tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post4369292323529777402..comments2023-11-02T10:49:27.240+03:00Comments on pastacı: KÜÇÜK ATIŞTIRMALIKLAR..Burcu ÜNAL http://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-62276501869507108282008-03-12T00:59:00.000+02:002008-03-12T00:59:00.000+02:00Burcu'cuğum olumlu veya olumsuz cevap verirseniz s...Burcu'cuğum olumlu veya olumsuz cevap verirseniz sevinirim ...<BR/>http://yemeksaati.net/forum/index.php?topic=74.0 Yemek Saati Forum - Atıştırmalıklar Lütfen buyurun sitemize beklerim ve gerçekten çok mutlu olurum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-38334645599688711452008-02-24T00:58:00.000+02:002008-02-24T00:58:00.000+02:00Burcu'cuğum herşey nefis, güzel paylaşımlarınızdan...Burcu'cuğum herşey nefis, güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Elinize sağlık. <BR/><BR/>http://yemeksaati.net/forum/index.php?topic=69.0<BR/><BR/>İzniniz olursa tariflerinizden bir kaçını kaynağını belirterek sitemizde yayınlamak istiyorum. Bu konu hakkında, burdan görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler <BR/>Aleyna-DilaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-91519822568705112322008-02-22T05:21:00.000+02:002008-02-22T05:21:00.000+02:00Bu guzel tarifinizi denedim Sevgililer Gunu'nde ve...Bu guzel tarifinizi denedim Sevgililer Gunu'nde ve harika sonuclar aldim. Bugun de blogumda yayinladim. Cok ama cok tesekkurler bu ve diger butun guzel tarifler icin..<BR/>Sevgilersunrisehttps://www.blogger.com/profile/09127696739788075792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-2383340289291438472008-02-18T16:52:00.000+02:002008-02-18T16:52:00.000+02:0060 gr su ne kadar birşey acaba.peynirli kurabiyelr...60 gr su ne kadar birşey acaba.peynirli kurabiyelri hemen denemek istiyorum.teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-35228030860367971822008-02-18T16:51:00.000+02:002008-02-18T16:51:00.000+02:0060 gr su ne kadar birşey acaba.peynirli kurabiyelr...60 gr su ne kadar birşey acaba.peynirli kurabiyelri hemen denemek istiyorum.teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-14653383965616082532007-11-16T02:36:00.000+02:002007-11-16T02:36:00.000+02:00sizinde benim gibi çikolataya olan düşkünlüğünüze ...sizinde benim gibi çikolataya olan düşkünlüğünüze bayıldım çikolatayla ilgili yazdıklarınızı bende fazlasıyla yaşıyorum yani bir çikolatakoliğim ve bunu sonucu olrak da tabi fazla kilolar<BR/>pasta yapmayı değişik pastalar denemeyi çok seviyorum fakat bazı malzemeler çok pahalı geliyor .birde şu resim baskısını nerde çıkarttırabilirim ve kestane şekerini nasıl yapıldığını çok merak ediyorum bana cevapyazarsanız sevinirim. buraya ilk defa girdim ve tam bana göre ellerinize sağlık,aslın da öğrenmek istediğim çok şey var şimdiden sizi bıktırmak istemem size iyi çalışmalar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-31792287338314368132007-06-21T02:48:00.000+03:002007-06-21T02:48:00.000+03:00Nilgün, güvenin için çok teşekkür ederim :) blogun...Nilgün, güvenin için çok teşekkür ederim :) blogunun adı ne kadar hoş olmuş, şu an kuvvetlice dikkatimi çekti..pastasevmek, cidden süper..<BR/><BR/>Aynur, bende sizi sevmekteyim :) bence gerçekten muhteşem bir insansınız..ne cevap yazacağımı, ne diyeceğimi şaırdığım nadir insanlardan birisiniz..<BR/><BR/>siz bana destek oluyorsunuz zaten her zaman, lütfen başka birşeye gerçekten gerek yok..önemli olan okuduğum ve karşılaştığım zaman çok şey paylaştığım insanlar..<BR/><BR/>Limon , vişnede muhteşem olur..