tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post116783161484629785..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: TEK KİŞİLİK PASTALAR & YUMUŞAK MİNİ BROWNİE'LER..Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger46125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-16247387383049628412009-02-23T17:56:00.000+02:002009-02-23T17:56:00.000+02:00merhabalr burcu hanim,oncelikle sizi tebrik ed...merhabalr burcu hanim,<BR/>oncelikle sizi tebrik ediyorum basarilarinizdan dolayi.belki bunu binlerce kez duymussunuzdur ama takdir edilmeyi duymak milyonca kez dahi olsa insani mutlu eder sanirim.<BR/>size browniler ile ilgili birkac sey sormak istiyorum.tarifinizi denedim bugun fakat gerek ustu gerekse ici kuru oldu.browninin o islak tadini alamadim.neden oldugu konusunda bir fikriniz olabilirmi?kaliplara dokmeden oncede hamur biraz kati geldi bana hatta kasikla onlari kaliplara dokmek oldukca zor oldu.birde en kucuk boy muffin kalibi diyorsunuz olcusu ne olmali.bende evde capi 6 cm olanlardan vardi onlara yaptim.kabarmasi goruntusu oldukca guzel fakat dedigim gibi gerek hamur gerekse pistikten sonra ustu ve ici kuru geldi.cevap yazabilirseniz sevinirim.<BR/>sevgiyle kalin <BR/>isabelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1170249528743619662007-01-31T15:18:00.003+02:002007-01-31T15:18:00.003+02:00Burcu Merhabalar,Bu hafta iş hayatımın son haftası...Burcu Merhabalar,<BR/>Bu hafta iş hayatımın son haftası, Cumartesi günü itibari ile ev hanımlığına terfi edeceğim. 8,5 yıldır dünyanın en büyük multinational şirketlerinden birinde çalışıyorum. 6 ay önce evlendim ve artık iş hayatına son noktayı koyuyorum. Kariyer de artık bir yere kadar. Sitene bayıldım. Üreten, eğitimli insan üretmekten asla vazgeçemez, bu arada İzmir, karşıyaka da oturuyorum ve bu pastacılık malzemelerini İzmir'de nereden temin edebilirim.. Sen de İzmir'e aşina bir insansın ne de olsa... Gerçekten mükemmel bir iş çıkartıyorsun... Seni tekrar tekrar tebrik ederim. Cumartesi itibari ile sıkı takipçinim. Sevgiler,<BR/>SelenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1170249521918572932007-01-31T15:18:00.000+02:002007-01-31T15:18:00.000+02:00Burcu Merhabalar,Bu hafta iş hayatımın son haftası...Burcu Merhabalar,<BR/>Bu hafta iş hayatımın son haftası, Cumartesi günü itibari ile ev hanımlığına terfi edeceğim. 8,5 yıldır dünyanın en büyük multinational şirketlerinden birinde çalışıyorum. 6 ay önce evlendim ve artık iş hayatına son noktayı koyuyorum. Kariyer de artık bir yere kadar. Sitene bayıldım. Üreten, eğitimli insan üretmekten asla vazgeçemez, bu arada İzmir, karşıyaka da oturuyorum ve bu pastacılık malzemelerini İzmir'de nereden temin edebilirim.. Sen de İzmir'e aşina bir insansın ne de olsa... Gerçekten mükemmel bir iş çıkartıyorsun... Seni tekrar tekrar tebrik ederim. Cumartesi itibari ile sıkı takipçinim. Sevgiler,<BR/>SelenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168435964751440492007-01-10T15:32:00.000+02:002007-01-10T15:32:00.000+02:00Tombikim, kalıpları ağzına kadar doldurma..mutlaka...Tombikim, kalıpları ağzına kadar doldurma..mutlaka 1-2 parmak bir pay bırak..tamam mı :)<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168355916030453832007-01-09T17:18:00.000+02:002007-01-09T17:18:00.000+02:00selamun aleykummm...ya burcu abla..ben su kek kalı...selamun aleykummm...ya burcu abla..ben su kek kalıplarını beceremiyorum kullanmayı..bişi sorcam.. hani şu ufak kagıt kek kalıpları varya..ona ne kadar kek harcı koycazki tasmasın bnmki hep tasiyo..bi ton annemden laf yiyom ya..simdiden saol..opüyorum..