Pazar, Ocak 04, 2009

ÖZET ..

Artık blog yazamıyorum, yeni tarif ekleyemiyorum.. Biliyorum herkes bana kızgın, kırgın.. Ama yazma isteğimi geri getirecek o ilham perisi henüz geri gelmedi.. Bende sabırsızlıkla onun geri gelişini bekliyorum ve daha çok yazmak paylaşmak istiyorum.

Atölyemde yeni yeni pastalar yapmaya devam ediyorum. Çok severek işimi yapıyorum.Hergün büyüyen bir heyecanla kapımızı açıyorum. Küçük bir yerim var ama içimde çokkk geniş araziler var.. Halen gelemeyenleri bekliyorum..

Pastalar yaparken birebir deneyim aktarımlarımda devam ediyor. Özellikle figür, cupcake ve kurabiye süslemesine çok talep var. Bende her bir derste ayrı bir heyecan duyup kendimce yeni şeyler geliştirip öğreniyorum, oda ayrı bir mutluluk..

Yukarıdaki resim yaşgünümden.. 31 olduk, yaşlanıyormuyum yoksa hala çocukmuyum karar veremiyorum.. Hayat bir yoğun duygu ve koşturmalıklar içerisinde sürüp gidiyor. Her zaman düşünceliyim, ara sıra kışkırtılmaya ihtiyacım var..

Pastam sevgili Işıl'a, fotoğraf sevgili Ayşem'e ait. Ayrıca Hilal, Berna, Ufuk sizleri çokkk seviyorum.. bunu biliyorsunuz :)

İkinci bir bayram geçti, yılaşı geçti , benden tık yok :) Bir selam bir sabah yok.. Aramam gereken insanları arayamıyorum, yazmam gerekenlere yazamıyorum. Geçsin artık şu ruh hali.. Yeni pastalarda yapmasam dünya benim için çok zor dönermiş..

Biraz silkinip buraya yazmayı planladığım tariflerimi toparlamalıyım. Hayat payaştıkça güzel..

Herkese sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum..

Burcu GENÇOĞLU

30 yorum:

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Burcu cum,
Oluyor bazen boyle duraklamalar.
Ama bu sekilde sesini duymak ta güzel.
Bence yavas yavas başlarsın yazmaya.Başlarsın değil mi !:))

sevgiler,
Figen Karavaş

zarpandit dedi ki...

geç olsun olmasın yazmıs olman güzel :))
ruh hali dediğin dünya gib döner durur ablacım..bak şimdi iyisin..havalar her zaman güneşli değil kabul ama her zaman yağmurlu da olmuyor..
atılan her adım farklı duyguları beraberinde getiriyor..yeni yaşlar bence yeni mutluluklar umutlar demek..


yaşından büyük laflar ettim biliyorum ama olsun mutlugun neşen geri gelsin dileklerimle..

gökçe..

pastaciyiz.biz dedi ki...

Burcucum eminim ki kimse sana ne kızgın ne de kırgındır, ee tabii alıştırdın herkesi şimdi birden ortadan yok olunca gözlerimiz arıyor haklı olarak, arada böyle ses versen yeterli bize:) sevgiler...

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

BURCU HOŞGELDİNNNNNN...... BENCE DE YAZDIKÇA KENDİNİ DAHA İYİ HİSSEDECEKSİN..... ÖPÜYORUM SENİ .... SEVGİLER......

Özlem dedi ki...

Hayat kesinlikle paylaştıkça güzel, bizler bu sayfada yine nefis tarifleri görmek ve aynı duyguları paylaşanlarla bir arada olmak istiyoruz :)
Nice yıllara,
sevgilerimle,

zinnur dedi ki...

Burcu'cugum, ne guzel senden haber almak! Artik pastacilikla amator olarak ilgilenen bir ev hanimi degilsin, bu isi meslek edinince herseyin daha farkli olmasi dogal. Yine de, ara sira da olsa yazabilirsen kendi adima cok mutlu olurum.
Kucak dolusu sevgiler..

Betül KAVAL dedi ki...

selam

yazını görünce çok sevindim. Buda bir başlangıçtır bir yerden başlamak gerek..

En kısa zamanda bekliyorum yeni yazılarını canım daha fazla özletme kendini.

sevgiler

Adsız dedi ki...

SİZİN SİTENİZİ HERGÜN MUTLAKA UĞRARIMBENCE YAZMAYA DEVAM ETMELİSİNİZ.SİTENİZ ÇOK GÜZEL SEVENLERİNİZDE ÖYLE BENCE KAYBETMEYİN

dilek dedi ki...

merhaba ,ben sizi uzun zamandır takip ediyorum home tvde de sizi izledim ,yaptığınız herşey çok güzel,tebrik ederim,epeydir sizden yeni bir yazı bekliyodum sevindim,sevgilerimle

Adsız dedi ki...

bazen banada oluo ama gecio dert ETMe

Adsız dedi ki...

bence bu da geçer siz sadece moraLinizi yksk tutun

Seda dedi ki...

ne mutlu oldum siz yazınca sık sık bakıyordum....yeni yaşınız size mutluluk huzur ve tabiki sağlık getirsin...bizi yazısız bırakmayın sevgiler

HADİYE dedi ki...

Merhaba Burcu,

Benim ilk keşfettiğim pasta tarifleri size ait.Onca emek onca bilgi hala zaman zaman faydalandığım onca kaynak sizin eseriniz. Yeni tariflerini sabırsızlıkla bekliyorum ama en önemlisi can sağlığı.CANIN SAĞOLSUN BURCUCUĞUM.Elbet geçer bu ruh hali.Dönersin yine aramıza inşallah.Ben kendi adıma bekleyeceğim dönüşünü.Sevgiyle kal.Allah cc yanında ve yardımcın olsun inşallah.

