tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post112379988804700386..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: PEYNİRLİ SALAMLI KİŞBurcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-39133154140102824492020-02-19T17:52:30.028+03:002020-02-19T17:52:30.028+03:00Pizza da mayalı hamur kullanılıyor bunda maya yok ...Pizza da mayalı hamur kullanılıyor bunda maya yok tereyağı un su kimileri yumurtada katabiliyor farklı ve güzel bir lezzet bence denemelisinizDenizsmyhttps://www.blogger.com/profile/12196074728805698118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1170768018319739232007-02-06T15:20:00.000+02:002007-02-06T15:20:00.000+02:00bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum, ya...bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum, yapımı uzun sürüyor mu, cumartesi halam gelecek onun için hazırlasam mı, hamuru akşamdan yapsam olur mu, işten gelince zaman kazanmak açısından, lütfen bana fikir verinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882201155338732006-05-06T05:23:00.002+03:002006-05-06T05:23:00.002+03:00Good design!http://htsuzcsa.com/xaol/ocar.html | h...Good design!<BR/>http://htsuzcsa.com/xaol/ocar.html | http://mhxkmmdm.com/gaqg/jjcg.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882180057940602006-05-06T05:23:00.000+03:002006-05-06T05:23:00.000+03:00Good design![url=http://htsuzcsa.com/xaol/ocar.htm...Good design!<BR/>[url=http://htsuzcsa.com/xaol/ocar.html]My homepage[/url] | [url=http://mxfyhchp.com/brvn/mwvl.html]Cool site[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882133521457962006-05-06T05:22:00.000+03:002006-05-06T05:22:00.000+03:00Good design![url=http://htsuzcsa.com/xaol/ocar.htm...Good design!<BR/>[url=http://htsuzcsa.com/xaol/ocar.html]My homepage[/url] | [url=http://mxfyhchp.com/brvn/mwvl.html]Cool site[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1128932285960991462005-10-10T11:18:00.000+03:002005-10-10T11:18:00.000+03:00zerrin ablacığım,her yaptığın güzel yemeği bizle p...zerrin ablacığım,<BR/><BR/>her yaptığın güzel yemeği bizle paylaştığın için önce teşekkür ediyorum.yaptığın herşey gibi bu da nefis görünüyor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124780699525749022005-08-23T10:04:00.000+03:002005-08-23T10:04:00.000+03:00merhaba zerrin hanım,yılmadan beni cevaplandırdığı...merhaba zerrin hanım,<BR/>yılmadan beni cevaplandırdığınız için çok teşekkür ederim. verdiğiniz cevaplar sayesinde bazı şeyleri kafamda daha netleştiriyorum ve hatta sizden yeni şeyler öğreniyorum. bahsettiğiniz kalıp bendede var ve ben o kalıbı hep tart yapımında kullandım. şekli çok şık oluyor. kiş için ancak sizin söylediğiniz methodla uygun bir kalıp oluyor gibi gözüktü bana. hani önce hamuru pişirip sonra içi eklersek uygun olur harhalde. sorularımı cevaplandırdığınız için tekrar teşekkürler. eğer birgün kiş tarifinden memnun kalırsanız yorumlarınızla tekrar haberdar olmak isterim.<BR/>iyi günler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124779522757985592005-08-23T09:45:00.000+03:002005-08-23T09:45:00.000+03:00merhaba,Fırınım yeni turboda çalıştırdım çünkü yap...merhaba,<BR/><BR/>Fırınım yeni turboda çalıştırdım çünkü yaptığım bütün tarifler hepsi mükemmel oluyor.Aluminyum tırtıklı altı çıkan genelde kiş için bunu aldım.Kişlerimi bunda yapıyorum zaten.Fırın kabım kalın değil.Belki tarifi tekrar denemem lazım ozaman güzel olur istediğim gibi.Teşekkürler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124708649358088982005-08-22T14:04:00.000+03:002005-08-22T14:04:00.000+03:00zerrin hanım tekrar merhaba,sanırım fırının pişirm...zerrin hanım tekrar merhaba,<BR/>sanırım fırının pişirmesiyle ilgili bir sorun olabilir. fırının tam ortasına fırın telinin üzerinde pişirilmesi gerekiyor. ve genellikle tart kalıbı şeklindeki borcamda pişirilmesini öneririm. belki altı kalın tabanlı bir kalıpta pişirmiş olabilirsiniz yada fırınınız sadace üsttenmi pişirdi acaba.bende hiç öyle bir sorun olmamıştı. bir kere karafırında kiş tatmıştım onunda altı hamur kalmıştı. dediğim sebeplerden olablir.<BR/>iyi günler dilerim..