tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post116125436634395601..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: BAYRAM İÇİN ÇİKOLATA KAPLI TRUFF YAPALIM..Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger48125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-14838640057490904532013-08-14T16:59:42.930+03:002013-08-14T16:59:42.930+03:00krema koyun diyorlar ne kreması nerden bulabilirim...krema koyun diyorlar ne kreması nerden bulabilirim nasıl yapabiliimMücahithttps://www.blogger.com/profile/14123824717107589596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-22530413898565097492010-11-02T10:11:16.980+02:002010-11-02T10:11:16.980+02:00Ellerinize sağlık, çok güzel gözüküyorlar :)Ellerinize sağlık, çok güzel gözüküyorlar :)Eti'S Chocolateshttps://www.blogger.com/profile/09573525871152042268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-84987463333964317602009-10-05T15:49:50.336+03:002009-10-05T15:49:50.336+03:00merhaba ,
truff tarıfınızı denedım hersey cok ıyı ...merhaba ,<br />truff tarıfınızı denedım hersey cok ıyı gıttı ancak cıkolata ıle kaplama kısmını beceremdım.cıklatayı benmarıde erıttım ancak cok katı bır kıvama geldı daha fazla ıncelmedı.acaba ateste cok mu tuttum.devamlı karsıtırdım ama nerde hata ettım bılemıyorum.bunun puf noktası nedır?<br /><br />tskAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-35972597546969194222008-04-24T19:38:00.000+03:002008-04-24T19:38:00.000+03:00merhaba bu tarifte sıvı krema küvertur falan ama b...merhaba bu tarifte sıvı krema küvertur falan ama burda bunları bulmak zor sizden isteğim evde bulunabilen malzemelerden bir truff tarifi istiyorum cevabınızı bekliyorumAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-90702124837597234282007-12-16T15:38:00.000+02:002007-12-16T15:38:00.000+02:00burcu abla sana nasıl teşekkür ediyim bilmem ki.bu...burcu abla sana nasıl teşekkür ediyim bilmem ki.bu trufflar sayesinde evdekiler nerdeyse heykelimi dikecekler :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-26105754063730494602007-10-04T17:06:00.000+03:002007-10-04T17:06:00.000+03:00merhabaöncelikle ellerinize sağlık trufflar nefis ...merhaba<BR/>öncelikle ellerinize sağlık trufflar nefis duruyor.<BR/>bir sorum olucaktı burcu hanım kuvertür çikolataların tabaka halinde olanlarıda var ya 2,5 kiloluk.(herhalde yanlış hatırlamıyorsam)<BR/>onların süresi ne kadar olur açıldıktan sonra acaba?bilirsiniz diye size danışayım bir dedim.birde fransadan aldıklarınızın beyaz çikolata olanları varmı ve dediğiniz ismin dışında başka varmı?bende getirteceğim de,hep tadmak için bir sürü getirttim çikolata şimdi birde yapmak için:)<BR/>neyse uzun tuttum kusuruma bakmayın,teşekkürler...Mutfak Havlusuhttps://www.blogger.com/profile/12502999887571255929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-78271411274977487042007-03-07T17:22:00.000+02:002007-03-07T17:22:00.000+02:00Sisiliam merhaba,muhtemelen kullandğınız çikolata ...Sisiliam merhaba,<BR/><BR/>muhtemelen kullandğınız çikolata fazla yağlı gelmiştir..önerim içerisine biraz bitter eritip katıp karışımı tekrar buzdolabında bekletmeniz..<BR/>böylece biraz karışımınız donup ve çalışmamız kolaylaşıyor..<BR/><BR/>sevgilerBurcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-54034149784585732822007-03-07T13:33:00.000+02:002007-03-07T13:33:00.000+02:00çok güzel görünüyor ellerine sağlık yalnız ben bu ...çok güzel görünüyor ellerine sağlık yalnız ben bu tarifi denedim ve şu anda truflarım çok yumuşak oldu istediğim gibi şekil veremiyorum ne yapmamı önerirsiniz.Sedahttps://www.blogger.com/profile/13159873200477661276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1162071827374110992006-10-29T00:43:00.000+03:002006-10-29T00:43:00.000+03:00melek,bahsettiğim çikolatanın sütlüsüde var ve çok...melek,bahsettiğim çikolatanın sütlüsüde var ve çok güzel..denemeni tavsiye ederim..(şeffaf paketlerde)<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1162047240713635512006-10-28T17:54:00.000+03:002006-10-28T17:54:00.000+03:00dessert chocolate'i biliyorum ve kullaniyorum. fak...dessert chocolate'i biliyorum ve kullaniyorum. fakat bitter oluyorlar, degil mi? bu kez sutlu cikolata gerekiyordu ve evde de nutella haricinde sutlu cikolata yoktu. bir daha bu yanlisa dusmeyecegim. tesekkurler yardimin icin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1162032314736630942006-10-28T13:45:00.000+03:002006-10-28T13:45:00.000+03:00melek, nutella benim kendisine hayran olduğum bir ...melek, nutella benim kendisine hayran olduğum bir tattır..ama eritmeye müsait değildir..kek vs. pişirirken kullanabiliriz ama çikolata yaparken bizi üzebilir..