tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post112898584554750134..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: KIYMALI SARMA BÖREĞİBurcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1147478116462604532006-05-13T02:55:00.002+03:002006-05-13T02:55:00.002+03:00Well done!My homepage | Please visitWell done!<BR/><A HREF="http://asptwrri.com/wvgs/itig.html" REL="nofollow">My homepage</A> | <A HREF="http://kmioijzc.com/kzyf/xvrv.html" REL="nofollow">Please visit</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1147478109922629922006-05-13T02:55:00.001+03:002006-05-13T02:55:00.001+03:00Good design![url=http://asptwrri.com/wvgs/itig.htm...Good design!<BR/>[url=http://asptwrri.com/wvgs/itig.html]My homepage[/url] | [url=http://nuuafzwp.com/qnxx/zcdc.html]Cool site[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1147478104251215252006-05-13T02:55:00.000+03:002006-05-13T02:55:00.000+03:00Good design![url=http://asptwrri.com/wvgs/itig.htm...Good design!<BR/>[url=http://asptwrri.com/wvgs/itig.html]My homepage[/url] | [url=http://nuuafzwp.com/qnxx/zcdc.html]Cool site[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882347159628712006-05-06T05:25:00.000+03:002006-05-06T05:25:00.000+03:00Great work!http://htvxwkpv.com/szlw/ulze.html | ht...Great work!<BR/>http://htvxwkpv.com/szlw/ulze.html | http://dhgyynqm.com/ulck/jxrt.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1146882161759769422006-05-06T05:22:00.000+03:002006-05-06T05:22:00.000+03:00Good design![url=http://htvxwkpv.com/szlw/ulze.htm...Good design!<BR/>[url=http://htvxwkpv.com/szlw/ulze.html]My homepage[/url] | [url=http://gycfnnew.com/ffsp/nxlr.html]Cool site[/url]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1132957847443995972005-11-26T00:30:00.000+02:002005-11-26T00:30:00.000+02:00bu böreği bir pazar sabahı kahvaltı için yaptım.ta...bu böreği bir pazar sabahı kahvaltı için yaptım.tadı ve görünüşü harikaydı.mutlaka denenmesi gereken bir tarif.bu kadar guzel bir site hazırladıgınız ve tarifleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.çiçekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129284396649924412005-10-14T13:06:00.000+03:002005-10-14T13:06:00.000+03:00merhaba Burcu,Çok severim bende bu tarz börekleri ...merhaba Burcu,<BR/>Çok severim bende bu tarz börekleri ama bende patatesli yapanlardanım:)<BR/>resimlemek cok guzel olmus ellerine saglık epeyce uğras vermişsin. Ve yeni sayfa düzeninde cok hos olmus.<BR/>Ellerinize saglık,<BR/>Sevgilerimle<BR/><BR/>FigenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129148325075152672005-10-12T23:18:00.000+03:002005-10-12T23:18:00.000+03:00elifce merhaba,çok teşekkür ederim,beğenmene ne mu...elifce merhaba,<BR/>çok teşekkür ederim,beğenmene ne mutlu :)<BR/>chat köşeni mutlaka ziyaret ederim, haber verdiğin çok iyi olmuş..<BR/><BR/>kokosh merhaba,<BR/>mercimekliyi hemen kısaca tarif edeyim;<BR/>kullanacağın yufkaya göre mercimek miktarı değişiyor. mesela 2 yufka için 1,5 su bardağı yeşil mercimeği yumuşağıncaya kadar kaynatıyoruz. ondan sonra 1 baş soğanla kavuruyoruz. tuzunu ve karabiberini zevkimize göre ekliyoruz. ve devamı üstteki tarifle aynı..<BR/>umarım yardımcı olabilmişimdir..<BR/>çok teşekkür ederim nazik sözlerin için :)<BR/><BR/>herkese sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129128097970205552005-10-12T17:41:00.000+03:002005-10-12T17:41:00.000+03:00merhaba. ben de sitenizi hergun akip ediyorum.. co...merhaba. ben de sitenizi hergun akip ediyorum.. cok guzel seyler yapiyorsunuz. elinize saglik. rica etsem mercimekli icin tarifini de verir misiniz?