tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post112656278743017993..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: ÇİKOLATALI AHUDUDULU CHEESECAKEBurcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-44730043796525292602007-11-08T20:03:00.000+02:002007-11-08T20:03:00.000+02:00merhabayine harika bir tarif.. sorum şu; bi yazını...merhaba<BR/>yine harika bir tarif.. sorum şu; bi yazınızda 26 cmlik kelepçeli kalıpların 20 kişiye yettiğini okumuştum, benim 20 belki 22 cmlik bi kalıba göre bu tarifi değiştirmem lazım, acaba siz benim için değiştirir misiniz?:) şimdiden teşekkürler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1170499585597172712007-02-03T12:46:00.000+02:002007-02-03T12:46:00.000+02:00İTALYAN PASTASI NİYOKKİ 3 adet büyük boy patates1 ...İTALYAN PASTASI NİYOKKİ<BR/> 3 adet büyük boy patates<BR/>1 bardak un<BR/>tuz karabiber<BR/>1 yumurtanın sarısı<BR/>Patatesleri haşlayıp çatalla eziyoruz soğuduktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz eğer un eklemeniz gerekirse ilave edebilirsiniz .Parmak kalınlığında şerit yapıp 1 cm kalınlığında kesiyoruz.Tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağ ilavesi yaptığımız suyumuzu makarna suyu gibi kaynatıp niyokkilerimizi içine bırakıyoruz yaklaşık 4-5 dakika sonra pişen niyokkilerimiz suyun üstüne çıkıyorlar suyun üstüne çıkanları kevgir yardımı ile alıyoruz.<BR/>Diğer yanda 2 adet domatesimizi küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz (içine 2-3 diş sarımsak ve tuz ile) ve niyokkilerimzin üzerine alıyoruz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882161015577082006-05-06T05:22:00.003+03:002006-05-06T05:22:00.003+03:00Nice site!http://cyogjxme.com/hvmk/mqyg.html | htt...Nice site!<BR/>http://cyogjxme.com/hvmk/mqyg.html | http://jtrbavaw.com/uvbe/fyqk.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882158189940502006-05-06T05:22:00.002+03:002006-05-06T05:22:00.002+03:00Good design!My homepage | Please visitGood design!<BR/><A HREF="http://cyogjxme.com/hvmk/mqyg.html" REL="nofollow">My homepage</A> | <A HREF="http://tikuxksq.com/opls/ixsd.html" REL="nofollow">Please visit</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882156748703322006-05-06T05:22:00.001+03:002006-05-06T05:22:00.001+03:00Good design!My homepage | Please visitGood design!<BR/><A HREF="http://cyogjxme.com/hvmk/mqyg.html" REL="nofollow">My homepage</A> | <A HREF="http://tikuxksq.com/opls/ixsd.html" REL="nofollow">Please visit</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882154247158882006-05-06T05:22:00.000+03:002006-05-06T05:22:00.000+03:00Good design![url=http://cyogjxme.com/hvmk/mqyg.htm...Good design!<BR/>[url=http://cyogjxme.com/hvmk/mqyg.html]My homepage[/url] | [url=http://vuduzjvw.com/keky/qrif.html]Cool site[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126826398022756362005-09-16T02:19:00.000+03:002005-09-16T02:19:00.000+03:00burcu gerçekten çok lezziz bir cheesecake çıkıyor ...burcu gerçekten çok lezziz bir cheesecake çıkıyor sonucunda..yani emeğe değiyor..<BR/>sevgiler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126787034265620962005-09-15T15:23:00.000+03:002005-09-15T15:23:00.000+03:00Teşekkürler Burcucum.WendyTeşekkürler Burcucum.WendyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126770728986792082005-09-15T10:52:00.000+03:002005-09-15T10:52:00.000+03:00wendy merhaba,brownilerin ve muskaların güzel olma...wendy merhaba,<BR/>brownilerin ve muskaların güzel olması ne güzel :)))afiyetler olsun sizlere..<BR/>kısır tarifini pazar veya pazartesi yayınlarım.(cumartesi günü yapacağımız için)miyokin hala aklımda merak etme :)<BR/><BR/>filiz hanım merhaba..<BR/>benimde 30 ekim evlilik yıldönümüm :) mutlaka o güne uygun bir pasta yapar eklerim..<BR/><BR/>herkese sevgiler...Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126769602149656392005-09-15T10:33:00.000+03:002005-09-15T10:33:00.000+03:00teşekkür ederim. Bir gün böyle bir talebim olacak ...teşekkür ederim. Bir gün böyle bir talebim olacak özellikle ekimin 16 sı benim evlilik yıldönümüm. O gün için özel bir pasta düşünüyorum. O güne uyacak bir tarif varsa elinizde siteye koyabilir misiniz?