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168296054844417602007-01-09T00:40:00.000+02:002007-01-09T00:40:00.000+02:00Selma merhaba,şimdi yorumunu okuyunca acayippp rah...Selma merhaba,<BR/><BR/>şimdi yorumunu okuyunca acayippp rahatladım :) afiyet olsun diyorum..beğenmene inan çok sevindim..bende böyle yumuşak küçük keklere bayılıyorum..<BR/><BR/>sevgiler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168240701896582132007-01-08T09:18:00.000+02:002007-01-08T09:18:00.000+02:00Simdi isyerinde kahve ile yaptigim brownileri yiyo...Simdi isyerinde kahve ile yaptigim brownileri yiyorum.(08.01/09:10) Muhtesem.<BR/><BR/>Enteresan olan kapali kapta durdular ustleride yumusacik olmus :)<BR/><BR/>yine tskler Burcu,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168174264751242692007-01-07T14:51:00.000+02:002007-01-07T14:51:00.000+02:00SUPER! SUPER! SUPER!Merhaba Burcu,Sen yorumu yazma...SUPER! SUPER! SUPER!<BR/><BR/>Merhaba Burcu,<BR/><BR/>Sen yorumu yazmandan once yaptim.<BR/>Sanirim ifade edememisim. Ben buyuk kalipa yapmaktan degil, bir tane 12 li muffin kalibimin mevcut oldugunu ve eger 30 tane cikacak ise brownileri parti parti pisirip bu arada da harcini bekletmektense 12 tanesini muffin kagiti ile kaliba dizip kalanini da yine muffin kagidina paylastirip firin tepsinine dizip tek seferde pisirmek nasil olur diye sormak istemistim :) (anlatabildim mi ?)<BR/><BR/>soyle yaptim ;<BR/><BR/>Tarife aynen bagli kalamadim.Malum sivi vanilya sıkıntısı yuzunden. Toz vanilya kullandim ve bir tatli kasigi visne receli (hani aromatik amacli:)Birde paul tariz cikolatali kekte oyle yaptigimizdan aklimda kalmisti)<BR/>onun disindaki malzemeleri birebir kullandim. 12 tanesini pisirip kalan harci soguk bir odada bekletip 20 dakika sonunda pistiginde 12 tanesini daha kaliba paylastirdim. Fakat daha harcim vardi ve kalan 6 adedide yine muffin kagitlarina paylastirdim ve yine 20 dakika beklememk icin onlarida firin tepsinine araliklara dizip tamamini firinda altli ustlu birlikte pisirdim. Toplam 30 adet browni elde ettim.<BR/><BR/>Anlayamadigim ve uzuldugum birtek sey var ustleri seninki gibi yumos degil hafif sert oldu. Unu kabimda bardakla olcerken paketten fazla un kontrolum disinda kaba akti ve yarim bardak fazla undan bisi olmaz simdi nasil geri alayim diye dusunmustum sanirim hata ettim :(<BR/><BR/>Hos olan tarafida, harci tamamladigimda soyle bir goz atip nasil yani simdi bu kadarcik seyden 30 tane browni nasil olur ki diye dusunmustum :) <BR/><BR/>Hem pratik, hem ekonomik,hem leziz, hem goz alici hemde bereketli olan bu tarif icin tesekkurler Burcu.<BR/><BR/>Deneyecek arkadaslar,<BR/>Eger her olcuye birebir dikkat ederseniz sonuc gercekten muhtesem.<BR/><BR/>Geriye sadece bir fincan kahve yapmak kaliyor.<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>Selma.