Sevgilerimle*

Adsız dedi ki...

Yeniden sizi görebilmek ne kadar güzel...
Sizi sadece bloğunuzdan tanıyan,bilen insanlar bile şu yazdığınız yazıya seviniyorsa, bence bu bile ruh halinizden sıyrılmanız için kocaman bir sebep :)

hilal dedi ki...

sizi tekrar gördüğüme sevindim, bu dönüşünüzün bir habercisi olmalı, bence ilham periniz çok yakınınızda..sevgiler

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun sevgili Burcu.. Nice senelere.. Umarım bir an önce ilham perileri çalar kapını da güzel tariflerine kavuşuruz.. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım merhaba,
Blogunuzu dün akşam keşfettik ve kızımla hemen bir kek tarifi denedik, sonuç muhteşemdi. Keki okula götürdü kızım. Eminim çocuklar da bayılacaklar. Kızım beş buçuk yaşında, ve 18 aylıktan beri birlikte mutfağa giriyor ve ortalığı toza dumana katıyoruz:) Şimdi kek börek yapmaktan çok keyif alıyor. Benim sizden ricam şudur, kendi internet portalımda (www.bizanneler.com)akşam yaptığımız kekin tarifini (kaynak gösterek)kullanmak isterim. Bizimkisi annelere yönelik bir portal, küçük de bir mutfak bölümü var ve sadce denediğimiz tarifleri ekliyoruz. Şimdiden teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık

Merve Selçuk

Müge Hüner dedi ki...

Azda olsa seyrek de olsa yazmanızı, yeni tarifler olmasa bile yaptıklarınızın fotoğraflarını koymanızı büyük bir heyecanla isterim.
Kendi adıma ilk başarılı pandispanyamı pişirdiğim ve sevinç çığlıkları atarak yorum bıraktığım bu blogun hep var olmasını ve bizimle bir şeyler paylaşmasını diliyorum.
İyi ki doğdunuz iyiki varsınız sevgili Burcu...

Dido Butik Pasta - Pembe Merdane dedi ki...

Burcu hanım sizi bir an önce burda tekrar tariflerinizle görmek için sabırsızlanıyoruz..

Unknown dedi ki...

merhaba,yapmış olduğunuz pasta modellerini ve emeklerinizi yakından takip ediyorum.bende kocaeli gölcükde butik üzerine çalışmalar yapmaktayım.blogger sayfamı dün yaptım ve benimde yapmış oladuğum butiklere bakmanızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.saygılarımla.
http://sihirliellerden.blogspot.com/

Tijen dedi ki...

Burcu'cuğum,
Nice güzel yaşlara, nice heyecanlarla girmeni diliyorum. Herşey gönlünce olsun!

Adsız dedi ki...

sevgili burcu seni ve çalışmalarını daima sevgiyle takip ediyorum..her insanın yaşamında durgunluk tıkanıklık ve molalar oluyor..çok sorgulamak doğru değil..bu anlamda yasdığın ve görüntülediğinde herkes seni sevgiyle izlemeye devam edicek eminim:) emeğine sağlık yürüdüğün yol hep tatlı olsun:) yelda

Adsız dedi ki...

Burcu Hanım, Merhabalar,
Sitemi inceleyebilirseniz
orada kendinize ait minik bir
paylaşım göreceksiniz.
Teşekkürler,

www.sekerrenk.blogspot.com

boncuk mutfakta dedi ki...

Ben bugün birşeyler yapıyorsam senin sayendedir.Ayrıca seninle tanıştığım içinde çok mutluyum .Başarılarının devamını dilerim

Mutfak Havlusu dedi ki...

son cümledeki gibi paylaşmak!paylaşım yapılanı yaşanılanı güzellştiriyor yoksa tabi ki bazen zihin durucak işlemeyeck hiçbirşey istemeyecek nede olsa istemek bizim içinse istememekte bizim için her türlü duyguy zıttıyla beraber ruhumuzda muhafaza ediyoruz ve sahibiz ama maksad bunu ne zaman nasıl kullanbilmenin erdemine vakıf olabilmekte ki sizi uzun uzun zamandır fazla sesli olmadan takip eden biri olarak biliyorum ki siz bu denegeyi hem kurabilen ve hemde gelecek zamanlarda kurabilicek birisiniz..

yaptıklarınızdaki başarıların baki olabilmesi dileğiyle selamlar,sevgiler..

Hobilerle hayat dedi ki...

tutumluluk ve doğru tüketin bilinci oluşturmak için hazırladığımız
www.tutumluhayat.blogspot.com
adlı sayfamıza ziyaret ve desteklerinizi bekleriz ayrıca uygun bulmanız halinde link takası da yapmak isteriz saygılarımızla

Gameworld dedi ki...

Mükemmelmiş

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Yaptığınız pastalar harika. Bakmaya doyamıyo insan. Ellerinize sağlık. Bende öğrenmek istiyorum nasıl yapıldığını. Bu işi öğrenmek için nereyi (hangi kursu) önerirsiniz? Neler yapmalıyım? Çok teşekkürler. Ceyda.

sifali bitkiler dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel pastalar, tasarımlar çok güzel

Ünal ŞAHİN dedi ki...

Gerçekten çok hoş.

Bu arada sitenizin sol üst kısmında temadan kaynaklı sanırım bi kayma var. Göze hoş gelmiyor.