<BR/>tsklerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129123458302191102005-10-12T16:24:00.000+03:002005-10-12T16:24:00.000+03:00YAPTIĞIN HERŞEYE HAYRANLIKLA BAKIP KALIYORUM HARİ...<B>YAPTIĞIN HERŞEYE HAYRANLIKLA BAKIP KALIYORUM HARİKASIN WALLA BÖREĞİNİDE AÇIKLAMALI YAPMANDA İYİ OLMUŞ ÇOK TEŞEKKÜRLER..BU ARADA BASİT CHAT KÖŞESİ AÇTIM BEKLERİM GİRDİĞİNİZDE Elifce123 şifre adınızı yazın ok</B>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129104930499042082005-10-12T11:15:00.000+03:002005-10-12T11:15:00.000+03:00wendy,ok. now i can understand u :)i'm sorry about...wendy,ok. now i can understand u :)<BR/>i'm sorry about the peach jam..as i said before the peach includes high rate of water. you shouldn't add extra water in it and maybe you should add more sugar..it depends on its quantity..<BR/>by the way are u really a veggie?a hard or a soft veggie? i mean you only dont eat meat or egg,milk,cheese etc.<BR/>so i recommend u to make this with spanich.it tastes will be really great, believe me :))<BR/>see u:))<BR/><BR/>hanife merhaba,<BR/>elini boş çevirmek istemezdim hanife ama ne yapayım sanal ortamdayız :((<BR/>ama çok teşekkür ederim..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129074435535172022005-10-12T02:47:00.000+03:002005-10-12T02:47:00.000+03:00Burcu,Nasil guzel gozukuyor anlatamam, elimi uzati...Burcu,<BR/>Nasil guzel gozukuyor anlatamam, elimi uzatip alasin geldi.. Ellerine saglik..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129056777234833322005-10-11T21:52:00.000+03:002005-10-11T21:52:00.000+03:00Sorry I can sometimes be kind of puzzly.I meant bö...Sorry I can sometimes be kind of puzzly.I meant börek tasted fantastico.Remember I taste everything you have make before making them for myself.So I can tell difference.Which tastes good.By the way I have made the peach jam turned out a little bit juicy but no problem .Planning to make börek 2-morrow but will use spinach cannot use beef etc cause I am a veggie.Love hugs and kisses for you and an extra 4 Yağmur.XOXOXAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129056615080871532005-10-11T21:50:00.000+03:002005-10-11T21:50:00.000+03:00günalcım ne desem ki sana :)bende cumartesi günkü ...günalcım ne desem ki sana :)<BR/>bende cumartesi günkü iftarı merakla bekliyorum,çok çeşit olacakmış..süper :)<BR/>ayrıca sen dayanıklı kızsındır,<BR/>bak bak bana..birşey olmaz :))<BR/>bizde seni öpüyoruz..görüşürüz..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129029464539836102005-10-11T14:17:00.000+03:002005-10-11T14:17:00.000+03:00ya ben yine çok acım ve sen yine buraya güzel böre...ya ben yine çok acım ve sen yine buraya güzel böreklerden koymuşsun cumartesi gününü iple çekiorum enfes yemekler olucak ıımmmhhhhh:) ramazan da iftara kadar artık senin sitene bakmamaya karar verdim çünkü dayanamıyorum herşeyden öyle çok canım çekiyoki.. bu arada annanemin elleerine sağlık börek hariika görünüyor.. yağmuru ve seni öpüyorum bye bye..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129028844543993782005-10-11T14:07:00.000+03:002005-10-11T14:07:00.000+03:00wendy, thanks a lot for the begining..about green ...wendy, thanks a lot for the begining..<BR/>about green lentils,you can also boil them..but i prefer to cook by roasting with onion.