Salı, Temmuz 11, 2006
KALBİM EGEDE KALDI & HABERLER..
Haftasonu kuzenim Aykut'un düğünü için İzmir'e gittik..Biz İzmir'e gittik ama buralarda çok şey olmuş. Öncelikle sevgili Pınar bana harika ötesi bir header hazırlamış. Buradan ona tekrar çokkkk büyük TEŞEKKÜR EDİYORUM. Umarım sizlerde yeni header'ımı beğenirsiniz.
Sevgili Sevinç Özarslan ( Zaman Gazatesi Yazarı ) ile uzun süredir yazışıyorduk. Ve Cumartesi günü Zaman gazatesinin Cumartesi ekinde yemek blogları ile ilgili çok güzel bir yazı hazırlamış. Ben maalesef çok geç görüp okuyabildim. Ve sizlere geç haber verebiliyorum. Ama sevgili Devletşah blogunda haberi yayınlamış. Yani çok geç kalmış sayılmam :)
Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.
Sevinç Hanım'a ilgisinden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum ve bebek haberinden ve kuzenimin düğününden sonra benim için aldığım en güzel haber olduğunu belirtmek istiyorum :))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
18 yorum:
Görür görmez tanıdım pinocuğum çizimini.
Demek sanada çizim hazırladı:) Hepimiz pinonun sevimli çizimlerinden faydalanıyoruz, ne güzel:) Çok sevimli olmuş. Haber içinde tebrik ederim keşfetmekte geç bile kalmışlar, sevgiler:)
canım..güle güle kullanman dileğiyle:)
bu arada tebrikler:)kuzene ise yaşam boyu mutluluklar:)
çok öperim..pınar:)
bir tanem sitene ayribir canlilik gelmis cok hosuma gitti sana buradan pastcilikla ilgili neler getrebilirm bana yaz Yagmurumu cok ozledim:::annen
Header ina bayildim Burcu, Pino nun ellerine saglik valla. Sevgiler
Burcucum bayıldım çokkk şeker olmuş güle güle kullan keşke benimde olsa:))))Pinonun ellerine sağlık:))
Kuzeni tebrik ederim ,mutluluklar dilerim .
yağmuru ve seni çokk öpüyorumm.kendini yorma yedekteyim ona göre sen yorulunca ben yapacağım pastalarI:))))
Sevgilerimle
Sevgili Burcu, haber için çok tebrik ederim. Başlığın da çok çok çok güzel ve sevimli:)))Güle Güle Kullan. Benimde başlıkla sorunum var ,bir türlü tutturamadım güzel bişey :)Sevgiler.
Derya.
sevgili burcu haber için bende tebrik ederim ayrıca başlığında çok sevimli her şey gönlünce olsun sevgiler
Burcucum hoşgeldiiiin.Kuzenine tebrikler.Kardeşimin adaşıymış.O da geçen yıl evlendi.Ayrıca header'ın da çok gözalıcı olmuş,beğendim.Öpüyorum canım.
burcu merhaba..Header çoksevimli olmuş gülegüle kullan.Bende geçenlerde izmir'in yazlık ilçelerinde gezdim 3 hafta..Benim de kalbim egede kaldı:))Ama nasipse önümüzdeki hafta bir 15 gün daha izmirdeyim..Öpüyorum
Sevgiler
Günaydın burcucuğum,
Header'ın gerçekten harika Pinonun ellerine sağlık, haber içinde tebrikler ama arkadaşlara katılıyorum keşfetmekte geç bile kaldılar..:)).Ayrıca sayfanın en alt kısmındaki şu bebek yolculuğu kısmınada bayıldım..:)))muhteşem bir şey..:))
Harika, yavaş yavaş basına sızılmaya başlandı!
Yazıların sonunda Defne Koryürek'in notunu yadırgadım doğrusu. Çünkü yemek siteleri daha çok birbirleriyle günlük yardımlaşma içindeler. Sen onu yaptın, ben bunu, benim oğlan bunu sevdi, annem şunu pişirdi... Hiç bir blogcu bu işe profesyonel bakışla girmedi. İnşallah pek çoğu attıkları adımda profesyonelliğe doğru yol alıyor olacaktır.
Defne'nin haklılığı yüzde bindir, profesyonel yemek yazarları olanlar arasında tabii. O zaman adap, usul, tartı falan girmeli işin içine. Herkes hergün mutfağında pişirdiği patlıcanı kabağı sermemeli gözler önüne.
Blogculukta yapılması gerekeni yapıyoruz bence. İleride allah kerim!
header cok cici olmus :)
ben her ay yaptigin degisiklikleri de seviyordum :)
egenin guzelligi ogle bir tanem sezen hakli tabi balik lezzeti de buna eklenince bir baska oluyor hepinizi opuyorum?????
egenin guzelligi ogle bir tanem sezen hakli tabi balik lezzeti de buna eklenince bir baska oluyor hepinizi opuyorum?????
egenin guzelligi ogle bir tanem sezen hakli tabi balik lezzeti de buna eklenince bir baska oluyor hepinizi opuyorum?????
Burcu header çok şeker olmuş, Pino'nun ellerine sağlık. Ayrıca çok tebrik ederim, başarılar.
blogunuzu sürekli takip edenlerdenim.tariflerinizi cok begeniyoruazminizide tebrik ederim.basarilarin devamini dilerim.
merhabalar ben aslı tarifler gerçekten çok güzel benim sormak istediğim margarin ve pudra şekeri su konularak krema yapıyoruz bunu pastaların içine sürebilirmiyiz pasta yapmak istiyorum pastanedekiler gibi yardım ederseniz sevinirm
Yorum Gönder