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168127769975143262007-01-07T01:56:00.000+02:002007-01-07T01:56:00.000+02:00Tülaycım, esas bu pastalar starbuck's ın vitrinind...Tülaycım, esas bu pastalar starbuck's ın vitrininde o kadar güzel ve şirin duruyorlardı ki..ilk görüşte aşk gibi :)<BR/><BR/>Güngör merhaba,<BR/>elimden geldiğince yardım edip soruları bilgim kadar cevaplamaya çalışıyorum..umarım yardımcı olabiliyorumdur, eğer olabiliyorsam ne mutlu bana :)<BR/>İthal kalıplar Türkiye'de çok pahalı..özellikle Esse'de kiler ayrıca bir pahalı..yine Eminönünde aynı kalıplar biraz daha hesaplı ama yurt dışına göre tabiiki onlarda pahalı kalıyor..<BR/>Dün sizin yorumu okuduktan sonra marketteki reyonları taradım ama Ülker'in %70 kakaolusunu göremedim..yarın daha büyük bir markete gidip tarayacağım :)<BR/><BR/>Hande merhaba,<BR/>Pasta-art'a başladığın zaman Özge Hanım'a lütfen bende selam söylermisiniz..çok nazik bir bayan kendisi..eminim kurstan memnun kalacaksınız..<BR/>ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim..bende sizin güzel çalışmalarınızı "pastalarımız" blogu için beklerim :)<BR/><BR/>Hülya, bence elindeki pudra şekerinin değerini iyi bil..gerçekten kıvamı çok hoş duruyordu :)<BR/><BR/>Selda, umarım mailim işine yaramıştır..haber bekliyorummm :)<BR/><BR/>Nurdan, çok sağol :) sıvı vanilyasız yapabilirsin tabiiki.. ama benim tavsiyem , en azından elinizdeki her hangi bir aromadan içerisine çok az eklemenizdir..kıvamı ve tadı çok farklılaşıyor o zaman..<BR/><BR/>Zuhalciğim, canım arkadaşım..bende seni çok özledim..devamlı settesindir, çalışıyorsundur diye fazla aramayamadım..ama aklım sende..<BR/>bekle beni:)<BR/><BR/>Selma merhaba,<BR/>sanırım yine geç kaldım..<BR/>bu tarif büyük kalıplar için uygun olmuyor..sadece küçük muffin kalıpları için uygun..<BR/>bol bol çıksın sorun değil..ağzı kapalı , hava almadan saklarsan kolay kolay bozulmuyor..hatta derin dondurucuya bile atabilirsin..yemeden 2-3 saat önce çıkar, sonra servis yaparsın..<BR/>toz vanilyada olur ama kıvamı için 1 tatlı kaşığı başka bir aroma eklemeni tavsiye ederim..<BR/><BR/>Fatma merhaba,<BR/>sana da çok çok geçmiş olsun..ben artık biraz daha iyiyim..tedaviye geçte olsa başladım :) <BR/><BR/>bayram günü yaşadıkların beni çokkkk mutlu etti..o çocukların yerinde olmak isterdim..ve trufflarının beğenilmesinede çok memnun oldum.ellerine sağlık :)<BR/><BR/>istediğin gibi bir pastayı bir ara Ufuk oğlu için yapmıştı ama şeker hamurundan..neden şeker hamurundan yapmıyorsun..bahsettiğin sorunlarını en aza indirgemiş olursun..<BR/><BR/><A HREF="http://ufuksitki.blogcu.com/1381097/" REL="nofollow">http://ufuksitki.blogcu.com/1381097/</A><BR/><BR/>bir ufuk'un pastasına göz at istersen, sana bu konuda yardımcı olurum..<BR/><BR/>bana mail atabilirmisin..<BR/><BR/>mail:pastaci.burcu@gmail.com<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168075744359828382007-01-06T11:29:00.000+02:002007-01-06T11:29:00.000+02:00Burcu ben bişiy sorma istiyorum önümüzdeki hafta i...Burcu ben bişiy sorma istiyorum önümüzdeki hafta işyerinde bir abimin oğlunu pasta yapacağım benden beşiktaşlı top şeklinde sitedi bende tam yuvarlak değil ama yarım yuvarlak bir top yapabilirim ancak dedim.