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126759854352883252005-09-15T07:50:00.000+03:002005-09-15T07:50:00.000+03:00Burcucum çok teşekkür ederim evet eğer kısır tarif...Burcucum çok teşekkür ederim evet eğer kısır tarifini verirsen çok sevinirim.Miyokiyi ayrıca bende bir araştırayım.Sizin tarifi kullanarak yaptığım browni ve muska böreği harika oldular .Tuhfenin pastası portakal mevsimi olmadığı için biraz değişikliğe uğradı.Ananaslı oldu.Bebeğini benim için öp.Wendy.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126720049688375902005-09-14T20:47:00.000+03:002005-09-14T20:47:00.000+03:00wendy'cim miyokini ben bilemedim. ama senin için a...wendy'cim miyokini ben bilemedim. ama senin için araştırırım..<BR/>kısır yapması kolaydır, önemli ona güzel lezzet verebilmektir. köftelik bulgurla yapılır. bu hafta sonu yapacağız..istersen tarifinin yayınlarım..<BR/>sizlere afiyet olsun diyorum..<BR/>sevgiler :)Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126702400227846842005-09-14T15:53:00.000+03:002005-09-14T15:53:00.000+03:00Merhaba Burcu miyokinin tarifini bilmiyorum yalnız...Merhaba Burcu miyokinin tarifini bilmiyorum yalnız iç malzeme de un patates tuz var birde domatesten oluşan bir üst sos ilave etmişim tarife fakat nasıl yapılacağını yazmamışım.Bu nu yıllar önce tuttuğum Emelin defterinde gördüm.Ayrıca ben kısır yapmasınıda bilmiyorum.Kolaymı ?Menümü beğendiğin için teşekkürler.WENDY:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126697757037603382005-09-14T14:35:00.000+03:002005-09-14T14:35:00.000+03:00wendy merhaba :)menün çok güzel olmuş..birde salat...wendy merhaba :)<BR/>menün çok güzel olmuş..birde salata veya kısır eklerseniz bence dahada güzel olur..<BR/>biraz daha tuzlu tarif tabikide veririm..zaten bende elma etkinliğinden sonra düşünüyordum tuzlu tarifleri..<BR/>miyokinin nasıl birşey olduğunu tarif edermisin acaba? benim tek bildiğim miyokin "vichy miyokin" :)) eğer tarif edersen yardımcı olmaya çalışırım ...<BR/><BR/>filiz hanım merhaba..<BR/>öncelikle çok teşekkür ederim..<BR/>kafe açmayı evet istiyorum. Ama şu an çok erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha öğrenmem gereken çok şey var, bir de pastacılık okullarına devam etmek istiyorum. birde işletmeciliği var bu işin..gerçi bende işletme mezunuyum ama hayat okul gibi değil :) ama 5 sene sonra istiyorum..<BR/>çok sevdiğiniz bir pasta olursa ben gönüllü olarak size seve seve yapar gönderirim..<BR/>sevgilerimle..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126693226283132812005-09-14T13:20:00.000+03:002005-09-14T13:20:00.000+03:00gene ayzımın suyu aktı. Valla bu gidişle ben hayat...gene ayzımın suyu aktı. Valla bu gidişle ben hayatta bu kilolarımı veremiyeceğim..Selamlar isz hiç kendinize bir kafe açmayı düşünmüyor musunuz..Bizlerde gelelim o günün pastasının (tatlısına) tadına bakalım..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126674238957809082005-09-14T08:03:00.000+03:002005-09-14T08:03:00.000+03:00Burcucum acaba Miyokinin yapılışını biliyormusun?E...Burcucum acaba Miyokinin yapılışını biliyormusun?Eğer yazarsan çok sevinirim.Wendy.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126673581586657012005-09-14T07:53:00.000+03:002005-09-14T07:53:00.000+03:00Sevgili Burcu kaliteli bir kelepçeli kalıp peşinde...Sevgili Burcu kaliteli bir kelepçeli kalıp peşindeyim bulunca ilk cheese cake deneyimimle birlikte olacağız gibi.Bu arada öğleden sonra için muska böreği browni ve tuhfenin portakallı pastasını yapacağım artık ben ve arkadaşlarım hayatta kalırsak yarın nasıl oldular bildiririm.Biraz daha çok tuzlu tarife ne dersin.Wendy.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126630184424380112005-09-13T19:49:00.000+03:002005-09-13T19:49:00.000+03:00bediacım,çok şirinsin canım yaaa :))beni hep gülüm...bediacım,<BR/>çok şirinsin canım yaaa :))<BR/>beni hep gülümsetiyorsun..bak seninde kolayca yapabileceğin büskuvili pastalar var. nutellalı ahududulu pasta tam sana göre aslında. sadace pudingini pişiriyorsun o kadar..<BR/>denemeni tavsiye ederim,sonrada bana cevap yazmanı :))<BR/>çok öpüyorum seni..