tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post113969736560159350..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: EN KEYİFLİ ANLARIMIZ..Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger64125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1169730479616112932007-01-25T15:07:00.000+02:002007-01-25T15:07:00.000+02:00merhaba site ve pastalar çok güzel.izmirdede böyle...merhaba site ve pastalar çok güzel.izmirdede böyle kurslar açılsın,varsada herkeze duyurulsun lütfen.bu siteyi yeni buldum,harika tebrikler.bu isteğim duyulsun lütfen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1166332964584817132006-12-17T07:22:00.000+02:002006-12-17T07:22:00.000+02:00:):)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1166332860050401902006-12-17T07:21:00.000+02:002006-12-17T07:21:00.000+02:00hadiii ya bunu nezaman yazdin :)hadiii ya bunu nezaman yazdin :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1163239772604056072006-11-11T12:09:00.000+02:002006-11-11T12:09:00.000+02:00merhaba burcu abla !gerçekten çok güzeldi.biz aile...merhaba burcu abla !gerçekten çok güzeldi.biz ailece çok severiz.ama şu savolardi yi anlayamadım.ellerine sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1157458579410658572006-09-05T15:16:00.000+03:002006-09-05T15:16:00.000+03:00ben ankarada cebeci kız meslek lisesinde son sınıf...ben ankarada cebeci kız meslek lisesinde son sınıf ögrencisiyim ağırlama gıda bolümünde okuyorum nete dolaşırken bu siteye geldım çok beyendin çok güzel olmus iii günler herkeze.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1143490558246607832006-03-27T23:15:00.000+03:002006-03-27T23:15:00.000+03:00ben bir pasta kursuna gtmek istiyorum bildiğiniz b...ben bir pasta kursuna gtmek istiyorum bildiğiniz bir tane var mı İstanbulda?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1142686930911273782006-03-18T15:02:00.000+02:002006-03-18T15:02:00.000+02:00sibel merhaba,Zanussi mutfak sanatları atölyesinin...sibel merhaba,<BR/>Zanussi mutfak sanatları atölyesinin yeni bir 3 aylık "pastacılık ve ekmekçilik" meslek kursu açıldı..oradan mezun olanlara iş ve staj imkanıda sağlanıyormuş..<BR/>zmsa.com adresinden bir oku istersen..<BR/>eğer pahalı bulursan , birde belediyelerin açtıkları halk eğitim merkezlerinin bazılarında "pastacılık" bölümü oluyor. ben en son feneryolundaki ile görüşmüştüm. hatta o kurslar ücretsiz oluyor..istersen bir araştır..<BR/><BR/>sevgilerimleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1142615941304256442006-03-17T19:19:00.000+02:002006-03-17T19:19:00.000+02:00ben pastacı olmak istiyorum .iyi bir kursa gidip s...ben pastacı olmak istiyorum .iyi bir kursa gidip sonra çalışmak istiyorum bana yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1142593352809257762006-03-17T13:02:00.000+02:002006-03-17T13:02:00.000+02:00İhsan bey merhaba,nerdeyse çektiğim bütün fotoğraf...İhsan bey merhaba,<BR/>nerdeyse çektiğim bütün fotoğraflar ve tariflerim sitemde yer alıyor..yenilerinide yaptıkca yayınlıyorum..siteden istediğiniz tarifi ve fotoğrafı kullanabilirsiniz..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1142534314991285132006-03-16T20:38:00.001+02:002006-03-16T20:38:00.001+02:00merhaba ben sitenizi tesadüfen keşfettim. mail a...merhaba ben sitenizi tesadüfen keşfettim. mail adresimize değişik yaşpasta resimleri ve tarifleri gönderirseniz çok memnun oluruz. şimdiden çok teşekkürler. ihsankolukisa@mynet.com...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1142534305959935742006-03-16T20:38:00.000+02:002006-03-16T20:38:00.000+02:00merhaba ben sitenizi tesadüfen keşfettim. mail a...merhaba ben sitenizi tesadüfen keşfettim. mail adresimize değişik yaşpasta resimleri ve tarifleri gönderirseniz çok memnun oluruz. şimdiden çok teşekkürler. ihsankolukisa@mynet.com...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140715780914306812006-02-23T19:29:00.000+02:002006-02-23T19:29:00.000+02:00suzan merhaba,çikolata ganaş, aynı miktar sıvı kre...suzan merhaba,<BR/>çikolata ganaş, aynı miktar sıvı krema ile aynı miktar çikolatanın beraber kaynatılmasından meydana gelen sostur. mesela 100 gr kremayı 100 gr çikolata ile kaynatırsan ve soğutursan güzel bir çikolatalı pasta sosun olacaktır.