Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın. www.karabiberinmutfagi.blogcu.com semiha...
sanırım size burcu abla desem daha doğru olacak(20 yaşındayım da) ..öncelikle sizi yaptıgınız başarılı çalışmalardan dolayı çok tebrik ediyorum.pastalarınız tam bir sanat eseri.blogunuzdaki tüm ama tüm tarifleri teker teker okudum ve bana çok şey kattınız gerçekten.size daha önce mail de göndermiştim ama heralde ulaşmadı ben sizin pastalrınızdan güç alarak şeker hamurlu pastaya kalkıştım aynen bu yazdıklarınızı kullandım
5 teaspoon jelatin ( agar agar'da kullanılabilir- bu denemede Fermo'dan aldığım toz jelatini kullandık) -6 çay kaşığına denk geliyor 125 ml glikoz - 1/2 Cup ( Eminönü Fermo'dan alıyorum) 1 tablespoon gliserin ( her eczanede satılıyor ) -yaklaşık 2 çorba kaşığına denk geliyor 1 kg pudra şekeri ( bana 800gr yetti ama sizin elinizin ısısına bağlı olarak bu miktar artıp çoğalabilir. Hamuru hazırlarken bir seferde tüm şekeri kullanmayın, azar azar diğer sıvıların içerisine katarak hamurunuzu hazırlayın ve iki kere çekilmiş pudra şekeri kullanmalısınız- adres: Saray Pudra Şekeri- Celal BeyTel: 0 216 324 12 00Örnek Mah. Bakü Sok. No=35 Göztepe- İstanbul) 3/4 teaspoon tylose-c ( Coccolat'tan satın aldım)veya aktarlardan kitre olarak satın alıp toz haline döverek getirebilirsiniz)-1/2 çay kaşığı kullanın
bi tek tylose-c yi kullanmadım çünkü bulamadım.hamurum baştan parça parça oldu bir türlü toparlayamdım sonra diğer malzemelerden kafama göre tekrar sıvı bi karışım haline getirip hamuruma kattım ama çok zor açıldı.ve sürekli açarken koptu parçalandı bide yumuşak bi hamurum olmadı .sizin yaptıklarınız gibi parlakta olmadı .acabasorun nerede bana yardımcı olabilir misiniz acaba burcu abla.birde hamuru pastamın üzerine herleştirdikten sonra kenarları buruşuk buruşuk oldu anun için ne yapabilirim lütfen yardım edin güzel bir pasta yapmayı çok istiyorum.5 teaspoon jelatin ( agar agar'da kullanılabilir- bu denemede Fermo'dan aldığım toz jelatini kullandık) -6 çay kaşığına denk geliyor 125 ml glikoz - 1/2 Cup ( Eminönü Fermo'dan alıyorum) 1 tablespoon gliserin ( her eczanede satılıyor ) -yaklaşık 2 çorba kaşığına denk geliyor 1 kg pudra şekeri ( bana 800gr yetti ama sizin elinizin ısısına bağlı olarak bu miktar artıp çoğalabilir. Hamuru hazırlarken bir seferde tüm şekeri kullanmayın, azar azar diğer sıvıların içerisine katarak hamurunuzu hazırlayın ve iki kere çekilmiş pudra şekeri kullanmalısınız- adres: Saray Pudra Şekeri- Celal BeyTel: 0 216 324 12 00Örnek Mah. Bakü Sok. No=35 Göztepe- İstanbul) 3/4 teaspoon tylose-c ( Coccolat'tan satın aldım)veya aktarlardan kitre olarak satın alıp toz haline döverek getirebilirsiniz)-1/2 çay kaşığı kullanın5 teaspoon jelatin ( agar agar'da kullanılabilir- bu denemede Fermo'dan aldığım toz jelatini kullandık) -6 çay kaşığına denk geliyor 125 ml glikoz - 1/2 Cup ( Eminönü Fermo'dan alıyorum) 1 tablespoon gliserin ( her eczanede satılıyor ) -yaklaşık 2 çorba kaşığına denk geliyor 1 kg pudra şekeri ( bana 800gr yetti ama sizin elinizin ısısına bağlı olarak bu miktar artıp çoğalabilir. Hamuru hazırlarken bir seferde tüm şekeri kullanmayın, azar azar diğer sıvıların içerisine katarak hamurunuzu hazırlayın ve iki kere çekilmiş pudra şekeri kullanmalısınız- adres: Saray Pudra Şekeri- Celal BeyTel: 0 216 324 12 00Örnek Mah. Bakü Sok. No=35 Göztepe- İstanbul) 3/4 teaspoon tylose-c ( Coccolat'tan satın aldım)veya aktarlardan kitre olarak satın alıp toz haline döverek getirebilirsiniz)-1/2 çay kaşığı kullanın
burdaki malzemelerin tylse-c hariç hepsini koydum ve hamurum kıvamlı olmadı parçalandı toparlanmadı bende diğer malzemelrden sıvı karışım yapıp tekrar hamuruma ekledim anca toparlandı ama yinede düzgün parlak kıvamlı bir hamurum olmadı.ve açarken tezgaha yapıştı ve açarkende hep koptu çok açtım ve ince olmadı çok fazla.sizin gibi pürüzsüz ve parlak olmadı.ve kaplarkende hep kopuştu elimden kenarlarıda kapladıktan sonra buruşuk buruşuk oldu bunun için ne yapmalıyım burcu abla lütfen yardım edin..
