Az evvel "Mozaik pasta" tarifime bakarken Temmuz ayında blogumu yazmaya başladığımı fark ettim. İlk tarifin tarihi ise "9 Temmuz 2005"di.. Tam 3 sene olmuş başlayalı. Aslında çok uzun bir zaman değil ama paylaşım açısından fena sayılmaz diye düşünüyorum.
Ve bu geçen senelerde gerçekten çok şey paylaştım ve hayatımda çok büyük bir yere sahip oldu bu blog. Belki yüzyüze görüşüp tanışamadığım pek çok insanla tanıştım ve iletişim kurdum. Bazen Yağmurcuğun doğum gününde hediyeler aldık kargo ile bazen de Atölyem için hediyeler aldım yine kargo ile :) Antalya'dan, İzmir'den, Ankara'dan, Kayseri'den, tüm Türkiye'den ve hatta tüm Dünya'dan dostlarım , takip edenlerim oldu. Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum gerçekten.. Kimi severek takip ediyordur, kimi de sevmeden takip ediyordur. Herşeye rağmen, gerçekten herkesin bana ayrı ayrı çok desteği oldu. İyi gelen yorumlar beni heyecanlandırıp devam etmemi sağladı, kötü gelen yorumlar hatalarımı düzeltip eksiklerimi tamamlamamı sağladı ve sağlıyor.. Bunun için ilgi gösterip yorum, mail yazan, telefon açan herkese ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum..
Ben elimden geldiğince burada olacağım, biraz kilo vereyim , tariflerime devam edeceğim.. Paylaşım hiç bitmemeli..
Tekrar teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum..
Görüşmek üzere..
36 yorum:
iyiki dogdun pastacı:)
iyiki varsın sayende kucuk pastacı oldu:)
sağol bize kendini tanıttıgın için :)
seni seviyoruzzzzz:)
canım ablacım :)
Öylesine ışık tuttun ki pastalarımıza,
Öylesine çikolata kokusu sardı ki her yanımızı,
Mutfaklarımıza, damaklarımıza öylesine bulaştı ki tadın,
İyi ki "pastacı"ya hayat verdin sevgili Burcu...
Hep burada ol e mi?
Öncelikle hayırlı olsun daha nice senelere birlikte tariflerinizle ve güzel yorumlarınızla birlikte olmak dileğiyle diyorum.Ayrıca sizin birşeyleri başardığınız halde bizleride unutmayıp değişmeden olduğunuz gibi yazılarınıza devam etmenizide ayrıca mutluluk verici olduğunu düşünüyorum.Birçok insan birşeyler, yaptıkdan sonra aynı sıcaklıkta bloguna devam etmiyor,edemiyor etsede o ilk günkü havasını veremiyor diye düşünüyorum.Ayrıca home tv takip etmeme rağmen bir türlü izleyemedim sizi:(kısmet değilmiş sevgiler
Anlamlı bir pasta yapmışsın.
Nice 3 yıllara ve atölyende de nice 33 yıllara dileği ile
nice yillara burcucugum!pasta konusunda blog dunyasina pek cok katilimi olan, ilk adimlari atan pastaciya, nice yillar!
sevgili burcu nice yıllar daha süpper bir şekilde devam etmeni diliyorum..gerçekten iyi ki varsın..düşlerini gerçekleştirebilceğin bir atölyeye sahip lduğun için de gerçekten çok sevindim..çikolata aşkın hiiiç bitmesin:))
Merhaba Burcu,
yıllardır sessiz sedasız takip edenlerdendim...Siten, paylaşımların, tariflerin çok güzell...Ellerine kollarına yüreğine sağlık...
Hayırlı uğurlu olsun ve nice yıllara diliyorum bloğuna...Aynı zamanda gecikmeli de olsa atölyeni de kutluyorum...Çok şeker bir yer...Herşey gönlünce olsun...
Ve teşekkür ederim, pasta yapımına başlarken bana yardımı dokunan sitelerin başında yer alıyorsun...iyi ki oluşturmuşsun bu siteyi, iyi ki varsın...
