tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post112837386901649461..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN !!!Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger65125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-82297463619361803342010-01-29T12:05:45.202+02:002010-01-29T12:05:45.202+02:00walla çooooooooooook şahane ama mazemesi çooook ve...walla çooooooooooook şahane ama mazemesi çooook ve pahalı malzemeler ondan yapamadım yine ellerinize sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-57012412081150101992009-02-05T23:52:00.000+02:002009-02-05T23:52:00.000+02:00Merhaba! gerçekten güzel görünüyor ben denedim bir...Merhaba! <BR/>gerçekten güzel görünüyor ben denedim bir doğum günü için hediye yaptım.Fakat sanki kreması braz kvamlı oldu ve çok yoğun bir çikolata tadı oluştu.Ortadaki bisküvili krema yoğun kaldı ve yandaki çikolatalarla beraber ağırlaştı sanki...Siz ne dersiniz? İlk denemelerim ama gerçekten çok güzel bir iş.<BR/>Teşekürler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-37565420794113504662008-08-25T13:22:00.000+03:002008-08-25T13:22:00.000+03:00çok güzel olmuşçok güzel olmuşAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-34235889066733957832008-04-20T14:47:00.001+03:002008-04-20T14:47:00.001+03:00çok güzel süpersinizçok güzel süpersinizAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-88517017609601805962008-04-20T14:47:00.000+03:002008-04-20T14:47:00.000+03:00çok güzel süpersinizçok güzel süpersinizAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-79555943697980908232008-01-14T18:07:00.000+02:002008-01-14T18:07:00.000+02:00slm SÜPERSİN YA.slm SÜPERSİN YA.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-46762113613082518752008-01-14T18:04:00.000+02:002008-01-14T18:04:00.000+02:00MERHABA Burcu Abla Ya süpersin diyorum.Öncelikle e...MERHABA Burcu Abla Ya süpersin diyorum.Öncelikle ellerine sağlık ve çok güzel bir şekilde yapmışsın ve anlatmışsın başarının devamını diliyorum.Bende belki sizin kadar olmasa pasta işlerine çok meraklıyım va çeşit çeşit pastalar yaparım açıkçası mutfağa girince herşeyi unutuyorum mutlu oluyorum ve kendi aklımdan uydurduğum tariflerle çok güzel pastalar yapıyorum ya açıkcası mutlu oluyorum çeşiti pastalar üretmekten inanıyorumki sizde işinizi seviyorsunuz çunku basardıgınıza göre sizi tebrik ediyorum. Tekrar ellerinize sağlık diyorum.ve verdiginiz pasta tarifini kısmetse hemen yapıcam.KENDİNEZE İYİ BAKIN.ALLAH A EMANET OLUN.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-31268229894849095462007-12-14T14:39:00.000+02:002007-12-14T14:39:00.000+02:00MERHABA BURCU HANIM. SIZIN SITENIZI INANILMAZ BIR ...MERHABA BURCU HANIM. SIZIN SITENIZI INANILMAZ BIR KEYIFLE UZUN ZAMANDIR TAKIP EDIYORUM FAKAT NEDENDIR BILINMEZ ILK DEFA YORUM YAZIYORUM. BU PANDISPANYA TARIFINIZI ILK SEKER HAMURU PASTA DENEYIMIMDE KULLANDIM, COK MEMNUN KALDIM. ARTIK BENIM PANDISPANYA TARIFIM BUDUR. ELLERINIZE SAGLIK. COK BASARILISINIZ, AMA YINEDE DAHA BASARILI OLMANIZI DILIYORUM. EMEGINIZE SAGLIK.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-8162282344825773242007-11-02T00:44:00.000+02:002007-11-02T00:44:00.000+02:00slm burcu... dogum günü pastan çok güzel gözüküyor...slm burcu...<BR/> dogum günü pastan çok güzel gözüküyor..ben yuvarlak pasta çok yaptım ,denedim.13 nisanda kızımın 2. dogum gününü kutlayacagız.onun için pastasını evde yapmat istiyorum(1. doğum gününde dikdörtgen bir pasta yaptırmıştı babası)mümkün mü acaba?