Çarşamba, Mayıs 02, 2007

CHEF'S DERGİSİNDEYİM..



























Bu aydan itibaren Chef's dergisinde, pastacılıkla ilgili yazmaya başlıyorum. Bu ay, yenilebilir çiçekler ile ilgili yazıp yine yenilebilir çiçeklerle süslediğim bir pasta tarifi yazdım. Umarım okumaktan keyif alırsınız..

Çok heyecanlı ve mutluyum. Destek olan herkese çok çok teşekkür ederim..

34 yorum:

Adsız dedi ki...

Burcu seni kutluyorum canım. Çok güzel işlere imza atacağına eminim.
Sevgiler.

deniztoker dedi ki...

merhaba burcu ,,
hayranlıkla takip etmekteyim seni.sanateserlerini bende uygulamaya calısıyorum. bikac tarifini denedim ve cok ovguler aldım. ayrıca seni cok samimi buluyorum.sanki uzun yıllardır arkadasımsın.zuhal yalcın nerede bu arada her sabah bakıyorum yine ses yok.sevgiler yagmurcuguda optum.

nes-kafe dedi ki...

Seni çok takdir ediyorum ve hayranlıkla takip ediyorum. Senin sayende bende pastacılığa başladım. İnşallah başarılı olurum. Allah yolunu açık etsin. Herşey gönlüne göre olsun. Kocaman bir MAAAAŞŞŞAAAALLLLAAAHHHH!!! Nazarım değmesin diye :)

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu
Sitenin uzun zamandır sessiz takipçilerindenim. Pastalarından ve kurabiyelerinden henüz yapmaya cesaret edemedim ama sırf görüntüleri için girip bakıyorum.
Fermo'da tanındaığın günkü yazını ve bugünkü haberini okuyunca seni kutlamak istedim. Güzel bir şeyler mutlaka hakettiği değeri bulur, ne kadar mütevazilikle kendini gizleselerde. Sen hakettiğin başarıları yakalıyorsun bence. Aslında bir çok blogcunun (Ben dahil) yaşamak istediği güzellikler bunlar.
Tekrar tebrikler.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Burcu,bu çok güzel bir haber....Senin adına çok sevindim.....Tam da,şu anda mutfakta senden öğrendiğim,çikolatalı muffinler pişiyor....Evim mis gibi kokuyor,sayende...Sevgiler......

Adsız dedi ki...

Sessizce ama son derece istikrarla ve ilgiyle blogunu izliyorum sevgili Burcu. Çok özel bilgiler alıyorum ve inanılmaz keyifle okuyorum. Atılımların ve başarıların sanki ailemden biriymişçesine heyecanlanmama ve mutlu olmama neden oluyor. Çikolata yerken salgılanan mutluluk hormonu gibi, burada paylaştığın herşey okuyanlara keyif veriyor inan. Umarım tüm hayatın çikolata lezzetinde geçer. Sevgiler

gezicini dedi ki...

tebrikler, güzel tariflerinizi her zaman ilgiyle takip ediyorum...
sevgiler :-)
gorki

Adsız dedi ki...

pastacım seni içtenlikle samimiyetimle kutluyorum ,her türlü başarı inan sana yakışıyor. her zaman tüm güzellikler yanında olsun,hep mutlu ol sevgiler

Adsız dedi ki...

MERHABALARR

TEBRİK EDERİM SİZİ HARİKA BİR İŞ BAŞARIP BİZİDE YÜREKLERNDİRDİNİZ...

İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ AŞAMA YARIŞMALARDA 1. OLDUM DİYE HABERLERİNİZ OLUR ..
SEVGİYLE KALIN
ASLI
WWW.YUMURTASEPETİ.NET

Adsız dedi ki...

TEBRİK EDERİM.
TARİFLER İÇİN DERGİYE NASIL ULAŞABİLİRİZ. :-)
VİLDAN
LEZZETDURAGİ.BLOGCU.COM

Adsız dedi ki...