Şimdi sana birkaç şey sormak istiyorum öncelikle yuvarlak şekli kümbet pasta yaparak elde edebilirmiyim 2.sorum elimde siyah gıda boyası yok ben şöyle düşünmüştüm pastanın üzerinde yarım daire oturtup top şeklinde üzerini krem şanti ile boyamak fakat birincisi siyah gıda boyam yok bu rengi nasıl elde edebilirim ikincisi topun üzerindeki altıgenleri kartondan kesersem bunların içini nasıl boyayacağım krem şanti ile yani o altıgenlerden birsürümü kesmem gerek sonra krem şantiyi bunların içine sıkarken ya taşırırsam ayy yardım et bana ne olurAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168074895389406482007-01-06T11:14:00.000+02:002007-01-06T11:14:00.000+02:00Merhaba burcu hala iyileşmediğine inan çok üzüldüm...Merhaba burcu hala iyileşmediğine inan çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun canım.<BR/>Bende bu hafta siteye hiç bakamadım az evvel girdim hasta olduğun halde yine harikalar yaratmışsın diyebilirim yeni yılda sana ve sevdiklerine bolbol sağlık diliyorum çünkü herşeyden önemli değilmi.<BR/>Buarada bayramda ilkdefa truff yaptım harika oldular hatta benim yaptığıma inanmayanlar oldu.Sonra birtürlü royal ıcıngle kapyamadığım ama rengarenk yaptığım kurabiyeler varya onları senin yaptığın gibi küçük poşetlere koyup bayramda gelen çocuklara verdim ve inanmayacaksın ama kurabiyeleri gören duyan bütün çocuklar geldi hele kurabiyeleri verdiğimde çocukların yüzündeki şaşkınlık ve mutluluk ifadesi sanırım anlatılmazdı.Aaa kurabiye diye seviniyolardı.Teşekkr ederim sana birkez daha böylesine güzel bir insan olduğun için çünkü ben herşeyi senden görüp yapıyorum.<BR/>Sağlık mutluluk neşe bir ömür boyu seninle ve sevdiklerinle olsunAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168074748991582542007-01-06T11:12:00.000+02:002007-01-06T11:12:00.000+02:00Merhaba burcu hala iyileşmediğine inan çok üzüldüm...Merhaba burcu hala iyileşmediğine inan çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun canım.<BR/>Bende bu hafta siteye hiç bakamadım az evvel girdim hasta olduğun halde yine harikalar yaratmışsın diyebilirim yeni yılda sana ve sevdiklerine bolbol sağlık diliyorum çünkü herşeyden önemli değilmi.<BR/>Buarada bayramda ilkdefa truff yaptım harika oldular hatta benim yaptığıma inanmayanlar oldu.Sonra birtürlü royal ıcıngle kapyamadığım ama rengarenk yaptığım kurabiyeler varya onları senin yaptığın gibi küçük poşetlere koyup bayramda gelen çocuklara verdim ve inanmayacaksın ama kurabiyeleri gören duyan bütün çocuklar geldi hele kurabiyeleri verdiğimde çocukların yüzündeki şaşkınlık ve mutluluk ifadesi sanırım anlatılmazdı.Aaa kurabiye diye seviniyolardı.Teşekkr ederim sana birkez daha böylesine güzel bir insan olduğun için çünkü ben herşeyi senden görüp yapıyorum.<BR/>Sağlık mutluluk neşe bir ömür boyu seninle ve sevdiklerinle olsunAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168070875827462952007-01-06T10:07:00.000+02:002007-01-06T10:07:00.000+02:00Tekrar Merhaba Burcu,Yorumlarda brownileri deneyen...Tekrar Merhaba Burcu,<BR/>Yorumlarda brownileri deneyeni goremedim henuz sanirim tarifi ilk deneyen ben olacagim eger bir aksilik cikmaz ise bu aksam yapmayi dusunuyorum. Hemde hediye goturulmek uzere :) Fakat senin okeyini almadan rahat edemedim. Benim muffin kaliplarim 12'li eger 30-40 adet cikacaksa (yada o civarda) kalanlarini muffin kagitlarina paylastirip firin tepsisinde pisirmeyi ve sivi vanilya temin edemeyecegimden dr.oetker den yarim paket vanilya koymayi dusunuyorum sen ne dersin ?<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>Selma.