Sevgili burcu tatlı prenses yağmurun doğum günü kutlu olsun.Mevlam sevdikleriyle uzun mutlu sağlıklı bir ömür geçirmesini nasip etsin.seni çok seviyorum.sevgiyle mutlulukla kal.
selamlar! burcu hanım ellerinize sağlık çok marifetli bi bayansınız gercekten tebrikler.size ve bunu okuyan herkese bi sorum olucak.biraz alakasız gelebilir ama;cheesecake yaparken kerm peynir kullanılırmı,ve sizin tariflerinizde yazan krema peyniri farklı bi peynirmi??acemiyim bu konularda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
burcu abla blogunu bugün keşfettim o doğum günü pastasına nasıl kıydınız yediniz o kadar güselki öle bi pasta ben yapsam asla kimseye yedirmezdim kıyamamzdım kızına da nice mutlu yıllar dilerim
merhabalar arkadaşım adına çok raslıyordum hatta bu işe girmeden önce bikaç pastanı denemiştim ve şimdi tanışıyorum memnun oldum canım pastalar bi harlka ellerine sağlık sevgilerimi bırakıyorum www.ahsapboyaci.com
Prenses Yağmura nice mutlu yıllar diliyorum, pastası da çok ama çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık annesi, ne kadar özene bezene yapılıyor değil mi? Mutlu mutlu yaşlar olsun
bu arada kızınızın doğum gününü kutlamayı unutmuşum nice yıllara nice mutlu yaşlara..bu arada kutularınız çok hoş resimde gözüken onları nerden buluyorsunuz..yağmurun doğum gününü tekrar kutluyorumm..
Tren pastasının ayrıntıları daha dün gibi hatırımda. Nasıl çabuk geçiyor yıllar. Yine harika, her zaman ki gibi. Ellerine sağlık pastacım. Yağmur'a mutlu ve güzel bir hayat diliyorum.
Burcucuğum, dünyayı güzellik kurtaracak konulu mim için seni sobeledim. Vakit bulduğunda belki yazmak istersin.
Becerikli annenin, şanslı kızı.. Umarım yaşam boyu yüzünden gülücük eksik olmaz. Ağzının tadı hep anneciğinin yaptığı pastalar kadar güzel olur. Nice güzel yaşlara...
İyi ki doğdu Yağmur'cuk sevgili Burcu'cuğum. Ne kadar hoş şeyler hazırlamışsınız, pasta zaten bir harika, diğer şeyler de çok zevkli itinali olmuş. Ellerinize sağlık. Nice doğumgünlerine...