<BR/>çikolatalı, fındık kreması,bazen marka vermek istemezsin ya :) işte efendim Nutella , Sarella vb. yerine çikolatalı fındık kreması yazmak durumunda kalıyoruz (dergi için)<BR/><BR/>Evet, bir sene önce hamileydim ve hatta o dönem çok kısaca düşük yaptığımı ifade etmeye çalıştım ama olsun.. şu an iyiyim :)<BR/><BR/><BR/>meltem, offff :) ortak payda :)<BR/><BR/>Gamze, çok çok teşekkür ederim..<BR/><BR/>Sayfaya ben güncelledinmi diye devamlı girmen, belki hep yazıyorum ama, benim için gereçekten çok özel bir durum..ve bunun karşılığında ne yazabilirim, nasıl teşekkür ederim bilemiyorum,<BR/> kilitleniyorum gerçekten..<BR/><BR/>tüm mutluluklar sizlerin olsun..çok çok teşekkür ederim gerçekten :))<BR/><BR/>Esra, biliyorum..beni üzmemek için öyle yazıyorsunuz, söylüyorsunuz ama tartılar, alışverişe gidildiği zaman dükkandan bir an önce çıkma isteğim, etrafımdaki bayanların 34-36 beden kıyafetlere bakarkenki muhteşem halleri gözümden gitmiyor.. ahhh ahhhhhh..böyle tombik tombik mutlu olmayı öğrenmem gerekiyor sanırım :) ( hatta en bombası, yakın arkadaşlarımın bazıları 34 beden, alışverişe kaza ile gitmişsek, kendine ufacık şeyleri beğeniyor, <BR/>devasal boyuttakikıyafetleri ise "aaa bu bak sana göre" diye gösteriyor ..ahhh ahhh )<BR/><BR/>Pelin, tabiiki yapabilirsin..bende çok sık yapıyorum dediğini..<BR/>tavsiyem; çok taze yapıp tüketmeye çalışın. En azından gece çalış, balkon gibi serin bir yerde muhafaza et, sabahta çok geç olmadan zaman afiyetle tüketin. Buzdolabı süslemeleri eritip,terletip bozabilir..emeğine yazık olur..<BR/><BR/>Papatya, seni o kadar iyi ve derinden anlıyorum ki...şerbetli tatlıları herhalde mecbur kalmadıca (nasıl mecbur kalacaksam oda ayrı konu) 5-6 ay yemesem aramam..ama çikolata kriz boyutuna getirecek bir gıda.. ya şimdi böyle yazınca bir korku geldi içime, kelimelerimden korktum..ne yapsak, bir terapimi görsek .. varmı bize yardım edecek bir gönüllü psikolog veya psikiyatrist süper üstü bir arkadaş ..<BR/><BR/><BR/>Esra, sanıeım cevap yazmakta çok çokkkk geç kalmılım :( <BR/><BR/>Ama başka bir zaman yardımcı olabilmesi için hemen cevaplıyorum ;<BR/>fırından erken çıkarmış olabilirsin. Veya pişerken çok fazla fırının kapağını açıp kapamış, ısı sirkülasyonunu engellemiş olabilirsin..<BR/>veya az çırpmış olabilirsin..<BR/>Cidden çok basit gibi görünen görünen bir keki etkileyen o kadar çok faktör olabiliyorki..sonuçta mutfak bir kimya..<BR/>Birde ben fırınımı hep turbo'da kullanıyorum. Belk onun etkisini yaşamış olabilirsin..<BR/><BR/>Banu, çok teşekkür ederim :)<BR/><BR/>Zeynep, jöle neli ? eğer sade ise sadece süslemede , özellikle tartların üzerinde meyvelere parlaklık vermesi için, fotoğraflı pasta tekniğinde, gofret disklerin üzerinde kullanabilirsin Ama meyveli veya aromalı veya çikolata jöle varsa, pasta yaparken lezzet vermesi için kremdan önce pandispanyaa reçel gibi ince bir kat sürebilirsin..<BR/>Özellikle frambuazlı soğuk jöel tadı ve kokusuyla pastalara çok yakışıyor..<BR/><BR/>Tijen'ciğim, şeker bal afiyet olsun :)<BR/>Evet, Lindt temsilcisi olarak :) söyleyebilirim ki onlarda da var bu çeşit..ama ben Eti'yi de beğeniyorum..<BR/><BR/>Dreamer, bilgiler için cidden çok teşekkürler..belki işime yarayabilir.. ama haklsın, ben bitter tüketiyorum. pek sütlü ve beyaz çikolata ile aram yoktur..ya cidden biraz içimi rahatlattın, çok teşekkür ederim :)<BR/><BR/>Zeynepciğim, son yorum muhteşem..yine kilitlendim :)<BR/><BR/>evet geçen haftalarda inanılmaz yoğundum..ama hafifledikce hemen soluğu burada alıyorum..<BR/><BR/>çok çok sevgilerimle..