Çarşamba, Ağustos 18, 2010

PASTACINET ATÖLYESİ TWİTTER DA ...


Facebook grubumuzun sayısı 3500 kişiye ulaştı.. Artık yeni paylaşımımız Twitter ! PastaciNet atölyesinden pek çok canlı haberi artık twitter ile takip edebilirsiniz..



Lütfen follow us :)

3 yorum:

bahar soysal dedi ki...

ya kızlar harika bir blog yapmışsınız :))) ellerinize sağlık ama ramazanda biraz işkence oluyor :)..şaka bir yana mükemmel bir blog hazırlamışsınız :)...bu arada bir soru sormak istiyorum sizlere malum alışverişle ilgili nereye baksam bulamadım şu aşağıda ki ürüne bayıldım ama çok pahalı bu parayı bu ürüne versem her halde eşim boğar beni :)))..şaka bir yana bu ürünlerin taklitleri veya ucuzunu alabileveğim bir yer var mı örnek ürün ;

http://www.tablocu.com/abstract_parcali_yagliboya_t/the_limit_yagliboya_tablo/resim/1698/

şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

sevgilerimle
bahar soysal

HamaratAbla dedi ki...

İftar sofralarınız için lezzetli tariflerini hazırlarken, iftar sofralarınızı süsleyen tariflerinizi bizlerle de paylaşmaya ve birbirinden değerli hediyeler kazanmaya ne dersiniz?

Çünkü biz bu Ramazan, Hamarat Abla olarak sofralarınızın lezzet ortağı MAGGI® sponsorluğunda lezzetli ve besleyici Fırında Tavuk tariflerimizi birbirimizle paylaşacağımız bir etkinlik düzenledik ve tarifleriyle bu etkinliği zenginleştirecek katılımcılara bazı hediyeler vermek istedik.

Ayrıntılar için http://www.hamaratabla.com/

Adsız dedi ki...

Sitenizi beğenerek izliyorum,pastalarınızın hepsi de olağanüstü güzel,sevgiler.