<BR/>degişik bir pasta olsun istiyorum,çünkü ben münkün oldukça kızımı hazır yiyeceklerden uzak tutuyorum.pastanın malzemilrini yazarsan eğer sevinirim fotograflı da gösterebilirsin<BR/>değişik bir süsleme.değişik bir arajman olsun istiyorum<BR/>simdiden tskr ediyorum<BR/> NAFNAFAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-11932014765747813782007-08-07T04:28:00.000+03:002007-08-07T04:28:00.000+03:00Pasta müthis olmus...herkes yedi ve bir dilim bile...Pasta müthis olmus...herkes yedi ve bir dilim bile kalmadi..cok begenmisler...cok cok tesekkür ederimmm....:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-10138966707076807902007-08-05T02:52:00.000+03:002007-08-05T02:52:00.000+03:00almanyadan merhabalar ve sevgiler....kac gündür ar...almanyadan merhabalar ve sevgiler....<BR/>kac gündür aradigim tarifi sayende buldum..2 tane kek yaptim..esimin dogumgünü icin süsledim..burada süsleme konusunda pek bi sknti cekmiyorsunuz cünkü en ufacik yerde bile bir sürü cesit hazir pasta süsü mevcut(ben bir köyde yasiyorumda :) )pastayi dedigin gibi hazirladim.sadece ek olarak icine 100 gr kadar findikli cikolata ekledim..kekin arasinda ufacik findik parcalarinda güzel bi hava katti...esimin bir tanesini yarin isyerindeki arkadaslariyla yemek icin götürecek..sonucu merakla bekliyorum..bakalim almanlar seveceklermi...burayada yazarim..simdilik hoscakal... nilüferAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1169384859458963712007-01-21T15:07:00.001+02:002007-01-21T15:07:00.001+02:00pastalar güzel ama neden tariflerini vermiyorlarpastalar güzel ama neden tariflerini vermiyorlarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167894994482018972007-01-04T09:16:00.000+02:002007-01-04T09:16:00.000+02:00merhaba, bu pastayı eşimin doğum günü için yaptım....merhaba, bu pastayı eşimin doğum günü için yaptım.Herkes tarafından çok beğenildi.Sitenizi herzaman takip ediyorum ve çok beğeniyorum.Siz bu konuda bir ustasınız.kolay gelsin....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167308862500956802006-12-28T14:27:00.000+02:002006-12-28T14:27:00.000+02:00merhaba tarifleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok gü...merhaba tarifleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok güzel.bende kızımın doğum gününde yaptığım pastayı sizlerle paylaşmak istiyorumAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1163699143364040852006-11-16T19:45:00.000+02:002006-11-16T19:45:00.000+02:00merhaba.........ben viyanadan yaziyorum googleda r...merhaba.........<BR/><BR/>ben viyanadan yaziyorum googleda rastladim sitene ve cokk begendim mukemmel pastalariniz var ve yapmasi kolay anlasilir anlatilmis hepside ve lezzetleride mukemmmel oluyor yaparken korku olmuyor icimde acaba tutarmi tutmazmi diye....<BR/><BR/>birde bu dogum gununde yaptiginiz pastayi yarin deneyecegim ilk denemem olacak cumartesi gunu yemek yarismasi var oraya götürecegim ins. guzel bir tad olur...<BR/><BR/>tekrardan tebrikler cok guzel calismalariniz var <BR/><BR/>devamini bekleriz <BR/><BR/>iyi aksamlar.......Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1145022738505122292006-04-14T16:52:00.000+03:002006-04-14T16:52:00.000+03:00Öznur Hanım merhaba,öncelikle tatlı meleğinizin ge...Öznur Hanım merhaba,<BR/>öncelikle tatlı meleğinizin gelecek doğum gününü şimdiden kutlarım..ve güzel sözleriniz içinde çok teşekkür ederim..