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-36257372243148908702007-06-21T02:19:00.000+03:002007-06-21T02:19:00.000+03:00Öncelikle herkesten bu kadar geç cevap yazdığım iç...Öncelikle herkesten bu kadar geç cevap yazdığım için özür diliyorum ;<BR/><BR/>Lale, gerçekten çok naziksin..yazdıklarını okurken içim gülümsedi..ama hoş zarif olma konusunda nedense katılamıyorum :))) lütfen affet beni..<BR/><BR/>Neriman, ben bir ay az yedim ama şimdi sıkıldıkca yine yiyorum..hem yaz dönemi mayo filan artık boşveriyorum..pareolar sağolsun :))) bu arada gerçekten "daima mutfak" diyorum :)<BR/><BR/>Zeynep, o televizyon var ya, umarım tekrar çıkmam..nedenmi :) kendimi bir gördüm ekranda, aman tanrım ben ne olmuşum !!! hayırrrr !!! diyebildim sadece..o endamlı gıdım, şişko yanaklarım, aman aman :) neyse artık çok takmamaya çalışıyorum ..ve güzel sözlerin için çok çok çokkkkk teşekkürlerimi gönderiyorum..<BR/>ve lütfen havale istemiyorum..ufakta olsa hediyem olsun, lütfen kabul edin..<BR/><BR/>Filiz, evet yağ çok önemli..kıvamı , sonucu o kadar etkiliyor ki..bence tereyağını bir dene..<BR/><BR/>Ufuk'um , malum bugünde sana yine farklı bir versiyon çikolatalı atıştırmalık toplardan sundum :) hatta canlı canlı unplug yanınızda çiğ köfte yapar gibi yoğurdum :)) umarım efendim sizleri tekrar mutlu mesut bahtiyar kılabilmişizdir :)<BR/><BR/>Selva merhaba,<BR/>Burada yorumunu görmekte çok güzel :) tabii ben geç cevap yazıyorum, umarım görebilirsin ..<BR/>tabii ki krema yerine süt, kahve, içki, pralin vb. keki yumuşatıp tutabilecek damak tadınıza uygun likit bir malzeme kullanabilirsin..yaratıcılık sizlerin elinde :)<BR/><BR/>Bething, ilgi alanlarımız aslında genel olarakta uyuşuyor.blogunuzu zevkle takip ettiğim için, çok iyi anlayabiliyorum :)<BR/><BR/>tabiiki , vişne , portakal ne istersen..hatta light süt ile bile yapabilirsin..<BR/><BR/>Nükhet , tabiiki beklerim :) ben Beşiktaş tarafındayım efendim, kapımız sizelere açıktır ..Burcu ÜNAL https://www.blogger.com/profile/00290121803928372184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-68427367447939419752007-06-14T15:47:00.000+03:002007-06-14T15:47:00.000+03:00burcu,bu kadar yeter cok ozlettin kendini:) hic bi...burcu,<BR/>bu kadar yeter cok ozlettin kendini:) hic bizi dusunmuyorsun:) merakla bekliyoruz yeni tariflerini<BR/>umarim guzel islerinin yogunlugundan dolayi siteni guncellemen gecikmistir<BR/>sevgiler<BR/>zeynep saracUnknownhttps://www.blogger.com/profile/12775514512337249050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-28022350582074380332007-06-10T02:00:00.000+03:002007-06-10T02:00:00.000+03:00merhaba,tatlı yeme isteği insanı gerçekten çok zor...merhaba,<BR/>tatlı yeme isteği insanı gerçekten çok zorluyor.Buna bir de karbonhidrat isteği eklenince iyice çıkılmaz oluyor.<BR/>Ben tatlı yeme ihtiyacımı kurutulmuş meyve ve gnc nin cromium picolinate ile bastırmaya çalışıyorum ancak karbonhidrat krizine hala bir çözüm üretmediler ne yazık ki :)Ama siz tatlıdan değil çikolatadan bahsediyorsunuz.Bitter çikolata nispeten az kalorili ve sağlıklı aslında işiniz zor olmasa gerek.Ama sizin bu güzel çikolatalı tatlılarınız aklınızı meşgul edereken iki küp bitter çikolatayla durmak ne mümkün değil mi?<BR/>Ellerinize sağlık sizin blogdaki çikolatlı tarifler çok baştançıkarıcı görünüyor.Bakınca insan hemen yapmak ya da en yakın pastaneye hemen gitmek istiyor.DREAMER Elif GÜNEŞhttps://www.blogger.com/profile/11971491317913534216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-83046843704108727152007-06-09T13:57:00.000+03:002007-06-09T13:57:00.000+03:00Burcu'cuğum,Ben de dün markette dayanamadım Eti'ni...Burcu'cuğum,<BR/>Ben de dün markette dayanamadım Eti'nin yeni çıkan portakal ve bademli bitter çikolatasından aldım. Sanırım esini Lindt'den almışlar. Sabah paketi açıp bir kaç parça yedim.