<BR/>bu arada rica ederim :)<BR/><BR/>dilek merhaba,<BR/>çok teşekkür ederim, çok naziksin :)<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140697057925853842006-02-23T14:17:00.000+02:002006-02-23T14:17:00.000+02:00bu kadar koşturmanın içinde nefes aldığım tek yer ...bu kadar koşturmanın içinde nefes aldığım tek yer oldu.İnanılmazsın Burcuu<BR/><BR/>Sevgiler,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140675022658011212006-02-23T08:10:00.000+02:002006-02-23T08:10:00.000+02:00Çok teşekkürler Pastacı. Ellerine ve yüreğine sağl...Çok teşekkürler Pastacı. Ellerine ve yüreğine sağlık. Birde çikolata ganaş dediğimiz şey; bu hazır satılan çikolata sosumu acaba? Sorumu kısaca cevaplarsan çok sevinirim.. ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.Sevgilerimle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140645285020571562006-02-22T23:54:00.000+02:002006-02-22T23:54:00.000+02:00Suzan merhaba,bana istediğin kadar soru sorabilirs...Suzan merhaba,<BR/>bana istediğin kadar soru sorabilirsin, lütfen çekinme..<BR/>"sacher" dünyanın en ünlü pastalarından biridir. Ülkesi Viyanadır. Çikolatalı özel bir kekin arasına kayısı marmeladı sürülür ve pastanın üzeri çikolata ganaş ile kaplanır..yakında sacher yapmayıda düşünüyorum..<BR/>limonlu cheesecake i fırına atmadan önce üzerine spiral şeklini ver ve ondan sonra pişir. Piştikten sonra ise soğumasını bekle..pastamızın soğuduktan sonra üzerine marmeladımızı sürüyoruz ve buzdolabına atıyoruz.<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140643104215167202006-02-22T23:18:00.000+02:002006-02-22T23:18:00.000+02:00Tekrar merhaba pastacı 'sacher' nedemek birde seni...Tekrar merhaba pastacı 'sacher' nedemek birde senin tarifindeki 'limonlu cheesecake' yi yapıp üzerine direk marmelatımı sürüp üzerine çikolata daireleri çizip süslememi yapıyoruz? Çok takılmış bitip olarak 'pastacıya' son soru bu.(bu konuda tabiki..)Çok teşekkürler. Sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140552164717743092006-02-21T22:02:00.000+02:002006-02-21T22:02:00.000+02:00suzan merhaba,rica ederim,lütfen başımı ağrıttığın...suzan merhaba,<BR/>rica ederim,lütfen başımı ağrıttığını düşünme..<BR/>cheesecake'in üzerine sacher'de kullanılan kayısı marmeladını sürdük :) istersen jölede sürebilirsin..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140547375915290252006-02-21T20:42:00.000+02:002006-02-21T20:42:00.000+02:00Tekrar merhaba Pastacı;bir çok soruyla başını ağrı...Tekrar merhaba Pastacı;bir çok soruyla başını ağrıtıyorum; fakat pasta konusunda yetkili merci olarak seni buluyorum.Ellerine sağlık, ÇOK TEŞEKKÜRLER. Sorum şu ;resimdeki cheesecakenin üstünde sarımsı bir parlaklığın nedeni jölemi yoksa çikolatamı? Cevaplarsan çok sevinirim. İlgin için çok TEŞEKKÜRLER.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140523882730042192006-02-21T14:11:00.000+02:002006-02-21T14:11:00.000+02:00suzan merhaba,öncelikle yazdığın herşey için çok ...suzan merhaba,<BR/>öncelikle yazdığın herşey için çok teşekkür ederim :)<BR/>cheesecake süsleme methodu aslında çok basit. önce bir adet yağlı kağıttan sıkma torbası hazırlıyorsun. içerisine eritilmiş çikolata aktarıyorsun. cheesecake'in üzerine torbamızı alıp çok büyük bir merkezden dışa doğru geişleyen bir spiral çiziyorsun. sonra eline bir kürdan alıp ortadan dışa doğru bir ileri bir geri çizgiler çiziyorsun. <BR/>en kısa zamanda fotoğraflarını çekip yayınlarım..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140476358178136732006-02-21T00:59:00.000+02:002006-02-21T00:59:00.000+02:00Pastacı merhaba,bu yoğun çalışma temponda sana baş...Pastacı merhaba,bu yoğun çalışma temponda sana başarılar diliyorum.'Limonlu Cheesecake' ni okudum.Gerçekten çok harika. En kısa zamanda yapmayı düşünüyorum.Eğer 'Fırın Cheesecake' nin süslemesini tarif eder ve fotoğrafınıda yayınlarsan öğrenmiş oluruz. Her şey için çok TEŞEKKÜRLER,SANA PASTACILIKTA BAŞARILAR DİLİYORUZ.SEN GERÇEKTEN Bİ HARİKASIN.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140443318711593722006-02-20T15:48:00.000+02:002006-02-20T15:48:00.000+02:00Cevabın ve ilgin için çok teşekkürler Pastacı.Güze...Cevabın ve ilgin için çok teşekkürler Pastacı.Güzel çalışmalarında başarılar diliyorum.Teşekkürler. Sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140348305340744082006-02-19T13:25:00.000+02:002006-02-19T13:25:00.000+02:00Çikolata merhaba,gerçekten çok naziksin , çok teşe...