tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post115775494215494277..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: FINDIK KROKANLI & ÇİKOLATALI PASTA VE SONUNDA..Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-6825519270967607902010-08-15T13:55:18.527+03:002010-08-15T13:55:18.527+03:00Burcu hnm merhaba
Sitenizi dikkatle takip ediyor...Burcu hnm merhaba <br /><br />Sitenizi dikkatle takip ediyorum.Bu pastanın pandispanyasıyla ilgili küçük bir sorum var.yumurta şeker ve aromayı çırptıktan sonra, aynı pandispanyayla yaptığınız başka pastaların tarifinde önce unlu karışım sonra yoğurt en son yağın ilave edileceğini yazmıştınız.bu pastanın tarifinde önce yumurtalı karışıma yoğurt ve yağ en son unlu karışımın ilave edileceğini yazmışsınız.Bu pastayı yapmak istiyorum ve her zaman da pandispanyasını kullanmak istediğimden dolayı 1.sorum: yumurta ve yoğurdu unlu karışımdan önce mi ilave edeyim.2.sorum: unlu karışımı ilave ettikten sonra mixerin düşük devrinde çırpmayıp spatula katlama hareketiyle karışımı homojenleştirsem daha mı iyi bir sonuç alırım.Sevgiler..Özgür baykalÖzgür Baykalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-42982831069122531122008-11-13T19:40:00.000+02:002008-11-13T19:40:00.000+02:00sevgili burcu hanım lütfen siteye yeni tarifler ek...sevgili burcu hanım lütfen siteye yeni tarifler ekleyin.Başarılar diliyorum.:)jasminehttps://www.blogger.com/profile/07769505245339801725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-85988517223814146392008-11-13T19:34:00.000+02:002008-11-13T19:34:00.000+02:00bu site süperbu site süperAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167401462949776222006-12-29T16:11:00.000+02:002006-12-29T16:11:00.000+02:00neden acılmıyoneden acılmıyoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1164398633580903562006-11-24T22:03:00.000+02:002006-11-24T22:03:00.000+02:00Merhaba PASTA HARIKA GOZUKUYOR EMINIM TADIDA OYLED...Merhaba PASTA HARIKA GOZUKUYOR EMINIM TADIDA OYLEDIR EVDEKI YAPTIGIMIZ KURI PASTALAR NEDEN ACABA PASTAHANELER DEKI GIBI OLMUYOR TARIFLERINIZ VARSA ONLAR GIBI YAZARMISINIZ TESEKKURLERAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1164053739100636882006-11-20T22:15:00.000+02:002006-11-20T22:15:00.000+02:00pasta ve tarifler istiyoruzpasta ve tarifler istiyoruzAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158590084075748912006-09-18T17:34:00.000+03:002006-09-18T17:34:00.000+03:00bu sitedeki bütün arkadaşlarıda tebrik ederim,çoğu...bu sitedeki bütün arkadaşlarıda tebrik ederim,çoğu pastanelerden daha iyi pasta yaptıkları ortada!bir gün bende yaparım inş=))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158586004661781122006-09-18T16:26:00.000+03:002006-09-18T16:26:00.000+03:00valla ben hem kendim yapim hem kendim yiyim derim=...valla ben hem kendim yapim hem kendim yiyim derim=)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158524162294760992006-09-17T23:16:00.000+03:002006-09-17T23:16:00.000+03:00metin bey, aslında pastaları en çok erkekler seviy...metin bey, aslında pastaları en çok erkekler seviyor ..ama eşlerinin veya kız arkadaşlarının pastayı elleriyle hazırlayıp , tabak içerisinde getirip sunmasından hoşlanıyorlar :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158500671836098432006-09-17T16:44:00.000+03:002006-09-17T16:44:00.000+03:00arkadaşlar niye sitedeki erkek ziyaretci sayısı az...arkadaşlar niye sitedeki erkek ziyaretci sayısı az erkekler pasta yemiyomuu!