<BR/>TijenTijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-44887484286885556192007-06-07T11:16:00.000+03:002007-06-07T11:16:00.000+03:00burcu merhaba ozlettin kendini:)burcu bir kutu pas...burcu merhaba <BR/>ozlettin kendini:)<BR/>burcu bir kutu pastaci jolesi aldim<BR/>bir kac pasta suslemesinde kullandim ama daha bitmesine cok var geri kalanini nasil degerlendirebilirim bana yardimci olurmusun bu konuda bir kac degisik tarifi daha bizimle paylasirmisin <BR/>tesekkur ederimUnknownhttps://www.blogger.com/profile/12775514512337249050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-88491978897472539672007-06-06T11:40:00.000+03:002007-06-06T11:40:00.000+03:00ellerine sağlık canım nefis görunuyorsevgiler...ellerine sağlık canım nefis görunuyor<BR/>sevgiler...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-9842510008477200632007-06-04T22:19:00.000+03:002007-06-04T22:19:00.000+03:00Merhaba Burcu Hanım,Sitenizi çok beğenerek takip e...Merhaba Burcu Hanım,<BR/><BR/>Sitenizi çok beğenerek takip ediyorum. Tariflerinizi elimden geldiği kadar deniyorum gerçekten tüm tarifler çok başarılı. En son Nutellalı ve muzlu cupcake i denedim inanılmaz güzel olmuştu teşekkür ederim bu güzel tariflerinizi bizlerle paylaştığınız için. Yarın annemin doğum günü ve ona ananaslı bir pasta yapmak istiyorum. 5 yumurta 11 yk un (kakao yerine +3 yk daha un ekledim), 11 yk. şeker, k.tozu ve ve vanilya dan oluşan pandispanyanızı yaptım yumurta ve şeker 6-7 dk çok yüksek devirde çırptım normal fırın fonksiyonunda yaklaşık 30-35dk. pişirdim. 26cm lik bir kalıp için gerçekten inanılmaz kabardı soğuması için çıkardım fırından fakat bir süre sonra çöktü çok üzüldün. Sizce sebebi ne olabilir. Acaba un mu yetersiz geldi? <BR/>Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Teşekkür ederim<BR/>Sevgiler...<BR/>EsraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-80544080632647075262007-06-03T16:07:00.000+03:002007-06-03T16:07:00.000+03:00Sevgili Burcu,nedir bu çikolata düşkünlüğümüz? ne ...Sevgili Burcu,<BR/>nedir bu çikolata düşkünlüğümüz? ne olacak bizim halimiz? :) Ben de rejim yapmayı yalnız 2 sebepten dolayı göze alamıyorum, birinci ve en büyük neden çikolata ikincisi de dondurma :)) Şuruplu tatlıları ömrüm boyunca yemesem aramam ama çikolataya çocuklar gibi düşkünlüğüm var. Dediğin gibi bazen kriz geliyor, tiryakiler gibi :)))<BR/>Senin çikolatalıların da dayanılacak gibi değil :)<BR/>sevgiler,<BR/>PapatyaPapatyahttps://www.blogger.com/profile/00083626245245873989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-61714221375639440002007-06-01T14:56:00.000+03:002007-06-01T14:56:00.000+03:00Merhaba Burcu,Ben de şeker hamurlu bir pasta yapac...Merhaba Burcu,<BR/>Ben de şeker hamurlu bir pasta yapacağım.Daha doğrusu yapmaya çalışacağım.Pastayı şeker hamuruyla kaplamak zor geliyor.Acaba kremanın ya da çikolatalı ganajın üzerine şeker hamurundan figürler koysam sakıncası olur mu?Buzdolabında muhafaza etmek, şeker hamurunun bozulması vs. açısından.Umarım anlatabilmişimdir.<BR/>Teşekkürler.