Çikolata merhaba,<BR/>gerçekten çok naziksin , çok teşekkür ederim :) evet bu hafta gerçekten çok yoğundum, eşim hastaydı o yüzden yeni tarif ekleyemedim. eğer sen benim e-mail adresime tarifi ve fotoğrafını gönderirsen ben hemen yayınlarım. ve çok memnun olurum :)<BR/><BR/>Zeynep merhaba,<BR/>bahar pastasının pandispanyasında, kaşık ölçüsünü normal kullan, ne silme olsun ne de tepeleme..ben zaten silme veya tepeleme olursa mutlaka belirtiyorum. eğer belirtmemişsem bilki normal konuluyor. bu arada vişne kompostası alıp bu hafta kara orman pastasını yapmayı düşünüyorum. ben teşekkür ederim :)<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140342667825104812006-02-19T11:51:00.000+02:002006-02-19T11:51:00.000+02:00Pastacı merhaba, 'bahar pastası' nın pandispanyası...Pastacı merhaba, 'bahar pastası' nın pandispanyasını yapıyorumda, sorum şu;11 yemek kaşığı şeker ve 11 yk. un diyor; acaba bu yemek kaşığı miktarı 'silmemi yoksa normal miktarmı yoksa tepeleme yk.'mı olucak, sonucu çok etkiliyorda.Bilgi yazarsan sevinirim.Bu arada cevabın için çok teşekkürler, 'kara orman pastasının' tarifini sabırsızlıkla bekliyorum. Her şey için çok teşekkürler. Sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140266524371858302006-02-18T14:42:00.000+02:002006-02-18T14:42:00.000+02:00Pastacı bu hafta yoğunsun galiba.)))) istersen ben...Pastacı bu hafta yoğunsun galiba.)))) istersen bende çok orjinal bir fırın cheese cake tarifi var. Bu akşam yazarım (TABİKİ İZİN VERİRSEN).... Böyle yoğun dönemlerinde istersen sana yardımcı olmak için değişik tarifler yayınlaya bilirim))))))) Resimleride yayınlaya bilsem çok güzel olur aslında. Varmı bir yolu? Nedersin istermisin bu yardımlaşmayı))))) Sana iyi çalışmalar. Kolay gelsin.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1140215395259901862006-02-18T00:29:00.000+02:002006-02-18T00:29:00.000+02:00suzan merhaba,bahsettiğin pasta fırın cheesecake.....suzan merhaba,<BR/>bahsettiğin pasta fırın cheesecake..tabiiki tarifini veririm ama benim düşüncem yaptıkca blogumda yayınlamak..eğer çok acilse (hemen denemek istiyorsan)mail adresine yollayabilirim..<BR/><BR/>zeynep merhaba,<BR/>kara ormanın tarifi blogumda yok maalesef..ama en yakın zamanda yapıp yayınlamayı istiyorum..ama sana kısaca bahsedeyim ; <I>normal çikolatalı pandispanyamızı hazırlıyoruz. 2-3 gün önceden yapsak daha iyi oluyor..üçe bölüyoruz. ara katlarına normal pasyacı kreması ve krem şanti hazırlıyoruz. ayrıca bir kavanoz vişne kompostosu kullanıyoruz. pandispanyayı kompostonun suyuile ıslatıyoruz. ve her kata pastacı kreması,vişne,krem şanti ve damla çikolata ekliyoruz. en son üzerine bir kat kremşanti sürüp dolaba atıyoruz. yarım saat sonra tekrar çıkarıp bir kat daha krem şanti sürüyoruz. pastanın yanlarını çikolata kırıkları ile süslüyoruz ve üzerinesıkma torbası ile şekiller verip aralarına vişne koyuyoruz</I> (biraz uzun oldu)<BR/><BR/><BR/>sena merhaba,<BR/>bir önceki yorumda zeynep için pastanın tarifni kısaca yazdım. en yakın zamanda ise kendim yapıp yayınlamayı istiyorum..soruların olursa memnuniyetle cevaplarım..ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)<BR/><BR/><BR/>Neşe merhaba,<BR/>paul tazrı keki malzemesini 2 katına çıkarıp deneyebilirsin..hiçbir sorun olmaz. bu arada karaormanı yukarıdaki cevabımda kısaca anlattım. ben en iyisi bu hafta sonuna yapayımda pazartesi veya salı günü yayınlıyayım :)<BR/>Temmuz'a kadar ben sana yardımcı olurum :))<BR/><BR/>Esra merhaba,<BR/>bahsettiğin pasta fırın cheesecake..onunda tarifini pişrince yazacağım..aslında benim limonlu cheesecake tarifime çok benziyor..isterseniz onada bir göz atabilirsiniz. üzerinin süslemesini ise bilmeyenlere anlatırım..hatta fotoğraflı yayınlarım..<BR/><BR/>Alev merhaba,<BR/>hemen bloguna gibip tarifine baktım..harika birşey :) ama ben o tarifi tartın üzerine pişirerek kullanmayı düşünüyorum..bu arada güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :))<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.com