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168048765916839892007-01-06T03:59:00.000+02:002007-01-06T03:59:00.000+02:00Canım arkadaşıııım en sevdiklerimin tarifi gelmiii...Canım arkadaşıııım en sevdiklerimin tarifi gelmiiiiş;)))Öncelikle geçmiş olsun bende tüm bayramı yatarak geçirenlerdenim;((Çok hasta oldum şimdi daha iyiyim ve bu hafta hergün geceli gündüzlü çalışmak durumundayım umarım o gücü bulabilirim;(canım yine seni üzen şeyler olmuş galiba çok üzüldüm,sen herzaman içten sıcacık ve paylaşımcı yüreğinle bizlerle oldun almasını bilenler zaten kıymetini bildiler ve işte burdayız almak istemeyenlere de bu tip bir eleme şart olmuştu sanırım,bana kalırsa bu uygulama yerinde olmuş ahh ahhh bu yeni yılda herkesin daha anlayışlı,daha nazik ve daha paylaşımcı olmalarını dilemek sanırım en iyisi olacak;)Dilersen bu mailimi yayınlamayabilirsin ben sayfaya girince seni ne kadar çok özlediğimi fark edip uzun uzun yazdım çoook öpüyorum yuvanda eşin yavrucuğun ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı bayramlara ve yıllara çooook öptüm arkadaşım;)))<BR/>SEVGİ VE SAĞLIKLA KALIN...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168024965008403952007-01-05T21:22:00.000+02:002007-01-05T21:22:00.000+02:00Burcu merhaba, umarım en kısa zamanda toparlanırsı...Burcu merhaba, umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Bloguna bakınca içim açıldı valla. mini borwniler çok hoşuma gitti. sıvı vanilyasız yapsam nasıl olur acaba?<BR/><BR/>sevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168015826972263272007-01-05T18:50:00.000+02:002007-01-05T18:50:00.000+02:00Sevgili Burcu;Sana bir mail yollamıştım içerisinde...Sevgili Burcu;<BR/>Sana bir mail yollamıştım içerisinde pastalarımın vede bir sorumun olduğu bir mail acaba mail eline ulaşmadımı? Mailim geldiyse sorumu buradanda cevaplayabilirmisin. Sürem kısaldığı için buradanda bir hatırlatıyim istedim. Şimdiden teşekkürler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168010744364156232007-01-05T17:25:00.000+02:002007-01-05T17:25:00.000+02:00Bunları sizden duymak ne hoş;)))Aslında kuruyunca ...Bunları sizden duymak ne hoş;)))<BR/>Aslında kuruyunca o denli pürüzsüz değillerdi ama:(Benim buralarda özel pudra şekeri bulmam ne mümkün.Elde olanlarla idare ediyorum artık...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168008454695139592007-01-05T16:47:00.000+02:002007-01-05T16:47:00.000+02:00merhaba herkese bu bloğu yeni keşfettim. Şu an içe...merhaba herkese bu bloğu yeni keşfettim. Şu an içeriğini inceledikçe nasıl oluyoda daha önce görmedim diyorum. Ben ankaradaki past-artı araştırırken birden sizin linki görünce merakten giriş yaptım. Burcu hanım sizi takdir ediyorum. Benim ilerde yapmak istediğim küçük bir cafe açabilmek pastalarını kendimin yapabilceği, o yüzden de past-artın kurslarını bekliyorum başlamasını. Eskiden çevreden yeni pastalar görünce hemen uygulamaya geçerdim.Artık inetrnet olunca iş daha kolay oldu. Sizlere bu nedenle çok teşekkür ederim. artık büyük bir takipçiniz olucam sevgiyle kalın bu arada geçmiş olsun...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1168005781621555032007-01-05T16:03:00.000+02:002007-01-05T16:03:00.000+02:00yazdıklarını ve yorumlara verdiğin cevapları gördü...yazdıklarını ve yorumlara verdiğin cevapları gördükçe 'dünyada böyle nazik içten düşünceli ve yardımsever insanlar da kalmış'dedirtiyorsunuz.vakit bulupta tariflerini düşüncelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.uzun zamandır muffin kalıbı arıyorum.istediğim gibi bir kalıp bulamadım.nihayet esse de kaiser markalı içinde sanırım 12 küçük muffin çukuru olan bir tepsi beğendim.fiyatını öğrenince vazgeçtim.75 milyondu.