<BR/>çikolata yaparken mutlaka eritmeye uygun çikolatalar kullanmalıyız. sen Fransada yaşıyorsun, ben oradan marketlerde satılan "dessert chocolate"lardan bolca almıştım ve arasıra getirtiyorumda..onları kullansana..çok memnun kalacağına eminim. özellikle fiyatı çok uygun olan 5 paket bir arada satılanları var..onlardan inanılmaz güzel sonuç almıştım..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161947528112954392006-10-27T14:12:00.000+03:002006-10-27T14:12:00.000+03:00sutlu cikolata olarak nutella, beyaz cikolata olar...sutlu cikolata olarak nutella, beyaz cikolata olarak da da normal yemelik cikolata kullanmistim. ve birlikte eritmistim. sorun nutella olabilir mi?tesekkurlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161888073756033832006-10-26T21:41:00.000+03:002006-10-26T21:41:00.000+03:00Nurten, olur ama truff değilde başka bir tatlı çeş...Nurten, olur ama truff değilde başka bir tatlı çeşidi olur..çünkü truff dondurulmaması gereken bir çikolata türüdür..<BR/><BR/>Melek, umarım tekrar gelebilir ve daha uzun süre vakit geçirebilirim :) siz keyfini çıkarın :)<BR/><BR/>kulandığın çikolata küverturmu , dessert chocolate'mı yoksa normal yeme çikolatasımıydı?<BR/><BR/>nalkan, ellerine sağlık :)<BR/>tabiiki aynıyöntem ile beyaz çikolata kullanabilirsin..ama küvertur beyaz kullanırsan çok daha başarılı olursun..<BR/><BR/>truffaları çikolata ile kaplamayı detaylı olarak fotoğraflayayım en iyisi :)<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161887485186906322006-10-26T21:31:00.000+03:002006-10-26T21:31:00.000+03:00Merhaba turfflari denedim hepsi gercekten de cok l...Merhaba turfflari denedim hepsi gercekten de cok lezzetli oldu. icine koydugum kek daha guzel bir kivam verdi. ancak ben de ciolataya bularken cok gucluk cektim sonunda pes edip cevize buladim oyle de cok guzel oldu.erittigim cikolata sokella kivaminda oldu hatta birkacinin ustune bicakla surdum. herseye ragmen harika oldular. sadece beyaz ciolatadan truff yapabilir miyim? kolay gelsinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161863108430244972006-10-26T14:45:00.000+03:002006-10-26T14:45:00.000+03:00biz esimin gorevi geregi bir yil icin buradayiz. k...biz esimin gorevi geregi bir yil icin buradayiz. keyfini cikarmaya calisiyoruz. umarim sen de tekrar gezme firsati bulursun, cidden gez gez bitmek bilmiyor Paris.<BR/>aksine mutfagim sicakti. hatta cikolata kaplama islemi sirasinda sona kalan trufflar biraz yumusadilar. acaba cikolatanin icine kacan ufak truff parcalari cikolata kivamini bozmus olabilir mi? tekrar eritme girisimim de basarizdi cunku.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161858199851110552006-10-26T13:23:00.000+03:002006-10-26T13:23:00.000+03:00Merhabalar. Krema ile çikolatayı ocakta eritsem ve...Merhabalar. Krema ile çikolatayı ocakta eritsem ve benim şekilli buz kalıplarım var onlara döksem dolapta dondursam olur mu acaba?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161855392937850582006-10-26T12:36:00.000+03:002006-10-26T12:36:00.000+03:00Berrin, güzel sözlerin ve tariflere olan güvenin i...Berrin, güzel sözlerin ve tariflere olan güvenin için sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorummmm..<BR/>truffların dondurulmasını önermiyorum..trufflar taze taze lezzetli olan bir çikolata çeşidi..3-4 günde tüketilmesini öneririm..<BR/><BR/>Gül,ellerine sağlık :) beğenip tüketmeniz ayrıca mutluluk verici bir haber :)<BR/><BR/>Elif, teşekkür ederim :) lütfen yaparsan haberim olsun ve yorumlarını alabileyim..<BR/><BR/>Melek merhaba,<BR/>Paris en sevdiğim şehirlerden birisidir..balayımızı orada geçirmiştik ve ben o günleri çok özlüyorum:(<BR/>ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum..<BR/>mutfağın çikolata yaparken ortalama kaç derece idi? soğukmuydu? eğer soğuk bir ortamda çikolata ile çalışırsan çikolata çabuk donar. bunu engellemek için oratalama 20 derecelik bir ortamda çalışmak gerekir..