Pazar, Aralık 09, 2007

AÇIKLAMA..

Blogger'da sebebini hala çözemediğim bir sorun var. Bir haftadır fotoğraf yükleyemiyorum ve bu sebeple tarif yazmakta ve başka yazmam gereken çoğu konuyu yazmakta çok geciktim. En kısa sürede sorunu çözmeyi planlıyorum..


herkese sevgilerimle..

9 yorum:

yaseminsakin dedi ki...

merhaba
Artık yaptıgınız yasadıgınız güzellikleri yogunlugunuzdan dolayı bizimle paylaşmaktan vazgeçtiginizi düsünmeye baslamıstım . ne mutlu bizimlesiniz .İnsallah en kısa zaman da yeni tarifleriniz ve yorumlarla bizlerle olursunuz.Ailenizle birlikte nice mutlu yıllara! dogum gününüz kutlu olsun !
sevgiler

Adsız dedi ki...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Adsız dedi ki...

bende hergun gırıyorumkı acaba yenı bıseyler varmı, haber verdıgınız ıcın tskler..

lezzetlilerim dedi ki...

Merhabalar Burcu,
Yazını okuyunca biraz rahatladım. Bendede aynı sorun var bir haftadır. Bende sayfamda yazdım bir bilen var mı diye... Sendede olduğunu görünce.. Hımm bloggerdenmiş demek. Sorunu çözünce banada bildirirsen çok memnun olurum. Çünkü ben hiç anlamadım. Anlayabileceğimide sanmıyorum. Sevgiler.

pastacı cafe dedi ki...

umarım en kısa sürede blogun düzelir seni ve yazılarını çok özledik:)

zinnur dedi ki...

Burcu'cugum, resimlerini yuklemek icin Flickr'i kullanmayi denedin mi? Ordaki adresleri kullanabilirsin belki blogger'in HTML kodunda. Umarim kisa surede cozersin problemi, zira lavantali makaronlarin tarifini merakla bekliyorum. Ben de bu haftasonu ahududulu makaron deneyecegim, bakalim olacak mi?
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

sizin blogunuzu tesadüfen tanıdım takipteyim. tarifleriniz çok güzel... umarım sorunuda en kısa zamanda giderirsiniz.

Adsız dedi ki...

siteniz güzel beğendim doğrusu. bende eğer program sitesi arayan olursa http://turkiyedown.eu.tt adresini tavsiye ederim proglar için bilgi arayan arkadaşlarada
http://program.oku.gen.tr adresini vereyim..

sekergibi dedi ki...

mehaba burcu,
sitenin sıkı takipçilerindenim.
bazen fikirlerindende ufak çalıntılar yapabiliyorum.
bkn. oğluşun doğumgünü pastası
ne zamandır yılbaşı için ev kurabiye bakıyordum.
bunu deneyebilirim.
teşekkürler bize güzel şeyler izleme imkanı tanıdığın için.