tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post113509774785776684..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: ETİMEK SALATASI & PATLICANLI KİŞ & WHISKY'Lİ MUSBurcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135787869325214862005-12-28T18:37:00.000+02:002005-12-28T18:37:00.000+02:00şiirn merhaba, haklısın..bu tarifler dostumun tari...şiirn merhaba, haklısın..<BR/>bu tarifler dostumun tarifleri ve bana mail ile gönderdi. bende düzeltme yapmadan direk copy paste yaptım..etimekler sütle ıslatılıyor ve üzerine yoğurtlu karışım dökülüyor..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135778734150749862005-12-28T16:05:00.000+02:002005-12-28T16:05:00.000+02:00Sevgili pastacıetimek salatasındaki 2 bardak sütün...Sevgili pastacı<BR/>etimek salatasındaki 2 bardak sütün yoğurtlu karışıma katılacağına eminmisin? Sanki bana etimekleri ıslatmak için kullanılacakmış gibi geldi.<BR/>sevgiyle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135591881932651052005-12-26T12:11:00.000+02:002005-12-26T12:11:00.000+02:00minik patikler,evet olur..tart hamurunu hazırlıyıp...minik patikler,<BR/>evet olur..tart hamurunu hazırlıyıp kalıbına yayarsan ve kalıbı güzelce sarıp buzdolabında saklarsan ve ertesi günde buzdolabından çıkarıp önceden ısıtılmış fırında pişirirsen..kesinlikle olur :)<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135547787852575402005-12-25T23:56:00.000+02:002005-12-25T23:56:00.000+02:00Merhaba acaba tar hamurunu bir gun onceden hazirla...Merhaba acaba tar hamurunu bir gun onceden hazirlasak ve ertesi gun pisirsek olur mu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135205525121373662005-12-22T00:52:00.000+02:002005-12-22T00:52:00.000+02:00Şehnaz merhaba,hiç alkol konmadan yapılabilinirmiş...Şehnaz merhaba,<BR/>hiç alkol konmadan yapılabilinirmiş. sadace biraz vanilya ekleyebilirmişsin..<BR/>ya da whisky'e alternatif rom,konyak veya altın likörü kullanılabilinirmiş..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135195413638680302005-12-21T22:03:00.000+02:002005-12-21T22:03:00.000+02:00evet kesinlikle alkol istemiyorum:)) eğer sorup öğ...evet kesinlikle alkol istemiyorum:)) eğer sorup öğrenirsen sevinirim...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135182971927574762005-12-21T18:36:00.000+02:002005-12-21T18:36:00.000+02:00zeynep merhaba,bende mutlaka denemeni öneririm çün...zeynep merhaba,<BR/>bende mutlaka denemeni öneririm çünkü gerçekten çok lezzetli bir kişti..arkadaşım hazır konser patlıcan közlenmesi kullanmasına rağmen çok güzel olmuştu, sende bostan patlıcanıyla yaparsın kimbilir ne kadar çok lezzetli olur :)<BR/>ipek'in pastasının şeker hamuru hazırmış. sanırım wiltonun hazır satılan foundantlarından..<BR/><BR/>summer merhaba,<BR/>esas ben sana güzel sözlerinden dolayı çok teşekkür ederim :)<BR/>bu mamaları ben yapmadığım için hemen hızlı bloga koyabildim :)aslında çok hızlı değilim..ama tatları o kadar çok güzeldiki..mutlaka birini denemeni öneriririm..<BR/><BR/>şehnaz merhaba,<BR/>whiskyli musta arkadaşım bana whisky yerine likör kullanılabilir demişti..ama alköl istemiyorsanız bunu sormam lazım..<BR/><BR/><BR/>herkese sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135179260839843462005-12-21T17:34:00.000+02:002005-12-21T17:34:00.000+02:00viskili mus da viski yerine ne katabiliriz???viskili mus da viski yerine ne katabiliriz???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135150181866557682005-12-21T09:29:00.000+02:002005-12-21T09:29:00.000+02:00Sevgili Burcu'cuğum,Gene yapmışsın yapacagını :)) ...Sevgili Burcu'cuğum,<BR/><BR/>Gene yapmışsın yapacagını :)) Hepsi birbirinden güzel görünüyor. Patlıcanlı kiş ilk denenecekler arasına girdi. Hergün siteni mutlaka ziyaret ediyorum. Sana yetişmem imkansız.. Fakat, her tarifinin çıktısını alıp dosya yapıyorum. <BR/><BR/>TeşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1135137944666930562005-12-21T06:05:00.000+02:002005-12-21T06:05:00.000+02:00patlicanli kis yapmamistim hic, hemen denemeliyim,...patlicanli kis yapmamistim hic, hemen denemeliyim, hazir yeni aldigim bostan patlicanlarim varken :))<BR/><BR/>birde ipek'in pastasinin uzerindeki seker hamurunun olculerini ogrenmem mumkunmu?<BR/><BR/>sevgilerimleAnonymousnoreply@blogger.com