Cuma, Haziran 15, 2007

TURUNCU DERGİSİNE TEŞEKKÜR..







































































































Sayın Zeynep Zelan'a ve Ankara'da aylık olarak yayınlanan "Turuncu" kadın dergisine, ilgileri için çok teşekkür ediyorum..

Biliyorum bu ara yeni tarif ekleyemiyor ve sorularınızı cevaplayamıyorum ama halimi bir görseniz :) En kısa zamanda geri döneceğim :))) İlginiz için çok çok teşekkür ediyorum..

Herkese sevgilerimle..

11 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili burcu seninle gurur duyuyoruz. seni tanıdığım için çok mutluyum.işlerinde başarılarının artmasını dilerim.inş istediğin her şey senin istediğin gibi sonuçlansın .her şey gönlünce olsun.seni çok seviyoruz ve takipteyiz.başarılar kolaylıklar.

Adsız dedi ki...

canım uzuuun zamandır yorum yazamasamda hep takıpteyım pastacı.netı bıle takıp edıyorum:))ben senı cok ama cok sevıyorum basarılarının devamını dılıyorum canım...daha cokkk ısler yapacaksın arkadasım...

Annelog Atölye dedi ki...

Başarılarının artarak devamını dilerim ve fazlasıyla hakettiğini düşünğyorum. Harika işler yapıyorsun Burcu:)

Adsız dedi ki...

Sevgili Burcu en baştan beri seni takip ettiğim için,bu haberlere bayılıyorum.Senin için çok çok seviniyorum...Harika işler başarıyorsun.Sevgiler.....

Unknown dedi ki...

sevgili burcu, suan antep fistikli ´pastani yapiyorum esime.yarin dogum günü.harika oluyor.Fistik cok sevdigimizden asiri koyuyorum:)Umarim bir gün cevap yazarsin.elerine saglik.

Unknown dedi ki...

sevgili burcu, suan antep fistikli ´pastani yapiyorum esime.yarin dogum günü.harika oluyor.Fistik cok sevdigimizden asiri koyuyorum:)Umarim bir gün cevap yazarsin.elerine saglik.

ufukmutfakta dedi ki...

Güzel bir röportaj ve yazı olmuş, keyifle okudum. Yayıncıların seçimleri tabiiki tesadüfi değil. Bunlar gitgide büyüyen başarının işaretleri. Sevgilerimle....

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu, blogcu bir arkadasimiz olarak yazilarini dergilerde de gormek cok hos. Tebrik ederim seni.

Bir de sana sormak istedigim birsey var, seker hamurunda jelatin oalrak bitkisel jelatin yani agar agar hic kullandin mi? Toz jelatin ile ayni veya benzer bir sonuc alabilir miyim? Aydinlatabilirsen sevinirim.

Unknown dedi ki...

Evet pastami bitirdim,afiyetle yedik bile.Herkes cok begendi.Cok tesekkür ederim cok güzel tarifti.Unutmadan Trüffellerini ve Findikli kurabiyelerini 2 defa arka arkaya yaptim cünki bizimkiler tiryakisi oldular.tariflerin birebir tutuyor.sevgilerle
zehra

Ceylan dedi ki...

Sevgili Burcu,
Kurabiyeler için tekrar teşekkürler. Bloguma da koydum. Umarım biraz daha iyisindir! Sevgiler,

Burcu ÜNAL dedi ki...

Emineciğim, eksik olmayın çok çok teşekkür ederim :) bende sizleri çok seviyorum :)

Salihacığım, bende seni merak ediyordum..hani ben biraz hayırsızımdır, ama onlar değil diyordum, bak beni yanıltmadın :)

Annelog, gerçekten çok teşekkür ederim..hepimiz güzel işler çıkartıyoruz, emek veren herkes bana göre çok çok özel ..

Suzancığım, güzel yüreğin sözlerine, düşüncelerine , haraketlerine yansıyor ..ne mutlu bana ve bize, iyi ki varsın :)

Zehra, anlık yorumların ve benimle hayatının çok az bile olsa değerli dakikalarını paylaştığın için çok teşekkür ederim.. tariflerimi uygulaman, üşenmeden buraya yazıp paylaşman, beğenmeniz, hepsi çok çok özel benim için..ayrıca eşinin yeni yaşı sizlere mutluluklar getirmesi dileğiyle..

Ufuk'um, ablamsın, büyüyümsün.iyi varsın :)

Naile merhaba,
Öncelikle nazik yaklaşımın ve sözlerin için çokk teşekkür ederim :)

İlk başlarda Agar agar'ı ( bitkisel jelatin) kullanıyordum, hatta sadece onu kullanıyordum desem daha doğru olur. Evet, tabii ki şeker hamurunu hazırlayabilirsin..ama hayvansal toz jelatin ile yapılan şeker hamurunun kıvamı ve kullanım kolaylığı çok daha profesyonel ve farklı oluyor. Buda önemli bir ayrıntı, mutlaka belirtmek istedim..
Ben artık agar agar kullanmıyorum.

Ceylan, evet biraz daha iyiyim :)
Umarım Pazar günü çocukları biraz bile olsa mutlu edebilmişimdir..


herkese sevgilerimle..