merhaba sitenizi yeni keşfettim sizi tebrik ediyorum.harika şeyler size sormak istediğim şekerhamurlu pastaların lezzeti nasıl oluyor .yiyecek kişiler şeker hamuruyla mı yoksa şeker hamurunu kenara alıp diğer kısımları mı yiyor.bende yapmayı düşünüyorum.ama resimli kurabiyelerden fakat araştırdım resim için gerekli ekipmanları bulamadım prinç kağıdı ve bunu basacak printer.celal ustadan şekerleri almakla başladım işe.hoşçakalın
yağmurcuğun doğumgününü kutlarız pasatası çok güzel görünüyor kurabiyelerde öyle ben de ilk fırsatta fotoğraflı kurabiyelerin nasıl yapıldığını öğrenip denemek istiyorum küçük şekerli kakaolu toplar da senin, güzel düşünülmüş zarif detaylarından tebrikler:)mutlu kalın
yine çok hoş olmuş ellerine sağlık sormak istediğim iki şey var; Bir pastanın altındaki altlık nasıl bişey straforumu kaplıyorsun yoksa??? Birde çukulataları koyduğun renkli minik kutuları nereden temin ettin çok şık olmuşlar.
Her zmanki gibi yine harikalar yaratmışsın ellerine sağlık. Ben çok ufak bir şey sormak istiyorum, uzun zamandır arıyorum ama nereden temin edebileceğimi bir türlü bilemedim, kurabiyeleri tek tek ambalajlamak için o küçük poşetleri nerelerden bulabilirim. Herşey gönlünce olsun minik Yağmur'un da sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar yaşamasını dilerim...
Öncelikle geç de olsa Yağmur'un doğum günü kutlu olsun, tüm çocuklar için dilediğim gibi "bu güzel yılların tadını aratmayacak uzun mutlu bir ömür geçirsin" temennisini minik prensesinize de gönderiyorum. Kutlama hazırlıkları için söyleyebileceğim tek kelime yok. yaklaşık 2 ay oldu bu sayfayı takip etmeye başlayalı ve gerçekten herşey çok özenli, düzenli, görsel ve eminim bir o kadar da lezzetli... Dün ben de bu sayfalardan ilham alarak bebeği olan bir arkadaşıma hediye olarak süslü bir kurabiye sepeti hazırladım... Kendi adıma hazırlarken çok keyif aldım, arkadaşım da çok beğendi... yüzlerimizde yarattığınız gülümsemeler için teşekkürler...
merhaba burcu hanım.pasta tek kelimeyle muhteşemmm.. ben birşey sormak istiyorum..iki katlı şeker hamurlu pastalarda,ikinci katı üste koyacağımız zaman ağırlık yapıp içe doğru gömülmemesi için bir yöntem varmı? yoksa direk üste yerleştiriyormusunuz? birde çubuklara yerleştirilen şekillerdeki şeker hamurlu şekillerin sabit durup,bozulmaması için hamura extra birşey karıştırıyormusunuz? teşekkürler..
44 yorum:
nefis olmuş ellerine sağlık.elimde gliserin glikoz toz jelatin ve pudra şekeri var,yani bende seker hamuru yapmak istiyorum.rica etsem kaşık ölçüsüyle miktarlarını bana yazabilirmisin?şimdiden tesekkur
bahsettiğim glikoz sıvı.tesekkurler
Harika olmuş Burcu,
Balonları nasıl yaptığını merak ettim.
Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın.
www.karabiberinmutfagi.blogcu.com
semiha...
Harika gorunuyor, ellerine saglik!
ellerinize sağlık, çok güzel bir pasta olmuş. o balonları hazırmı alıyorsunuz yoksa kendinizmi yapıyorsunuz.