<BR/>size önerebileceğim o kadar çok şey var ki..<BR/>öncelikle nasıl bir pasta yapmak istiyorsunuz ? şeker hamuru kaplımı yoksa krema kaplımı ? benim daha yeni yaptığım 2 adet yaşgünü pastası var.. biri <A HREF="http://pastaci.blogspot.com/2006/03/yamurun-ev-pastasi.html" REL="nofollow">kızıma</A> biri <A HREF="http://pastaci.blogspot.com/2006/04/eimin-doum-gn-pastasi.html" REL="nofollow">eşime</A>..üzerilerini tıklayarak sayfaları görebilirisin..<BR/>Birde aklıma Burcu'nun Doruk için hazırladığı yaşgünü partisi geldi..<A HREF="http://gelincikler.blogspot.com/2005/11/cumartesi-lgnl.html" REL="nofollow">buradan</A> yaptıklarını görebilirisin..<BR/>birde benim çocuklar için yaptığım <A HREF="http://pastaci.blogspot.com/2005/11/renkli-muffinler.html" REL="nofollow">renkli muffinler</A> çok beğeniliyor..istersen onada bir göz atabilirsin..<BR/>birde aklıma <A HREF="http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2005/01/renkli_patates_.html" REL="nofollow">Haticenin patates topları</A> geldi..onlarıda çocuklar çok severler..<BR/><BR/>soruların olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1145015339303076932006-04-14T14:48:00.000+03:002006-04-14T14:48:00.000+03:00Merhaba;Siteyi gezerken inanılmaz zevk aldım. Bird...Merhaba;<BR/>Siteyi gezerken inanılmaz zevk aldım. Birde siz bunları hazırlarken aldığınız zevki düşünemiyorum. 29 mayısta kızımın 2. yaş gününü kutlayacağız ona güzel bir doğum günü hazırlamak istiyorum ve sizin gibi birinden yardım alamak istedim. Öncelikle değişik çocukların hoşlanacağı bir doğum günü pastası ve ikram için çeşitli börek, kek, kurabiye ve salata çeşitleri düşünüyorum. Bana pasta ve ikramlar konusunda tarif verebilirseniz yada hangi sitelerden bilgi bulabileceğim konusunda yardımcı olusanız çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.<BR/><BR/>Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1139595152390750332006-02-10T20:12:00.000+02:002006-02-10T20:12:00.000+02:00yüce merhaba,biraz geç cevap verdiğim için öür dil...yüce merhaba,<BR/>biraz geç cevap verdiğim için öür dilerim..<BR/>22 cm'lik bir kalıp için mesela bu pastadaki tarif için, 5 yumurta yerine 3 yumurta yeterli olur. 11 yemek kaşık ölçüleri yerine 8 yemek kaşığı yeterli olur. ama 20 cm'lik verdiğim tariflerde mesela paul tarzı çikolata kekte , mesela 1 yumurta fazla kullan,unu 2 çorba kaşığı arttır..<BR/>ve her zaman kalıbını yağla ve unla, veya pişirme kağıdı ile her yerini kapla..<BR/>sorunların olursa tekrar yardımcı olurum..<BR/><BR/>sevgilerimleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1139338433724233672006-02-07T20:53:00.000+02:002006-02-07T20:53:00.000+02:00Merhaba,Benim 22cm'lik kelepçeli kalıbım var.Onu k...Merhaba,<BR/>Benim 22cm'lik kelepçeli kalıbım var.Onu kullanıyorum. İşin açıkcası pek bir fikrim yok hangisi daha güzel olur. Ama sana zahmet olmazsa iki çeşit için de bir ölçü verirsen, ikisini de dener ve karar veririm. :) Bu arada kalıbın kenarlarını yağlamamız gerekiyor mu? <BR/>Teşekkürler, sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1139234433068117282006-02-06T16:00:00.000+02:002006-02-06T16:00:00.000+02:00yüce merhaba,şartlar yaratıcılığını harakete geçir...yüce merhaba,<BR/>şartlar yaratıcılığını harakete geçirmiş ve ortaya muhteşem bir pasta çıkmış :))harika !!<BR/>şimdi, kalıbının ölçüsü çok önemli..mesela 26 cm'lik bir kalıba 2 yumurta koyarsın o zaman kekin hem ince olur, hem de ortasını çökeltebilir..