Çarşamba, Şubat 28, 2007

KALBİM HER YERDE..

26 yorum:

Adsız dedi ki...

Kalpli pastaniz cok güzel olmus,emeginize elinize saglik

Adsız dedi ki...

Selam Burcu...Eline sağlık canım. Sevgililer günü aslında hergün olmalı değilmi :) Pastadaki kalpler gibi şeker gönüllerin seninle olması dileğiyle iyi geceler...
Pelin

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Canııım kalplerlr kalpleri feth etmişsin yine tebrik ediyorum arkadaşım tüm pastaların birbirinden gözalıcı olmuş ellerine yüreğine sağlık;)
Kocamaaaaan öptüm;)
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

evet bu doğru hepimizin kalbinde bir burcu var zuhal hn dediği gibi blogların prensesi sevgili burcu kalbiniz heryerde çünkü içinizde paylaşımcı bir ruh var

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık, süper görünüyor.burcu hanım ben 2 aydır şu marshmallowları arıyorum, bakmadığım yer kalmadı,siz nerden alıyorsunuz.teşekkürler.

Adsız dedi ki...

merhaba burcu ne kadar hoş bir pasta bu..ellerine sağlık..ayrıca alttaki pastaya da bayıldım..ve kahvaltınızı kıskandım..selamlar..

Adsız dedi ki...

Burcu,

Bütünlük ve uyum süper olmuş gerçekten. Eline sağlık...

Burçin

Adsız dedi ki...

Burcucuğum enfes bir pasta olmuş yine..:))sahibi çok şanslı..:))ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

slm burcucum
çok güzel olmuş.ayrıcaaa tiyatro sahnesi pastanada hayran kaldım..
ellerine sağlık çok hepsiii :)

ahu

Adsız dedi ki...

Canım pastanın ismide kendi de çok güzel ve şık olmuş ayrıca..
Sen bu pastalarla ve özel çalışmalarınla tüm blogcuların kalbine taht kurmuşsun..))
Allah seni nazarlardan saklasın korusun..

Sayfan ise mükemmeli yaşatıyor hepimize..

Sevgiyle,selametle,güzelliklerle canım..Gül/d.tadı

Adsız dedi ki...

pastacım gerçekten hepimizin kalbindesin,kalbimizde özel yerin var.Pastanda çok güzel ellerine yüreğine sağlık sevgiler

Adsız dedi ki...

Harikasın Burcu yine çok güzel bir pasta ve süsleme ellerine sağlık güzelim sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

VALLA PASTALARIN HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖRÜNÜYOR...KAHVALTI SOFRASIDA ÖYLE...ELLERİNİZE SAĞLIK...AMA BEN BU KALPLİYE BİTTİM...

http://leziz.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu..
Bu pastanı görünce ve başlığınıda okuyunca kalbinin benimlede olduğunu hissettim :) Bu pastanın tarifini bekliyoruz kısa zamanda çok süper görüüyor.Sana bir soru ilk şeker hamuru deneyimi için zor bir pastamı dır ? Herşeyiyle dört dörtlük olmuş canım..Ellerine Sağlık..

Adsız dedi ki...

sevgili burcu bu pastan da bir harika olmuş.ellerine sağlık...

Unknown dedi ki...

SEvgili BURCU..

Canım öncelikle ellrine sağlık harika bir pasta yapmışsın yine,Önce pastayı sonra başlığını okuyunca biran kalbinin benimlede olduğunu hissettim :).. En kısa zamanda tarifi bekliyoruz,çok denemek isterim bu pastayı ama detaylı bir bilgi bekliyorum senden canım,

Ferhanca dedi ki...

Burcu, harika olmuş . sanat eseri diyorum biliyorsun. güzel olan her yerde olsun kalpler..Ferhan

Rakunt ideas dedi ki...

Bayıldım bayıldım ellerine sağlık bu bir sanat bence süper ....

Adsız dedi ki...

merhaba!
pasta çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık.geçenlerde şeker hamuru yapmağa kalkıştık arkadaşımla fakat hamur toparlanmadı.sizce sebebi ne olabilir?
güzel pastalarınızın devamını bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

slm burcu

ben ilk defa seker hamurunu denedim, jelatin , glikoz ve gliserinle.malesef pasta bittikten 2 saat sonra hamur catladi ve acmasida o kadar zordu ki bir türlü tezgahta acamadim, acsam bilr tezgahtan yapisti , bugday nisastasi ve margarinle denedim , yine olmadi. en sonunda plastik strecfolyo ile denedim, arasina koyarak , bu sekilde oldu , ama dedigim gibi cok zordu. birde yaptigim güllerde 1 saat sonra hepsi yayildi, seninkiler gibi hic olmadi, kalip kullandigim halde. galiba ben hamurda bir yanlislik yaptim , ölcüler senin ölcülerle ayniydi ama teknikte bir hata yaptim heralde. cevaplarsan sevinirim..
sevgilerimle
Esin
Frankfurt

nymphea dedi ki...

Gerçekten mükemmel olmuş.Aylardır takip ediyorum pastalarını.Umarım bende birgün cesaret edip başlayacaağım şeker hamuruna.Ne güzel ki sizin gibi örnekler var önümüzde:))Ellerinize sağlık.

Burcu ÜNAL dedi ki...

Öznur, teşekkür ederim :)

pelin, güzel diileklerin süper, çok çok sağol..hepimize geçerliolması dileğiyle :)

Zuhalcım, bende öpüyorummmmm :))))

Aynur, her zaman çok nazik ve içtensin...sana nasıl teşekkür edeceğimi çoğu zaman bilemiyorum..bence böyle güzel sözler yazabilen bir insan, insanları ayna olarak görebilen birisidir..