Sevgiyle kal,
nice senelere inş pastacım.her zaman mutlu her zaman heyecanlı nice seneler geçirmeni dilerim.hep bizimle ol inş.sevgiler.
Sevgili Burcu;
Bende bir çok kişi gibi pasta yapmayı, pandispanya yapmayı senden öğrendim. Hala her zaman kulaklarını çınlatırım :)
Her zaman seviyesini, kalitesini koruyan bu şık ve naif blogun uzun yıllar devam etmesini dilerim.
Nice yıllara.
Bu arada atölyen de hayırlı uğurlu olsun, ilk fırsatta ziyaret edeceğim inşallah.
Sevgilerimle
SLM SİTEN ÇOOOOOOOK GÜZEL SİTEME BEKLERİM
daha nice senelerde birlikte olmak diileği iel burcucum..
sevgiler
ucuncu senen hayrli olsun burcu,cok guzel bilgiler ogrendik senden daha da bekliyoruz yeni tarfler yeni bilgiler
sevgilerimle
zeynep sarac
Nice yıllara Burcucuğum, bundan 3 yıl önce şeker hamuruna ilgi duyan tek kişi olduğumu düşünürken seni keşfettiğim anı hiç unutmam..:))Hepimizde katkıların var...:)zaman ne kadar çabuk geçiyor..iyiki varsın ve iyiki bu blogu bizimle paylaşıyorsun..:))
Nice yıllara.
İlk günkü heyecanınızı koruduğunuz ve paylaşmaktan hiç kaçmadığınız için çok teşekkürler. Pekçok şey öğrendim blogunuzdan öğrenmeye de devam ediyorum. Sağlıkla, mutlulukla nice yıllar geçirmenizi dilerim.
Uğur
ugurlutadlar.blogspot.com
Nice yıllara..Ben de yoğunluktan takip bile edemeyen, ancak kendi bloğunu zar zor güncelleyebilen gruptanım :)
Ama biliyorum ki sen de bu işin pirisin..O güzel pastalarını en kısa zamanda denemeyi çok istiyorum, güzel bebiş biraz daha büyüsün de ;)
Sevgiler, kolaylıklar..
Çok fazla izlemek istedim ama siteye baktıgımda yayın tarıhını kaçıralı olmuştu bayagı nereden izleme şansımız olur baska. A bu arada siteyi cok fazla ihmal ettiğini biliyorsun ama benbu sitemimi belirtmeden geçemiyce. Google da pastacı yazınca ilk sen cıkıyorsun lütfen kıymetini bil. Atölyen kaapanabilir(allah korusun) Tv de işler yolunda gitmeyebilir ama net dünyası evlerimize bir tık kadar uzak ve en kalıcı olanı. Lütfen gereken ilgiyi en kısa zamanda yeniden göster bloguna.sevgiler
SEVGİLİ BURCU
EMEK EVİN UZUN YILLAR SENİNLE VE SEVENLERİNLE BERABER OLSUN..
HER ŞEYİ NEREDEYSE HEP SİZİNLE ÖĞRENDİK DİYEBİLİRİM.
NAÇİZANE YAPTIKLARIMIZ KENDİ ADIMA SİZİN PAYLAŞIMLARINIZDIR..
SVGLR nUnU
Nİce nice uzun yıllar dilerim.Güzel tariflerinizle bizi hiç yalnız bırakmayın.Bir türlü katıldığınız programı yakalayamamıştım az önce seyredebildim.Harika bir pasta olmuş.En sonunda uygulamalı olarak bende pasta yapmayı sizden görmüş oldum.
Sevgiler
nice mutlu yaşlara hep birlikte...
bu aralar ayrı düştük malesef:(
nice yıllara pastacı.
Sevgili Burcu 3 sene önce senin blogunu haber veren mailini görüp yaptıklarına bakınca çok hoşuma gitmiş hemen ben de blog yapmaya karar vermiştim.
Farklı konularda da olsa, benim blog yapmama başlamama sebebim sen ve pastacı oldun.
Ben de 19 Temmuz'da 3.yılımı dolduracağım.