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126629610097078842005-09-13T19:40:00.000+03:002005-09-13T19:40:00.000+03:00Burcu abla yine guzel pasta yapmissin resime bakar...Burcu abla yine guzel pasta yapmissin resime bakarken annemde gorup oda bakti, aa bu ne guzel pasta der demez hadi kalk kizim sende yap demezmi :))) bende, anne ben bu ablalar kadar usta degilim nasil basarabilirim?dedim :))) sonrada gulustuk sizin gibi pasta yapabilmek icin bi firin ekmek yemeliyim :))))<BR/>pasta canavari olucam bu gidis<BR/>elin kolun agrimasin abla ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126628847027412792005-09-13T19:27:00.000+03:002005-09-13T19:27:00.000+03:00tuhfe merhaba,bende aslında kelepçeli kalıpları ka...tuhfe merhaba,<BR/>bende aslında kelepçeli kalıpları karşı çok sempatik değilim. sadece 26cm'lik burdaki metrodan aldığım kalıbımdan çok memnunum, onun dışında aldıklarımdan hiç memnun kalmadım. sanırım almanyada üretilenler daha kaliteli çıkıyor..<BR/>ama bir tane sağlam kelepçeli kalıp edinmek gerek çünkü hep gerekli oluyor..<BR/><BR/>hatice merhabaaa ,<BR/>çokkk teşekkür ederim :) denersen yorumlarını tekrar beklerim..<BR/><BR/>herkese sevgiler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126622583768000302005-09-13T17:43:00.000+03:002005-09-13T17:43:00.000+03:00Giderek cheesecake'ın tadını daha da merak eder ol...Giderek cheesecake'ın tadını daha da merak eder oldum. Tarif o kadar lezzetli görünüyor ki... Eline sağlık Burcu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126601283681055432005-09-13T11:48:00.000+03:002005-09-13T11:48:00.000+03:00En kısa zamanda kelepçeli bir kalıp almam lazım, r...En kısa zamanda kelepçeli bir kalıp almam lazım, rastladığımda ise belki bu iyisi değildir deyip vazgeçiyorum! Böyle tarifleri görünce dayanamıyorum, ellerine sağlık, nefis bir tarif.Tuhfehttps://www.blogger.com/profile/14609667659135321270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126598519941379592005-09-13T11:01:00.000+03:002005-09-13T11:01:00.000+03:00wendy merhaba,yeni mutfak maceralarında sana başar...wendy merhaba,<BR/>yeni mutfak maceralarında sana başarılar dilerim :)) seninki şu an için yeni ama bu maceranın sonu yok sanırım..benim her mutfağa girişim benim için yine büyük bir maceradır..<BR/>bebeğim artık 2,5 yaşında oldu,çok yakında oyun grubuna gitmeye başlayacak..fenada konuşmuyor:)<BR/>denemeni tavsiye eder başarılar dilerimmmm :))) (yaparsan sonucu bildir lütfen)<BR/><BR/>summer'cım merhaba,<BR/>çokkk teşekkür ederim..bol bol yürürsek sanırım üstesinden gelebiliriz :))<BR/><BR/>aliye merhaba,<BR/>beni motive eden,moralimi yükselten güzel yorumun için çok teşekkür ederim :))<BR/>gerçekten bir ara "acabamı??" kafamda gezindi ama yorum gönderen tüm arkadaşlarım sayesinde artık kendimi daha iyi hissediyorum..çokk teşekkür ederim :))<BR/>eğer cheesecake'i denersen yorumu beklerimm..<BR/>prensesini öp benim için :))<BR/><BR/>sibel merhaba,<BR/>eee artık senden de şöyle kahvenin yanına çok yakışacak güzel bir cheesecake tarifi bekliyoruz...onuda dener afiyetle yeriz...çok teşekkür ederim :)<BR/><BR/>sevgili meral merhaba,<BR/>evet haklısın gram yazmamıştım.çünkü genellikle labneler 200 gr oluyor. Yani bu tarifte 600gr labneye ihtiyacımız var.<BR/>güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim..<BR/>tariflerden birini denersen sonuçlarınıda paylaşmanı dilerim..ya da yapım aşamasında takılırsan yine hiç çekinmeden bana sorabilirsin..<BR/><BR/>herkese sevgiler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126595763284137632005-09-13T10:16:00.000+03:002005-09-13T10:16:00.000+03:00Merhaba Burcu, Sitene her gun misafir olup o yapti...Merhaba Burcu, Sitene her gun misafir olup o yaptigin nefis pastalara hayranlikla bakiyorum. Tebrikler ve sitenin devamini dilerim. Ben de son zamanlarda sitelerde cheesecake tarifleri cogaldikca bir cheesecake tutkunu olmaya basladim. Senin tarifini de denemek istiyorum ama labne peyniri kac gram oldugunu yazmamissin :( <BR/>Siteye labnenin gramini ekler eklemez deneyecegim!!<BR/>MeralAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1126594160836404442005-09-13T09:49:00.000+03:002005-09-13T09:49:00.000+03:00Burcu ellerine sağlık ne güzel olmuştur kimbilir! ...Burcu ellerine sağlık ne güzel olmuştur kimbilir! Bu aralar ben de cheesecake modundayım hadi hayırlısı bakalım:)Sibelhttps://www.blogger.com/profile/09510641102593077480noreply@blogger.com