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124708203205210842005-08-22T13:56:00.000+03:002005-08-22T13:56:00.000+03:00merhaba, Ben yanlış bilgi verdim galiba tabii içi ...merhaba,<BR/><BR/> Ben yanlış bilgi verdim galiba tabii içi yumuşak olucak ben alt tabanından bahsetmek istemiştim yanlış yazdım.Malzemeler birlikte konunca alt tabanı yumuşak kaldı.Kenarları iyiydi.Sanki hamurlaşmış gibi geldi bana.Sizin de yapmış olduğunuz yorumlara teşekkürler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124700396266024832005-08-22T11:46:00.000+03:002005-08-22T11:46:00.000+03:00zerrin hanım merhaba,kişi denemenize ve yorumda bu...zerrin hanım merhaba,<BR/>kişi denemenize ve yorumda bulunmanıza inanın çok memnun oldum.aslında anlattığınıza göre kiş olması gereken gibi olmuş. çünkü kişlerin içi genellikle hep yumuşak kalır. ama herkesin damak tadı ve zevki değişiyor ve sizde kişin kıtır olmasını sağlıyacak bir yöntem bulmuşsunuz. bunu benimde öğrendiğim iyi oldu. canımızın kıtır çektiğinde sizin yönteminizle yaparım. <BR/>belki tatmışınızdır ama ben yinede öneride bulunmak istiyorum;etilerde,caddebostanda paul cafe fırınlar var. oranın kişleride harika oluyor. ama içleri genelde yumuşak. bir gün oradanda tatmanızı tavsiye ederim.<BR/>sevgiler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124691822658901672005-08-22T09:23:00.000+03:002005-08-22T09:23:00.000+03:00merhaba, Dün denedim tarifinizi tamam güzel oldu ü...merhaba,<BR/><BR/> Dün denedim tarifinizi tamam güzel oldu üstü nar gibi kızardı ama içi yumuşak kaldı.Ben kiş yaparken ilk önce içine aluminyum folyo serip dış kısmını kızartıp sonra içini pişirip sonra da malzemesini koyup pişiriyorum öyle daha kıtır kıtır oluyor.Lezzetli de oluyor. Bu da güzel oldu netice de bitti.TeşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1124052970689563882005-08-14T23:56:00.000+03:002005-08-14T23:56:00.000+03:00tabiki salam yerine sucuk kullanabilirsiniz. yanlı...tabiki salam yerine sucuk kullanabilirsiniz. yanlız size tavsiyem az yağlı sucuk olması ve çok ince dilimlenmiş olması. ya da hazır dilimlenmiş ince sucuklar var(polonezköy gibi) onlar çok yakışır..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123914788531316702005-08-13T09:33:00.000+03:002005-08-13T09:33:00.000+03:00salam yerine sucuk koysam nasıl olur?salam yerine sucuk koysam nasıl olur?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123871903939827592005-08-12T21:38:00.000+03:002005-08-12T21:38:00.000+03:00tijen hanım merhaba,evet bencede görüntüsü çok güz...tijen hanım merhaba,<BR/>evet bencede görüntüsü çok güzel oluyor kişlerin, özelliklede fırından çıkıp ilk sofraya götürdüğünüzde herkes şöyle bir bakıp "ooooooooooo" der. o an çok hoşuma gider..<BR/>sizede güzel anılarınızı hatırlattıysam ne mutlu bana..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123871660820056252005-08-12T21:34:00.000+03:002005-08-12T21:34:00.000+03:00bodrum günlerimi hatirlattin bana!bugday'dayken (g...bodrum günlerimi hatirlattin bana!<BR/>bugday'dayken (gönüllü asçi diyordum adima) bir ingiliz arkadasimiz vardi, beril, o çok güzel kisler yapardi. ne zaman kis yesem ya da görsem, hep o gelir aklima. görüntüsü de güzel bir sey degil mi?<BR/>tijenTijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123870882507750592005-08-12T21:21:00.000+03:002005-08-12T21:21:00.000+03:00günalcım kişi beğenmene çok memnun oldum, ben zate...günalcım kişi beğenmene çok memnun oldum, ben zaten senin için yapmıştım:)<BR/>zeynep, beğenmene çok sevindim eminim seninkilerde çok güzel oluyordur...<BR/>merhaba anonymous,<BR/>kişin pizzadan çok farkı var. pizza yumuşak bir hamurdan yapılır.kiş ise tuzlu tart gibidir. hamuru daha serttir ve mayasızdır. pizza hamuru mayalıdır.<BR/>pizzada malzeme üste dizilir. kişte ise içine koyulur ve malzemesi kıvamlı olur.(kremadan dolayı)<BR/>ama tadı çok güzel ve farklı oluyor. denemenizi tavsiye ederim..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123866255785652112005-08-12T20:04:00.000+03:002005-08-12T20:04:00.000+03:00kişin lezzet olarak pizzadan farkı ne? görüntü ayn...kişin lezzet olarak pizzadan farkı ne? görüntü aynı geldi bana merak ettim hic denemedim deAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123858614968426682005-08-12T17:56:00.000+03:002005-08-12T17:56:00.000+03:00kis benimde herzaman sevdigim bir lezzet, benim bi...kis benimde herzaman sevdigim bir lezzet, benim bir formulum var, kis hamurunu yapiyorum, onu aluminyum pay kaplarina yerlestiriyorum, 3-4 tane boyle hazirlayip atiyorum buzluga, acil durumda hamur hazirlamama gerek kalmadan hemen ne ile yapacaksam cikariyorum buzluktan, koyuyorum ic malzememi, hemen firina :))<BR/>cok pratik oluyor acil bir misafir gelince...<BR/>ellerine saglik, seninkide cok guzel olmus, <BR/>ZeynepZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1123839850463149552005-08-12T12:44:00.000+03:002005-08-12T12:44:00.000+03:00:)) çok güzel olmuş kiş ellerine sağlıkgünal:)) çok güzel olmuş kiş ellerine sağlık<BR/><BR/>günalAnonymousnoreply@blogger.com