şimdi liste yapmaya başladım.burada bulamadıklarımı sanırım yurtdışına çıktığımda temin edeceğim.marketten bir şişe votka aldım.yarısını kavanoza koydum.içine 2 adet vanilya çubuğu atıp kendime ekstre yaptım.çok geçmiş olsun.bu arada ülker yüzde 70 kakaolu bitter çıkarmış gördünüz mü?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167996875899458112007-01-05T13:34:00.000+02:002007-01-05T13:34:00.000+02:00Burcucum sanki büyük pastaya göre bunlar daha şiri...Burcucum sanki büyük pastaya göre bunlar daha şirin gibi geldiler bana. Kalabalık olmayan davetler için yaparım ben bu pastadan. Ellerine sağlık, tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167992695717077842007-01-05T12:24:00.000+02:002007-01-05T12:24:00.000+02:00Hilalciğim, sana da çok çok geçmişolsun..umarım bi...Hilalciğim, sana da çok çok geçmişolsun..umarım bir an önce hepimiz iyileşiriz artık :)<BR/>ve kutu çizimlerini sabırsızlıkla bekliyorummm :)<BR/><BR/>Melikeciğim, çikolata kaplı pastalar her zaman en güzelleridir :)<BR/><BR/>Eylem , Türkiye'de dr.quetker'in küçük paketler halinde satılan sıvı vanilyaları var..onlarda şu an sadace Metro Gross marketlerde satılıyor..<BR/>Ben yur dışında almıştım ve birazda Almanya'dan ve Fransa'dan getirttim. Markaları;<BR/><BR/>Extrait Naturel De Vanille- Fransa<BR/>Vahine- Arome Naturel De Vanille Liqide- Fransa<BR/>Ruf- Almanya<BR/>Paneangeli- İtalya<BR/><BR/>Seda, tamam :)<BR/><BR/>Miracle, bende bitter çok severim..ben her zaman pasta ve çikolata yapımında bitter'i tercih ederim. Özellikle %70 kakao içeren bitterleri tercih ediyorum..<BR/>Senin sorununda ise , bitter'in yağ oranı sütlüye göre daha düşük olduğu için daha çabuk donar..ve ortamda normal ısıdan soğuksa bu daha da hızlanır..Tavsiyem sıcak bir ortamda çikolata ile çalışıp, çalışman bittikten sonra normal ısıya bulunduğun ortamı çevirmen..<BR/><BR/>herkese sevgilerimle..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167946450706777212007-01-04T23:34:00.000+02:002007-01-04T23:34:00.000+02:00Burcu Hanim merhabaBana cevap verdiginiz icin cok ...Burcu Hanim merhaba<BR/>Bana cevap verdiginiz icin cok tesekkurler. Ben bitter sevdigim icin bitter aldim. Ne almaliydim?<BR/>Bu arada gecmisler olsun.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167934647748111062007-01-04T20:17:00.000+02:002007-01-04T20:17:00.000+02:00burcu çok sevinirim yazışalım güne karar verelimburcu çok sevinirim yazışalım güne karar verelimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167931521536141532007-01-04T19:25:00.000+02:002007-01-04T19:25:00.000+02:00Burcu Hnm.Tekrar merhabaSize sormak istediğim bir ...Burcu Hnm.Tekrar merhaba<BR/>Size sormak istediğim bir konu var,acaba sıvı vanilya markası yazabilir misiniz? Kucak dolusu sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-1167929190392956502007-01-04T18:46:00.000+02:002007-01-04T18:46:00.000+02:00portakal ağacında sacher karelerini görmüştüm ama ...portakal ağacında sacher karelerini görmüştüm ama bunlarda çikolatayla kaplı oldukları için ben öyle dedimAnonymousnoreply@blogger.com