tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post112176708705424273..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: ISPANAKLI LORLU KİŞ (QUİCHE)Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-2577193180156951822010-04-12T20:59:18.566+03:002010-04-12T20:59:18.566+03:00merhaba bogunuzu yeni tanidim denemedim ama cok gu...merhaba bogunuzu yeni tanidim denemedim ama cok guzel gozukuyorlar isallah en kisa zamnda deyecegim bende cok seviyorum mutfakla ugrasmayi basarilar ama cok sevindim bolugunuzu bulduguma ben yurt disinda yasiyorum burda bazi malzeleri bulmak zor ama olsun bu pastalar ve diger guzel seyler denemeye degr basarilar diliyorumAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-41565749953881089162009-03-11T11:49:00.000+02:002009-03-11T11:49:00.000+02:00merhaba,kişi denedim. tadı gerçekten çok güzel old...merhaba,<BR/><BR/>kişi denedim. tadı gerçekten çok güzel oldu ancak pişirme süresiyle ilgili bir sorum var. tarifinde en az 20 dakika diyordu ancak benim pişirmem yaklaşık 2 saat sürdü :)<BR/><BR/>minifırın kullanmam etkilemiş ya da ben piştiğini anlayamamış olabilir miyim?<BR/><BR/>teşekkürler, siten şahhane!marlahttps://www.blogger.com/profile/06866846675334315533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1159255946889140782006-09-26T10:32:00.000+03:002006-09-26T10:32:00.000+03:00tesekkurler, genelde soya sutu kullaniyorum gercek...tesekkurler, genelde soya sutu kullaniyorum gercekten sutlu tariflerde ama haklisin, bu tarife cok sivi kacar. muffin kaplarinda yapma fikri de ayrica cok prastik, yoksa kis kaplari almak gerekecekti. hatta daha da ufak muffin kaplari kullanarak partiler icin minik kiscikler yapabiliriz herhalde.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1159173063649808752006-09-25T11:31:00.001+03:002006-09-25T11:31:00.001+03:00şimdi yanlış yazmışım, sütlü tariflerde soya sütü ...şimdi yanlış yazmışım, sütlü tariflerde soya sütü deneyebilirsin yazamacaktım.. peynir için demedim..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1159173062722940012006-09-25T11:31:00.000+03:002006-09-25T11:31:00.000+03:00şimdi yanlış yazmışım, sütlü tariflerde soya sütü ...şimdi yanlış yazmışım, sütlü tariflerde soya sütü deneyebilirsin yazamacaktım.. peynir için demedim..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1159172970202957712006-09-25T11:29:00.000+03:002006-09-25T11:29:00.000+03:00Berrin merhaba,aklıma "soya sütü" kullanabileceğin...Berrin merhaba,<BR/><BR/>aklıma "soya sütü" kullanabileceğin geldi..her büyük markette satılyor, ithal bir ürün..istersen bir daha ki seferede onu dene..tabii krem peynir denemeni not ettim :)<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1159169625260523562006-09-25T10:33:00.000+03:002006-09-25T10:33:00.000+03:00merhaba. Ben kisi laktoz ile sorunu olan birisi ic...merhaba. Ben kisi laktoz ile sorunu olan birisi icin sutsuz yapmaya calisiyordum ve elimde soyadan yapilmis bir "krem peyniri" vardi, yorumuna ragmen riske alip onunla yaptim, krem peynir kivaminda birsey kullaninca tabii sadece 2-3 corba kasigi kremaya ihtiyacim oldu. Bu varyasyon da cok guzel cikti. Bir kere de kendim icin beyaz peynirle deneyecegim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1156759075415567412006-08-28T12:57:00.000+03:002006-08-28T12:57:00.000+03:00Berrin merhaba,lor peyniri yerine beyaz peynir kul...Berrin merhaba,<BR/><BR/>lor peyniri yerine beyaz peynir kullanmanı tavsiye ederim. özellikle sert beyaz peynir ile çok lezzetli oluyor..