak merakla bekliyorum.Ellerine sağlık........

Adsız dedi ki...

slmlar..bunlar cok super ve rengarenk harika burcu abla...

Adsız dedi ki...

cookk zevkli gorunuyor :)

Adsız dedi ki...

CANIM MERHABA :)YINE BEN....SU SUNGER KEKI HATIRLAMIYORUM BELKI KACINCI YAPISIM YANI...KAFAYA TAKTIM..AMA MALESEF YAPAMIYORUM YA FIRINIMDA SORUN VAR YA BENDE AMA KIVAMI HERSEYI RESIMDEKI GIBI OLUYOR..ILK 40DKDA COK GZEL KABARDI DUN YAPTIGIM..TAM 1.30 SAATTE PISIRDIM NERDEYSE DISI NAR GIBI KIZARDI AMA ICI MALESEF TIKIS TIKISTI AMA DIHERDENEMELERIMDEN YINE YIYDI TADI AMA COK KURUYDU..SOYLE SENINKI GIBI RESIMDEKI GIBI HANI KEKIN ICI NASIL OLUR OLE OLMADI....ACABA SORUN FIRINIMDAMI BURCUCUM?BANA NE OLUR PANDISPANYA YAPMAYI OGRETYA....YADA 20 CMLIK BASKA BIR SADE PANDISPNYA TARIFI VERIRMISIN....ARTIK INANKI BIKTIM DENEMEYE...KEKLERI GUZEL PISIRIYOM AMA PANDISPANYAYA GELINCE OLMUYO..YANI SENDE BENDEN BIKTIN AMA BANA BI COZUM YAZARSAN SEVINIRIM BUTUN PASTA YAPMA ASKIM SONDU ACIKCASI..SEVGILERLE....

Adsız dedi ki...

Ne güzel çiçekler yapmışsınız ,elinize sağlık :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu,ben Saliha hanima benim yaptigim ve gercekten cok ama cok begenilen,hafif bir pandispanya tarifi vermek istiyorum, senin icin bir mahsuru yoksa canim :) Bu pandispanyayi cok begeniyorum senin de deneyip bakmani dogrusu isterdim :)
26 cm'lik kalip icin :
5 adet yumurta
1 su bardagi (200 ml) seker
1 su bardagindan (200 ml) bir parmak eksik süt,
1 su bardagindan (200 ml) bir parmak eksik sivi yag,
Bir orta boy portakal kabugu(ince rendelenmis) ve suyu,
200 gr bitter kuvertur (benmaride eritilmis),
4 yemek kasigi bugday nisastasi,
1,5 cup (240 ml= 1cup)un,
1 paket sekerli vanilya,
1 paket kabartma tozu
Yapilisi:
Firin 180C isitilacak.
Yumurtanin sarilarini ve beyazlarini ayirin.Yumurtanin sarilarini sekerin ucte biri ve vanilya ile cirpin, yagi,sutu, portakal suyu ve kabugunu,ve benmaride eritilmis cikolatayi katarak bu sirayla karistirin.
Iki kere elenmis un,bugday nisastasi ve kabartma tozunu yavas yavas ekleyerek cok abartmadan mikserle karistirin.
Yumurta beyazini kalan sekeri ve bir tutam tuzu en az 10 dakika mikserle cirpin ( Mikserin ucunu kaldirdiginizda kopuk yere dusmeyecek )
Daha sonra metal olmayan bir spatula ile yumurtanin beyazini diger karisima sondurmeden alttan uste dogru yavas yavas tamamen karistirin. 1 saat firinda pisirip kurdanla tam ortasindan kontrol ederek cikarin.
Afiyet olsun...

Adsız dedi ki...

nılgun hanım cok tesekkur edrım...tarıfınızı not ettım..tesekkurler...

Adsız dedi ki...

merhaba zuhal hanım ben kırıkkaledezeynep ev hanımıyım sizi gerçekden çok begeniyorum ve inanılmaz tarifleriniz var böyle bir site açtınız için çok teşekkür ederim sizi gerçekten tanımak isterim