<BR/>birde kekinin tokmu yoksa yumuşakmı olmasını istiyorsan ona göre karar vereceksin..genellikle ben 20 cm kullanırım..eğer tok kek istersen 2-3 yumurta kullanır ununu fazla katarım..yok yumuşak daha ıslak gibi bir kek istersem 4-5 yumurta koyar ununa azaltırım..<BR/>şimdi sen bana istediğim ölçüyü ve kekinin nasıl olmasını istediğini söyle, ona göre yardımcı olayımn..<BR/><BR/>sevgilerimleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1139185668665584592006-02-06T02:27:00.000+02:002006-02-06T02:27:00.000+02:00Merhaba Burcu,bugün bir pasta denerken pandispanya...Merhaba Burcu,<BR/>bugün bir pasta denerken pandispanyaya ihtiyacım oldu. ben de bu pastanınkini kakaosuz denedim. Üstüne de profiterol toplarından koymak istiyordum. Fırını yanlış ayarladığımdan olsa gerek pandispanyanın ortası çöktü tadı süperdi. Ben de ortasınından çöken kısmı daire olarak çıkarttım. Arasına profiterol kremasından sürmüştüm. üstüne topları koyup her yerini çikolatalı krema südüm. İyiki kek çökmüş çok daha güzel durdu. Bu arada kek o kadar güzel ki ortasını da biz yedik. Benim sormak istediğim çoğu pastada farklı kek tabanları uyguluyorsun. Hangisini yapacağın konusunda neye göre karar veriyorsun? Bir de biraz önce fark ettim bahar pastasında bu pandispanyadan 2 eksik yumurta kullanmışsın diğer her şey aynı. Bu çok farklılık yaratmıyor mu?Acaba benim kekimin çökmesinin başka bir nedeni var mı sana göre? Ortası olan bir keke ihtiyaç duyduğum zamanlar için soruyorum :) Temelde kullanmak için bir tarif arıyorum da.. Çok teşekkür ederim şimdiden..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1138707099543131992006-01-31T13:31:00.000+02:002006-01-31T13:31:00.000+02:00iyiiyiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1128502563227631512005-10-05T11:56:00.000+03:002005-10-05T11:56:00.000+03:00burcu çok teşekkür ederim :))candan,i think you sh...burcu çok teşekkür ederim :))<BR/><BR/>candan,<BR/>i think you shouldn't change your nick because you have been a part of this blog..<BR/>i wish you had a great brithday yesterday..how was your cake??<BR/>love&kisses<BR/><BR/>sevgiler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1128492681807821292005-10-05T09:11:00.000+03:002005-10-05T09:11:00.000+03:00Burcucum,once again not for the last(you can be su...Burcucum,once again not for the last(you can be sure of this:)))All of us sending our greatest best wishes and thanks to you for letting us to use your blog for this special occasion(you know why it is special).And also for your nice gesture.We are appreciated.Once again as my gang said last night KEEP UP THE GOOD WORK XOXOX(this means I hug and kiss you.WENDY.p.s:as my identity relieved do you think ı should get another nick:)))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1128457232416796272005-10-04T23:20:00.000+03:002005-10-04T23:20:00.000+03:00wendycim umarım doğum günün güzel geçiyordur :) ve...wendycim umarım doğum günün güzel geçiyordur :) ve eminim pastanda çok güzel olmuştur:))<BR/><BR/>yasemin rica ederim, yeter ki candan mutlu olsun :)<BR/><BR/>fatuzer, burada herkes bana göre arkadaş..doğum günün geçmiş ama umarım seneye tekrar burda olursun ve doğum gününü kutlarız :)<BR/><BR/>u.s.a.f.b. hi,<BR/>i am sure that candan has shared her cake with all of you :) and thanks for your nice words about what i had done..candan's happiness is enough for me :))<BR/><BR/>herkese sevgiler..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.com