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158267269040698502006-09-14T23:54:00.000+03:002006-09-14T23:54:00.000+03:00Meltem, rica ederim :)Neslihan merhaba,beni düşünü...Meltem, rica ederim :)<BR/><BR/>Neslihan merhaba,<BR/>beni düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim :)<BR/><BR/>bende gördüm o pastalığı..beğendim aslında ama yakından görme imkanımda olsa keşke..bu ara çok kafayı taktım bu işe :)<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158230028895499752006-09-14T13:33:00.000+03:002006-09-14T13:33:00.000+03:00BURCU MERHABA PASTAN SÜPER GÜMÜŞ TABAK İÇİN BEYAZ ...BURCU MERHABA PASTAN SÜPER GÜMÜŞ TABAK İÇİN BEYAZ FIRINA BAKMALISIN www.beyazfirin.com adresinde beyaz fırın ürünlerinin altında diğer ürünler-gümüş ürünler seçeneğini tıkla ayaklı gümüş ikram tabağının resmini ve siparişini verebilirsin 60 ytl fiyatı tam senin istediğin gibi o kitabın kapağındakinden daha güzel görünüyor. kendine iyi bak görüşmek üzere hoşçakal.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158218637708020042006-09-14T10:23:00.000+03:002006-09-14T10:23:00.000+03:00Selam,Hırsız Polis in yayın tarihini sayenizde öğr...Selam,<BR/>Hırsız Polis in yayın tarihini sayenizde öğrendim teşekkürler<BR/>meltemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158145444337979882006-09-13T14:04:00.000+03:002006-09-13T14:04:00.000+03:00Yoncacım merhaba,çok teşekkür ederim :) demekki Ka...Yoncacım merhaba,<BR/><BR/>çok teşekkür ederim :) demekki Kanyon'a da gitmem gerekiyor..tüm alışveriş merkezleri beni bekleyin, gümüş tabak arayan Burcu geliyorrrrrr..<BR/><BR/>sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158145366380177872006-09-13T14:02:00.000+03:002006-09-13T14:02:00.000+03:00Zuhalcim aşkolsun..hiçte kabaliyetsiz filan değils...Zuhalcim aşkolsun..hiçte kabaliyetsiz filan değilsin..ben sadace hazır beste'ye cevap veriyorken o soruyuda yanıtlamak istedim. valla başka birşey aklıma gelmedi..iş çabuklaşsın diye..<BR/><BR/>Nezaketcim merhaba,<BR/>eminim pastayı denediğin zaman seveceksiniz..çünkü yanılmıyorsam sizlerde çikolatayı seviyorsunuz..hatta benim eşimin çikolatayı az sevdiğini göz önüne alırsak, ona bile yedirttim :)<BR/><BR/>Armeda merhaba,<BR/><BR/>dur sakin ol..ben herzaman yardımcı olurum :)<BR/>yaprak jelatin kullanmak gerçekten zor iştir.benim sana tavsiyem benim "hoşgeldin bebek" pastasındaki Emel Başdoğan'ın şeker hamuru tarifini denemen ve yaprak jöle yerine her markette bulunan dr.oetker'ın normal meyveli jölelerini kullanmandır. o jöleler renkli ama , en azından muzlusunu kullanırsan rengi açık olur ve tadıda çok lezzetli olur..<BR/><BR/>bu arada gümüş pasta tabağı arama çalışmalarıma destek olduğun için çok teşekür ederim :)<BR/>içerisinde dondurmalı macaron olan tabaktanmı bahsediyorsun ?<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158145000160979742006-09-13T13:56:00.000+03:002006-09-13T13:56:00.000+03:00merhaba canım;çok emin değilim ama tiffany & co. m...merhaba canım;<BR/>çok emin değilim ama tiffany & co. mağazalarında çok güzel gümüş ürünler var belki bulabilirsin. Bu arada Kanyon'da bir mağazası var.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158074563143150972006-09-12T18:22:00.000+03:002006-09-12T18:22:00.000+03:00Burcucum gümüş pasta tabağı arıyordun ya beyaz fır...Burcucum gümüş pasta tabağı arıyordun ya beyaz fırının sitesini gezerken gördüm ayaklı gümüş ikram tabağı istersen bir bak sevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158052335972193202006-09-12T12:12:00.001+03:002006-09-12T12:12:00.001+03:00Burcu merhaba pastan harika görünüyor ellerine sağ...Burcu merhaba pastan harika görünüyor ellerine sağlık..Şu şeker hamuruyla başım dertte sonunda glikoz ve jelatine ulaştım İstanbuldan getirttim ama jelatin yaprak olandan SANIRIM AYARLAYAMADIM KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ PASTASI FİYASKOYDU BURCU LÜTFEN YARDIM ETTT şu şeker hamurunu nasıl yapcam yaprak jelatini nekadar kulanmam gerektiği konusunda bir fikrin varmı acaba çok teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158052335138759372006-09-12T12:12:00.000+03:002006-09-12T12:12:00.000+03:00Burcu merhaba pastan harika görünüyor ellerine sağ...Burcu merhaba pastan harika görünüyor ellerine sağlık..