Burcu'cuğum Seni yürekten kutluyorum..Daha nice başarılara ve güzelliklere ...
Sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba burcu abla,
ablam dogumgünü tebrigine cok tesekkür eder:)
internete girdigim zaman ilk buraya ugruyorum, aliskanlik oldu artik,tariflerin harika, özellikle cikolatali olanlar:) ve bi dergide yazmana cok sevindim,tebrikler insallah ordada sitendeki gibi ve daha fazla basarili olursun,(eminim öyle olur:) almanyada alma imkanim varmi acaba?

sevgiler
Sebahat

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Burcu,
Yürekten kutluyorum seni. Allah emeklerinin karşılığını her zaman versin böyle. Başarılarının devamını diliyorum.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

hayırlı ve uğurlu olsun canım arkadaşım başarılarının devamını diliyorum
sevgiler
hilal

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Canımmmmmm senin gibi maharetli güzel yürekli birinin çok çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum;)Sevdiğin şeyleri yapmanın seni ne kadar mutlu ettiğini sanırım en yakından bilen biri olarak her zaman herşeyin gönlünce olmasını diliyorum;)Hergün yeni yeni başarılara imza atmanda beni hem çok mutlu ediyor hemde gurur duymama vesile oluyor;)Kardeşimi her daim sevdiği işlerde başarılı imzalar atmasını diliyorum ve seni kutluyor çoooooook öpüyorum;)
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu

Uzun zaman oldu sana yazmayalı,fakat seni takip etmiyor değilim..Keklerinden pastalarından denemek için okadar çok misafir ağırladım ki...hepside çok beğenildi..Sana bizimle paylaştığın en küçük duygun için bile çok sağol..Malum 2 ay sonra dünya evine giriyorum hazırlıklar derken kendime ait bir zamanım kalmadı..seni bu yoğunlukta bile izliyorum fotoğraflı kurabiye çalışmaların çok özel,kızın ve sen çok tatlı bir çalışma olmuş..Annen için hazırlamış olduğun çalışmanada hayran kaldım..canım başarılarının devamını diliyorum..

limoncicegi dedi ki...

Burcu çok sevindim, sonunda o kadar bilgin, becerin ve özenin sadece internet değil tüm okuyuculara yansıyacak. Hem dergi bu öyle kalır masanın üstünde, internetteki gibi bir hızlı tüketim olmaz, tekrar tekrar okunur. Çok mutlu oldum çokkkk

Adsız dedi ki...

Burcu'cuğum başarılar diliyorum. Yazılarını zevkle takip edeceğim ;)
Yaşasın blog kardeşliği!
Sevgiler...

Sibel dedi ki...

Burcu bu harika bir haber!! Tebrik ederim canım. Çok güzel ve kaliteli bir dergi, senin güzel çalışmalarınla daha da güzelleşecek eminim!

ışık ve sevgiyle..

Adsız dedi ki...

Ne güzel bir duygu. Uzun zamandır blogunuzu takip ediyordum. Yaklaşık bir aydır ben de bir blog sahibiyim. Örnek aldığım kişilerden birisiniz. Umarım bir gün ben de sizin gibi pastalar yaparım. Chef dergisinde yazınız ve bundan sonra yazacaklarınız için sizi kutluyorum. Başarılarınız daimi olsun...

Adsız dedi ki...

Burcu'cuğum,
Seni gönülden kutlayıp başarılarının devamını diliyorum.

Çok güzel projelere imza atacağına eminim.Seninle gurur duyup yolunun açık olmasını diliyorum.

Kocaman öpüp sevgilirimi gönderiyorum.

Gül/damak-tadı

Unknown dedi ki...

