Cumartesi, Nisan 14, 2007

OYUNLAR..



* Premonition, film'in web sitesi

Bloglar aleminde dolaşan Mimleri, oyunları oynamak, soruları cevaplamak için bende sobelendim :) Uzun süredir cevap yazamıyordum, şimdi birçoğunu yazmaya çalışacağım..

Öncelikle sevgili Yasemin'in sobesini cevaplamak istiyorum ;

Bazılarını daha önce cevaplamıştım ama düzeni bozmayalım :)



1.1 Daha önce yaşadığım 3 şehir

İzmir, Çorlu (Tekirdağ), İstanbul

1.2 Tatil için gittiğim ve önerdiğim 3 yer

Türkiyem kadar doğası ve denizi güzel hiçbir yer yok bence..Özellikle Ege sahillerini çok seviyorum. Assos, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Bodrum çok sevdiğim tatil yöreleri. Ayrıca Antalya ve Anamur'u (Mersin) da çok severim. Yurt dışında ise en çok Fransa'nın güney sahillerini, bu sahillerde yer alan Nice'i , İtalya'yı ve kış dönemlerinde Londra'yı seviyorum.

1.3 Yaşamak istediğim 3 şehir

Türkiye'yi, özellikle İstanbul'u ve İzmir'i çok seviyorum. Özellikle ileride İzmir'in veya Ege'nin sahil köylerinden birinde yaşamayı çok istiyorum. Ama yurtdışında da yaşamayı isterdim. Özellikle Londra veya Fransa'da.

2.1 Şu andaki Mesleğim

Üniversite'yi İktisat ve İşletme mezunu olarak tamamladım. Ama esnek bir mesleğimiz olduğu için farklı alanlarda uzmanlaşabiliyoruz. Uzun süredir eşimle yiyecek-içecek sektörü içerisindeyiz. Ve bende pasta - çikolata ve yemek alanında mesleğimi devam ettirmek istiyorum.

2.2 Dünyaya yeniden gelseydim

Belki İktisat okumayabilir, sanat alanına özellikle resim ve heykel alanlarına yönelmek isterdim. Ama yine pasta ve çikolata ile ilgili birşeyler yapmak isteyeceğim kesin olurdu :)

2.3 Kesinlikle ben yapmak istemezdim dediğim meslek,
Mühendis olmak istemezdim.

3.1 Yaşam felsefemi oluşturan söz
Tek bir söz ile anlatmak zor. Ama "sevgi ve saygı" kelimelerinin ve insanların arkasından oyunlar oynamamanın çok anlam içerdiğini düşünüyorum.

3.2 Bir kitaptan alınma çok sevdiğim bir söz , cümle yada paragraf
Bunu daha sonra yazmak istiyorum

3.3 Çok sevdiğim bir şiir
Şiir ile aram maalesef pek yoktur. Ben daha çok farklı yöntemlerle duygularımı aktarmaya çalışırım.


Mini cheesecake'leri, Cheesecake'i çok çok seven canım arkadaşım Ufuk'a,












Sahne Pastasını, Tiyatro Sanatçısı olan canım arkadaşım Zuhal'e,










Fotoğraflı kurabiyeleri ise, çok sevdiğim iki insan olan Ülviye ve Aynur'a hediye etmek istiyorum..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu jestiniz karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum .

başka bir sobe olayı vesilesi ile hazırladığım resimleri yayınlamıştım orda size duyduğum sevgi ve saygıyı anlatan bir resim var bakmanızı rica ederim .tekrar teşekkür ederim .. sevgiler bir ay sonra görüşmek üzere

Adsız dedi ki...

Burcucuğum güzel kurabiyeler için çok teşekkürler, bunlara baylıyorum zaten ..:))çok çok teşekkürler iyiki seni tanımışım..:))Yağmura'da selamlar.

tarikbelma dedi ki...

Merhaba Burcu!
Ben Isvicreden yaziyorum, pastalarini büyük bir zevkle izliyorum.Masallah!!Cok harika görünüyorlar, iciden hemen yapasim geliyor :)
resimli kurabiyeleri soracaktim.onlari baska bir yere siparismi veriyorsun?(yani resimli sekerhamurlari) yoksa kendimi yapiyorsun. paylasirsan cok sevinirim, sana basarilar diliyorum.
görüsmek üzere
Belma

ufukmutfakta dedi ki...

Burcu'cuğum cheesecake'lerini aldım ve yedim bile. Ellerine sağlık, ayrıca ikramın içinde teşekkür ederim. Bu arada bu oyun ile ilgili ben seni epeyce önce sobelemiştim. Ama sanıyorum vakitsizliğinden sayfama bakamadın. O yazımda da yazdığım gibi bende sana ilk yaptığım pastayı armağan ettim. Görüşmek üzere ve sevgilerimle.....

Adsız dedi ki...

duyarlı olalım yardım delim

OKUL ADI: Zübeydehanım Zihinsel
Engelliler İlköğretim Okulu ve İş Okulu
ADRES:Eski kale yolu 10.Sokak Fevziçakmak İlköğretim Okulu Bahçesi VAN/Merkez İRTİBAT

TELEFONLARI: 0 432 217 08 07

İHTİYAÇ LİSTESİ: Rakamlar, harfler şekillerle ilgili zeka geliştirici oyuncaklar,yapboz, 1. sınıf 4. sınıf arası basit hikaye kitapları

Burcu ÜNAL dedi ki...

Aynur merhaba,

Esas ben senin jestin karşısında ne yapacağımı bilemiyorum..inanamadım hazırladığın resmi görünce..gerçekten çok nazik, çok farklı birisin..benim şimdi düşünmem gerekiyor ..

Ülviyeciğim, rica ederim..sen ne zaman istersen söyle, ben size hemen kargo ile gönderirim :)
iyi ki bende seni tanımışım :)

Belma merhaba,
Çok teşekkür ederim nazik yorumun ve sözlerin için..
Resimli kurabiyeleri kendim yapıyorum.. bana yaptırmak için sipariş veriyorlar :) Yurt dışında gıda kartuşu ve baskı jelatinlerini rahat bulabiliyorsan, sende kendin yapabilirsin..

Ufukcuğum, afiyet olsun..
Evet, az önce gördüm ve çok utandım..beni affet lütfen..biliyorsun ben bazen kilitleniyorum ve internette dolaşamıyorum..ya da bakar kör oluyorum..
Ve ilk pastanı armağan ettiğin için ise çok teşekkür ederim, hala o geceyi unutamıyorum :)

Aynur, ben bunu duyurmak isterim..

herkese sevgilerimle..

esracengiz dedi ki...

Burcu Hanım Merhabalar,
Bende sayenizde pastacılık konusunda çok şey öğrenenlerdenim. Bir nevi öğrenciniz sayılırım. Öğrenmek istediğim bir şey daha vardı. Resimleri siz kendiniz mi basıyorsunuz? Bu tip resimler bastırabileceğimiz bir yer var mı? Ben de ilk evlilik yıldönümümüz için bu tip kurabiyeler yapmak istiyorum ama bir kaç resim basmak için de gıda kartuşu baskı jelatini ve yazıcı almak pek uygun olmayacak gibi:(

Not: Bu arada ben de bir blog oluşturdum. Her ne kadar içeriği daha istediğim gibi geliştirmiş olmsam da ziyaretinizden zevk duyarım.

Herşey için tekrar teşekkür ederim,