Şu şeker hamuruyla başım dertte sonunda glikoz ve jelatine ulaştım İstanbuldan getirttim ama jelatin yaprak olandan SANIRIM AYARLAYAMADIM KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ PASTASI FİYASKOYDU BURCU LÜTFEN YARDIM ETTT şu şeker hamurunu nasıl yapcam yaprak jelatini nekadar kulanmam gerektiği konusunda bir fikrin varmı acaba çok teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158045803713315232006-09-12T10:23:00.000+03:002006-09-12T10:23:00.000+03:00Burcu, cok guzel olmus pasta. Simdiye kadar senin ...Burcu, cok guzel olmus pasta. Simdiye kadar senin blogdan yaptigim butun tarifler beni cok memnun etti. Bunu da denemek uzere defterime kaydediyorum. Ellerine saglik canim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158023212432809122006-09-12T04:06:00.000+03:002006-09-12T04:06:00.000+03:00Burcu'cuğum harikasın Beste sanırım benim ne kadar...Burcu'cuğum harikasın Beste sanırım benim ne kadar kabiliyetsiz olduğumu bilmiyor olacakki bu soruyu bana yöneltmiş ama benim hızır Burcum herzaman ki gibi olayı hemen toparlamış sağol can arkadaşım;))))<BR/>Besteciğim herzaman beklerim bana bilgisayar dışında her soruyu yöneltebilirsin seve seve cevap veririm;))<BR/>SEVGİYLE KALIN...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1158011473372715532006-09-12T00:51:00.000+03:002006-09-12T00:51:00.000+03:00Leyla Hanım merhaba,verdiğiniz bilgiler için çok t...Leyla Hanım merhaba,<BR/><BR/>verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. ben kullandığımın badem aroması olduğunu vurgulamak istemiştim ama işin uzmanından daha detaylı bilgiler daha iyi oldu :)çünkü likörden bahsetmeyi unutmuşum..tekrar teşekkürler..<BR/><BR/>Damak-tadı merhaba,<BR/><BR/>evdekiler değil ama sanırım ofistekiler çikolatayı seviyor :) çikolata hiç sevilmezmiiiii !!! eğer bir tarifimi denerseniz lütfen haberim olsun..<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1157986413703179162006-09-11T17:53:00.000+03:002006-09-11T17:53:00.000+03:00Çınarla maviyi hepimiz dört gözle bekliyoruz.Harik...Çınarla maviyi hepimiz dört gözle bekliyoruz.Harika bir dizi ve usta oyunculuk..))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1157986290137568012006-09-11T17:51:00.000+03:002006-09-11T17:51:00.000+03:00Sevgili Burcu,Muhteşem bir pasta olmuş ellerine sa...Sevgili Burcu,<BR/>Muhteşem bir pasta olmuş ellerine sağlık.Zuhalinde dediği gibi lezzeti de nefistir.Pastalarını yakından takip ediyorum fakat henüz deneme imkanım olmadı.Sanırım evdekilerin fazla çikolat sevmemelerinden kaynaklanıyor.Artık ufaklıklar tatilden döndüler bundan sonra kış aylarında sı sık yapar,işe de getirir yerken seni anarız.Aekadaşlaımda resmen ekranın içine girecekler nerdeyse.Pastaya hayran oldular.Ellerine sağlık..Çok güzel haftalar seninle olsun..<BR/><BR/>Sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1157976163370646572006-09-11T15:02:00.000+03:002006-09-11T15:02:00.000+03:00Burcu hanım,Beste hanım için yaptığınız açıklamala...Burcu hanım,<BR/>Beste hanım için yaptığınız açıklamalara bir düzeltme yapmak istiyorum. Amaretto çok ünlü bir badem likörüdür. Amaretto aroması -ki bunu bende bolca kullanırım.Özellikle keklerimin içine koyacağım üzüm gibi kuru meyveleri 1 gece önceden içinde bekletirim.-badem likörünün esansıdır. Evet ayrıca badem aroması da mevcut. Bana Hollanda'ya giden bir arkadaşım getirmişti. Amandel adında bir esans.<BR/>Ama sadece badem kokusu mevcut. <BR/>Bu arada sitenizi beğeniyor, zaman zaman ziyaret ediyorum.<BR/>Sevgiler,<BR/>LeylaAnonymousnoreply@blogger.com