<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161807482061965702006-10-25T23:18:00.000+03:002006-10-25T23:18:00.000+03:00Paris'ten merhaba burcu,truff tarifini denedim bil...Paris'ten merhaba burcu,<BR/>truff tarifini denedim bile. tadi ve goruntusu nefisti, bu ve diger tariflerin icin cok tesekkurler. bizim harikalar yaratmamizda senin rolun cok buyuk!<BR/>trufflarin yapiminin son asamasinda bir guclukle karsilastim, paylasmak ve fikir almak istedim senden: toplari cikolatayla kaplarken birkac toptan sonra cikolatam katilasiyor. tekrar isitmam da bir ise yaramiyor. ben de yeni bir kapta tekrar cikolata eritmek zorunda kaldim ve bu islemi 3 kez tekrar ettim. acaba sebebi ne olabilir?<BR/>saglicakla kal.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161722869532711082006-10-24T23:47:00.001+03:002006-10-24T23:47:00.001+03:00tarifler bu kadar guzel olabilir ve bu kadar iyi a...tarifler bu kadar guzel olabilir ve bu kadar iyi anlatılabilir.. bakinca insanin hemen yapasi geliyor yapabilir miyim diye dusunmeden..truff ve sachele bayildim.. ellerine saglikAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161722866544025442006-10-24T23:47:00.000+03:002006-10-24T23:47:00.000+03:00tarifler bu kadar guzel olabilir ve bu kadar iyi a...tarifler bu kadar guzel olabilir ve bu kadar iyi anlatılabilir.. bakinca insanin hemen yapasi geliyor yapabilir miyim diye dusunmeden..truff ve sachele bayildim.. ellerine saglikAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161721427585250352006-10-24T23:23:00.000+03:002006-10-24T23:23:00.000+03:00Truff ların çok güzel görünüyor,ellerine sağlık Bu...Truff ların çok güzel görünüyor,ellerine sağlık Burcu'cum. Bayram telaşından birkaç gündür siteni ziyaret edememiştim.Ancak şimdi fırsat bulabildim.Kuvertür bulamadığım için Eti bitter ve sütlü çikolata ile denedikten sonra sana haber vermek istiyorum.Bu arada bayramın 2.günü de bitti ama ben yine de bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Sevgiler.İzmir'den Gül GöktunaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161590634192695352006-10-23T11:03:00.000+03:002006-10-23T11:03:00.000+03:00valla ben ne kadar hamarat olursam olayim, seninki...valla ben ne kadar hamarat olursam olayim, seninki gibi hep %100 cikan tarifler olmadan hic bir ise yaramaz. Ben mutlaka kullandigim tariflerde degisiklik yaparim, eklerim, cikartirim, malzemelerle oynarim ama senin tariflerini,1-2 istisna disinda, oldugu gibi uyguluyorum cunku ne kadar guvenilir oldugunu biliyorum. Unutmadan-sormak istedigim birsey var, truf dondurulur mu? Dondurulursa sonra buzdolabinda mi cozulur, yoksa oda sicakliginda mi? Bu arada bayramin kutlu olsun.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161516076307950112006-10-22T14:21:00.000+03:002006-10-22T14:21:00.000+03:00Süheyla merhaba,hiç zor değildir..bence 10 üzerind...Süheyla merhaba,<BR/><BR/>hiç zor değildir..bence 10 üzerinden 5tir..belki daha da az..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161469969365819092006-10-22T01:32:00.000+03:002006-10-22T01:32:00.000+03:00sevgili burcu,bu truf tarifine bayıldım,harika gör...sevgili burcu,<BR/>bu truf tarifine bayıldım,harika görünüyor ama bana yapılış aşaması biraz zor gibi geldi,daha önce böyle bir şeyi hiç denemedim,10 üzerinden puanlasan zorluk derecesi kaçtır acaba?ona göre deneyeceğim,selamlar,iyi bayramlar...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1161346995960702912006-10-20T15:23:00.000+03:002006-10-20T15:23:00.000+03:00Nalkan merhaba,verdiğin bilgileri ve paylaşımın iç...Nalkan merhaba,<BR/><BR/>verdiğin bilgileri ve paylaşımın için çok teşekkür ederim..inan bu bilgiler benimde çok işime yarıyor..<BR/>eğer truff yemekten zevk alıyorsanız ,bunlarıda çok seveceksiniz..<BR/><BR/>Sevgili Gül, senin daha güzellerini yapabileceğine eminim..<BR/>ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..<BR/><BR/>Melike'ciğim, gül yapım postuna attığın yoruma cevap geldi..lütfen bakarmısın..<BR/><BR/>Annecim, beğenmenize çok mutlu oldum gerçekten..rahatladım :)<BR/>içinde kestane yok ama eklenebilir..çokta güzel olur :)<BR/><BR/>Esra, çokkkk teşekkür ederim..Sagra hiç çevremde yok..siz nerede oturuyorsunuz..ben Sagralar kapandı biliyorum..<BR/><BR/>Berrin, eminim bu tarifte hoşunuza gidecektir..ama sende çok hamaratsız, bunu gözardı etme lütfen :)<BR/><BR/>Elif, çok teşekkür ediyorum canım..sizlerede güzel bayramlar dilerim..<BR/><BR/>seda, denersen lütfen haberim olsun..yorumlarını beklerim..<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.com