sanırım size burcu abla desem daha doğru olacak(20 yaşındayım da) ..öncelikle sizi yaptıgınız başarılı çalışmalardan dolayı çok tebrik ediyorum.pastalarınız tam bir sanat eseri.blogunuzdaki tüm ama tüm tarifleri teker teker okudum ve bana çok şey kattınız gerçekten.size daha önce mail de göndermiştim ama heralde ulaşmadı ben sizin pastalrınızdan güç alarak şeker hamurlu pastaya kalkıştım aynen bu yazdıklarınızı kullandım
5 teaspoon jelatin ( agar agar'da kullanılabilir- bu denemede Fermo'dan aldığım toz jelatini kullandık) -6 çay kaşığına denk geliyor
125 ml glikoz - 1/2 Cup ( Eminönü Fermo'dan alıyorum)
1 tablespoon gliserin ( her eczanede satılıyor ) -yaklaşık 2 çorba kaşığına denk geliyor
1 kg pudra şekeri ( bana 800gr yetti ama sizin elinizin ısısına bağlı olarak bu miktar artıp çoğalabilir. Hamuru hazırlarken bir seferde tüm şekeri kullanmayın, azar azar diğer sıvıların içerisine katarak hamurunuzu hazırlayın ve iki kere çekilmiş pudra şekeri kullanmalısınız- adres: Saray Pudra Şekeri- Celal BeyTel: 0 216 324 12 00Örnek Mah. Bakü Sok. No=35 Göztepe- İstanbul)
3/4 teaspoon tylose-c ( Coccolat'tan satın aldım)veya aktarlardan kitre olarak satın alıp toz haline döverek getirebilirsiniz)-1/2 çay kaşığı kullanın
bi tek tylose-c yi kullanmadım çünkü bulamadım.hamurum baştan parça parça oldu bir türlü toparlayamdım sonra diğer malzemelerden kafama göre tekrar sıvı bi karışım haline getirip hamuruma kattım ama çok zor açıldı.ve sürekli açarken koptu parçalandı bide yumuşak bi hamurum olmadı .sizin yaptıklarınız gibi parlakta olmadı .acabasorun nerede bana yardımcı olabilir misiniz acaba burcu abla.birde hamuru pastamın üzerine herleştirdikten sonra kenarları buruşuk buruşuk oldu anun için ne yapabilirim lütfen yardım edin güzel bir pasta yapmayı çok istiyorum.5 teaspoon jelatin ( agar agar'da kullanılabilir- bu denemede Fermo'dan aldığım toz jelatini kullandık) -6 çay kaşığına denk geliyor
125 ml glikoz - 1/2 Cup ( Eminönü Fermo'dan alıyorum)
1 tablespoon gliserin ( her eczanede satılıyor ) -yaklaşık 2 çorba kaşığına denk geliyor
1 kg pudra şekeri ( bana 800gr yetti ama sizin elinizin ısısına bağlı olarak bu miktar artıp çoğalabilir. Hamuru hazırlarken bir seferde tüm şekeri kullanmayın, azar azar diğer sıvıların içerisine katarak hamurunuzu hazırlayın ve iki kere çekilmiş pudra şekeri kullanmalısınız- adres: Saray Pudra Şekeri- Celal BeyTel: 0 216 324 12 00Örnek Mah. Bakü Sok. No=35 Göztepe- İstanbul)
3/4 teaspoon tylose-c ( Coccolat'tan satın aldım)veya aktarlardan kitre olarak satın alıp toz haline döverek getirebilirsiniz)-1/2 çay kaşığı kullanın5 teaspoon jelatin ( agar agar'da kullanılabilir- bu denemede Fermo'dan aldığım toz jelatini kullandık) -6 çay kaşığına denk geliyor
125 ml glikoz - 1/2 Cup ( Eminönü Fermo'dan alıyorum)
1 tablespoon gliserin ( her eczanede satılıyor ) -yaklaşık 2 çorba kaşığına denk geliyor
1 kg pudra şekeri ( bana 800gr yetti ama sizin elinizin ısısına bağlı olarak bu miktar artıp çoğalabilir. Hamuru hazırlarken bir seferde tüm şekeri kullanmayın, azar azar diğer sıvıların içerisine katarak hamurunuzu hazırlayın ve iki kere çekilmiş pudra şekeri kullanmalısınız- adres: Saray Pudra Şekeri- Celal BeyTel: 0 216 324 12 00Örnek Mah. Bakü Sok. No=35 Göztepe- İstanbul)
3/4 teaspoon tylose-c ( Coccolat'tan satın aldım)veya aktarlardan kitre olarak satın alıp toz haline döverek getirebilirsiniz)-1/2 çay kaşığı kullanın
burdaki malzemelerin tylse-c hariç hepsini koydum ve hamurum kıvamlı olmadı parçalandı toparlanmadı bende diğer malzemelrden sıvı karışım yapıp tekrar hamuruma ekledim anca toparlandı ama yinede düzgün parlak kıvamlı bir hamurum olmadı.ve açarken tezgaha yapıştı ve açarkende hep koptu çok açtım ve ince olmadı çok fazla.sizin gibi pürüzsüz ve parlak olmadı.ve kaplarkende hep kopuştu elimden kenarlarıda kapladıktan sonra buruşuk buruşuk oldu bunun için ne yapmalıyım burcu abla lütfen yardım edin..