Hep birlikte nice yıllara
Burcucum,
Bloğunun yeni yaşını kutluyorum şuraya bak üç sene su gibi geçip gitmiş geriye hayranlıkla bakılacak tekrar tekrar yapılacak muhteşem tatlar çıkmış ,doğum günümün kutlandığı pastamı hala unutamıyoum blogculuğa başlamama ilk teşviklerde senden gelemesi de bunun cabası daha nice senelere birlikte olmak dileklerimle....
candan
not :istanbuldayım haberleşelim ...
seni ve yağmuru çok öpüyorum
merhaba,
geçen gün home tv de sizi ve atölyenizin konuk olduğnuz programi izledim.yürekten tebrik
ediyorum.Sizin ve mekanınızın yaydığı olumlu enerji ve işinize olan sevginiz tv de izlerken bile hissediliyordu.
tarifiniz de çok güzeldi mükemmel bir çikolatalı pasta.nefis görünüyordu.
uygun bir zamanda atölyenizi de ziyaret etmeyi diliyorum.
tekrar tebrikler,
Elif
Burcu hnmcim tebrikler,basarilarinizin devamini dilerim..
Gelincik tarlasi Burcu blogunu kapatmis umarim kotu bir durum yoktur degilmi..
Sevgiler..
Yeni yaşın kutlu olsun Pastacı, pasta harika olmuş umarım daha çoookk uzun yıllar birlikte oluruz.
Sevgiler,
Evren
Sevgili Burcu,
daha nice senelere inşallah.Yaptığını en güzel yapan ve yaptığını paylaşman sayende bizlere ne kadar faydan oldu bilsen.Teşekkür ediyorum.
Bir pasta güzel ülkemi ancak böyle temsil edebilir.
Sevgiyle kalın.
İyiki varsın iyi ki bu bloğu açmışsın.Nice uzun yıllara...sevgiler...
Nice senelere Burcu hanim
Sevgiler
Nazgül
canim kutlarim görüsmek üzere...
blogunun 3. yasini kutlarim burcu ablacim, daha nice senelere insallah. yeni atolyende hayirli olsun insallah. benimde hayalimde ayni sey var ama hollandada imkanlar kisitli, turkiye gibi degil. ufuk ablamin blogunda detayli resimler gordum, ah nasil kiskandim bilemezsin. bende birgun oyle senin gibi dukkanimin onunden poz verebilecekmiyim aceba ????
Daha nice 3 yıllarına diyorum. Nazarlardan saklasın. Sevgiler...
oktay usta
Burcu'cuğum,
Hem pastacı'nın yeni yaşını, hem de atölyeni kutluyorum. Nice güzel dostluklara vesile olsun her ikisi de.
Sevgili Burcu,
Programini seyretmistim, ancak basini biraz kacirmistim, hatta sitene girip tarifini bulmaya calistim ama basini da kacirdigim icin emin olamadim. Ortaya cikan pasta o kadar güzeldi ki acaba bana tarifini yazabilir misin. Simdiden coook tesekkür ederim,
gec de olsa nice yillar dilerim,
sevgilerimle,
Siteniz gerçekten harika.Ben de pasta yapmayı çok seviyorum,aslında mutfağı çok seviyorum.Ne zaman mutsuz olsam kendimi mutfağa atıp bir şeyler-özelliklede de tatlı tabi ki-yapıyorum.Sitenizde bana çok yardımcı oluyor,GERÇEKTEN HARİKASINIZ.Bana önerebileceğiniz kitaplar var mı?Yardım ederseniz çok sevinirim.Birde İzmir'de oturuyorum ve burda bir kaç pastacılık kursu buldum bu kurslara gitsem gerçekten yararlı olur mu sizce?Şimdiden teşekkürler.
Başarıların için seni kutluyorum,sevgili Burcu...
Kendine ait,şirin bir yer açmışsın,bol bereketli ve hayırlı olsun.
Home Tv'de gördüğümde çok hoşuma gitti.Harikaydın.
Sevgilerimi gönderiyorum....
TüTü
bence süper bir tarif olmuş eLLerinizé sağlık...
Yorum Gönder