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1156677436875415312006-08-27T14:17:00.000+03:002006-08-27T14:17:00.000+03:00merhabalar. bu kis tarifi gercekten cok lezzetli g...merhabalar. bu kis tarifi gercekten cok lezzetli gorunuyor, mutlaka denemek istiyorum. acaba lor peyniri yerine baska ne tarz peynir kullanabilirim? krem peyniri ile ayni kivam tutturulabilir mi? tesekkurler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1155916137697352312006-08-18T18:48:00.000+03:002006-08-18T18:48:00.000+03:00zekiye merhaba,açıkcası ben sizlerden güzel ve des...zekiye merhaba,<BR/><BR/>açıkcası ben sizlerden güzel ve destek verici sözler duydukca daha da positif oluyorum..demek ki hayat gerçekten güzelmiş diyorum..<BR/><BR/>teşekkür ederim :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1155763211017183942006-08-17T00:20:00.000+03:002006-08-17T00:20:00.000+03:00Merhaba siteniz bugün tesadüfen dikkatimi çekti.Ço...Merhaba siteniz bugün tesadüfen dikkatimi çekti.Çok keyifle okuyorum tariflerinizi.Yaşadığınız olaylarla birlikte aktarmanız ne kadar güzel olmuş ne kadar pozitif bir enerji veriyorsunuz tebrikler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1149007442786874912006-05-30T19:44:00.000+03:002006-05-30T19:44:00.000+03:00zeynep merhaba,evet, tartı önce fırınlayıp sonra i...zeynep merhaba,<BR/>evet, tartı önce fırınlayıp sonra içerisine iç malzemeyi ekleyebilirisin..<BR/>bu arada arşiv ile ilgili haftaya bir düzenleme yapacağım..ilgin için çok teşekkür ederim..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1148995356433148892006-05-30T16:22:00.000+03:002006-05-30T16:22:00.000+03:00Merhaba!Bu kişi bu akşam yapacağım da, gözümden ka...Merhaba!<BR/><BR/>Bu kişi bu akşam yapacağım da, gözümden kaçmış, son anda aklıma geldi.<BR/>BEn patlıcanlı-kurutulmuş domatesli içle,12lik muffin kalıbında yapacağım. Acaba tartı ilk önce boş olarak 15dk fırınlama gerekir mi? sevgiler<BR/>P.S: Bir de bir isteğimi belirtmeden edemedim. Tariflerin hepsi çok güzel,her yaptığım şeyden memnun kalıyorum ama arşiv çok karışık. en azından tuzlu-tatlı diye ayırsanız ne güzel olur. iyi çalışmalar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140450066317880802006-02-20T17:41:00.000+02:002006-02-20T17:41:00.000+02:00Yüce merhaba,ellerine sağlık, eminim sende çok güz...Yüce merhaba,<BR/>ellerine sağlık, eminim sende çok güzel yapmışsındır :)<BR/>uamrım pastart'ın kursu biran önce açılırda sende en az benim kadar keyif alırsın :))<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140373092035194562006-02-19T20:18:00.000+02:002006-02-19T20:18:00.000+02:00Merhaba Burcu,Tek kelimeyle harika bir kiş tarifi....Merhaba Burcu,<BR/>Tek kelimeyle harika bir kiş tarifi.Herekse yapmasını tavsiye ederim. Ispanak sevmeyenler bile çok severek yedi. Ellerine sağlık. Bu arada pastacılık kursuyla ilgili pastart'ı senin blog'undan görüp incelemişitim. Kurs için uzun bir süre önce ismimi yazdırdım açılmasını bekliyorum. Umarım bir an önce açılır. Eminim çok eğlencelidir..