Perşembe, Ocak 03, 2008

2008..


Blog ihmale gelmez.. Bazen sesim soluğum kesiliyor, farkındayım. Hemen kısa bir özetimi geçiyorum :)

Hem Bayram hem yılbaşı beni seyahat etme, biryere gitme içgüdüsüyle devamlı rahatsız edip durdu..Bayramın son 2 günü İzmir'e, yılbaşında ise Bursa'ya gittik. Bu arada birkaç gün İstanbul'a gelip siparişlerimi ve işlerimi hallettim.

Bursa çok güzeldi. Hayatımda ilk defa kayak yapmaya çalıştım. Dağları ve karı oldum olası çok sevmişimdir. Üniversitede dağcılık yapmıştım (biraz) ama Uludağ ve karların üzerinde olma keyfi gerçekten çok farklıymış. Gerçi ben daha kayamıyorum ama çabuk öğrenirmişim diyorlar :) Umarım öğrenebilirim.

Artık evimize döndük ama benim kalbim dağlarda kaldı.

En yakın zamanda tariflerle görüşmek üzere..


herkese sevgiler..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin sevgili Burcu
Şanslıyız...
Yeni ve tatli tarifleri bize aktarabilmek için karlı dağlarda enerji depolandı demekki:))
Umarım 2008 herbirimize güzellikler getirir.
Bir sorum var, hafif ışıltılı bir pasta yapmak istiyorum, şeker hamuruna pırıltı tozu ilave ederek renklendirsem hamurun dokusunda bir bozulma olurmu? Yoksa pırıltıyı sprey olarak kullanmak daha mı iyi sonuç verir?

Adsız dedi ki...

İnşallah bu tatil sana yaramıştır pastacım.ne güzel olmuş gönlünce gezmişsin.herşey gönlünce olsun sevgiler çok öpüyorum.

Feyza Fidan dedi ki...

Sevgili Pastacı,
Dilerim çok güzel bir tatil olmuştur ..Darısı gidemeyenlerin başına:)) Ayrıca şekerkemelerden yaptığınız ağacada bayıldım..
İyi hafta sonları

Sevgiler...

maksat pasta dedi ki...

merhabalar burcu hanım öncelikle yaptığınız güzel pastalar için sizi tebrik ediyorum... bende son zamanlarda pasta yapmaya merak saldım ve denemeye başladım ayşem hanımın tariflerinden ve sizin tariflerinizden faydalandım...daha sonra yaptığım pastaları bir blogta yayımlamak istedim sizde bloğumu ziyaret eder ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim maksatpasta.blogspot.com...