Sevgili burcu tatlı prenses yağmurun doğum günü kutlu olsun.Mevlam sevdikleriyle uzun mutlu sağlıklı bir ömür geçirmesini nasip etsin.seni çok seviyorum.sevgiyle mutlulukla kal.
selamlar! burcu hanım ellerinize sağlık çok marifetli bi bayansınız gercekten tebrikler.size ve bunu okuyan herkese bi sorum olucak.biraz alakasız gelebilir ama;cheesecake yaparken kerm peynir kullanılırmı,ve sizin tariflerinizde yazan krema peyniri farklı bi peynirmi??acemiyim bu konularda yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Burcu modeller çok güzel, prenses ise çok estetik, ellerine sağlık, sevgiler...
sevgili burcu,
yagmurun dogum gununu en icten dileklerimle kutluyorum
sevgilerimle
zeynep sarac
Zaman nasıl da geçiyor...Yağmurun yeni yaşı kutlu olsun.Sevgiler...
İYİ Kİ DOGDUN YAGMUR
NICE SENELER KOCAMAN OPTUK SENI
PASTA SUPER GOZUKUYOR BODY'IM ELLERINE SAGLIK
Burcucuğum Yağmur'un pastası çok çok güzel..:))doğum günü kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla...:)))
Yağmurun doğumgününü kutluyorum. Eline sağlık
burcu abla blogunu bugün keşfettim o doğum günü pastasına nasıl kıydınız yediniz o kadar güselki öle bi pasta ben yapsam asla kimseye yedirmezdim kıyamamzdım kızına da nice mutlu yıllar dilerim
Yağmur nasıl mutlu. Ömrünce böyle mutlu olsun ve sizlerle sağlıkla yaşasın canım. Öp benim için Onu
Tarçın ( Aslı )
Canım biricik yağmurun doğumgünü kutlu mutlu olsun..harika şeyler hazırlamışsın ..hepsi birbirinden güzel..çok şanslı kızımız:)
sevgiler ...
merhabalar arkadaşım adına çok raslıyordum hatta bu işe girmeden önce bikaç pastanı denemiştim ve şimdi tanışıyorum memnun oldum canım pastalar bi harlka ellerine sağlık sevgilerimi bırakıyorum
www.ahsapboyaci.com
harika görünüyor,ellerine sağlık,çok renkli ve sevimli.
Burcucuğum kuzucunun doğum günü kutlu olsun..Mutlu ve sağlıklı yaşasın.Bütün hazırlıkların süper olmuş..Ellerine sağlık..sevgiler...
Prenses Yağmura nice mutlu yıllar diliyorum, pastası da çok ama çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık annesi, ne kadar özene bezene yapılıyor değil mi?
Mutlu mutlu yaşlar olsun
Sevgiler
Ezgi Kalkınan
bu arada kızınızın doğum gününü kutlamayı unutmuşum nice yıllara nice mutlu yaşlara..bu arada kutularınız çok hoş resimde gözüken onları nerden buluyorsunuz..yağmurun doğum gününü tekrar kutluyorumm..
meltem
Tren pastasının ayrıntıları daha dün gibi hatırımda. Nasıl çabuk geçiyor yıllar. Yine harika, her zaman ki gibi. Ellerine sağlık pastacım. Yağmur'a mutlu ve güzel bir hayat diliyorum.
Burcucuğum, dünyayı güzellik kurtaracak konulu mim için seni sobeledim. Vakit bulduğunda belki yazmak istersin.
Kucak dolusu sevgilerimle...
Becerikli annenin, şanslı kızı..
Umarım yaşam boyu yüzünden gülücük eksik olmaz.
Ağzının tadı hep anneciğinin yaptığı pastalar kadar güzel olur.
Nice güzel yaşlara...
Muhteşem olmuş.Bizde yakınzamanda ilkdefa okulda kutladık yaşgününü,ne kadar özenildigini bilirim.:))
Burcu'cuğum kızının yeni yaşı kutlu olsun, hep böyle sevdikleriyle birlikte mutlu olsun...
sevgiler...
İyi ki doğdu Yağmur'cuk sevgili Burcu'cuğum. Ne kadar hoş şeyler hazırlamışsınız, pasta zaten bir harika, diğer şeyler de çok zevkli itinali olmuş. Ellerinize sağlık. Nice doğumgünlerine...