<BR/>İyi akşamlar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1138560011645641172006-01-29T20:40:00.000+02:002006-01-29T20:40:00.000+02:00Ayşe merhaba,bu verdiğim kiş hamuru tarifi temel b...Ayşe merhaba,<BR/>bu verdiğim kiş hamuru tarifi temel bir tarif olduğu için çoğu kişiye yardımcı olabilmesi için gram ölçleri vermiştim. Ama tabiiki daha anlaşılabilir geleneksel ölçülerimizle tekrar tarifi yazarım ;<BR/><BR/>- 2 su bardağı un<BR/>- 1 su bardağı tereyağı<BR/>- 1 yhumurta sarısı<BR/>- 1 çay kaşığı tuz<BR/>- 1 çay bardağı su<BR/><BR/>umarım denersin ve beğenirsiniz..<BR/>bu arada ilginden dolayı tekrar teşekkür ederim..<BR/><BR/>sevgilerimleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1138472553683608312006-01-28T20:22:00.000+02:002006-01-28T20:22:00.000+02:00Tariflerinizdeki ölçüleri gram cinsinden olduğu gi...Tariflerinizdeki ölçüleri gram cinsinden olduğu gibi daha geleneksel ölçeklerle de, mesela bardak, kaşık, çimdik vs. cinsinden de verseniz çok isabetli olur. Mutfak tartısı olmayanlar ve/veya tartısı olup 3g. tuz tartacak kadar hassas olmayanlar da yararlanabilir tariflerden böylelikle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1132503545140337162005-11-20T18:19:00.000+02:002005-11-20T18:19:00.000+02:00eren merhaba,kişi beğenmenize inan çok mutlu oldum...eren merhaba,<BR/>kişi beğenmenize inan çok mutlu oldum..afiyet olsun :)<BR/>hamurunun ve harıcının ana maddelerini temel alarak değişik sebzelerle ve malzemelerle değişik kişler yapabilirsin..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1132436596776937192005-11-19T23:43:00.000+02:002005-11-19T23:43:00.000+02:00Misafirlerime, ilk kez denediğim ıspanaklı kişi ik...Misafirlerime, ilk kez denediğim ıspanaklı kişi ikram ettiğimde hepsi hem şekil ve hem de tat olarak çok beğendi. Gerçekten çok çok lezzetli..Farklı içeriklerle de mutlaka güzel olacaktır. Servgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1122671613301568282005-07-30T00:13:00.000+03:002005-07-30T00:13:00.000+03:00uykusuzadam merhaba,sana değişik bir fikir verdim ...uykusuzadam merhaba,<BR/>sana değişik bir fikir verdim ise ne mutlu bana..böylesi hem daha farklı oluyor. ıspanak ve tavuklu tarifi bende ilk fırsatta deneyeceğim çok lezzetli gibi görünüyor..teşekkür ederim..<BR/>sevgili şule,<BR/>öncelikle sitem için söylediğin güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. bu mevsimde ıspanağı ben makrocenter'dan bulup alıyorum sanırım birde metroda var.(dondurulmuş değil) ıspanaktan hiçbir mevsim vazgeçemiyorum..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1122039653205419162005-07-22T16:40:00.000+03:002005-07-22T16:40:00.000+03:00sevgili pastacı siten hayırlı olsun. gerçekten de ...sevgili pastacı siten hayırlı olsun. gerçekten de çok başarılı ve değişik tarifler var. Kiş de bir harika görünüyor. Daha önce hiç denemedim fakat eminim harika oluyordur. Bu arada bu mevsimde ıspanak oluyor mu? SevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1122037215616380012005-07-22T16:00:00.000+03:002005-07-22T16:00:00.000+03:00Harika !Ben kendi kişlerimi nedense hep turta kalı...Harika !<BR/>Ben kendi kişlerimi nedense hep turta kalıbında yapmak zorunda hissettiğimden hamuru yerleştireceğim diye zorlanıp duruyorum :)<BR/>Muffin kalıbında yapmak hiç aklıma gelmemişti :)<BR/>Bu fikre karşılık ben de sana ıspanak ve tavuk etini blender'dan geçirip iç harç olarak kullanmanı tavsiye edebilirim ;)uykusuzadamhttps://www.blogger.com/profile/10278540015759945177noreply@blogger.com