(same with that recipe's preparation)<BR/>by the way, which recipe's taste fantastico:)i couldn't understand..<BR/>and i don't know when i'm going to make güllaç..maybe when i have guests for the iftar dinner, that day i'm goning to make it..see u..love&kisses<BR/><BR/>kübra merhaba,<BR/>sütle yapılınca daha yumuşak bir börek oluyor, yoğurt kullanıldığında ise biraz daha gevrek bir börek oluyor. bende canım o gün nasıl yemek istersem ,ona göre ya yoğurt ya da süt koyuyorum :)) bu arada rica ederim, ben teşekkür ederim..<BR/><BR/>burcu merhaba,<BR/>eminim anneciğinde çok güzel yapıyordur bu böreği..özellikle iftarda çok güzel oluyor dimi ?<BR/>teşekkür ederim güzel sözlerin için..<BR/><BR/>bediacım merhaba,<BR/>patatesliside çok güzel olur..eminim annende çok çok güzel yapıyordur. bir günde kıymalı deneyin, seveceğinize eminim :)<BR/><BR/>burcu merhaba :)<BR/>evet ya pazılı ve patatesilide süper olur..ya ben buraya yorumlara cevap yazarken canım hepsini çekti :))<BR/>şimdi iftara kadar nasıl sabırlı olacağım :))bu arada teşekkür ederim adaşım..<BR/><BR/>filiz merhaba,<BR/>evet bu böreği yapan çok kişi var. benim annemde, kayınvalidemde, teyzelerimde,arkadaşlarımda herkes herkes :))<BR/>ve ben çok seviyorum, çünkü canın neli isterse öyle yapabiliyorsun..<BR/><BR/>herkese sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129028569817962702005-10-11T14:02:00.000+03:002005-10-11T14:02:00.000+03:00selam burcu benim yaptığım börek çeşitlerinden bir...selam burcu benim yaptığım börek çeşitlerinden birisinin tarifini vermişsin. Gerçetende çok lezeetli oluyor. Ellerine sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129024558761109542005-10-11T12:55:00.000+03:002005-10-11T12:55:00.000+03:00Bu börekte benim de favorim pazılı, patateslidir. ...Bu börekte benim de favorim pazılı, patateslidir. Ellerine sağlık, harika olmuş, Burcu'cuğum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129024105867972922005-10-11T12:48:00.000+03:002005-10-11T12:48:00.000+03:00annemde patatesli yapar bayiliriz ailecek seninkid...annemde patatesli yapar bayiliriz ailecek seninkide cok guzel gorunuyor ellerine saglik ablacumAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129013008733926382005-10-11T09:43:00.000+03:002005-10-11T09:43:00.000+03:00sevgili adaşım ellerine sağlık yine cok güzel seyl...sevgili adaşım ellerine sağlık yine cok güzel seyler yapmıssın<BR/>annemde bu börekten yapar ve herkes tadına bayılır<BR/>ellerine sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129011626933491772005-10-11T09:20:00.000+03:002005-10-11T09:20:00.000+03:00burcu merhaba!ben bu böreği yapıyorum ama arasına ...burcu merhaba!ben bu böreği yapıyorum ama arasına yağ ve süt sürüyordum.yoğurt fikri hoşuma gitti.bende sahurda börek-poğaça türü şeyler yerim.onun için ramazanda hiç eksik etmem.en kısa zamanda bu şekilde denenecek..teşekkürler canımmm..tekrar ellerine sağlık..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1129004935604242782005-10-11T07:28:00.000+03:002005-10-11T07:28:00.000+03:00Oh my god Burcucum looks SPLENDİDO and DELİCİOUS ....Oh my god Burcucum looks SPLENDİDO and DELİCİOUS .Will be making ıt today hope would turn out successful .Green lentils might give a different taste.If I ever decided to make that I should boil them first ,right.You know I am a beginner.When are making güllaç?Lots of kisses and hugsXOXOX By the way tastes FANTASTICO :)))I am not kidding it is true.Anonymousnoreply@blogger.com