Yağmur' a tüm sevdikleriyle nice mutlu yıllar!
Yağmur Nice mutlu senelere...
Sevgilerimle
Burcu selam çok güzel hazırlanmışsınız devamını bekliyorum
sevgiler
Sevgili Burcu
Pasta super olmus ellerine saglik..Yagmura da nice mutlu seneler :)
sevgiler..
merhaba
sitenizi yeni keşfettim sizi tebrik ediyorum.harika şeyler
size sormak istediğim şekerhamurlu pastaların lezzeti nasıl oluyor .yiyecek kişiler şeker hamuruyla mı yoksa şeker hamurunu kenara alıp diğer kısımları mı yiyor.bende yapmayı düşünüyorum.ama resimli kurabiyelerden fakat araştırdım resim için gerekli ekipmanları bulamadım prinç kağıdı ve bunu basacak printer.celal ustadan şekerleri almakla başladım işe.hoşçakalın
yağmurcuğun doğumgününü kutlarız pasatası çok güzel görünüyor kurabiyelerde öyle ben de ilk fırsatta fotoğraflı kurabiyelerin nasıl yapıldığını öğrenip denemek istiyorum küçük şekerli kakaolu toplar da senin, güzel düşünülmüş zarif detaylarından tebrikler:)mutlu kalın
burcu hn kızınıza ve size sevgiler
sizin gibi özel biri olacağına eminim
aynur
Ellerine sağlık çok cici bir pasta olmuş. Yağmur'a da mmutlu nyıllar dilerim, sonsuza sizlerle çok mutlu yaşasınnn :)
harika oldu. teşekkürler.
yine çok hoş olmuş ellerine sağlık sormak istediğim iki şey var; Bir pastanın altındaki altlık nasıl bişey straforumu kaplıyorsun yoksa??? Birde çukulataları koyduğun renkli minik kutuları nereden temin ettin çok şık olmuşlar.
zevkle takip ediyorum.
Sevgili Burcu,
Her zmanki gibi yine harikalar yaratmışsın ellerine sağlık. Ben çok ufak bir şey sormak istiyorum, uzun zamandır arıyorum ama nereden temin edebileceğimi bir türlü bilemedim, kurabiyeleri tek tek ambalajlamak için o küçük poşetleri nerelerden bulabilirim. Herşey gönlünce olsun minik Yağmur'un da sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar yaşamasını dilerim...
Nilüfer
Öncelikle geç de olsa Yağmur'un doğum günü kutlu olsun, tüm çocuklar için dilediğim gibi "bu güzel yılların tadını aratmayacak uzun mutlu bir ömür geçirsin" temennisini minik prensesinize de gönderiyorum.
Kutlama hazırlıkları için söyleyebileceğim tek kelime yok. yaklaşık 2 ay oldu bu sayfayı takip etmeye başlayalı ve gerçekten herşey çok özenli, düzenli, görsel ve eminim bir o kadar da lezzetli...
Dün ben de bu sayfalardan ilham alarak bebeği olan bir arkadaşıma hediye olarak süslü bir kurabiye sepeti hazırladım... Kendi adıma hazırlarken çok keyif aldım, arkadaşım da çok beğendi... yüzlerimizde yarattığınız gülümsemeler için teşekkürler...
merhaba burcu hanım.pasta tek kelimeyle muhteşemmm.. ben birşey sormak istiyorum..iki katlı şeker hamurlu pastalarda,ikinci katı üste koyacağımız zaman ağırlık yapıp içe doğru gömülmemesi için bir yöntem varmı? yoksa direk üste yerleştiriyormusunuz? birde çubuklara yerleştirilen şekillerdeki şeker hamurlu şekillerin sabit durup,bozulmaması için hamura extra birşey karıştırıyormusunuz? teşekkürler..
Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım :)
Bloglar arasında gezerken burda buldum kendimi epey vakit geçirdim yazıları tarfileri okudum ee yorum yazmadan olmaz dimiiiiiiiiii :)
sevgiler.
Yağmur zamanı:)
Yeni yaşın kutlu olsun yağmur. Nice yıllara.
Öpücükler.
pastalarınız bir harika el becerileriniz muhteşem inşaallah kızınızda size benzer :)
Yorum Gönder