Hülya, marshmallow'lar İstanbul gibi büyük kentlerde alışveriş merkezlerinin içerisindeki kilo ile şeker satan küçük dükkanlarda çok rahat bulunuyor..eğer tüm aramalarınıza rağmen bulamıyorsanız, size yardımcı olabilirim..

Süheyla, gerçekten çok çok keyfli bir kahvaltıydı..eminim hepimiz sevdiklerimizle böyle güzel sofraları paylaşabiliyoruzdur..

Burçin, çok teşekkür ederim :)

Ülviyeciğim, seni tandığıma, tanışabildiğime çok çok mutluluğum..çok teşekkür ederim:))))

Ahu, modellemelerimi çok çok geliştirmem gereksede beğenmene çok çok sevindim..çok teşekkür ederim..

Gülcüğüm, senin neşe ve hayat veren sözlerin için ben ne dilersen yaparım :)))
çok çok öpüyorum seni..

Emineciğim, işte gönül borcu derken, bana bu yazdığınız güzel sözleri ve desteği ima ediyordum..gerçekten haklıymışım :)))))


Şebnemciğim,
çok teşekkür ederim :))


Lezizciğim,
o zaman tümmmmm kalpleri sana buradan sevgiyle gönderiyorummmm :))))


Çok çok teşekkür ederim :)


Eylemciğim,
pastadaki pandispanya 18 cm için yoğun çikolatalı bir kek..
arasına çikolata ganaş hazırladım ve muz serpiştirdim. Üzerine bir kat daha ganaş sıvayıp kendi hazırladığım şeker hamuru ile kapladım. Ondan sonrada süsledim :)
soruların olursa her zaman sorup öğrenebilirsin..

pastaci.burcu@gmail.com

Ferhancım, kalpleri nerede kullansak biliyorsun ki güzellik ve sevgi katar..pek sanatsal değeri bence yok ama sevgiyi anlatmada çok ufak bir araç olabileceği kesin :)

Tuğbacığım, çokkk teşekkür ederimmm :))))

Merhaba,
yapmaya çalıştığınız hamurun tarifi ve kullandığınız malzemelerin neler olduğu çok çok önemli..eğer yazabilirseniz yardı cı olurum..

Esin merhaba,
kullandığımız malzemelerin adları her ne kadar aynı olsada içerikleri farklılık göstereceği için, istemediğimiz sonuçlar alabiliyoruz maalesef..bizim Türkityede kullandığımız pudra şekeri özel inceltilmiş, nişastasız bir şeker..o şeker ile sonuç o kadar farklı oluyor ki..
kullandığın jelatinde de sorun olabilir..yurt dışındaki jelatinler genelde domuz kemiğinden yapılıyor ve ben hiç denemediğim için nasıl bir şey ortaya çıkarır bilemiyorum..bitkisel kullandın ise bitkisel jelatin ile pek iyi sonuçlar alınamıyor..en iyisi sığır kemiğindne yapılan jelatinler..
oda ısında bir sorun yaşamış olabilirsin..ne ok sıcak ne çok soğuk ortamda çalışmaman gerekir..
detayları mail ile yazışabiliriz istersen..

nyn,
cesaret ile başlıyor herşey :)
ben ortada hiçbir tarif vs. yokken bu şeker hamuru işine bulaştım..ve zamanla bu hale gelebildim ve daha önümde çokkkkk yol var..ama her türlü sorununda yanında yardımcı olmayaçalışırım :))

herkese sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Daha önce de birçok kereler yorumda bulunup sizi kutladıysam da sitenizde yer almadı. Sanırım benim bu konudaki cahilliğimden ileri geliyor.Blog olunca becerebiliyordum ancak siz net e geçtikten sonra bunu başaramıyorum.
Neyse konumuza gelelim. Sizi çok çok tebrik ediyorum.Muhteşem pastalarınız ve tasarımlarınızı büyük bir keyifle takip ediyorum. Acaba bugün ne gibi bir sürpriz beni bekliyor diyerek. Zeynep hn. dan aldığınız eğitim sizi çok mutlu etmiş. Keşke bunları daha önceden yazmış olsaydınız ben de gelirdim hem sizinle tanışırdım hem de eğitim alırdım. Çünkü artık görüyorum ki pastacılık sizin işiniz olma yolunda ilerliyor.Başka şekilde görüşme tanışma olanağımız olabilir mi bilmiyorum.
Dünya kadınlar gününüzü kutlar, tüm hayallerinizin geçekleşmesini dilerim.
Bol pastalı günler...
IŞIL YALÇINER

Adsız dedi ki...

meraba şu kalpli pasta gerçekten harika olmuş gerçi hepsi bi farkliı güselde ellerine sağlık ellerinde yemeyi çok isterdim :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar...Kalpli pastanı eşimin doğumgünü için 3.5 yaşındaki kızımla birlikte yapmayı planlıyorum.Deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkürler...
Kızımla bu işi yapmak inanılmaz keyifli.gerçi son çalışmamız yani mikili (mickey mause) pastamız daha çok trafik kazası geçirmiş bir mikiyi andırsa da bizi çok eğlendirdi.Umarım bu kez daha başarılı oluruz:)

defne0707 dedi ki...

ben marshmellow bulamıyorum ltf yardımcı olur musunuz ıspartadaybilirsım fiyatını ögrenebilir miyim betulh9@hotmail.com iletişim kurar mısınız