Sevgili Burcu, cok guzel bir haber bu! Ilk yazin icin sectigin konu da cok hosuma gitti. Basarilarinin devamini butun kalbimle diliyorum. Eminim cok mesgulsun artik, ama bizleri de unutma sakin.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

burcu kutlarım senı. Sıklıkla takip ediyorum seni ve yaptıklarını denıyorum, seninki kadar güzel olmasada. Cumartesi kuzenimin dogum gunu ıcın ona futbol topu seklinde bir pasta yapmak istiyorum. Acaba pandispanyayı nasıl top sekline getirebilirim bir fikir veririsen cok sevinirim. Basarılarının devaminin dilerim

meltem dedi ki...

merhaba
bu aralar da biyerlere kaçan kaçana olmuyo ama...
bugün dergiyi aldım ve gördümmm.
tebriklerrr.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Slm Burcucum
Dün siteyi açtığımda bu güzel haberi alınca inan çok sevindim senin adına.Akşam ilk işim dergiyi almak ve yazını okumak oldu:) Başarılarının devamını diliyorum ve kutluyorum seni..
Sevgiyle kal

AHU

Papatya dedi ki...

Sevgili Burcu,
yaptigin pastalari hayranlikla seyrediyordum.. Simdi de bir dergide tariflerini pasta gonulluleriyle paylasacaksin! Ne guzel bir mutluluk olmali :) Basarilar dilerim...
sevgiler,
Papatya

Leziz Tarifler dedi ki...

Sevgili Burcu,

Geçen gün Chef dergisi aldım ve senin köşeni görünce, öyle mutlu oldum anlatamam. Çizdiğin yolda emin adımlarla ilerliyorsun, başarılarının devamını diliyorum.

Sevgiler...

daimamutfak dedi ki...

Sevgili Burcu,tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını dilerim.Emin adımlarla ilerliyorsunuz.Epeydir sitenize giriyorum yaptıklarınız çok hoş.Deneyeceğim.Yazdıklarınızdan çıkarttığım şu,Samimisiniz.Bu herkeste olacak bir durum değil.Sevgiler....neriman...daimamutfak.

Annelog Atölye dedi ki...

Tebrikler!! Dergiyi alayım hemen:)

Adsız dedi ki...

harika bir haber
çok mutluyum potansiyelinizin çok yüksek olduğunu zaten biliyoruz hepimiz
kendi kitaplarınız ve atölyeleriniz de olur umarım

markanız çok sıkı temellere oturur ve faklı alanlardada faliyetleriniz olur umarım

dilerim hep sağlıklı ve mutlu olun gerisi nasılsa olur sizde bu azim varken...
sevgiler
aynur biçer

ufukmutfakta dedi ki...

Burcu'cuğum, ben Chef's dergisinin yönetimini tebrik etmek istiyorum. Dergilerini nasıl başarıya taşıyabileceklerini, okuyucularını nasıl artırabileceklerini iyi biliyorlar. Bunun en iyi göstergesi, dergilerine yazman için seni ikna etmiş olmaları. Burcu'cuğum bu başarıların büyüyerek devamını getireceğini biliyor ve seni çok çok kutluyorum.

Tijen dedi ki...

Harika bir haber bu Burcu!
Çok çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.
Tijen

Burcu ÜNAL dedi ki...

Herkese çok çok teşekkür ederim..

Eğer , her zaman bahsettiğim gibi blogum, blog okuyucularım ve blogcu dostlarım olmasaydı, belki bu kadar kendimi ifade edebilip sevdiğim hobimi ve işimi geliştiremezdim...

İyi ki varsınız..

sevgiler

Cafe Gusto dedi ki...

Merhaba Burcu,
Seni hep sessiz sessiz bir kenarda takip ettim. Başarılarını kutlar ve devamını dilerim.Ayrıca Ayvalık gezini çok kıskandım bloğumdada yer verdim.Evet artık benimde bir bloğum var.
Senin kadar becerikli olmasam da elimden geleni ardıma koymayacağım
sevgiler....