<BR/>PelinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-57486009869781994362007-05-31T22:31:00.000+03:002007-05-31T22:31:00.000+03:00Sevgili Burcu eminim söyleyenler de sana takılıyor...Sevgili Burcu eminim söyleyenler de sana takılıyorlardır, biz gördük seni, hiç de kilo problemin yok üztelik ekran 5 kilo koyuyor. Çıkarınca senden geriye ne kalıyor bilmem :) <BR/>Bu arada Ufuk çok hainsin :))<BR/>Sevgiler,<BR/>EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-11180924661710814672007-05-31T11:00:00.000+03:002007-05-31T11:00:00.000+03:00canım yine harika şeyler yapmışsın bende bu aralar...canım yine harika şeyler yapmışsın bende bu aralar senin bir zamanlar takıldığın gibi kurabiyeler yapıyorum royal icing denemedim onu denemek istiyorum inş. bencede kilonu hiç takma kafana çok zarif bi bayansın maşallah..ama uzun süre yeni tarifler yayınlamayınca sen,üzülüyorum günde belki 10 sefer sayfaya giriyorum yükledi mi acaba diye.kocaman sevgiler.sürekli takibindeyim.hoşçakalAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-29680085630880732852007-05-30T21:33:00.000+03:002007-05-30T21:33:00.000+03:00ooooffff diyorum hem yazdığın konuya hem de yaptığ...ooooffff diyorum hem yazdığın konuya hem de yaptığın güzellere<BR/><BR/>başka da bişey demiyorum...<BR/><BR/>sevgilermeltemhttps://www.blogger.com/profile/04603128017889502750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-11989434997848073902007-05-30T18:15:00.000+03:002007-05-30T18:15:00.000+03:00YANLIS HATIRLAMIYOSAM SIZ HAMILEYDINIZ BEBEK DUNYA...YANLIS HATIRLAMIYOSAM SIZ HAMILEYDINIZ BEBEK DUNYAYA GELDIMI?BENCEDE KILO PROBLEMINIZ YOK..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-42640420133483468392007-05-30T15:40:00.000+03:002007-05-30T15:40:00.000+03:00Burcu,bu toplar harika..Sanırım vişneylede güzel o...Burcu,bu toplar harika..Sanırım vişneylede güzel olur dimi ??Bi dee çikolatalı fındık kreması nasıl bişey?Kusura bakma daha önce hiç denemediğim için bilmiyorum..<BR/>sevgiler..LİMON..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-74460890763970820232007-05-30T15:17:00.000+03:002007-05-30T15:17:00.000+03:00:)burc hn sizi seviyoruz bu en iyi aday blogu...:)<BR/>burc hn <BR/><BR/>sizi seviyoruz <BR/><BR/> bu en iyi aday blogu o şeysi için desteklenecek bir durum oylama varsa yapalım<BR/> ingilizce olmadığından birşey anlatyamadım siteye girdim ama meraktayım hala sizi desteklemek isterim<BR/>aynur bicerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-53506088037331467832007-05-30T14:47:00.000+03:002007-05-30T14:47:00.000+03:00Burcu yine harika tarifler vermissin canim :) Seni...Burcu yine harika tarifler vermissin canim :) Senin tariflerini denerken hic endiselenmiyorum nasil olacak diye :))) Bunlari da mutlaka deneyecegim...<BR/>Sevgiler...<BR/>Nilgun ULKERAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16480585111372267921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-18761799557871492412007-05-30T08:53:00.000+03:002007-05-30T08:53:00.000+03:00Offf cok guzeller ben de atistirmak istiyorum yaaa...Offf cok guzeller ben de atistirmak istiyorum yaaa. Turkiyeye geldigimde byalarini getirmek icin bizzat sana ugrayayim da hem tanisirim hem de belki atistirmalik baska harika seyler bulurum ne dersin? Bu arada hangi semttesin ben Kadikoyde oturuyorum Turkiyede. Ellerine saglik sevgilerNukhethttps://www.blogger.com/profile/09562587918829758347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12908931.post-41634296712316775122007-05-30T00:07:00.000+03:002007-05-30T00:07:00.000+03:00selam Burcu..eline saglik..benimde ilgi alanima ci...selam Burcu..eline saglik..benimde ilgi alanima cikolata giriyor :) bogurtlen yerine portakal olabilir mi? ve ya visne?<BR/>bir de sivi krema yerine daha saglikli bir alternatif ne olabilir? mesela sut olsa?<BR/><BR/>tskler sevgilerbething*https://www.blogger.com/profile/06073386101025537632noreply@blogger.com